2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
A
aynen gelen güzel haberlerle atlatırız kalan günleri de :) ben hala inanmıyorum zaten elim yazıyor ama içim vayyyy be geldik mi bugünlere diyor

Kızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.

Bizler iyiyiz sen nasılsın koşturma bu kadar yorma kendini artık
Dayanamadım m yaaa, evden çıktımı orayada uğrayalım burayada uğrayalım diye diye bu saat olmuş, gelirken misafir bile getirdik eve, göümclrde bizde eohbet ediyoruz,ama bitti pilim, şimdi duş alıp yatıcam. Umarım sabaha kalkabilşrşm. İnsnılmaz yolmuşummmm

Kiiiz 3.yu bende istersem Rabbim verirse önce tabii .. Neler öğrendim bakam.

Napim kuşum bi oraya yatiyorum begenmiyorum oteki tarafa yatiyorum olmuyo ordan oraya ordan oraya yat kalk yat kalk haci yatmaza döndüm
Sen napiyosun Antalya sicaginda kiz buharlasmana an kaldi Allah korusun yaniyo etraf

Teşekkürler hillcim gelince artık doya doya yer kapatırız farkı

Ay insallahh canm yaa ane heyecanliii

Konusurken bile inanilmaz heyecanlandmmm Allahm hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalm insallahhh..

Kızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.

Allahin izniyle bi sey olmamistir canm ama yapma tabi bi daha hicc gerek yokk.. Zaten dikkat etmissindir eminm yaparken dee..

Napim kuşum bi oraya yatiyorum begenmiyorum oteki tarafa yatiyorum olmuyo ordan oraya ordan oraya yat kalk yat kalk haci yatmaza döndüm
Sen napiyosun Antalya sicaginda kiz buharlasmana an kaldi Allah korusun yaniyo etraf

Sorma bacimmm hicc sorma su saat oldu balkonda da oturamiyorm yuruyuse de gidemiyormmm

Hahaha haciyatmaz ha ben de oyleym genelde yani baska yapcak pek bi sey yok kiii

Canim benim ki de öyle .bugün biraz sessiz sanki.temizlik yaptim.ondan midir bilmiyorum..ama kafasi asagiya donmuştur .poposunu hissediyorsundur göbeğinde .benim ki de hareketli.eşime ne zaman uyuyor bu hic bilmiyorum diyorum.hareketli olması kas gelişimi ve akciğer gelişimi için iyimis ve saglikli olduğunun gostergesiymis.hafta hafta gebelik sitesinde okumuştum.için rahat olsun.saglikli olsunlar bütün bebeklerimiz.allah onlari korusun..

Yok kiz benimkine bisi olmadiysa seninkine hic bisi olmaz :)
Yag cozucuyle dolap siliyorum o kokusunu bilemessin. Porçöz ile caydanlik temizliyorum filan..

Aynen oyle oldu kedicik.. Ama cok sukur bugn guzel haberlerini aldk iki gunde ciktilar hastaneden..
Ama iate ne sacmaliklar yuzunden neler yasaniyo yaa.. Ah ahh cidden tecrubesizlikten daha koru bi sey daha varms onu da gordk cift baslilik iki kendi sozunu gecirmeye calisan anne ah ahh..

Sorma bacimmm hicc sorma su saat oldu balkonda da oturamiyorm yuruyuse de gidemiyormmm

Hahaha haciyatmaz ha ben de oyleym genelde yani baska yapcak pek bi sey yok kiii
Sorma kardes sormaa valla yapceek bisi yok ekstraa yatcez kalkcez yicez iccez bu yani bu saatten sonra
Yuruyus bende yapamiyorum bu aralar bi pazara markete gittim geldim yaklasik yarim saat onada pek yuruyus denmez. Ayaklarim daha tasimiyor beni

Hiii domestos yada çamaşır suyu kesinlikle başka ilaçlarla karıştırması yasak . Hamile olmasan bile çok zararlı Allah korusun bidaha yapma öyle şeyler sakın insanı zehirler kız. şimdi bi kase yoğurt ye ve temiz havaya çık otur balkonda biraz

Mutfak penceresi acikti ama .gel gor iste vesvese bitirdi beni.bi de netten arastirinca. Zehir etkisi yapiyomus falan diye .çocuğun ciğerlerine zarar geldi mi ki diyom.daha başka bisey oldu mu diye. .bi daha yapmam artik şurada ne kaldi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…