Bir sonrakini 28 ine verdiler anestezi uzmanıyla birde doğum yapacak ebeyle görüşecekmişiz bakalım 28 ine kadar kimler doğuruvercek:)Hımm doğrudur cnm o şimdiye 2 kilo olmuştur bile :) bi sonraki randevu ne zaman
aynen gelen güzel haberlerle atlatırız kalan günleri de :) ben hala inanmıyorum zaten elim yazıyor ama içim vayyyy be geldik mi bugünlere diyorWalla bende heycanla bekliyorum ama ayın 20. Sinde sanırım ilk sezaryanımız var ondan öncede gelen olmaz heralde diye düşünüyorum ayın 20 sini bi görsek sonra her gün kutlama yaparız artık pıtır pıtır gelirler :) anneler bize doğum sürecini anlatır bebişlerden bahseder ne güzel olur
inşallah canımAğrı'sı çok demek ki yavrunun Allah şifa versin bugünü hayırlısyla atlatsın inşallah yarına dinmiş olur şimdi yeni ya
ben de çok yürüdüm gezdim erken gelmeye niyetlendi sıpa şimdi sadece tuvalete kadar yürüyebiliyorum az daha dursun diye
Ayy maşallah bebisee Rabbim nazardan korusunEki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
Çok saol Can'ım Amin Rabbim hepsini korusun bize kavuştursun inşallahAyy maşallah bebisee Rabbim nazardan korusun
Dayanamadım m yaaa, evden çıktımı orayada uğrayalım burayada uğrayalım diye diye bu saat olmuş, gelirken misafir bile getirdik eve, göümclrde bizde eohbet ediyoruz,ama bitti pilim, şimdi duş alıp yatıcam. Umarım sabaha kalkabilşrşm. İnsnılmaz yolmuşummmmBizler iyiyiz sen nasılsın koşturma bu kadar yorma kendini artık
Bence çok güzel net çıkmış pozlar..bayıldımEki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
Ya ben bu KK çok şey öğrendim. Al bir tane daha eklendi. Çocuk Nasıl yapılır3.ona göre yapıciiim
Allah yardımcımız olsun. Hamilelikte insanın başına her bir nane geliyor nedense..
İnşallah doğumlarımız kolay olur. Olumlu güzel düşünelim ki öyle olsun. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.
Ah yavrum ya arada olan ona oldu deseneAllah yardımcısı olsun şifa versin inşallah. Ben hep diyorum acemilikten,tecrübesizlikten daha fena bir şey yok. Resmen bebe sana bakıyor sen ona bakıyorsun;o ağlıyor sen ağlıyorsun..zor çok zor
Yanlış anlama canım ama 12 yıl dilekolay! Abin de ne kayır inatlıymış! Kardeşim seviyor Mutlu demiyor mu hala?? Bana değişik geliyor böyle olaylar açıkcası..annen de kabahatli!!! Demiyor mu 'sen Nasıl evladımsın kızım da evladım! Yanımda görmek istiyorum' Allah sabır versin tatlım. Üzme kendini düşünme bunları...
Ben de pek hoşlanmam. Böyle bir şeyi pek yaşamadım açıkcası. Ben de ağzının içini göstere göstere yemek yenmesinden hiç hoşlanmam! Geğirmeyi hiç demeyeyim zaten. Kv rahatsızlığı olduğu için pek bir şey demiyorum arada bir kaçırıyor hemen sorar böyle oldu ama için kötü oldu mu falan..hatta geçen gün 1-2 kere kaçırdı sordu..sen şimdi gebesin için kalkar kötü olursun ablan hiç sevmez sürekli kızar bana falan dedi. Bende tutamadım kendimi senden yana sorun yok senin durumunu biliyorum da ablam kendisi yanımda alenen yapıyor dikkat bile etmiyor sana neden kızıyor onu anlamadım dedim!!
Benim oğlan daha karnımdayken pestilini çıkarıyor kardeşinin. Dünyaya gelince ne yapacaz bilmiyorumkız kardeşimin 5 aylık bebesi var onu bile çok kıskanıyor ve hırpalıyor. Allahım sen yardım et bize.
Çok geçmişler olsun. Ah yavrum benim yaaahiç bilemedim ki kolay iyileşir inşallah.
Napim kuşum bi oraya yatiyorum begenmiyorum oteki tarafa yatiyorum olmuyo ordan oraya ordan oraya yat kalk yat kalk haci yatmaza döndümNapiyon gizzz
Teşekkürler hillcim gelince artık doya doya yer kapatırız farkı
Walla bende heycanla bekliyorum ama ayın 20. Sinde sanırım ilk sezaryanımız var ondan öncede gelen olmaz heralde diye düşünüyorum ayın 20 sini bi görsek sonra her gün kutlama yaparız artık pıtır pıtır gelirler :) anneler bize doğum sürecini anlatır bebişlerden bahseder ne güzel olur
Kızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.
Napim kuşum bi oraya yatiyorum begenmiyorum oteki tarafa yatiyorum olmuyo ordan oraya ordan oraya yat kalk yat kalk haci yatmaza döndüm
Sen napiyosun Antalya sicaginda kiz buharlasmana an kaldi Allah korusun yaniyo etraf
Kiz seninki erkekmiydi kizmiydi. Kiz guzelligi var bunda masallah yanaklar tontilosÇok teşekkür ederz hepsi melek hayırlısıyla kavuşalım onlara inşallah tatlım
Canim benim ki de öyle .bugün biraz sessiz sanki.temizlik yaptim.ondan midir bilmiyorum..ama kafasi asagiya donmuştur .poposunu hissediyorsundur göbeğinde .benim ki de hareketli.eşime ne zaman uyuyor bu hic bilmiyorum diyorum.hareketli olması kas gelişimi ve akciğer gelişimi için iyimis ve saglikli olduğunun gostergesiymis.hafta hafta gebelik sitesinde okumuştum.için rahat olsun.saglikli olsunlar bütün bebeklerimiz.allah onlari korusun..Bebişlerinizin oynaması nasıl. Bizim ki maşallah pek aktif, sürekli bi yerlerini çıkartıp duruyor. Normal mi acaba. Hiç uyumuyormu diye düşünüyorum. başının nerde olduğunu nasıl anlarız. özellikle sol tarafıma çok vuruyor. Bide ara ara kasıklarıma ve karnıma gaz sancısı gibi ağrı gelip gidiyor. Genital bölgemde böyle sertleşiyor gibi. Bunları yaşayan yada bilenler beni de aydınlatırmısın lütfen :)))
Yok kiz benimkine bisi olmadiysa seninkine hic bisi olmaz :)Kızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.
Ya ben bu KK çok şey öğrendim. Al bir tane daha eklendi. Çocuk Nasıl yapılır3.ona göre yapıciiim
Allah yardımcımız olsun. Hamilelikte insanın başına her bir nane geliyor nedense..
İnşallah doğumlarımız kolay olur. Olumlu güzel düşünelim ki öyle olsun. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.
Ah yavrum ya arada olan ona oldu deseneAllah yardımcısı olsun şifa versin inşallah. Ben hep diyorum acemilikten,tecrübesizlikten daha fena bir şey yok. Resmen bebe sana bakıyor sen ona bakıyorsun;o ağlıyor sen ağlıyorsun..zor çok zor
Yanlış anlama canım ama 12 yıl dilekolay! Abin de ne kayır inatlıymış! Kardeşim seviyor Mutlu demiyor mu hala?? Bana değişik geliyor böyle olaylar açıkcası..annen de kabahatli!!! Demiyor mu 'sen Nasıl evladımsın kızım da evladım! Yanımda görmek istiyorum' Allah sabır versin tatlım. Üzme kendini düşünme bunları...
Ben de pek hoşlanmam. Böyle bir şeyi pek yaşamadım açıkcası. Ben de ağzının içini göstere göstere yemek yenmesinden hiç hoşlanmam! Geğirmeyi hiç demeyeyim zaten. Kv rahatsızlığı olduğu için pek bir şey demiyorum arada bir kaçırıyor hemen sorar böyle oldu ama için kötü oldu mu falan..hatta geçen gün 1-2 kere kaçırdı sordu..sen şimdi gebesin için kalkar kötü olursun ablan hiç sevmez sürekli kızar bana falan dedi. Bende tutamadım kendimi senden yana sorun yok senin durumunu biliyorum da ablam kendisi yanımda alenen yapıyor dikkat bile etmiyor sana neden kızıyor onu anlamadım dedim!!
Benim oğlan daha karnımdayken pestilini çıkarıyor kardeşinin. Dünyaya gelince ne yapacaz bilmiyorumkız kardeşimin 5 aylık bebesi var onu bile çok kıskanıyor ve hırpalıyor. Allahım sen yardım et bize.
Çok geçmişler olsun. Ah yavrum benim yaaahiç bilemedim ki kolay iyileşir inşallah.
Sorma kardes sormaa valla yapceek bisi yok ekstraa yatcez kalkcez yicez iccez bu yani bu saatten sonraSorma bacimmm hicc sorma su saat oldu balkonda da oturamiyorm yuruyuse de gidemiyormmm
Hahaha haciyatmaz haben de oyleym genelde yani baska yapcak pek bi sey yok kiii
Kızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.
Ay insallahh canm yaa ane heyecanliii
Konusurken bile inanilmaz heyecanlandmmmAllahm hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalm insallahhh..
Allahin izniyle bi sey olmamistir canm ama yapma tabi bi daha hicc gerek yokk.. Zaten dikkat etmissindir eminm yaparken dee..
Sorma bacimmm hicc sorma su saat oldu balkonda da oturamiyorm yuruyuse de gidemiyormmm
Hahaha haciyatmaz haben de oyleym genelde yani baska yapcak pek bi sey yok kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?