2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hakikaten öyleymiş felaket tellalı kvalidem tüh tüh en kötüsü denk gelmiş vah vah yazık aman aman oy oy diye diye deli etti beni hamileliğimi ilk söylediğimizde. Terlikle dolaşalım aman ayacıklarımızı sıcak tutalım

Neyin en kötüsü denk gelmiş? Hamilelik zamanının mi? Acemilik bilemedik. Yine de çok şükür Allah aratmadı ya.

büyük 3 yaşında, küçük 1.5 yaşında ve hala emiyor. her ne kadar laftan anlar gibi görünse de evden çıkınca peşimden ağlıyor ikisi de. annem idare edebilir inşallah.

ikinci doğumda ayrılamadığım için hastanede beraber kalmıştık özel odada. hem wc alışkanlığı yoktu hem de emiyordu. kardeşi doğunca ikisini de emzirmeye devam etmiştim. bazen annem bırak ben de kalsın diyor ama annemi kırma pahasına bırakmıyorum.

Neyin en kötüsü denk gelmiş? Hamilelik zamanının mi? Acemilik bilemedik. Yine de çok şükür Allah aratmadı ya.
Evet, hamileliğimin son zamanlarıyla kohusalığım yaza denk geliyormuş, yaza gelmesi en kötüsüymüş

Değil mi hiç öyle demiyorlar, of ne patavatsız şu insanlar aklıma geldikçe kinleniyorum bak

Evet, hamileliğimin son zamanlarıyla kohusalığım yaza denk geliyormuş, yaza gelmesi en kötüsüymüş

Değil mi hiç öyle demiyorlar, of ne patavatsız şu insanlar aklıma geldikçe kinleniyorum bak
aman boşver canım. ikinci kızım ekim
de doğdu. son aylarda sıcak basıyor diye sık sık serin balkona çıkmaktan bronşit olup antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.

aman boşver canım. ikinci kızım ekim
de doğdu. son aylarda sıcak basıyor diye sık sık serin balkona çıkmaktan bronşit olup antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Değil mi canım, illa bir şeyler söyleyecekler. Biz tabiki dikkatli olacağız ama olacağı varsa da elden bir şey gelmez be yazık ki

Günaydınlar herkese :) Evet hamileliğimiz logusalığımız sıcaklara geldi napalım kısmet böyleymiş en azından bebekler üşücekmi diye çok düşünmeyiz kışa Büyüyüp yaza yürürler iyi yanları da var bence ve doğumlarımız da çok kolay olcak boşuna konuşuyorlar böyle pırt diye çıkartıcaz ki :)

kızlar son günlerde hafif bir baş dönmesi ve mide bulantı hissi yaşıyorum. sizler de var mı? sebebi sadece sıcak olabilir mi?
tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği mi acaba?

Günaydın sıcaktan pişim pişim pişenler
Oğlan Bi koltukta bayılmış ben Bi koltukta mayışmış şekilde yatıyoruz. Oğlanın yine ateşi var artık gına geldi ilaçladım bakalım...

ah ah..seni oyle iyi anliyorum ki..hep dua ediyorum insallah biz evlat ayirt edenlerden olmayalim diye..
Bir ahhh ah da benden gelsin! Bende kesinlikle kınamak istemiyorum. Nasipse 2 oğlum olacak. Kv büyük oğlunu yerlere göklere sığdıramaz. Halbuki hiç bir işinin ucundan tutmaz hiç bir faydası olmaz. Faydayı geçtim neyse...şeytana uymayayım. Herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakmak lazım

Şükürler olsun iyi gibi. Başım çok yüksekte yatamıyorum. Boynumda düzleşme daralma fıtık ne ararsan var;tutuluyorum hemen yan yatıyorum güya..yüz üstü yatmayı severim ben halbuki. Sırtüstü hiç yatamıyorum nefes alamıyorum aynen. Uykular bitap adet olacakmış gibi karın ağrısı canım o sancı olmasın???

Hay yasa canım ya. Aynen öyle art arda pirtlatacagiz bebeleri kolayca.
kızlar son günlerde hafif bir baş dönmesi ve mide bulantı hissi yaşıyorum. sizler de var mı? sebebi sadece sıcak olabilir mi?
tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği mi acaba?
Bende de var. Ayrıca iştahsızlık başladı zor yiyorum çoğu şeyi. Bana kalsa hep meyve yiyeceğim.

Değil mi canım, illa bir şeyler söyleyecekler. Biz tabiki dikkatli olacağız ama olacağı varsa da elden bir şey gelmez be yazık ki
Her konuşanı dinlesek işimiz var tatlım.
Önceden bebeği olmuyor galiba diye konuşuyorlardı şimdi hamileyim yazık nasıl doğuracaksin sonra sütun var mı bebek zayıf yok kilolu. Vay sabahlara kadar uyumayacak bir bardak sicak caya hasret kalacaksin. Elin ağzı torba değil ki büzesin demiş ya Hoca Nasrettin çok haklı.

valla kızlar kimseyi takmayın. sizin ve bebeğin rahatı için ne lazımsa onu yapın, iç sesinizi dinleyin. ne kadar gergin pimpirikli olursanız o kadar zor oluyor hem sizin için hem bebek için.
bir de benim gibi bebeğinizi deneme tahtası yapmayın. yeni ne öğrendiysem çocukta denedim. sonuç kocaman bir fiyasko.
yazan her şey genel geçer ama her bebeğin huyu yapısı farklı, önce onu çözmeye anlamaya çalışın. sonra doğru davranışlar gelecektir peşinden. ikinci çocuk olunca oh dünya varmış diyor insan. ilk bebekte acemilik korkular yüzünden insan bir şey anlamıyor. keyfini çıkarmaya bakın.

Günaydın kızlar.dün alışveriş yaptım dinlene dinlene en fazla 1 saat sürdü.dönüşte arabaya ayağımı atar atmaz sol kasığımın tam altına kuvvetli bir sancı girdi nefesim kesildi doğum sancısı mı acaba diye düşündüm.yaklasık 10 dk Can'ım yandı eve kadar zor sürdüm.öyle korktum Panik oldum ki ben normal doğum sancıları ile Nasıl başa çıkacağım dedim moralim bozuldu üzüldüm

Sıcak, yorgunluk, susuzluk hepsi tetikliyor canım. Bol bol istirahat et, beklesin biraz daha miniklerimiz..

Günaydın hanimlar biriken sayfalara hızlı geçişler yaparak gözattım. Durumlar ber kemal sanırım . Çok şükür küçük ağrı sanci vs dışında büyük sorunlar yok keyifler yerinde gibi.
Bende şu sıralar obs mı oldum ne oldum kendimi parcaliyorum resmen. İkinci çocuk endişesi bu sekilde mi zuhur etti bende anlamadım gitti. Dün bir duvarın duvar kağıdı degistirilecekti onu değiştirdik eşimle. Arkasından deli gibi temizlik yaptim. Sonra eşimin isinde bir degisiklik olacak bayram ertesi bazı ihtiyaçları var . Temizlikten sonra duş alıp hemen avm ye gittik oraya buraya gez derken evde yemeğim vardı ama iftara yetisemedik dışarıda iftarda yapınca avm yi kapattık eve geldik. Tabı ben yine duş , gün içinde 5 6 defa soğuk su ile duş alıyorum. Lohusalık dönemi yaza gelince nasıl oluyor gorucez ama kışa geldiği zaman bile yaniyorsun pek fark etmiyor. Olan elektrik faturasına olacak ben duştan çıkıp klima karşısına dikiliyorum. Sadece evden çıkarken kapalı klima sürekli açık.
B Began sen sezeryan olduğun için odaya rahat alabilirsin benim ikli normaldi inşallah bu da öyle olur . Odaya nasıl alıcam diye düşünüyorum. Evde de bırakmak istemiyorum. Hastanenin giriş katında çocuk oyun salonu var orda oyalansa dogumdan sonra çıksa yanıma gece mi olur gündüz mu belli değil. Çocuk kaç saat duracak orda sürekli düşündüğüm şeyler bunlar benimde. Bazen diyorum gündüz baslasa sancim gece ye kadar evde beklesem sonra gitsem hemen doğursam.. Ama ilkinde sanci fln olmayınca böyle şeyler hep hayal kalıyor. .. Allah denk getirsin

Çok doğru dedin insanlar her türlü konuşcak sadece fırsat vermemek Lazım ben hemen cvplarını verip susturuyorum hiç tahammül edemem çocuk doğduktan sonrada karıştırtıcak Değilim

günaydın arkadaşlar,dr dan geliyorum.nst de sanı çıkmadı.doğuuma son 11 ün.benim ilk doğum normal olarak tam 40 hafta dolunca doğmuştu.ve bebeğimin de benim de kilo alımım son 3 hafta durmuştu.ilk çouğum 3150 gr dünyaya gelmişti.şimdiki geçen perşembe gittiğimde bebek 100 gr zayıflamıştı ben de 1 kg vermiştim.2800 e düşmüştü.moralim sıfır oldu.bugün daha beter oldum 2700 lere düşmüş bebeğin kilosu.yeme içmem normal ama çok yoruluyorum büyük bebeğim 14 aylık ilgi istiyo.ona yedir içir giydir zaten beni yoruyo.eşim sürekli yoğun çalışıyo.burada akraba da yok yardım etsin.çok üzüldüm gerçekten.daha da zayıflarsa cılız bişey doğacak.dr gerekirse sunni sancı ile doğurturuz dedi.40 haftayı beklemeye gerek yokmuş.salak mı ne anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…