2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
@Pisikedii
Can'ım şimdi çıktım doktordan,adet sancısı olurmuş herkeste son aylarda ,rahim doğuma hazırlandığı içinmiş , ama daha önce erken doğum yapanlara yine erken gelicek işaretide olabilirmiş dikkat et dedi.
Benim kutumdaki yarada enfeksiyon Muş nerden aldıysam bilmiyorum penisilin yazdı bana ama içime sinmiyor onu içmek , hamilelikte ilk defa duyuyorum peniclin içildiğini. Bunu doktorada söyledim ama bişey olmaz iç dedi pff
Bide krem yazdı acaba sadece kremimi kullansam

Aynen katılıyorum, ama sessiz diye üzerine gidiyorlarmış ikna etmeye çalışıyorlarmış baksana kızı. Allahtan eşiyle daha önceden anlaşmışlar.

Ben kvalideye geleceksen doğumdan önce gel dedim doğumdan sonra annem gelecek başka kimseyi istemiyorum rahat edemem dedim anlayışla karşıladılar.

Ara söyle bu benim kararım ben evimde kalmak istiyorum gelene kapım açık diye. Net ol canım kırıcı değil kararlı söyle.

Teşekkürler tecrübeli ana :) cereyanda kaldım galiba cidden atletsiz geziyom evde çorapsız fln bugün giycem hepsini korucam kendimi cereyandan. :)

Şimdi evine geleceğim inşllh doğumdan sonra annecimde gelecek yardıma kimseye ihtiyacım yok başka zaten ama işte kotu insan olmamak adına sustum onlar için normal bir durum doğum yapıp sonra burada olmam.

nasıl yapılıyormuş?

Dışarda kilo alması içerde almasından çok daha kolay olduğu için öyle demiştir ..eğer doktorun iyi ve güven ç veren biriyse onu dinleyebilirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ..bende yana yakıla oğlumu nereye koyacağımı düşünüyorum hastanede tabiki çünkü bizimde burda kimsemiz yok ..Allah sana da sabır ve kolaylık versin umarım bir hal çaresine bakılır

Yok daha neler. Evine git kimseyi dinleme..
Ben baya bi kayinpedere gitmeyi dusunmuyorum cocugumu telef edemem 5 dkkalik yolda olsa gelsinler evimde sevsinler.

Ancak bu kadar aynı şeyleri yaşayabiliriz

Hı hıı
Onlara göre biz evliliğin başından beri çocuk istiyoruz da çocuğumuz olmuyor. Eltim tebrik etmeye arayınca çok şükür Allah size de verdi demişti
Aynen ya 4 sene korunduk bizde. Şartlar uygun olunca gelsin istedik. Meğer ne çok üzülen varmış bizim için. Şükür sonunda oldu tedaviyle mi falan diye. herkes işine baksa keşke.

hayırlı sağlıklı bir doğum olsun da bir gece için katlanırım ne yapayım.

Yq canım en mantıklısı bak sen söylemişsin Gizemlikadinnn ta söylemeli korkmamalı yoksa daha çok konuşup sinir edecekler kızı ..

Şimdi evine geleceğim inşllh doğumdan sonra annecimde gelecek yardıma kimseye ihtiyacım yok başka zaten ama işte kotu insan olmamak adına sustum onlar için normal bir durum doğum yapıp sonra burada olmam.
Yok yok tatlım kötü insan olmazsın ..sen çat çat söyle zaten eşin tamam demiş daha da uzatmasınlar konuyu bak yazık sana sen geriliyorsun geç senin dediğinde bir şey yok ki kimsenin kalbi kırılsın sana zaten el bebe Gül bebe bakacak insanlar olsalardı şu strese sokmazlar o bozuk yollarda her hafta sizi götürüp getirtmezlerdi

Canım kusura bakma da kv ve görümcen biraz işgüzarlık yapmışlar. Sana hiç fikir sormadan güzel güzel plan kurmuşlar. Ne münasebet canım!! Doğumunu yaptıktan sonra herkes evine! Yardımcı olmak isteyen gelir yerinde yardımcı olur. Küçük bebek zırt pırt altını üstünü kirletiyor. Her gün yıkanıyor değişiyor. Anne lohusa 2 saatte terden turşu oluyor. Kanaması emzirmesi zartı zurtu!! Var oğlu var yani!! Ne diye evi oraya taşıyasın? Belirli Bi düzenin var evinde sonuç olarak.
Yanlış anlaşılmak istemem ama doğumdan sonra insan çok değişiyor. Bebeğini kimseye elletmek istemiyor. Tabi her gelen Bi elliyor o ayrı herkes bişi söylüyor. İnanın bebekle değil de söylenenlerle mücadele etmek daha zor! İlk doğumu olacak arkadaşlar Rabbim size Peygamber sabrı versin inşallah!!! Sinirlerinizi kuvvetlendirin şimdiden. Naçizane tavsiyem,zor ama inanın psikolojiniz için en iyisi bu, 'tabii öyle de denerim,hi hıh,tamam bir dahakini öyle yaparım' deyip karşındakini sakinleştirmek. Çünkü siz karşı çıktıkça ya da laf söyledikçe ardı arkası kesilmeksizin vır vır vır beyninizi yıyorlar

Penisilin işini bende ilk kez duyuyorum. Bilemedim ki hiç adet sancısı işine gelince; senin bebeler uzun kalmıyor içerde dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…