- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sorma kardes sormaa valla yapceek bisi yok ekstraa yatcez kalkcez yicez iccez bu yani bu saatten sonra
Yuruyus bende yapamiyorum bu aralar bi pazara markete gittim geldim yaklasik yarim saat onada pek yuruyus denmez. Ayaklarim daha tasimiyor beni
Mutfak penceresi acikti ama .gel gor iste vesvese bitirdi beni.bi de netten arastirinca. Zehir etkisi yapiyomus falan diye .çocuğun ciğerlerine zarar geldi mi ki diyom.daha başka bisey oldu mu diye. .bi daha yapmam artik şurada ne kaldi zaten..
Allah korusun.temizlik yapmadan yemistim yoğurt.faydasi olmuştur umarim Kuzum.Hiii domestos yada çamaşır suyu kesinlikle başka ilaçlarla karıştırması yasak . Hamile olmasan bile çok zararlı Allah korusun bidaha yapma öyle şeyler sakıninsanı zehirler kız. şimdi bi kase yoğurt ye ve temiz havaya çık otur balkonda biraz
Kızlar benim ellerim be yüzümde şişmeye başladı
Bu son ay neden geçmiyor bitmiyor ya
Amann son olsun doğurduktan sonra yap canim sen de ben bugün bayag tirstim.dikkat edelim.bu haftalar bebegin ciğerleri gelişiyor.temiz hava lazim bize.Yok kiz benimkine bisi olmadiysa seninkine hic bisi olmaz :)
Yag cozucuyle dolap siliyorum o kokusunu bilemessin. Porçöz ile caydanlik temizliyorum filan..
ayyy maasallah cok guzel cikmis bence..Allah bagislasin..Eki Görüntüle 1855460 Eki Görüntüle 1855461 teyzeleri buda benim masum kuzum uykusundayken yakalayabıldık melegı pozlarımız guzel cıkmadı ıcerı dogru donmus bır de cok asagıya kacmıs artık bu hatıra fotosuyla ıdare edecez doguma kadar
Kızlar benim ellerim be yüzümde şişmeye başladı
Bu son ay neden geçmiyor bitmiyor ya
iste guzelim aklin yolu bir..evliyim cok sukur mutluyum 4.bebegimi bekliyorum..esim uzerime titrer sagolsun, iyi geciniyoruz elhamdulillah..abim de biliyor bunu cunku esiyle gorusuyorum..herseyin farkinda yani yine de barsimiyor bizimle..annem desen zaten olay onda bitiyor..odu kopuyor oglu kendisinden uzaklascak diye en iyisi kizi uzaklastirayim diyor..hayatim boyunca 2.plana atildim.babam sagken oyle degildi ama maalesef babam 16 yil once vefat etti..dusun sadece 2 kardesiz ama ne annem annem gibi ne de abim abi gibi..cok sukur ki esim cok iyi bir insan,Rabbim basimizdan eksik etmesin insallah.Ya ben bu KK çok şey öğrendim. Al bir tane daha eklendi. Çocuk Nasıl yapılır3.ona göre yapıciiim
Allah yardımcımız olsun. Hamilelikte insanın başına her bir nane geliyor nedense..
İnşallah doğumlarımız kolay olur. Olumlu güzel düşünelim ki öyle olsun. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.
Ah yavrum ya arada olan ona oldu deseneAllah yardımcısı olsun şifa versin inşallah. Ben hep diyorum acemilikten,tecrübesizlikten daha fena bir şey yok. Resmen bebe sana bakıyor sen ona bakıyorsun;o ağlıyor sen ağlıyorsun..zor çok zor
Yanlış anlama canım ama 12 yıl dilekolay! Abin de ne kayır inatlıymış! Kardeşim seviyor Mutlu demiyor mu hala?? Bana değişik geliyor böyle olaylar açıkcası..annen de kabahatli!!! Demiyor mu 'sen Nasıl evladımsın kızım da evladım! Yanımda görmek istiyorum' Allah sabır versin tatlım. Üzme kendini düşünme bunları...
Ben de pek hoşlanmam. Böyle bir şeyi pek yaşamadım açıkcası. Ben de ağzının içini göstere göstere yemek yenmesinden hiç hoşlanmam! Geğirmeyi hiç demeyeyim zaten. Kv rahatsızlığı olduğu için pek bir şey demiyorum arada bir kaçırıyor hemen sorar böyle oldu ama için kötü oldu mu falan..hatta geçen gün 1-2 kere kaçırdı sordu..sen şimdi gebesin için kalkar kötü olursun ablan hiç sevmez sürekli kızar bana falan dedi. Bende tutamadım kendimi senden yana sorun yok senin durumunu biliyorum da ablam kendisi yanımda alenen yapıyor dikkat bile etmiyor sana neden kızıyor onu anlamadım dedim!!
Benim oğlan daha karnımdayken pestilini çıkarıyor kardeşinin. Dünyaya gelince ne yapacaz bilmiyorumkız kardeşimin 5 aylık bebesi var onu bile çok kıskanıyor ve hırpalıyor. Allahım sen yardım et bize.
Çok geçmişler olsun. Ah yavrum benim yaaahiç bilemedim ki kolay iyileşir inşallah.
Yuruyuste yapmak lazim aslinda egilip kalkmak spor hareketleride yapmak lazim acilma ve dogum icin son haftalar..Sorma canm vallaa yaaakeske biraz yuruyus yapabilsek aslnda iyi olacak da o kadr sicak kii.. Ayaklarin mi tasimiyo yerm kiz kuzu deme oyle, azcik sistik sadece
Napak mecbur dogumdan sonrayi beklicez ama durmuyoruz iste aman surasi soyle burasi boyle bilmem nee.. Bebislerimizi rabbim saglikla versinde kucagimiza hersey hallolur yaa.Amann son olsun doğurduktan sonra yap canim sen de ben bugün bayag tirstim.dikkat edelim.bu haftalar bebegin ciğerleri gelişiyor.temiz hava lazim bize.
Ben düşüncesizlik ettim ama pismanim.doğumdan sonra temizleriz gayri .
Yuruyuste yapmak lazim aslinda egilip kalkmak spor hareketleride yapmak lazim acilma ve dogum icin son haftalar..
Ama yuruyus yapmak icinde pufur pufur esmesi lazim kuzum valla yoksa cekilesi degil :/
Ayaklarimda sis oluyo ya hani tabanina basamiyorum bazen aciyo tasimiyo resmen benii
Napak mecbur dogumdan sonrayi beklicez ama durmuyoruz iste aman surasi soyle burasi boyle bilmem nee.. Bebislerimizi rabbim saglikla versinde kucagimiza hersey hallolur yaa.
Tansiyonuna dikkat et .olcebiliyorsan olc canim.ben her gün ölçmeye calisiyorum.
Sadece yanlarımda çatlak oldu demiştim dimi, az önce gördüm göbek altımda pırtttt çatlamış,bir gr çatlağım yok diyene çok pis dalasımvaro kadar yağlanıyorum. O pis kokuyu çekiyorum. Annemde çatlak yok genwtik olarak bir adım öndeyim diyorum ama gel görki,çarşıdaki hesap eve uymadı. Bu arada birşleri hala 36 beden mi gşyiyormuşşşşşş çooooook ayıp. Hamile olupta en az 10 kilo alan ve son ayında olan bir kadına bu söylenmemeli. Giyiyorsanbile giyotırum dene arkadaşım yaaaaaa. Burda 44 beden olmuş biri var. Ne önden ne arkadan hiç bişeyin içine giremiyorummmm.benki 38 bedenin üzerine çıkmamışbiri olarak çok kötü oldum. İnsanın kilotları ve akletleride mi olmazki yahuuu. Daha bir ay var nolurum acep bilmem. Bugün bir kızcağız göbeğimi seve seve bir hal oldu. Kaçıncı aydasın diye sordu. Bende 9. Ayın içindeyim nerdeyse 1 ay kaldı doğuma dedim. Ay dedi hiç şişmemişsin,küçüçük karnın var. Ohooo benim ablam 6. Ayında senin gibi görünğyordu dedi yaniii 1.50 lik küçüçük benle 1.70lik insanı karşılaştırıyor. Ehhhh dedim geçtim. biraz moral oldu amma eve gelip aynaya bakınca iş değişiyor. Hamilelik bu tabiki şişçez kiloda alcaz paşa paşa, rahatsız değilim,sadece eski halime hemendönememekten çok korkuyorum. Vucut bile çok değişti çünkü. Bi kere belim hiç incelmeyecek gibi geliyor.offff kafamda deli sorularrrrr.
Haklıısn canikom,doğal bir süreç bu. Sadece bedenimin doğum sonrasına nasıl trpki verecrğinden emin değilim. İnş eski halime dönerimmmmBen her iki gebeliğimde toplam 24 kilo aldım
Doğumdan sonra toplam 9 ay içerisinde eski halime döndüm sadece son 4 kiloda azıcık zorlandım ama gitti hepsi . Senin hayli hayli gider 10-15 kilocuk neki. Zaten 11 kilo hemen gidiyor ilk 3 ayda .
Ben şimdide 20 kilo aldım ve daha bir ay var gülüm , ben kendimi nereye asayım şimdi ozaman :))
Canim bendede bebis hareketlerine bagli olarak kasilma oluyo. Bazen hareket edince kasiklarimda cekilme ve kasilma gibi hisler oluyo. Acaba bunlar nts de sanci olarak cikar miSen doğum belirtilerini hissediyor musun ben nts ye hiç bağlanmadım çoğu kişi de sancı çıkınca tedirgin oldum
Bazen hic kolumu bile kaldirasim gelmiyo canim sanada oluyodur siskinliklerden. Birdahakini kisa denk getirelim bacim bu boyle olmaz ne zormus ay bilmezdim bu kadar zorlugunu..Aynen canm yuruyus sart ama hava izin vermiyorr.. En kotu evde yapmaya devam edecem bayramdan sonra napim canm..
Ayy ayak sisince de cok fena oluyo ama yuruyus ona da iyi geliyo aslnda kisir donguuu
Bazen hic kolumu bile kaldirasim gelmiyo canim sanada oluyodur siskinliklerden. Birdahakini kisa denk getirelim bacim bu boyle olmaz ne zormus ay bilmezdim bu kadar zorlugunu..
Bebelerin keyfi yerindee tabi anneleri onlar icin herseyi cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?