- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Eki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
Kurban olurum verene ya sunun tatlisligina bak masallah
Çok teşekkür ederz hepsi melek hayırlısıyla kavuşalım onlara inşallah tatlımKurban olurum verene ya sunun tatlisligina bak masallah
Ne kadar büyüdüler ya kocaman oldular maşallah kaç kilo Allah Aşkın'a tombiş tombiş :)Eki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
Allah yardımcımız olsun. Hamilelikte insanın başına her bir nane geliyor nedense..İdrarımda kan varmış ayy bu ne şimdi . Enfeksiyon olup olmadığınada bakacaklarmış yarın telefon edecekler bana sonucu bildirmek için. Doğum yaklaştı benim hertaraf bozuldu pff
İnşallah doğumlarımız kolay olur. Olumlu güzel düşünelim ki öyle olsun. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.
Ah yavrum ya arada olan ona oldu deseneCok haklisn gercekten insanlar konusup sinir bozma konusunda superler..
Gecen bi arkadas dogum yapti mesela annesi baska kv baska deyip durmus cocukta bi ayes bi kilo verme kuveze aldilr sonradan yavrumusonra anneyi de kv de getirmediler hastaneye yani o derece sacmalamislar.. Iyi bi sey mi oldu simdi kiz da tecrubesiz yani yazik degil mi cok uzuldm duyunca cidden ya... Bizim de basimiza gelebilir diye de bi o kadr uzuldm..
Yani tek derdimizin su an saglikla bebegimizi kucagimiza almak olmasi gerekirken neler geliyor aklimiza ne sacmaliklarla bogusuyorz cidden uzucu
Ben sahsen annem varken kv cok gelsn istemiyorm, tamam gormeye falab gelsnler ama oyle butun gun gerek yok yani annem gittinde de kv daha cok gelsn bence daha saglikli olur diye duaunuyorm..
Yanlış anlama canım ama 12 yıl dilekolay! Abin de ne kayır inatlıymış! Kardeşim seviyor Mutlu demiyor mu hala?? Bana değişik geliyor böyle olaylar açıkcası..annen de kabahatli!!! Demiyor mu 'sen Nasıl evladımsın kızım da evladım! Yanımda görmek istiyorum' Allah sabır versin tatlım. Üzme kendini düşünme bunları...Evet canım herkesi vicdanıyla başbaşa bırakmak konusunda çok haklısın..ben eşimle e vlendigim için abim bana kustu..annem bize kus değil ama abimin dediginden çıkmaz..12 yıllık evliyim daha 1 bayram anneme kahvaltıya cagrilmadim.neymiş abimler geliyormuş..işlerine gelince dis kapının dis mandali işlerine gelince kızım kızım..ah çok yaraliyim çok..
Ben de pek hoşlanmam. Böyle bir şeyi pek yaşamadım açıkcası. Ben de ağzının içini göstere göstere yemek yenmesinden hiç hoşlanmam! Geğirmeyi hiç demeyeyim zaten. Kv rahatsızlığı olduğu için pek bir şey demiyorum arada bir kaçırıyor hemen sorar böyle oldu ama için kötü oldu mu falan..hatta geçen gün 1-2 kere kaçırdı sordu..sen şimdi gebesin için kalkar kötü olursun ablan hiç sevmez sürekli kızar bana falan dedi. Bende tutamadım kendimi senden yana sorun yok senin durumunu biliyorum da ablam kendisi yanımda alenen yapıyor dikkat bile etmiyor sana neden kızıyor onu anlamadım dedim!!
Benim eşimin ailesinde de aynı sorun var ..geçenlerde konuşuyorduk bana nişanlılık döneminde neden sofra kurulunca çok az yerdin hemen kalkardın diye sordu:/ bende çünkü midem bulanıyordu biri genirir biri şapur şupur yer biri oturur sen ne yiyorsun içiyorsun onu izler dedim ..yazık Nasıl tuhaf oldu Ada'm üstüne de haklısın bunun savaşını da çok verdim ben öğretmeye çalıştım ama yok her defasında aynı şeyi yapıyorlar düzelmiyorlar Dedizaten bu saatten sonra da imkansız Bnde aşırı dikkat et ederim yemek yerken çok hassas bir yapım var bu konuda bir seyden tiksindim mi feriştahı gelse yemem artık
Benim oğlan daha karnımdayken pestilini çıkarıyor kardeşinin. Dünyaya gelince ne yapacaz bilmiyorumgozum korkmadı deıl ya ...esımın yegenı kardesının kolunu ısırıp ben bırsey yapmadım etı kendı koptu demıstı gecen gun beynımden vuruldum dusun artık nasıl ısırmıs kardesını ....bu kıskanclık krızını her turlu yasıcam sanırım
Çok geçmişler olsun. Ah yavrum benim yaaaeşim kızları parka götürmüştü. küçük banktan düşmüş. dişleriyle dilini fena kesmiş. eve bir getirdi, çocuğun üstü hep kan. şimdi sakin çok şükür ve emiyor sürekli. çabuk iyileşir değil mi dil yarası? :/
Düşünsene minicik bir noktadan bu günlere geldiler kurban olduğum Allah ..Yok teyzesi kilolu da değil kuzum 1 kilo 750 gramlık:)Ne kadar büyüdüler ya kocaman oldular maşallah kaç kilo Allah Aşkın'a tombiş tombiş :)
Şimdiden böyleyse son günler zaten beni endişelendiriyor bazı günler kuş gibi hafifim bazı günler çok ağır hissediyorum son haftalar nasıl olmaz bilmem temmuzda anne olacaklar için seviniyorum valla bitirdiler çok şükür ama artık sabırsızım Doğumlar başlasa artıkamın amın saglıkla gelsınler ınsallah sen bırde son ayı gor gunler degıl sanıyeler gecmıyor
inşallah canım. su bile içse ağlıyor.Ya ben bu KK çok şey öğrendim. Al bir tane daha eklendi. Çocuk Nasıl yapılır3.ona göre yapıciiim
Allah yardımcımız olsun. Hamilelikte insanın başına her bir nane geliyor nedense..
İnşallah doğumlarımız kolay olur. Olumlu güzel düşünelim ki öyle olsun. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.
Ah yavrum ya arada olan ona oldu deseneAllah yardımcısı olsun şifa versin inşallah. Ben hep diyorum acemilikten,tecrübesizlikten daha fena bir şey yok. Resmen bebe sana bakıyor sen ona bakıyorsun;o ağlıyor sen ağlıyorsun..zor çok zor
Yanlış anlama canım ama 12 yıl dilekolay! Abin de ne kayır inatlıymış! Kardeşim seviyor Mutlu demiyor mu hala?? Bana değişik geliyor böyle olaylar açıkcası..annen de kabahatli!!! Demiyor mu 'sen Nasıl evladımsın kızım da evladım! Yanımda görmek istiyorum' Allah sabır versin tatlım. Üzme kendini düşünme bunları...
Ben de pek hoşlanmam. Böyle bir şeyi pek yaşamadım açıkcası. Ben de ağzının içini göstere göstere yemek yenmesinden hiç hoşlanmam! Geğirmeyi hiç demeyeyim zaten. Kv rahatsızlığı olduğu için pek bir şey demiyorum arada bir kaçırıyor hemen sorar böyle oldu ama için kötü oldu mu falan..hatta geçen gün 1-2 kere kaçırdı sordu..sen şimdi gebesin için kalkar kötü olursun ablan hiç sevmez sürekli kızar bana falan dedi. Bende tutamadım kendimi senden yana sorun yok senin durumunu biliyorum da ablam kendisi yanımda alenen yapıyor dikkat bile etmiyor sana neden kızıyor onu anlamadım dedim!!
Benim oğlan daha karnımdayken pestilini çıkarıyor kardeşinin. Dünyaya gelince ne yapacaz bilmiyorumkız kardeşimin 5 aylık bebesi var onu bile çok kıskanıyor ve hırpalıyor. Allahım sen yardım et bize.
Çok geçmişler olsun. Ah yavrum benim yaaahiç bilemedim ki kolay iyileşir inşallah.
Allah yardımcımız olsun bende çok korkuyorum bu kıskançlık ve hırpalama döneminde ama yaşayarak görecez bakalım inşallah çok uzun sürmezYa ben bu KK çok şey öğrendim. Al bir tane daha eklendi. Çocuk Nasıl yapılır3.ona göre yapıciiim
Allah yardımcımız olsun. Hamilelikte insanın başına her bir nane geliyor nedense..
Ah yavrum ya arada olan ona oldu deseneAllah yardımcısı olsun şifa versin inşallah. Ben hep diyorum acemilikten,tecrübesizlikten daha fena bir şey yok. Resmen bebe sana bakıyor sen ona bakıyorsun;o ağlıyor sen ağlıyorsun..zor çok zor
Yanlış anlama canım ama 12 yıl dilekolay! Abin de ne kayır inatlıymış! Kardeşim seviyor Mutlu demiyor mu hala?? Bana değişik geliyor böyle olaylar açıkcası..annen de kabahatli!!! Demiyor mu 'sen Nasıl evladımsın kızım da evladım! Yanımda görmek istiyorum' Allah sabır versin tatlım. Üzme kendini düşünme bunları...
Benim oğlan daha karnımdayken pestilini çıkarıyor kardeşinin. Dünyaya gelince ne yapacaz bilmiyorumkız kardeşimin 5 aylık bebesi var onu bile çok kıskanıyor ve hırpalıyor. Allahım sen yardım et bize.
Çok geçmişler olsun. Ah yavrum benim yaaahiç bilemedim ki kolay iyileşir inşallah.
Bizler iyiyiz sen nasılsın koşturma bu kadar yorma kendini artıkSelam kızlar, gçmişi okumaktan gözlerim şeş beş olyuyordu. Sabahtsn bakamadım, evden hızlı bir çıkış yaptım. iftar vakti anca eve geldim. Bugün doğurmadıysam daha doğurmam ben. Ne yürümek ne yol gitmekti.. Herkesin keyifler iyidir umarım.
Biri açılışı yapsa pıtır pıtır devamı gelecek valla bakalım ilk kimden haber gelecekŞimdiden böyleyse son günler zaten beni endişelendiriyor bazı günler kuş gibi hafifim bazı günler çok ağır hissediyorum son haftalar nasıl olmaz bilmem temmuzda anne olacaklar için seviniyorum valla bitirdiler çok şükür ama artık sabırsızım Doğumlar başlasa artık
Bugün mü gittin Dr.a arefe günü ? Walla bu kiloyla böyleler 3 kilo olunca nasıl görünecekler bilemiyorum :)Düşünsene minicik bir noktadan bu günlere geldiler kurban olduğum Allah ..Yok teyzesi kilolu da değil kuzum 1 kilo 750 gramlık:)
Burda birbirimize dadanacaz:) geçmiyor günlerrrrrr diyeNapacaz pekinorecez
Ben yurt dışındayım canm burda arefe günü yok ki ..kilosu perşembe ölçüldü fotolar cumartesi çekildiBugün mü gittin Dr.a arefe günü ? Walla bu kiloyla böyleler 3 kilo olunca nasıl görünecekler bilemiyorum :)
Walla bende heycanla bekliyorum ama ayın 20. Sinde sanırım ilk sezaryanımız var ondan öncede gelen olmaz heralde diye düşünüyorum ayın 20 sini bi görsek sonra her gün kutlama yaparız artık pıtır pıtır gelirler :) anneler bize doğum sürecini anlatır bebişlerden bahseder ne güzel olurBiri açılışı yapsa pıtır pıtır devamı gelecek valla bakalım ilk kimden haber gelecek
Hımm doğrudur cnm o şimdiye 2 kilo olmuştur bile :) bi sonraki randevu ne zamanBen yurt dışındayım canm burda arefe günü yok ki ..kilosu perşembe ölçüldü fotolar cumartesi çekildi
Ağrı'sı çok demek ki yavrunun Allah şifa versin bugünü hayırlısyla atlatsın inşallah yarına dinmiş olur şimdi yeni yainşallah canım. su bile içse ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?