En azından geldik diyebilirlerdi ya da senin yanına uğrayabilirlerdi. Geldiklerini bile facebooktan öğrenmen hiç hoş olmamış.yok demem. doğuma az kaldı zaten.
bu da benim anamın yaptığı :) daha önce bu konuya koymuştum ama 1194. sayfada kalmış :) Renk açısından fln fikir olabilir. Ben de pinterestten baby nest fotoğrafları gönderdim kumaşı ona uygun seçsin diye.Aynen hayatim cok kullanisli ve cok tatli annemin yaptiginin resmini koyim yastigi filanda varda onlari cekmemisler. Cok heveslenmistim zorla diktirdim :))Eki Görüntüle 1855248
Günaydın sıcaktan pişim pişim pişenler
Oğlan Bi koltukta bayılmış ben Bi koltukta mayışmış şekilde yatıyoruz. Oğlanın yine ateşi var artık gına geldiilaçladım bakalım...
Bir ahhh ah da benden gelsin! Bende kesinlikle kınamak istemiyorum. Nasipse 2 oğlum olacak. Kv büyük oğlunu yerlere göklere sığdıramaz. Halbuki hiç bir işinin ucundan tutmaz hiç bir faydası olmaz. Faydayı geçtim neyse...şeytana uymayayım. Herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakmak lazım
Şükürler olsun iyi gibi. Başım çok yüksekte yatamıyorum. Boynumda düzleşme daralma fıtık ne ararsan var;tutuluyorum hemenyan yatıyorum güya..yüz üstü yatmayı severim ben halbuki. Sırtüstü hiç yatamıyorum nefes alamıyorum aynen. Uykular bitap adet olacakmış gibi karın ağrısı canım o sancı olmasın???
Canım benim de öyle ,son ayda tansiyonun çok oynar dedi doktorum da.hergün ölçmek gerek dedi hatta bu yüzden geçen hafta tansiyon aleti aldık :)kızlar son günlerde hafif bir baş dönmesi ve mide bulantı hissi yaşıyorum. sizler de var mı? sebebi sadece sıcak olabilir mi?
tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği mi acaba?
Seninkide cok guzel olmus bebislerimiz yatsinlar icine rahat rahat oh mis :))bu da benim anamın yaptığı :) daha önce bu konuya koymuştum ama 1194. sayfada kalmış :) Renk açısından fln fikir olabilir. Ben de pinterestten baby nest fotoğrafları gönderdim kumaşı ona uygun seçsin diye.
Eki Görüntüle 1855358
aynen şimdi ana kucağı var zaten yatağı var bu baby nesti ne zaman kullancaz diye düşünüyorum. Az da yer kaplamıyor ama bir heves yaptık. Ananesini durduramıyordum oyalansın diye bunu çıkardım çılgınca hazırlık yaptı çünküBize de eşimin teyzesi dikmiş. O hediye etmese para verip almam ama. Kaç zaman yatacak ki içinde? Sonra onu kaldıracak yer ara.
Bende para verip almazdim 100tlden basliyor bunlar.. Cocugumun baska ihtiyacini giderirdim o parayla.. Anneme diktirince o halletti zatende cokta ucuza geldi. Evde malzemeler vardi bir kumas aldi sadece baska birsey almadi :)Bize de eşimin teyzesi dikmiş. O hediye etmese para verip almam ama. Kaç zaman yatacak ki içinde? Sonra onu kaldıracak yer ara.
benim de dün gece adet ağrısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma. Hemen yattım uyumaya çalıştım. Soğuk soğuk terledim. 2 saat sürdü hiç kesilmedi. Korktum doğuracak mıyım diye. Ama doğum sancısı olsa bir gider bi gelir dimi. Sonrasında barsaklarımda hareketlenme oldu ve ağrı geçti. Bir daha da gelmedi şükür. Ama çok korktum bebeğim bu esnada baya hareketliydi hareketsiz olsa belki hastaneye bile gidebilirdim. Tecrübeli arkadaşlar bu ağrı normal mi?Günaydin.aynen bu gece bi agri tuttu beni. Karnimda agri sansi da değil.damarlanma oldu hep göbek deligimi cekiyorlsr sanki.ter su çinde kaldim.simdi bi şey yok çok şükür .
Kizlarin çok iyi bisey için senden ayri kalcaklar.hic aklindsn üzülme şimdiden.benim kizim da 26 aylik.bezli hala .alistrmadim daha tuvalete.zor geldi.belki birkaç aya .24 aylikkken pek hevesliydi.simdi unutti.nasil alistircam.korkuyorum.lazimligs Falan yapmıyordu iki ay önce denedim.ben de biraktim.
Ben de nasil bakacak Esim diyorum.biz de hiç ayrilmadik kizimla.allah korusun onlari.yoksa mecbur kalacsgiz bi gece falan.
sezaryende saat belli de iki çocuğu hastanede 24 saat oyalamak zor olur diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun.Günaydın hanimlar biriken sayfalara hızlı geçişler yaparak gözattım. Durumlar ber kemal sanırım . Çok şükür küçük ağrı sanci vs dışında büyük sorunlar yok keyifler yerinde gibi.
Bende şu sıralar obs mı oldum ne oldum kendimi parcaliyorum resmen. İkinci çocuk endişesi bu sekilde mi zuhur etti bende anlamadım gitti. Dün bir duvarın duvar kağıdı degistirilecekti onu değiştirdik eşimle. Arkasından deli gibi temizlik yaptim. Sonra eşimin isinde bir degisiklik olacak bayram ertesi bazı ihtiyaçları var . Temizlikten sonra duş alıp hemen avm ye gittik oraya buraya gez derken evde yemeğim vardı ama iftara yetisemedik dışarıda iftarda yapınca avm yi kapattık eve geldik. Tabı ben yine duş , gün içinde 5 6 defa soğuk su ile duş alıyorum. Lohusalık dönemi yaza gelince nasıl oluyor gorucez ama kışa geldiği zaman bile yaniyorsun pek fark etmiyor. Olan elektrik faturasına olacak ben duştan çıkıp klima karşısına dikiliyorum. Sadece evden çıkarken kapalı klima sürekli açık.
B Began sen sezeryan olduğun için odaya rahat alabilirsin benim ikli normaldi inşallah bu da öyle olur . Odaya nasıl alıcam diye düşünüyorum. Evde de bırakmak istemiyorum. Hastanenin giriş katında çocuk oyun salonu var orda oyalansa dogumdan sonra çıksa yanıma gece mi olur gündüz mu belli değil. Çocuk kaç saat duracak orda sürekli düşündüğüm şeyler bunlar benimde. Bazen diyorum gündüz baslasa sancim gece ye kadar evde beklesem sonra gitsem hemen doğursam.. Ama ilkinde sanci fln olmayınca böyle şeyler hep hayal kalıyor. .. Allah denk getirsin
Gideceğimiz yer serin aslında ama benim pantolonlarım artık sıkmaya başladı akıl işi değil hepsini 36 beden almışım
Bugün çıkıp şu şalvar gibi beli lastikli olan pantolonlardan bakacağım, uygunsa onlardan alayım 2 tane bayramında öyle geçireyim napıyım
evet. evim uzak olsa neyse, annemin evine geçerken benim evin önünden geçiyorlar.En azından geldik diyebilirlerdi ya da senin yanına uğrayabilirlerdi. Geldiklerini bile facebooktan öğrenmen hiç hoş olmamış.
Beklesin canım ya üzmesinler biziSıcak, yorgunluk, susuzluk hepsi tetikliyor canım. Bol bol istirahat et, beklesin biraz daha miniklerimiz..
Bebek zayıfladığı halde gününü beklemeden suni mi teklif etti? İnanamıyorum ya. Canim bolca yumurta ve et tüket. Ben oyle topladım kızımın kilosunu. Muz ve süt de kilo aldırıyor. Bir de ultrasonun yanılma payı var. Belki daha topludur bebeğin.günaydın arkadaşlar,dr dan geliyorum.nst de sanı çıkmadı.doğuuma son 11 ün.benim ilk doğum normal olarak tam 40 hafta dolunca doğmuştu.ve bebeğimin de benim de kilo alımım son 3 hafta durmuştu.ilk çouğum 3150 gr dünyaya gelmişti.şimdiki geçen perşembe gittiğimde bebek 100 gr zayıflamıştı ben de 1 kg vermiştim.2800 e düşmüştü.moralim sıfır oldu.bugün daha beter oldum 2700 lere düşmüş bebeğin kilosu.yeme içmem normal ama çok yoruluyorum büyük bebeğim 14 aylık ilgi istiyo.ona yedir içir giydir zaten beni yoruyo.eşim sürekli yoğun çalışıyo.burada akraba da yok yardım etsin.çok üzüldüm gerçekten.daha da zayıflarsa cılız bişey doğacak.dr gerekirse sunni sancı ile doğurturuz dedi.40 haftayı beklemeye gerek yokmuş.salak mı ne anlamadım gitti.
ben almadım. tansiyonum hep 9-6 olur genelde. yükselirse en fazla 12-8 oluyor. ne yapalım katlanıyoruz. az kaldı.Canım benim de öyle ,son ayda tansiyonun çok oynar dedi doktorum da.hergün ölçmek gerek dedi hatta bu yüzden geçen hafta tansiyon aleti aldık :)
Evet, hamileliğimin son zamanlarıyla kohusalığım yaza denk geliyormuş, yaza gelmesi en kötüsüymüş
Değil mi hiç öyle demiyorlar, of ne patavatsız şu insanlar aklıma geldikçe kinleniyorum bak
Evet canım bir gelir bir gider. Seninki gaz sancısına benziyor. Hiç kesilmiyor ve hareketle azalıyorsa bunlar yalancı.benim de dün gece adet ağrısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma. Hemen yattım uyumaya çalıştım. Soğuk soğuk terledim. 2 saat sürdü hiç kesilmedi. Korktum doğuracak mıyım diye. Ama doğum sancısı olsa bir gider bi gelir dimi. Sonrasında barsaklarımda hareketlenme oldu ve ağrı geçti. Bir daha da gelmedi şükür. Ama çok korktum bebeğim bu esnada baya hareketliydi hareketsiz olsa belki hastaneye bile gidebilirdim. Tecrübeli arkadaşlar bu ağrı normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?