2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlaaar canınız çekmesin,hakkınızı helal edin şöbiyet yaptım yarın için. İnşallah güzel oldu

cetrina maşallah maşallah barekallah. Nasıl güzel kuzuuum. Verene çok şükür

inşallah canım. su bile içse ağlıyor.
Ya ben kıyamam gözlerim doldu..Allahım sen evlatlarımızı görünür görünmez kazalardan koru.

Kızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.
Ya bişe olmaz belki ama domestosu bir şeylerle karıştırmak biraz tehlikeli kuzum boğazını derini tahriş edebilirdi. Dikkat etmekte fayda var.

Kiiiz 3.yu bende istersem Rabbim verirse önce tabii .. Neler öğrendim bakam.
En yeni çocuk Nasıl yapılır olayını öğrendim 3 numarada etüt edecem öğrendiğimi
Sonraa soru sorulunca cevap alamazsam hemen çirkefe bağlayıp 'siz burda kaynananızı görümcenizi çekiştiriyorsunuz dedikodu gıybet almış başını gitmiş bilgi paylaşımı sıfır hepiniz cahilsiniz' demek gerekiyor onu öğrendim gebelik ve çocuk bakımıyla da ilgili bir kaç bişe öğrendim de önemlileri önce söyledim

Kızlar benim ellerim be yüzümde şişmeye başladı
Bu son ay neden geçmiyor bitmiyor ya
Şişmek deme bana! En korktuğum! Oldum olası burnumu büyük bulmuşumdur. İnanır mısınız ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aklıma en önce 'ya burnum şişerse aman Allah'ım ne yaparım ' diye düşündüm. Burnun şişmiyorsa çok sıkıntı yok benim gözümde

Canım şansını Rabbim eşinden vermiş maşallah. Rabbim muhabbetinizi bağlılığınızı hızurunuzu artırsın inşallah.

Aynı deli soruları bende ilk gebeliğimde sordum durdum ve bir daha eski çiroz halime dönmem diye düşünerekten bütün pantolon gömlek elbise vs elden çıkardım,dağıttım. 1 sene sürmeden daha zayıf bir karı oldum çıktım

Oyle canm annelik karindayken basliyor zaten oy kuzular yaa yerm onlri benn..

Evet canm planli gidelm bi dahakine haberlesir gene ayni donem hamile kalirz falan aman saka bi yana saglikl olsn da her sey
Denk geliyormus bide ne gulerim
Seninki dogsunda azcik onu sevim sonra benimki gelcek zaten seninkinin papucu atilir dama
Hahha kotuyum ben

Kızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.
Yok bir şey olmamıştır kötü düşünme için rahat olsun ama bir daha soluma ve ikisini karıştırma senin içinde çok zararlı

Teşekkürler. Tatlım yarın içinde afiyet olsun yerimizede ye :)

Her şey eskiye dönecek bunları düşünmen çok normal sonları oynuyoruz kilo almasak bile ödemden şişiyoruz ve her şey bize batmaya başlıyor ..ama merak etme doğumdan sonra hepsi gidecek kendini bu kadar üzme emzirme bile kilo vermeni sağlıcak ki kaldı ki yorgunluklarla vereceklerimiz de cabası

amin canim,Rabbim hepimizii eslerimzden ve evlatlarimizdan yana guldursun insallah..

Denk geliyormus bide ne gulerim
Seninki dogsunda azcik onu sevim sonra benimki gelcek zaten seninkinin papucu atilir dama
Hahha kotuyum ben

Ay ne komik olurdu ciddenn Allah bilir tabi ama 4-5 sene ara olur heralde aralarindaa..

Seni cadi teyze sniii

Saol Can'ım artık doğana kadar bakar bakar hasret gideririm

Oyyy simdiden de ozledk bidiklariii

Ayyy 35 Izmir idiikkkk...
34 Istanbul oldukk... Canim ailemin yasadigi sehirr..
Simdi memleketteler hepsi kalabalikca bayram yapiyorlare ah ahh ama olsn kurbana kizimla gidecez biz de insallahhh

Ayyy 35 Izmir idiikkkk...
34 Istanbul oldukk... Canim ailemin yasadigi sehirr..
Simdi memleketteler hepsi kalabalikca bayram yapiyorlare ah ahh ama olsn kurbana kizimla gidecez biz de insallahhh
İnşallah Can'ım bu bayram böyle geçti ama önümüzdeki Bayram'larda inşallah kucaklarımızda olacaklar :) anammmmmmm 34 gün ne ki ne kalmışki

Kilolara takilmayin.şişlik varsa doğumdan sonra gidiyor veriliyor bir ay bile geçmeden.buna inandirin kendinizi .insan beyni vücudunu yönlendiriyor gerçekten.doğumdan sonra ben hemen vermistim.meğer ödem mis .çok terliyodum sirilsiklam oluyordum.o yüzden onu açik emzirmeye müsait atletler alin bol bol.ben çok atlet cikartiyodum nisan ayında bile.

Canım bende bu son 3-4 gündür sırılsıklam uyanıyorum çok terliyorum uykudayken, yastığım bile sırılsıklam oluyor. Ödem oluncamı böyle terliyoruz ? Anlamadım
Ama hatırlıyorum diğer kızımdada doğmadan 1 hasta öncesi böyle geceleri terliyordum uykuda

inşallah canım. şimdi ateşleniyor, bundan mı acaba?

B Began
Gecmis olsun kizcene canimmm.
Acil sifalar versin Allah.. Dil acisida oldurur adami. Bazen biz bile isiriyoruzda cocuk kistirmis resmen o napsin garibim kurban olurum ya.
Bir dahakine daha dikkatli olur artik parkta
sağol canım. ben tabi babasını suçladım kızdım.

amin hepimizinkini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…