- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Hakikaten öyleymiş felaket tellalı kvalidem tüh tüh en kötüsü denk gelmiş vah vah yazık aman aman oy oy diye diye deli etti beni hamileliğimi ilk söylediğimizde. Terlikle dolaşalım aman ayacıklarımızı sıcak tutalımKızlar bu doğum ağrıları regl agrisi gibiymiş. Yani üşütmek artiriyormus. Şimdi Lune bu sıcakta nasıl usutecegiz sen usuttun herhalde demeyin. Klimalı ortamlara girip çıkmak, esen yerlerde oturmak hatta çıplak ayakla yere basmak. Kışın daha kolay sakınması. Doğuma az kala bunlara dikkat edin lutfen. Ve imkan olursa hastaneye gitmeden sıcak bir duş alın.
Neyin en kötüsü denk gelmiş? Hamilelik zamanının mi? Acemilik bilemedik. Yine de çok şükür Allah aratmadı ya.Hakikaten öyleymiş felaket tellalı kvalidem tüh tüh en kötüsü denk gelmiş vah vah yazık aman aman oy oy diye diye deli etti beni hamileliğimi ilk söylediğimizde. Terlikle dolaşalım aman ayacıklarımızı sıcak tutalım
büyük 3 yaşında, küçük 1.5 yaşında ve hala emiyor. her ne kadar laftan anlar gibi görünse de evden çıkınca peşimden ağlıyor ikisi de. annem idare edebilir inşallah.Tatlım kızların kaç yaşında? Oturup anlatsan anlarlar seni. Ben 2.5 yaşındaydım babam anlatmıştı ertesi gün de kardeşimi almaya gitmiştik hastaneye. İstersen kızlara birer hediye alıp kardeşiniz getirdi de diyebilirsin.
Günaydin.aynen bu gece bi agri tuttu beni. Karnimda agri sansi da değil.damarlanma oldu hep göbek deligimi cekiyorlsr sanki.ter su çinde kaldim.simdi bi şey yok çok şükür .
Kizlarin çok iyi bisey için senden ayri kalcaklar.hic aklindsn üzülme şimdiden.benim kizim da 26 aylik.bezli hala .alistrmadim daha tuvalete.zor geldi.belki birkaç aya .24 aylikkken pek hevesliydi.simdi unutti.nasil alistircam.korkuyorum.lazimligs Falan yapmıyordu iki ay önce denedim.ben de biraktim.
Ben de nasil bakacak Esim diyorum.biz de hiç ayrilmadik kizimla.allah korusun onlari.yoksa mecbur kalacsgiz bi gece falan.
Evet, hamileliğimin son zamanlarıyla kohusalığım yaza denk geliyormuş, yaza gelmesi en kötüsüymüşNeyin en kötüsü denk gelmiş? Hamilelik zamanının mi? Acemilik bilemedik. Yine de çok şükür Allah aratmadı ya.
aman boşver canım. ikinci kızım ekimEvet, hamileliğimin son zamanlarıyla kohusalığım yaza denk geliyormuş, yaza gelmesi en kötüsüymüş
Değil mi hiç öyle demiyorlar, of ne patavatsız şu insanlar aklıma geldikçe kinleniyorum bak
Değil mi canım, illa bir şeyler söyleyecekler. Biz tabiki dikkatli olacağız ama olacağı varsa da elden bir şey gelmez be yazık kiaman boşver canım. ikinci kızım ekim
de doğdu. son aylarda sıcak basıyor diye sık sık serin balkona çıkmaktan bronşit olup antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Bir ahhh ah da benden gelsin! Bende kesinlikle kınamak istemiyorum. Nasipse 2 oğlum olacak. Kv büyük oğlunu yerlere göklere sığdıramaz. Halbuki hiç bir işinin ucundan tutmaz hiç bir faydası olmaz. Faydayı geçtim neyse...şeytana uymayayım. Herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakmak lazımah ah..seni oyle iyi anliyorum ki..hep dua ediyorum insallah biz evlat ayirt edenlerden olmayalim diye..
Şükürler olsun iyi gibi. Başım çok yüksekte yatamıyorum. Boynumda düzleşme daralma fıtık ne ararsan var;tutuluyorum hemenPisikedii
Bendekide kasığa çok yakın ve büyük işte , yarın doktora acil gidecem bakalım .
Can'ım seninle gebeliğimiz aynı gündeyiz . Nasıl gidiyor sende, ben yatağım asansörlü başını çok kaldırıp yatmama rağmen nefes alamıyorum. Arada hala burnum kanıyor, adet olacakmışım gibide bazen ağrılarım var of of son Zaman'lar hiç geçmiyor gibi
Hay yasa canım ya. Aynen öyle art arda pirtlatacagiz bebeleri kolayca.Günaydınlar herkese :) Evet hamileliğimiz logusalığımız sıcaklara geldi napalım kısmet böyleymiş en azından bebekler üşücekmi diye çok düşünmeyiz kışa Büyüyüp yaza yürürler iyi yanları da var bence ve doğumlarımız da çok kolay olcak boşuna konuşuyorlar böyle pırt diye çıkartıcaz ki :)
Bende de var. Ayrıca iştahsızlık başladı zor yiyorum çoğu şeyi. Bana kalsa hep meyve yiyeceğim.kızlar son günlerde hafif bir baş dönmesi ve mide bulantı hissi yaşıyorum. sizler de var mı? sebebi sadece sıcak olabilir mi?
tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği mi acaba?
Her konuşanı dinlesek işimiz var tatlım.Değil mi canım, illa bir şeyler söyleyecekler. Biz tabiki dikkatli olacağız ama olacağı varsa da elden bir şey gelmez be yazık ki
Sıcak, yorgunluk, susuzluk hepsi tetikliyor canım. Bol bol istirahat et, beklesin biraz daha miniklerimiz..Günaydın kızlar.dün alışveriş yaptım dinlene dinlene en fazla 1 saat sürdü.dönüşte arabaya ayağımı atar atmaz sol kasığımın tam altına kuvvetli bir sancı girdi nefesim kesildi doğum sancısı mı acaba diye düşündüm.yaklasık 10 dk Can'ım yandı eve kadar zor sürdüm.öyle korktum Panik oldum ki ben normal doğum sancıları ile Nasıl başa çıkacağım dedim moralim bozuldu üzüldüm
Çok doğru dedin insanlar her türlü konuşcak sadece fırsat vermemek Lazım ben hemen cvplarını verip susturuyorum hiç tahammül edemem çocuk doğduktan sonrada karıştırtıcak DeğilimHer konuşanı dinlesek işimiz var tatlım.
Önceden bebeği olmuyor galiba diye konuşuyorlardı şimdi hamileyim yazık nasıl doğuracaksin sonra sütun var mı bebek zayıf yok kilolu. Vay sabahlara kadar uyumayacak bir bardak sicak caya hasret kalacaksin. Elin ağzı torba değil ki büzesin demiş ya Hoca Nasrettin çok haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?