- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
Hamileliğimin başından beri geldik bir hafta sonu olmasa diğer hafta sonu muhakkak zaten boşta kalan hafta sonlarıda doktora gittik orasıda uzak eşime yollar kotu ben korkuyorum dedikçe bişey olmaz sen pimpiriklisin dedi bana bek ağrılarım oldu kasık ağrılarım oldu yol gerçekten çok fena yapım aşamasında birde her yeri kazıtmışlar koy yolu desen berbat ben kimseden bana bakmasını istemiyorum benim annmede başkasına nazım geçmez bizde doğum yaptık diyiverir kaynanam ama artık gelmek yok eşimlede konuştum 34 haftalık oldum artık yollarda doğuracam yeter.Yok yok tatlım kötü insan olmazsın ..sen çat çat söyle zaten eşin tamam demiş daha da uzatmasınlar konuyu bak yazık sana sen geriliyorsun geç senin dediğinde bir şey yok ki kimsenin kalbi kırılsın sana zaten el bebe Gül bebe bakacak insanlar olsalardı şu strese sokmazlar o bozuk yollarda her hafta sizi götürüp getirtmezlerdi
Doğumdan sonra kendi evine gelmek istemem sizce de normal değil mi neden kaynanamın evine gideyim zaten kalabalıklar onlar beni ziyarete gelsin ben neden görümcelerimin falan ayağına bebeğimi götüreyim çok sinirlerim bozuldu ya doğumdan hemen sonra da bekliyorlar hemen gelmemi bu nedir ya ben doğum yapacam siz değil zaten hamileliğimin başından beri her hafta sonu o bozuk olan iki saatlik yollarda geçirdim sizin yüzünüzden yeter artık ya bu arada kaynanamlarla aramızda iki saatlik bir mesafe var ve kaynanam belkide doğumuma bile gelmeyecek o kadar değerliyim yani.
Sen bir de onlara beni sor onlar benden ne çekiyo kim bilirAyyy senin bu etrafındakileri mumlamı aradın kız sen.
Allah sabır versin sana
Heralde normal canm evine gitmek istemen hatta en normaliii yani senden kv evine gitmeni kim istedi gercekten?? Insan evinden baska yerde rahat edebilir mii? Ayrica zahmet olmazsa kendileri gelsn gormeye.. Insanlar ne kadr bencil yaaa.. Ayrica bebek de direk kendi evine gelmeli.. Keske susmasaydin gerekeni soyleseydin ben hic susamiyorm boyle durumlarda. Cunku susmadikca abartiyolarr..
Canım kusura bakma da kv ve görümcen biraz işgüzarlık yapmışlar. Sana hiç fikir sormadan güzel güzel plan kurmuşlar. Ne münasebet canım!! Doğumunu yaptıktan sonra herkes evine! Yardımcı olmak isteyen gelir yerinde yardımcı olur. Küçük bebek zırt pırt altını üstünü kirletiyor. Her gün yıkanıyor değişiyor. Anne lohusa 2 saatte terden turşu oluyor. Kanaması emzirmesi zartı zurtu!! Var oğlu var yani!! Ne diye evi oraya taşıyasın? Belirli Bi düzenin var evinde sonuç olarak.
Yanlış anlaşılmak istemem ama doğumdan sonra insan çok değişiyor. Bebeğini kimseye elletmek istemiyor. Tabi her gelen Bi elliyor o ayrıherkes bişi söylüyor. İnanın bebekle değil de söylenenlerle mücadele etmek daha zor! İlk doğumu olacak arkadaşlar Rabbim size Peygamber sabrı versin inşallah!!! Sinirlerinizi kuvvetlendirin şimdiden. Naçizane tavsiyem,zor ama inanın psikolojiniz için en iyisi bu, 'tabii öyle de denerim,hi hıh,tamam bir dahakini öyle yaparım' deyip karşındakini sakinleştirmek. Çünkü siz karşı çıktıkça ya da laf söyledikçe ardı arkası kesilmeksizin vır vır vır beyninizi yıyorlar
Penisilin işini bende ilk kez duyuyorum. Bilemedim ki hiçadet sancısı işine gelince; senin bebeler uzun kalmıyor içerde dikkat et canım
Sen bir de onlara beni sor onlar benden ne çekiyo kim bilir
Allahtan uzağız da bayramda seyranda görüşüyoruz
Canım kusura bakma da kv ve görümcen biraz işgüzarlık yapmışlar. Sana hiç fikir sormadan güzel güzel plan kurmuşlar. Ne münasebet canım!! Doğumunu yaptıktan sonra herkes evine! Yardımcı olmak isteyen gelir yerinde yardımcı olur. Küçük bebek zırt pırt altını üstünü kirletiyor. Her gün yıkanıyor değişiyor. Anne lohusa 2 saatte terden turşu oluyor. Kanaması emzirmesi zartı zurtu!! Var oğlu var yani!! Ne diye evi oraya taşıyasın? Belirli Bi düzenin var evinde sonuç olarak.
Yanlış anlaşılmak istemem ama doğumdan sonra insan çok değişiyor. Bebeğini kimseye elletmek istemiyor. Tabi her gelen Bi elliyor o ayrıherkes bişi söylüyor. İnanın bebekle değil de söylenenlerle mücadele etmek daha zor! İlk doğumu olacak arkadaşlar Rabbim size Peygamber sabrı versin inşallah!!! Sinirlerinizi kuvvetlendirin şimdiden. Naçizane tavsiyem,zor ama inanın psikolojiniz için en iyisi bu, 'tabii öyle de denerim,hi hıh,tamam bir dahakini öyle yaparım' deyip karşındakini sakinleştirmek. Çünkü siz karşı çıktıkça ya da laf söyledikçe ardı arkası kesilmeksizin vır vır vır beyninizi yıyorlar
Penisilin işini bende ilk kez duyuyorum. Bilemedim ki hiçadet sancısı işine gelince; senin bebeler uzun kalmıyor içerde dikkat et canım
Eşim istedi canım bunu benden onun için normal birşey bu beni anlamadı eşimle hallettik bu sorunu ama bugün bu olaylar olunca işte sinirlerim bozuldu ben çok çekingen biriyim lafımı esirgiyorum kendime ediyorum ama az kaldı şuran bir gitsek 3 gün daha dişimi sıkacam.Heralde normal canm evine gitmek istemen hatta en normaliii yani senden kv evine gitmeni kim istedi gercekten?? Insan evinden baska yerde rahat edebilir mii? Ayrica zahmet olmazsa kendileri gelsn gormeye.. Insanlar ne kadr bencil yaaa.. Ayrica bebek de direk kendi evine gelmeli.. Keske susmasaydin gerekeni soyleseydin ben hic susamiyorm boyle durumlarda. Cunku susmadikca abartiyolarr..
Eşim istedi canım bunu benden onun için normal birşey bu beni anlamadı eşimle hallettik bu sorunu ama bugün bu olaylar olunca işte sinirlerim bozuldu ben çok çekingen biriyim lafımı esirgiyorum kendime ediyorum ama az kaldı şuran bir gitsek 3 gün daha dişimi sıkacam.
Öyle tabi ya sanada bebeğinede yazık git gel ne oluyor ... Annenin gelecegini ve kalmayacağını keşke en başında söyleseydin doğum için ...en azından şimdi hem kafan rahat olurdu hem de bak gördün mü bizde kalmamak için anasını bahane etti diye düşünürler daha çok erteleme ..eşinle zaten konuşmuşsun şunun şurasında ne kaldı ki doğuma ondan sonra da bırak isterler se sabahtan akşama Kadar konuşsunlar ..nefret ediyorum düşüncesiz cahil insanlardanHamileliğimin başından beri geldik bir hafta sonu olmasa diğer hafta sonu muhakkak zaten boşta kalan hafta sonlarıda doktora gittik orasıda uzak eşime yollar kotu ben korkuyorum dedikçe bişey olmaz sen pimpiriklisin dedi bana bek ağrılarım oldu kasık ağrılarım oldu yol gerçekten çok fena yapım aşamasında birde her yeri kazıtmışlar koy yolu desen berbat ben kimseden bana bakmasını istemiyorum benim annmede başkasına nazım geçmez bizde doğum yaptık diyiverir kaynanam ama artık gelmek yok eşimlede konuştum 34 haftalık oldum artık yollarda doğuracam yeter.
Öyle tabi ya sanada bebeğinede yazık git gel ne oluyor ... Annenin gelecegini ve kalmayacağını keşke en başında söyleseydin doğum için ...en azından şimdi hem kafan rahat olurdu hem de bak gördün mü bizde kalmamak için anasını bahane etti diye düşünürler daha çok erteleme ..eşinle zaten konuşmuşsun şunun şurasında ne kaldı ki doğuma ondan sonra da bırak isterler se sabahtan akşama Kadar konuşsunlar ..nefret ediyorum düşüncesiz cahil insanlardan
belki bilmediğimiz yöntemi biliyordur hani :)Ah ahahaahhhhaaa grill 3 tane yapmışsın bunu sen sorma bari.
Canım benim normalde daha vaktim var ama bu hafta nst de sancım çıktı, 2doz ciğer geliştirici iğne vuruldum. Evde dinleniyorum bebisimin çantasını hazırlıyorum. Ne kadar zamanım var bilmediğimden tetikteyim her an. Belki bi hafta belki iki belki daha çok beklerim bilmiyorumbu arada benim gibi son günleri olan kimse yok mu
Evet canım herkesi vicdanıyla başbaşa bırakmak konusunda çok haklısın..ben eşimle e vlendigim için abim bana kustu..annem bize kus değil ama abimin dediginden çıkmaz..12 yıllık evliyim daha 1 bayram anneme kahvaltıya cagrilmadim.neymiş abimler geliyormuş..işlerine gelince dis kapının dis mandali işlerine gelince kızım kızım..ah çok yaraliyim çok..Günaydın sıcaktan pişim pişim pişenler
Oğlan Bi koltukta bayılmış ben Bi koltukta mayışmış şekilde yatıyoruz. Oğlanın yine ateşi var artık gına geldiilaçladım bakalım...
Bir ahhh ah da benden gelsin! Bende kesinlikle kınamak istemiyorum. Nasipse 2 oğlum olacak. Kv büyük oğlunu yerlere göklere sığdıramaz. Halbuki hiç bir işinin ucundan tutmaz hiç bir faydası olmaz. Faydayı geçtim neyse...şeytana uymayayım. Herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakmak lazım
Şükürler olsun iyi gibi. Başım çok yüksekte yatamıyorum. Boynumda düzleşme daralma fıtık ne ararsan var;tutuluyorum hemenyan yatıyorum güya..yüz üstü yatmayı severim ben halbuki. Sırtüstü hiç yatamıyorum nefes alamıyorum aynen. Uykular bitap adet olacakmış gibi karın ağrısı canım o sancı olmasın???
Gerçekten biraz sacmalamis sanırım..içerde dursun iyice gelişsin diyeceğine suni sancı mi dedi?ya da anne karnında zayıflıyor diye mi öyle dedi acabagünaydın arkadaşlar,dr dan geliyorum.nst de sanı çıkmadı.doğuuma son 11 ün.benim ilk doğum normal olarak tam 40 hafta dolunca doğmuştu.ve bebeğimin de benim de kilo alımım son 3 hafta durmuştu.ilk çouğum 3150 gr dünyaya gelmişti.şimdiki geçen perşembe gittiğimde bebek 100 gr zayıflamıştı ben de 1 kg vermiştim.2800 e düşmüştü.moralim sıfır oldu.bugün daha beter oldum 2700 lere düşmüş bebeğin kilosu.yeme içmem normal ama çok yoruluyorum büyük bebeğim 14 aylık ilgi istiyo.ona yedir içir giydir zaten beni yoruyo.eşim sürekli yoğun çalışıyo.burada akraba da yok yardım etsin.çok üzüldüm gerçekten.daha da zayıflarsa cılız bişey doğacak.dr gerekirse sunni sancı ile doğurturuz dedi.40 haftayı beklemeye gerek yokmuş.salak mı ne anlamadım gitti.
Al benden de o kadar..zaten evde yardimcim var,1 hafta kimse gelmesin,ben bebeğe bakayım o da ev işi yemek falan halleder..beni merak eden telefon etsin yeter banaelbette kendi evine gitmek istemen normal hatta ben keşke ilk 1 hafta bebeğe alışana kadar kimse gelmese diyorum o da pek mümkün değil tabi ama :)
Cnm üzülme doğduktan sonra alır kilo sağlığı yerinde olsun yetergünaydın arkadaşlar,dr dan geliyorum.nst de sanı çıkmadı.doğuuma son 11 ün.benim ilk doğum normal olarak tam 40 hafta dolunca doğmuştu.ve bebeğimin de benim de kilo alımım son 3 hafta durmuştu.ilk çouğum 3150 gr dünyaya gelmişti.şimdiki geçen perşembe gittiğimde bebek 100 gr zayıflamıştı ben de 1 kg vermiştim.2800 e düşmüştü.moralim sıfır oldu.bugün daha beter oldum 2700 lere düşmüş bebeğin kilosu.yeme içmem normal ama çok yoruluyorum büyük bebeğim 14 aylık ilgi istiyo.ona yedir içir giydir zaten beni yoruyo.eşim sürekli yoğun çalışıyo.burada akraba da yok yardım etsin.çok üzüldüm gerçekten.daha da zayıflarsa cılız bişey doğacak.dr gerekirse sunni sancı ile doğurturuz dedi.40 haftayı beklemeye gerek yokmuş.salak mı ne anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?