2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
O kadar yolu gitmek istememen normal canım..ben de eve gelmek isterim nasipse. Kendi evim de daha rahat olurum bebisle..

Haaaaaaa ozaman başka anneciğin haklı hiç bu açıdan düşünmemiştim diyeydin o kadar komikler ki aslında Gül geç o dökeceğin dile bile değmez :)

Kizlar herkese iyibayramlar simdiden bayraminiz mubarek olsun sorunsuz sekilde gecirelim insallah bayram sonuna kadar giremem sanirsam hepiniz ve bebisleriniz allaha emanet olun
İyi Bayram'lar sana da tatlım ..bu seneki bayram şekerli içerde seneye inşallah Bayram'ı bebişlerle evlatlarımızla birlikte geçiririz

Madem senden çekiyorlar kötüsün, ne demeye çağırıyorlar ozaman ala alaahh

Onlar hep bir arada her gün hır gür, biz burada uzağız huzurluyuz binlerce şükür. Onu istemiyorlar, eltilerim sürekli kv kpedere kışı minikpiranhalarda geçirin diyip duruyorlar, halbuki evleri ayrı gidip bir tas yemek yapmazlar temizlik yapmazlar nasılsın diyip uğramazlar evlerine çıkarken.

Ama biz gittiğimizde herkes orda kahvaltıdan akşam yemeğine çayından tatlısında kvalidemlerde yer içer sürekli tüm aile.

Kız küçük yeğeni var eşimin bayramda harçlık vermişti eşim ona ben de çocuk unutur biyerlerde diye aldım elinden ablasına verecektim unutmuşum vermeyi bir sene o konuşuldu ben çocuğun harçlığını kıskanmışım da geri almışım

Hiii naptınn tatlımmm senn yanlış anlamaya zaten müsait oluyorlar böyle bişeyi kaldıramamışlardırr insanlık hali unutman önemli olmaz ki onlar için... O yüzden geri durmak lazım
Benim eşimin yeğeni 11 yaşında ve aşırı kilolu ve hala kv ve görümce yesin diye uğraşır ve en en nefret ettiğim şekilde şapput şuppur yer ben her yemek sofrasında krize girerim ama söyleyemem şimdi çocuğun yemeğini kıskanıyo falan derler diye gerçi eşim söylüyo az ye az ye diye ama anlamıyolar çook ilginç... Hatta şimdi tatile geliyo ya doğumlar kv torunuyla gelicek diye kuduruyorum o şap şap yicek hatta habire yicek ben sinir krizi geçiricemm

Anlattığın o kadar tanıdık geldi ki şu şapur şupur yeme kısmı

Anlattığın o kadar tanıdık geldi ki şu şapur şupur yeme kısmı
En sevmediğimmm yaaa eşimin büttün ailesi öyle yer eşim de öyleydi tabiri caizse eğittim onu başlarda çok alınıyordu ama napıyım sofrayı terketmek zorunda kalıyordum şimdi şükürler olsun düzeldi ama hala ailesiyle aynı yerde olunca unutup devam eder

Ne garipler gerçekten. Benim eşim de giderken yolda uyarır her seferinde beni sen iyi niyetinden söylüyorsun ama onlar yanlış anlat karışma hiç bir şeye diye ama ben yine de duramıyorum, arabamızda aburcubur olur hep torpidoda yine bu küçük yeğene çubuk kraker verirken oradaki kolayı gördü istedi onu da vermedim çocuğa zararlı diye o sefer de kolayı kıskanmıştım

Ben de ifrit olurum yemek yerken ses çıkartılmasına muhakkak bir şekilde söylerdim ya da kocama söylüyor gibi yapardım aşkım biraz daha dikkatli ye ses çıkıyor diye tutamazdım kesin çenemi.

Çocuğu neden getiriyorlarmış? Senin iş yapacak insana ihtiyacın var iş çıkaracak değil. Beden bu kadar düşüncesizler ki

Benim eşimin ailesinde de aynı sorun var ..geçenlerde konuşuyorduk bana nişanlılık döneminde neden sofra kurulunca çok az yerdin hemen kalkardın diye sordu:/ bende çünkü midem bulanıyordu biri genirir biri şapur şupur yer biri oturur sen ne yiyorsun içiyorsun onu izler dedim ..yazık Nasıl tuhaf oldu Ada'm üstüne de haklısın bunun savaşını da çok verdim ben öğretmeye çalıştım ama yok her defasında aynı şeyi yapıyorlar düzelmiyorlar Dedi zaten bu saatten sonra da imkansız Bnde aşırı dikkat et ederim yemek yerken çok hassas bir yapım var bu konuda bir seyden tiksindim mi feriştahı gelse yemem artık

Olabilir :) abi olacağını mı anladı masum şey

Benim oğlumla baya oynar yiğeni işte sözde iyi niyetlerinden getricekler bir de kv büyüttü çocuğu ilk torundu ikinci torun benim oğlum oldu şimdi de kıZım 3. Olcak inşaAllah hep kocaman çocuk kıskanmasın falan diye çaba harcıyorlar (özellikle görümce annesini çok kıskanıyo) halbuki onlar böyle yaptıkça çocuğun kıskanası yoksa da kıskanıyor... Ama zaten ben söylerim kv ye artık 6 yıl bitmiş evlilikte 2. Çocuğum yolda kimsenin nazını çekememm

Senin ki kaç yaşında canım? Benimki 3 yaşında elini karnıma koyup uyann kızz eliff uyaaan falan diyo çok tatlılar yaa... Geçen oyuncağını kırmış anne elif kırdı diyor şimdiden yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…