2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen hayatim cok kullanisli ve cok tatli annemin yaptiginin resmini koyim yastigi filanda varda onlari cekmemisler. Cok heveslenmistim zorla diktirdim :))Eki Görüntüle 1855248
bu da benim anamın yaptığı :) daha önce bu konuya koymuştum ama 1194. sayfada kalmış :) Renk açısından fln fikir olabilir. Ben de pinterestten baby nest fotoğrafları gönderdim kumaşı ona uygun seçsin diye.

Bilmiyorum canım şuan doktorda sıra bekliyorum , içeri girince şu adet sancısınıda soracam bakalım , yazarım sonra neyin nesiymiş diye

kızlar son günlerde hafif bir baş dönmesi ve mide bulantı hissi yaşıyorum. sizler de var mı? sebebi sadece sıcak olabilir mi?
tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği mi acaba?
Canım benim de öyle ,son ayda tansiyonun çok oynar dedi doktorum da.hergün ölçmek gerek dedi hatta bu yüzden geçen hafta tansiyon aleti aldık :)

Seninkide cok guzel olmus bebislerimiz yatsinlar icine rahat rahat oh mis :))

Bize de eşimin teyzesi dikmiş. O hediye etmese para verip almam ama. Kaç zaman yatacak ki içinde? Sonra onu kaldıracak yer ara.
aynen şimdi ana kucağı var zaten yatağı var bu baby nesti ne zaman kullancaz diye düşünüyorum. Az da yer kaplamıyor ama bir heves yaptık. Ananesini durduramıyordum oyalansın diye bunu çıkardım çılgınca hazırlık yaptı çünkü

Bize de eşimin teyzesi dikmiş. O hediye etmese para verip almam ama. Kaç zaman yatacak ki içinde? Sonra onu kaldıracak yer ara.
Bende para verip almazdim 100tlden basliyor bunlar.. Cocugumun baska ihtiyacini giderirdim o parayla.. Anneme diktirince o halletti zatende cokta ucuza geldi. Evde malzemeler vardi bir kumas aldi sadece baska birsey almadi :)
Ama cok rahatlik ya koltuk ustlerine koyucagimiza bunun icinde heryere koy yaninda. Dkka basi besige koy besikten al filan zorluk yani devamli kaka yapiyorlar sonucta :)

benim de dün gece adet ağrısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma. Hemen yattım uyumaya çalıştım. Soğuk soğuk terledim. 2 saat sürdü hiç kesilmedi. Korktum doğuracak mıyım diye. Ama doğum sancısı olsa bir gider bi gelir dimi. Sonrasında barsaklarımda hareketlenme oldu ve ağrı geçti. Bir daha da gelmedi şükür. Ama çok korktum bebeğim bu esnada baya hareketliydi hareketsiz olsa belki hastaneye bile gidebilirdim. Tecrübeli arkadaşlar bu ağrı normal mi?

Son düzenleme:
sezaryende saat belli de iki çocuğu hastanede 24 saat oyalamak zor olur diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun.
Rabbim bir avazda kurtarsın seni ve diğer arkadaşları.

36 bedenimi ben 36 la başladım 40 Hatta bazen 42 giyiyorum yaaa

En azından geldik diyebilirlerdi ya da senin yanına uğrayabilirlerdi. Geldiklerini bile facebooktan öğrenmen hiç hoş olmamış.
evet. evim uzak olsa neyse, annemin evine geçerken benim evin önünden geçiyorlar.

Bebek zayıfladığı halde gününü beklemeden suni mi teklif etti? İnanamıyorum ya. Canim bolca yumurta ve et tüket. Ben oyle topladım kızımın kilosunu. Muz ve süt de kilo aldırıyor. Bir de ultrasonun yanılma payı var. Belki daha topludur bebeğin.

Canım benim de öyle ,son ayda tansiyonun çok oynar dedi doktorum da.hergün ölçmek gerek dedi hatta bu yüzden geçen hafta tansiyon aleti aldık :)
ben almadım. tansiyonum hep 9-6 olur genelde. yükselirse en fazla 12-8 oluyor. ne yapalım katlanıyoruz. az kaldı.

Evet, hamileliğimin son zamanlarıyla kohusalığım yaza denk geliyormuş, yaza gelmesi en kötüsüymüş

Değil mi hiç öyle demiyorlar, of ne patavatsız şu insanlar aklıma geldikçe kinleniyorum bak

Kız sende tansiyonunu her önüne gelene ne fırlatıyorsun,
He he de geç gitsin yaf
Bu dünya böyle hep derler yani

Doğumdan sonra kendi evine gelmek istemem sizce de normal değil mi neden kaynanamın evine gideyim zaten kalabalıklar onlar beni ziyarete gelsin ben neden görümcelerimin falan ayağına bebeğimi götüreyim çok sinirlerim bozuldu ya doğumdan hemen sonra da bekliyorlar hemen gelmemi bu nedir ya ben doğum yapacam siz değil zaten hamileliğimin başından beri her hafta sonu o bozuk olan iki saatlik yollarda geçirdim sizin yüzünüzden yeter artık ya bu arada kaynanamlarla aramızda iki saatlik bir mesafe var ve kaynanam belkide doğumuma bile gelmeyecek o kadar değerliyim yani.

Evet canım bir gelir bir gider. Seninki gaz sancısına benziyor. Hiç kesilmiyor ve hareketle azalıyorsa bunlar yalancı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…