2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gitme evine yat isteyen sana gelsin. Laf söyleyen de söylesin kapa kulağını. Ne eziyet edeceksin hem kendine hem bebeğine.

gitme. zorla götürecek değil ya eşin. onlar kıçlarını kaldırıp gelsin bir zahmet.

Öyle saçmalıkmı olur ya bunu kim istiyor sizden ?
Yeni doğum yapmış kadının orda ne işi var .
Gidip evinde dinlenmen lazım , o çocuk zırt vırt göğüsler çıkartılıp emzilecek , altı değişecek . Senin kanamaların felan olucak varda var yani orda ne işin varmış.
Hem kendileri gelip görsün yardım etsin .
Ay bi yaşıma daha girdim vallahi benide MinikPiranha gibi sinir bastı şimdi

elbette kendi evine gitmek istemen normal hatta ben keşke ilk 1 hafta bebeğe alışana kadar kimse gelmese diyorum o da pek mümkün değil tabi ama :)

Evet canım bir gelir bir gider. Seninki gaz sancısına benziyor. Hiç kesilmiyor ve hareketle azalıyorsa bunlar yalancı.
Ay içimi rahatlattın canım saol. O ağrıyla bir sürü şey düşündüm doktorum burada değil bayramda doğurursam ne olur acilde kim bilir hangi doktor denk gelir? Annem perşembe bilet buldu anca gelecek o yokken ne yaparım. Ev çok dağınık ben yatak ıstırahatindeyim zaten eşim de çok dikkat etmiyor doğurursam şimdi insanlar gelecek dağınık eve ne olacak? Annem gelmeden bebekle bir gelen gidenle nasıl ilgilencem vs?

elbette kendi evine gitmek istemen normal hatta ben keşke ilk 1 hafta bebeğe alışana kadar kimse gelmese diyorum o da pek mümkün değil tabi ama :)
Aynen yaa. Hatta 2 ay falan kimseyle görüşmeyelim istiyorum. En güzeli sen ve bebek bir sorun olursa doktora gideriz zaten. Sürekli ayy neden ağlıyor bu bebek diyecek bir güruha ihtiyaç yok.

hayalimsin1 canım 36 beden ama hamilelikle uyumlu bunlar, ben de 38 olmuşumdur bacaklarım kalınlaştı iyice doğumdan sonra eaki kıyafetlerimi giyemem muhtemelen 10-11 kilo aldım hamileliğin başından beri.

Ay sinir ediyorlar ama insanı, şimdi köye gidicem ya du bakalım neler duyucam kimler ne akıl vericek. Kendi akılları kendilerine yetmiyor halbüki, bir keresinde görümcem nasıl çocuk yapıldığını anlatmaya kalkmıştı bana

Contraction Timer diye bir uygulama var orada takip edebiliyorsun kasılma sıklığını. Ağrı gelince basıyorsun gidince bırakıyorsun. O bakıyor düzenli ki değil mi diye.

Gitme canım kimseye otur kendi evinde.
Çok meraklılarsa toruna dediğin gibi kendileri gelip sizin evinizde baksınlar bebeğe.

tarifle mi oluyormuş?

Maşallah maşallah. Benim gibi deli tay tepmiş gibi hareket eden birilerini görmek ne güzel günde 3-4 kez duş alıyorum onu geçtim oğlana da aldırıyorum balığa döndük valla. Ama her gün 2 makine yıka ütüle fena oldu. Aynı şeyleri düşünüyormuşuz. Sezaryende yine saat belli de normalde ne Zaman keyfi çatacak belli değil ki Allah yardımcımız olsun inşallah. Hee bide 2.doğum ilkinden daha hızlı gerçekleşiyormuş. Bende ilkinde sancımı evde çektim hastaneye gittim hemen doğurdum ama bu sefer öyle olmaz sanırım. Bebek hemen gelebilirmiş. Bir kaç tecrübeli anadan öyle duydum ama Bi Dr sormakta yine fayda var.

Canım ağustos anasıyız ya en yakın doğuma bile 25-26 gün var. Yani tabi bu kağıt üzerinde ne Zaman gelirler kendileri bilir bu kilo kaybına Dr bir şey demiyor mu? Yanı en azından Bi önlem Bi açıklama ne biliim..insan tereddüt yaşıyor normal olarak
Bilmiyorum canım şuan doktorda sıra bekliyorum , içeri girince şu adet sancısınıda soracam bakalım , yazarım sonra neyin nesiymiş diye
Hadi bakalım güzel haberlerle dön bize.

Sanırım sen ceyranda kalmışsın. Üşüttüğün için öyle karın ağrın olmuş. Sancıda aslında ona benzer bir şey. Örn. ilk sancı geldi,ilk geldiğinde şiddetli olur sonra hafif azalır ama hiç tamamıyla kesilmez. Ritmiktir. Kesintisiz aynı şiddette devam etmez. Sancı gelir hafifler süre geçer sonra yeniden şiddetli.. Açılma arttıkça ıkınma ihtiyacı doğar. Yanlış anlaşılmasın büyük tuvaletin seni çok sıkıştırmış gibi olursun. Zaten ebe o Zaman'larda seni yönlendirir. Sancıdan korkacak hiç bir şey yok öyle saçını başını yoldurtmaz nefesini kesip boğmaz. Allah tarafından Bi güç geliyor insana kendine inanamazsın! Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.

Kızlar çoklu alıntı yapamadım başta eşim kendi memeleletinde doğum yapmamı istedi yabi kaynanmlarda kalacaktık o zaman beni eve goturmeyecekti istemedim ben tabi sana orada bakarlar yardımcı olurlar falan dedi bende benim annem gelecek zaten gerek yok istemiyorum dedim doğum şeklim bekli değil henüz belki sezeryan olacam hemen kendimi toparlayamayacağım ben evimde rahat etmek istiyorum dedim bir kaç gün konuşmadım eşimle sonra benim sozume geldi şimdi bayram dolayısı ile kaynanamlardayız demin gorumcem kaynanama doğumdan sonra gelmeyeceklermiş derken duydum kaynanamda gelirler niye gelirler diyordu gorumcemden burada doğum yapmam için biraz ikna çalışmalarında bulunmaya çalıştı dun niye herkes karışır anlamıyorum sesim çıkmıyor diyemi sessiz biriyim diyemi zaten zor bir süreç geçiriyoruz benim ilk doğumum korkuyorum başından beri gittiğim doktoruma guvenmek istiyorum o doğumumu yaptırsın istiyorum Allahtan eşim ikna oldu şimdi onunla bir sıkıntım yok ama bu olaylar beni sinir ediyor.

büyük 3 yaşında, küçük 1.5 yaşında ve hala emiyor. her ne kadar laftan anlar gibi görünse de evden çıkınca peşimden ağlıyor ikisi de. annem idare edebilir inşallah.
Canım benim ya aynı yaştaymış kuzularımız benimkide bir buçuk yaşında geçen arabada aklıma geldi oturdum ağladım ben oğlumu Nasıl bırakacam wc ye bile benimle beraber giriyor bir an yalnız ayrı kalmadık hala da için titriyor ..üstüne hastaneye girmesi yasakmış bunu bu beni deli etti 28 inde söyletecek ozaman beni erken taburcu asla görmeden dayanamam diye ..Nasıl da salak gibi söylemeyi unuttum geçen hafta çocuk hasta diye aklım başımda değildi ki

Çocuk nasılmı yapılıyormuş tarifinimi veriyor hadsiz tövbe yarabbim

Çok çok saçma ama ya sen niye kaynanan gile gidip doğurasın ki ..hantaldım için evine biri gelir ilk Zaman'lar kalır sen toparlanana kadar normali bu öteki düşünce de anormal olanı zaten ...sen niye sessiz kalıyorsun desene yok ben kendi doktorumda kendi evimde doğuracam zaten yardıma da annem gelecek bunda korkacak çekinecek bir şey yok

Geçmiş olsun oğlana benimkide sabaha karşı yine kötüleşti uyandım ilaç verdim duş aldırdım inşallah daha iyi olur kuzular ıyansın diye bekliyorum ...öp yerime yavrunu....Buarada dünde ben adet olacakmış gibi sancılar yaşadım ama telaş yapmadım sende yapma kuzum rahat ol ol ki bünyen seni dinlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…