- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Onlar hep bir arada her gün hır gür, biz burada uzağız huzurluyuz binlerce şükür. Onu istemiyorlar, eltilerim sürekli kv kpedere kışı minikpiranhalarda geçirin diyip duruyorlar, halbuki evleri ayrı gidip bir tas yemek yapmazlar temizlik yapmazlar nasılsın diyip uğramazlar evlerine çıkarken.
Ama biz gittiğimizde herkes orda kahvaltıdan akşam yemeğine çayından tatlısında kvalidemlerde yer içer sürekli tüm aile.
Kız küçük yeğeni var eşimin bayramda harçlık vermişti eşim ona ben de çocuk unutur biyerlerde diye aldım elinden ablasına verecektim unutmuşum vermeyi bir sene o konuşuldu ben çocuğun harçlığını kıskanmışım da geri almışım
Amaan tekrar eşimin arka cebine koymuştum harcayamadım bileAmann iyi ki uzaksiniz da huzurunuz yerinde anlatilanlara bakilirsa huzur falan birakmazlarms zatenn
Ozellikle harclik olayina koptmnaptn harcadn cocugun harcligini demiii
Sürekli dikkat etmek gerekiyor o Zaman.. Çünkü anlaşılan ilk bir yıl adepte süreci :/ benim ki laftan Bi anlasa inşallah çok zulüm etmez kardeşine en çok ta kardeşi uyurken geçecek saldırıya Allah yardımcım olsun1 yaşa kadar sürdü. çünkü küçük henüz yeni yeni tepki vermeye başlamıştı. ablası eziyet edince çığlık atmaya, ısırmaya, saçını çekmeye başlayınca oyun oynama aşamasına geçebildiler. böylece daha çok ortak noktaları oldu :)
sadece çok müdahil olmamaya çalıştım ama abarttığı zaman ablasını odaya gönderip ceza verdim ama odada kalma süresi 1 dk yı bulmadı hiç. her ceza fiyasko oldu. ben de kendi haline bıraktım mümkün olduğunca. ama sürekli gözetim altında tuttum ikisini de.
Aynılarını nerdeyse hepimiz yaşıyoruz normal artık içimizde bildigin bir Bebek var ve çok güçlüler :) benim en çok merak ettiğim iki gündür özel bölgemde batma var hani bıçak saplanır gibi derler ya aynen öyle bunu yaşayan var mı diye ??bebeğin dönmüş müydü başını anlaman aslında kolay aniden sağa ya da sola attırıp küçük bir tepecik oluşturuyorBebişlerinizin oynaması nasıl. Bizim ki maşallah pek aktif, sürekli bi yerlerini çıkartıp duruyor. Normal mi acaba. Hiç uyumuyormu diye düşünüyorum. başının nerde olduğunu nasıl anlarız. özellikle sol tarafıma çok vuruyor. Bide ara ara kasıklarıma ve karnıma gaz sancısı gibi ağrı gelip gidiyor. Genital bölgemde böyle sertleşiyor gibi. Bunları yaşayan yada bilenler beni de aydınlatırmısın lütfen :)))
Amaan tekrar eşimin arka cebine koymuştum harcayamadım bile
Bebişlerinizin oynaması nasıl. Bizim ki maşallah pek aktif, sürekli bi yerlerini çıkartıp duruyor. Normal mi acaba. Hiç uyumuyormu diye düşünüyorum. başının nerde olduğunu nasıl anlarız. özellikle sol tarafıma çok vuruyor. Bide ara ara kasıklarıma ve karnıma gaz sancısı gibi ağrı gelip gidiyor. Genital bölgemde böyle sertleşiyor gibi. Bunları yaşayan yada bilenler beni de aydınlatırmısın lütfen :)))
aynen canım. kardeşiyle oynar gibi yapıp çok zıpladı üstüne. güya ayağı takılıp üstüne düşmeleri, oyuncakların yanlışlıkla kardeşine çarpması vs. fena kurnazlıklar yaptırıyor kıskançlık.Sürekli dikkat etmek gerekiyor o Zaman.. Çünkü anlaşılan ilk bir yıl adepte süreci :/ benim ki laftan Bi anlasa inşallah çok zulüm etmez kardeşine en çok ta kardeşi uyurken geçecek saldırıya Allah yardımcım olsun
gozum korkmadı deıl ya ...esımın yegenı kardesının kolunu ısırıp ben bırsey yapmadım etı kendı koptu demıstı gecen gun beynımden vuruldum dusun artık nasıl ısırmıs kardesını ....bu kıskanclık krızını her turlu yasıcam sanırımaynen canım. kardeşiyle oynar gibi yapıp çok zıpladı üstüne. güya ayağı takılıp üstüne düşmeleri, oyuncakların yanlışlıkla kardeşine çarpması vs. fena kurnazlıklar yaptırıyor kıskançlık.
maalesef. o yüzden sıkı gözlem şart.gozum korkmadı deıl ya ...esımın yegenı kardesının kolunu ısırıp ben bırsey yapmadım etı kendı koptu demıstı gecen gun beynımden vuruldum dusun artık nasıl ısırmıs kardesını ....bu kıskanclık krızını her turlu yasıcam sanırım
maşallah maşallah.Eki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
cok cok gecmıs olsun aman Allah korumus daha kotusu olmamıs cok mu kesık var derın mıeşim kızları parka götürmüştü. küçük banktan düşmüş. dişleriyle dilini fena kesmiş. eve bir getirdi, çocuğun üstü hep kan. şimdi sakin çok şükür ve emiyor sürekli. çabuk iyileşir değil mi dil yarası? :/
Ayyy çok tatli yerim ben bu tontisiEki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
bı cıksın bol bol opulecek o yanaklar:)Ayyy çok tatli yerim ben bu tontisi
tesekkurler teyzesımaşallah maşallah.
Aynen ya zaman da geçmek bilmiyor :) zamanında sağlıklı bir şekilde gelselerde opsekbı cıksın bol bol opulecek o yanaklar:)
amın amın saglıkla gelsınler ınsallah sen bırde son ayı gor gunler degıl sanıyeler gecmıyorAynen ya zaman da geçmek bilmiyor :) zamanında sağlıklı bir şekilde gelselerde opsek
Napacaz pekiamın amın saglıkla gelsınler ınsallah sen bırde son ayı gor gunler degıl sanıyeler gecmıyor
Kurban olurum verene ya sunun tatlisligina bak masallahEki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?