2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hamileliğimin başından beri geldik bir hafta sonu olmasa diğer hafta sonu muhakkak zaten boşta kalan hafta sonlarıda doktora gittik orasıda uzak eşime yollar kotu ben korkuyorum dedikçe bişey olmaz sen pimpiriklisin dedi bana bek ağrılarım oldu kasık ağrılarım oldu yol gerçekten çok fena yapım aşamasında birde her yeri kazıtmışlar koy yolu desen berbat ben kimseden bana bakmasını istemiyorum benim annmede başkasına nazım geçmez bizde doğum yaptık diyiverir kaynanam ama artık gelmek yok eşimlede konuştum 34 haftalık oldum artık yollarda doğuracam yeter.

Heralde normal canm evine gitmek istemen hatta en normaliii yani senden kv evine gitmeni kim istedi gercekten?? Insan evinden baska yerde rahat edebilir mii? Ayrica zahmet olmazsa kendileri gelsn gormeye.. Insanlar ne kadr bencil yaaa.. Ayrica bebek de direk kendi evine gelmeli.. Keske susmasaydin gerekeni soyleseydin ben hic susamiyorm boyle durumlarda. Cunku susmadikca abartiyolarr..

İdrarımda kan varmış ayy bu ne şimdi . Enfeksiyon olup olmadığınada bakacaklarmış yarın telefon edecekler bana sonucu bildirmek için. Doğum yaklaştı benim hertaraf bozuldu pff

Pisikedii şu anda tek düşündüğüm doğum senaryoları . Hem dogumdan korkuyorum hemde yine açılmam olmazsa sancim gelmezse diye korkuyorum. Herkes öyle diyor 2. Doğumlar kolay oluyor fln diye ama bilemiyorum göreceğiz
B Began amiin inşallah kolay dogumlarimiz olsun

Cok haklisn gercekten insanlar konusup sinir bozma konusunda superler..

Gecen bi arkadas dogum yapti mesela annesi baska kv baska deyip durmus cocukta bi ayes bi kilo verme kuveze aldilr sonradan yavrumu sonra anneyi de kv de getirmediler hastaneye yani o derece sacmalamislar.. Iyi bi sey mi oldu simdi kiz da tecrubesiz yani yazik degil mi cok uzuldm duyunca cidden ya... Bizim de basimiza gelebilir diye de bi o kadr uzuldm..

Yani tek derdimizin su an saglikla bebegimizi kucagimiza almak olmasi gerekirken neler geliyor aklimiza ne sacmaliklarla bogusuyorz cidden uzucu

Ben sahsen annem varken kv cok gelsn istemiyorm, tamam gormeye falab gelsnler ama oyle butun gun gerek yok yani annem gittinde de kv daha cok gelsn bence daha saglikli olur diye duaunuyorm..

Eşim istedi canım bunu benden onun için normal birşey bu beni anlamadı eşimle hallettik bu sorunu ama bugün bu olaylar olunca işte sinirlerim bozuldu ben çok çekingen biriyim lafımı esirgiyorum kendime ediyorum ama az kaldı şuran bir gitsek 3 gün daha dişimi sıkacam.

Bi an once evinize gidip huzura kavusun canm insallh esinle hallettiyseniz ne ala ama dedigin gibi susunca kendine esiyosun kimseye yarabilmiyo nasisa hicc cekinme bence tabi ki bu yapi ama kendine baski yapma.. Su an zaten tek umrunda olan bebegin olmali bosvercen napacann

Öyle tabi ya sanada bebeğinede yazık git gel ne oluyor ... Annenin gelecegini ve kalmayacağını keşke en başında söyleseydin doğum için ...en azından şimdi hem kafan rahat olurdu hem de bak gördün mü bizde kalmamak için anasını bahane etti diye düşünürler daha çok erteleme ..eşinle zaten konuşmuşsun şunun şurasında ne kaldı ki doğuma ondan sonra da bırak isterler se sabahtan akşama Kadar konuşsunlar ..nefret ediyorum düşüncesiz cahil insanlardan

bu arada benim gibi son günleri olan kimse yok mu
Canım benim normalde daha vaktim var ama bu hafta nst de sancım çıktı, 2doz ciğer geliştirici iğne vuruldum. Evde dinleniyorum bebisimin çantasını hazırlıyorum. Ne kadar zamanım var bilmediğimden tetikteyim her an. Belki bi hafta belki iki belki daha çok beklerim bilmiyorum bu cuma kontrolüm var tekrardan, bakalım ne gibi gelişmeler olacak

Evet canım herkesi vicdanıyla başbaşa bırakmak konusunda çok haklısın..ben eşimle e vlendigim için abim bana kustu..annem bize kus değil ama abimin dediginden çıkmaz..12 yıllık evliyim daha 1 bayram anneme kahvaltıya cagrilmadim.neymiş abimler geliyormuş..işlerine gelince dis kapının dis mandali işlerine gelince kızım kızım..ah çok yaraliyim çok..

Gerçekten biraz sacmalamis sanırım..içerde dursun iyice gelişsin diyeceğine suni sancı mi dedi?ya da anne karnında zayıflıyor diye mi öyle dedi acaba

elbette kendi evine gitmek istemen normal hatta ben keşke ilk 1 hafta bebeğe alışana kadar kimse gelmese diyorum o da pek mümkün değil tabi ama :)
Al benden de o kadar..zaten evde yardimcim var,1 hafta kimse gelmesin,ben bebeğe bakayım o da ev işi yemek falan halleder..beni merak eden telefon etsin yeter bana

Kizlar komilinin bebek bezini duyan goren deneyen var mi ?¿
Herkes bir övüyor bir övüyor aklima takildi

Ah bu cok bilmiş kaynanalar akrabalar.yok cok yemiyorsun karnın küçük milletin yanında diyorlar ki bizim gelin diyet yaparak hamilelik geçiriyor diyor onlara göre hamur işi makarna yağlı yiyecekler den uzak durmak diyet yapmakmış.cevaplarını veriyorum oturmaya gidince eşimin yanında hemen değişiyorlar aman sen otur aman dikkat et eşim yokken ses yok.ha bi de diyor ki kayınvalide Bebek oğluma benzerse güzel olur dedim ki Allah'a şükür rabbim herkese vermiş bir güzellik ama karakteri güzel sağlıklı olsun yeter dedim.eşim hemen araya girdi annemin güzel anlayışı etli butlu balıketli olmalıymış ondan oyle diyormuş ay deli oldum

Cnm üzülme doğduktan sonra alır kilo sağlığı yerinde olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…