2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Amann iyi ki uzaksiniz da huzurunuz yerinde anlatilanlara bakilirsa huzur falan birakmazlarms zatenn

Ozellikle harclik olayina koptm naptn harcadn cocugun harcligini demiii

Bebişlerinizin oynaması nasıl. Bizim ki maşallah pek aktif, sürekli bi yerlerini çıkartıp duruyor. Normal mi acaba. Hiç uyumuyormu diye düşünüyorum. başının nerde olduğunu nasıl anlarız. özellikle sol tarafıma çok vuruyor. Bide ara ara kasıklarıma ve karnıma gaz sancısı gibi ağrı gelip gidiyor. Genital bölgemde böyle sertleşiyor gibi. Bunları yaşayan yada bilenler beni de aydınlatırmısın lütfen :)))

Sürekli dikkat etmek gerekiyor o Zaman.. Çünkü anlaşılan ilk bir yıl adepte süreci :/ benim ki laftan Bi anlasa inşallah çok zulüm etmez kardeşine en çok ta kardeşi uyurken geçecek saldırıya Allah yardımcım olsun

Aynılarını nerdeyse hepimiz yaşıyoruz normal artık içimizde bildigin bir Bebek var ve çok güçlüler :) benim en çok merak ettiğim iki gündür özel bölgemde batma var hani bıçak saplanır gibi derler ya aynen öyle bunu yaşayan var mı diye ??bebeğin dönmüş müydü başını anlaman aslında kolay aniden sağa ya da sola attırıp küçük bir tepecik oluşturuyor

Amaan tekrar eşimin arka cebine koymuştum harcayamadım bile

Hadi hadii aldin cocuktan paraciklari kiskanc seniii
Anlamadk mi biz seniiii

Amann canm bu kv ve ekibi neden bole acaba ya, bence asil kiskanc onlar biliyo musn, ben eskiden hep iyiniyetli dusunurdm ama artk sey diye dusunuyorm, kiz evlat da torun da yok esimin ailesinde simdi ben gelince biri benle cok ilgilense catliyor kendisi.. Bu oglu yani esimm olsa daa diger oglu kaynim olsa daa kocasi kp olsa daaa boyle yanii.. Hamileyken bile sird bu yuzden bence kizimsin bilmem nesb yalanlarini surduremedi girdigim ortamda herkes ister istemez benle ilgilenip rahatimi dusunuyor az cok ama ona bile gelemiyorrr ya kadin bana hastaneye esinle mi gidiyosn diye sordu ve e heralde yani diyince sasirdi soka girdi yani kendine yapilmayan hic bi seyin bana yapilmasindan hoslanmiyor, o yuzden hiccc bi seyimi de paylasmam kendisiyle anca boyle sordugu bi sey gizlemicem bi sey yani...

Isin ozuuu kaynana istee...

Benmki de hareketli masallahh hareket de hic sorun yok bence cunku doktoruma aklima geldikce soruyorm sorular ama hic bi zaman cok hareket ederse gel demedi aksina azalirsa hareketleri gel der..
Mutlaka uyuyodur sen baska seyle ilgilenirken falan anlamiyosundurr.. Basinin nerde oldugunu doktor soylemese ben anlamam ama benm de genelde sola vurur ayaklari orda genelde onu anliyorm sivri sivri cikariyor velett kasiklrima ve kurek kemigime de baya sert vurabiliyor artkkk hepsi normal bence..

aynen canım. kardeşiyle oynar gibi yapıp çok zıpladı üstüne. güya ayağı takılıp üstüne düşmeleri, oyuncakların yanlışlıkla kardeşine çarpması vs. fena kurnazlıklar yaptırıyor kıskançlık.

gozum korkmadı deıl ya ...esımın yegenı kardesının kolunu ısırıp ben bırsey yapmadım etı kendı koptu demıstı gecen gun beynımden vuruldum dusun artık nasıl ısırmıs kardesını ....bu kıskanclık krızını her turlu yasıcam sanırım

maalesef. o yüzden sıkı gözlem şart.

eşim kızları parka götürmüştü. küçük banktan düşmüş. dişleriyle dilini fena kesmiş. eve bir getirdi, çocuğun üstü hep kan. şimdi sakin çok şükür ve emiyor sürekli. çabuk iyileşir değil mi dil yarası? :/

cok cok gecmıs olsun aman Allah korumus daha kotusu olmamıs cok mu kesık var derın mı dıl cabuk toparlar kendını emsın sutun sıfa olsun kuzuna sen arada kontrol et cok cok agrısı olmaz ınsallah dua edcem prensesıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…