Anaaaaaaa şimdiden başladı mı kardeşe suç atmayaSenin ki kaç yaşında canım? Benimki 3 yaşında elini karnıma koyup uyann kızz eliff uyaaan falan diyo çok tatlılar yaa... Geçen oyuncağını kırmış anne elif kırdı diyor şimdiden yandık
Onlar hep bir arada her gün hır gür, biz burada uzağız huzurluyuz binlerce şükür. Onu istemiyorlar, eltilerim sürekli kv kpedere kışı minikpiranhalarda geçirin diyip duruyorlar, halbuki evleri ayrı gidip bir tas yemek yapmazlar temizlik yapmazlar nasılsın diyip uğramazlar evlerine çıkarken.
Ama biz gittiğimizde herkes orda kahvaltıdan akşam yemeğine çayından tatlısında kvalidemlerde yer içer sürekli tüm aile.
Kız küçük yeğeni var eşimin bayramda harçlık vermişti eşim ona ben de çocuk unutur biyerlerde diye aldım elinden ablasına verecektim unutmuşum vermeyi bir sene o konuşuldu ben çocuğun harçlığını kıskanmışım da geri almışım
MaşaAllah senin paşa daha küçükmüş pek anlamaz şimdi ama ne güZel beraber büyücekler... Eşim her sabah ne cesaretle ikinciyi yaptık falan diyor oğlumun en ufak yaramazlığında.. Bakalımm bizi neler bekliyor Allah yardımcımız olsunnnnAnaaaaaaa şimdiden başladı mı kardeşe suç atmayayakında evde şenlik var desene bir buçuk yaşında daha teyzesi konuşmayı bilmiyor bir bilse eminim o da başlar aynı kızın gibi yapmaya
Benim aklımı eşim çok Çeldi oğlumun birinci yaş günü son regl tarihim düşün tam bir yıl sonra yine hamile kaldım cesaret harbiden ..hayırlısıyla gelsinler inşallah ..neler neler bekliyor biziMaşaAllah senin paşa daha küçükmüş pek anlamaz şimdi ama ne güZel beraber büyücekler... Eşim her sabah ne cesaretle ikinciyi yaptık falan diyor oğlumun en ufak yaramazlığında.. Bakalımm bizi neler bekliyor Allah yardımcımız olsunnnn
Kardeşi gelince durulacak güveniyorum ben paşaya :))Ayy biraz hissetsin belki azcık durulur :)
Amaaan bizden uzak olsunlar Allah hepsine daha çok huzur mutluluk mal mülk versin bizimkinde gözleri olmasınAllah sana sabır versin , valla çok zor bende 4 görümce var allahtan hepsi üvey eşimi dışlayıp gelip gitmiyorlar değilse varya bana dünyayı zindan edecek tipler . Çünkü öz kardeşlerinin eşini sakız gibi çiğniyorlar kadını of of
Hislerine inanmak istiyorum tatlımKardeşi gelince durulacak güveniyorum ben paşaya :))
Hislerine inanmak istiyorum tatlımumarım öyle olur sen napıyorsun bakiyim
Sıhatlrr olsun tatlım merak etme yarın Prenses gelince duşa vakit bile kalmayacak o kadar dolu dolu geçecek gününÇıktım geldim arefe böcüğü oldum bornozumla oturuyorum salonda. Kızçem gelse de onunla ilgilensem yalnızken zaman hiç heçmiyor
Çocuğa kötülük ediyorlar farkında değiller ilerde zayıflar diye düşünüyolardır ama o iş öyle olmuyo işteHiii naptınn tatlımmm senn yanlış anlamaya zaten müsait oluyorlar böyle bişeyi kaldıramamışlardırr insanlık hali unutman önemli olmaz ki onlar için... O yüzden geri durmak lazım
Benim eşimin yeğeni 11 yaşında ve aşırı kilolu ve hala kv ve görümce yesin diye uğraşır ve en en nefret ettiğim şekilde şapput şuppur yer ben her yemek sofrasında krize girerim ama söyleyemem şimdi çocuğun yemeğini kıskanıyo falan derler diye gerçi eşim söylüyo az ye az ye diye ama anlamıyolar çook ilginç... Hatta şimdi tatile geliyo ya doğumlar kv torunuyla gelicek diye kuduruyorum o şap şap yicek hatta habire yicek ben sinir krizi geçiricemm
Hiç hoş değil gercekten ama Büyük'leri uyarmak pek olmuyo işte eşimin ailesi öyle kendi babamda çok hızlı yer babamın yemesini görmek bile sinirimi bozuyo sakin sakin üstüruplu yenilse ya çok mu zor bilmemEn sevmediğimmm yaaa eşimin büttün ailesi öyle yer eşim de öyleydi tabiri caizse eğittim onu başlarda çok alınıyordu ama napıyım sofrayı terketmek zorunda kalıyordum şimdi şükürler olsun düzeldi ama hala ailesiyle aynı yerde olunca unutup devam eder
Aynen canım benim derdim de o zaten yoksa yesin içsin helali hoş olsun... Çocuğa çok yemek verince daha fazla değer verdiklerini zannediyorlarÇocuğa kötülük ediyorlar farkında değiller ilerde zayıflar diye düşünüyolardır ama o iş öyle olmuyo işte
Ben de oğlumdan büyük kızın gibi bir yaklaşım bekliyorum canım yaşları da aynı zaten ama sonuçta o da küçük kıyamıyorum hamileliğim boyunca özel ders verdim çocuğumu alıp eve gelene kadar saat geç oluyordu ve çocuk uyuyakalıyordu mecbur hep kucağımda taşıdım bana herkes acıyordu taşıma falan diye amaa nasıl kıyayım ona... Kardeşine hamile olmam onun problemi değil inşaAllah kardeşini çok kıskanmazErdeminE cetrina erkek evlatla nasıl olur bilmem ama büyük kızım kardeşi doğduğunda 1,5 yaşındaydı ve çok kıskanıyordu. oynama bahanesiyle her fırsatta eziyet ediyordu. ama ikisi beraber büyüyüp akılları bir şeylere ermeye başladı ya araları daha iyi. ben mesela küçüğe sinirlenirsem, büyük kızım gelip bana kızıyor, kardeşini koruyor bana karşı.
bazen annem şaka olsun diye kardeşine kızıyor, o da anneme hem kızıyor hem vuruyor. annem uzatırsa bağıra çağıra ağlıyor kardeşi için :)
paylaşımları arttıkça daha iyi anlaşıyorlar.
Hazır haZır :)Sıhatlrr olsun tatlım merak etme yarın Prenses gelince duşa vakit bile kalmayacak o kadar dolu dolu geçecek gününsenin doğum bu ay sonu hazır mı her şey artık
Normal doğum kolayligi icin yürüyüş tavsiye ediyorlar.ben de yapmadim.erken gelir diye korkumdan zaten agrilardan halim kalmiyor .36 haftadan sonraBenimde oyle oluyor. Bende normal düşünüyorum ama pek yürüyüş yapmıyorum agrilarim bırakmıyor ki
Peki o zarar verme dönemi ne kadar sürdü kıskançlık krizleri ne Zaman bitti ya da uyguladığın bir seyler oldu muErdeminE cetrina erkek evlatla nasıl olur bilmem ama büyük kızım kardeşi doğduğunda 1,5 yaşındaydı ve çok kıskanıyordu. oynama bahanesiyle her fırsatta eziyet ediyordu. ama ikisi beraber büyüyüp akılları bir şeylere ermeye başladı ya araları daha iyi. ben mesela küçüğe sinirlenirsem, büyük kızım gelip bana kızıyor, kardeşini koruyor bana karşı.
bazen annem şaka olsun diye kardeşine kızıyor, o da anneme hem kızıyor hem vuruyor. annem uzatırsa bağıra çağıra ağlıyor kardeşi için :)
paylaşımları arttıkça daha iyi anlaşıyorlar.
ben de çok yürüdüm gezdim erken gelmeye niyetlendi sıpa şimdi sadece tuvalete kadar yürüyebiliyorum az daha dursun diyeNormal doğum kolayligi icin yürüyüş tavsiye ediyorlar.ben de yapmadim.erken gelir diye korkumdan zaten agrilardan halim kalmiyor .36 haftadan sonra
günaydın arkadaşlar,dr dan geliyorum.nst de sanı çıkmadı.doğuuma son 11 ün.benim ilk doğum normal olarak tam 40 hafta dolunca doğmuştu.ve bebeğimin de benim de kilo alımım son 3 hafta durmuştu.ilk çouğum 3150 gr dünyaya gelmişti.şimdiki geçen perşembe gittiğimde bebek 100 gr zayıflamıştı ben de 1 kg vermiştim.2800 e düşmüştü.moralim sıfır oldu.bugün daha beter oldum 2700 lere düşmüş bebeğin kilosu.yeme içmem normal ama çok yoruluyorum büyük bebeğim 14 aylık ilgi istiyo.ona yedir içir giydir zaten beni yoruyo.eşim sürekli yoğun çalışıyo.burada akraba da yok yardım etsin.çok üzüldüm gerçekten.daha da zayıflarsa cılız bişey doğacak.dr gerekirse sunni sancı ile doğurturuz dedi.40 haftayı beklemeye gerek yokmuş.salak mı ne anlamadım gitti.
1 yaşa kadar sürdü. çünkü küçük henüz yeni yeni tepki vermeye başlamıştı. ablası eziyet edince çığlık atmaya, ısırmaya, saçını çekmeye başlayınca oyun oynama aşamasına geçebildiler. böylece daha çok ortak noktaları oldu :)Peki o zarar verme dönemi ne kadar sürdü kıskançlık krizleri ne Zaman bitti ya da uyguladığın bir seyler oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?