- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
Kızlaaar canınız çekmesin,hakkınızı helal edin şöbiyet yaptım yarın için. İnşallah güzel oldu
cetrina
maşallah maşallah barekallah. Nasıl güzel kuzuuum. Verene çok şükür
gözlerim doldu..Allahım sen evlatlarımızı görünür görünmez kazalardan koru.
boğazını derini tahriş edebilirdi. Dikkat etmekte fayda var.
3 numarada etüt edecem öğrendiğimi
Sonraa soru sorulunca cevap alamazsam hemen çirkefe bağlayıp 'siz burda kaynananızı görümcenizi çekiştiriyorsunuz dedikodu gıybet almış başını gitmiş bilgi paylaşımı sıfır hepiniz cahilsiniz' demek gerekiyor onu öğrendim gebelik ve çocuk bakımıyla da ilgili bir kaç bişe öğrendim de önemlileri önce söyledim
' diye düşündüm. Burnun şişmiyorsa çok sıkıntı yok benim gözümde
Ya ben kıyamaminşallah canım. su bile içse ağlıyor.
Ya bişe olmaz belki ama domestosu bir şeylerle karıştırmak biraz tehlikeli kuzumKızlar ben bugün domestosu arap Sabun yla karistirip öyle paspas ysptim.biraz kokusu keskin geldi .icim hic rahat değil bisey olmusmudur bebeğe zarar i var midir .tedirgin oldum.bogazimi acitti kokusu.
En yeni çocuk Nasıl yapılır olayını öğrendimKiiiz 3.yu bende istersem Rabbim verirse önce tabii .. Neler öğrendim bakam.
Sonraa soru sorulunca cevap alamazsam hemen çirkefe bağlayıp 'siz burda kaynananızı görümcenizi çekiştiriyorsunuz dedikodu gıybet almış başını gitmiş bilgi paylaşımı sıfır hepiniz cahilsiniz' demek gerekiyor onu öğrendim
Şişmek deme bana! En korktuğum! Oldum olası burnumu büyük bulmuşumdur. İnanır mısınız ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aklıma en önce 'ya burnum şişerse aman Allah'ım ne yaparımKızlar benim ellerim be yüzümde şişmeye başladı
Bu son ay neden geçmiyor bitmiyor ya
Canım şansını Rabbim eşinden vermiş maşallah. Rabbim muhabbetinizi bağlılığınızı hızurunuzu artırsın inşallah.iste guzelim aklin yolu bir..evliyim cok sukur mutluyum 4.bebegimi bekliyorum..esim uzerime titrer sagolsun, iyi geciniyoruz elhamdulillah..abim de biliyor bunu cunku esiyle gorusuyorum..herseyin farkinda yani yine de barsimiyor bizimle..annem desen zaten olay onda bitiyor..odu kopuyor oglu kendisinden uzaklascak diye en iyisi kizi uzaklastirayim diyor..hayatim boyunca 2.plana atildim.babam sagken oyle degildi ama maalesef babam 16 yil once vefat etti..dusun sadece 2 kardesiz ama ne annem annem gibi ne de abim abi gibi..cok sukur ki esim cok iyi bir insan,Rabbim basimizdan eksik etmesin insallah.
Aynı deli soruları bende ilk gebeliğimde sordum durdum ve bir daha eski çiroz halime dönmem diye düşünerekten bütün pantolon gömlek elbise vs elden çıkardım,dağıttım. 1 sene sürmeden daha zayıf bir karı oldum çıktımSadece yanlarımda çatlak oldu demiştim dimi, az önce gördüm göbek altımda pırtttt çatlamış,bir gr çatlağım yok diyene çok pis dalasımvaro kadar yağlanıyorum. O pis kokuyu çekiyorum. Annemde çatlak yok genwtik olarak bir adım öndeyim diyorum ama gel görki,çarşıdaki hesap eve uymadı. Bu arada birşleri hala 36 beden mi gşyiyormuşşşşşş çooooook ayıp. Hamile olupta en az 10 kilo alan ve son ayında olan bir kadına bu söylenmemeli. Giyiyorsanbile giyotırum dene arkadaşım yaaaaaa. Burda 44 beden olmuş biri var. Ne önden ne arkadan hiç bişeyin içine giremiyorummmm.benki 38 bedenin üzerine çıkmamışbiri olarak çok kötü oldum. İnsanın kilotları ve akletleride mi olmazki yahuuu. Daha bir ay var nolurum acep bilmem. Bugün bir kızcağız göbeğimi seve seve bir hal oldu. Kaçıncı aydasın diye sordu. Bende 9. Ayın içindeyim nerdeyse 1 ay kaldı doğuma dedim. Ay dedi hiç şişmemişsin,küçüçük karnın var. Ohooo benim ablam 6. Ayında senin gibi görünğyordu dedi yaniii 1.50 lik küçüçük benle 1.70lik insanı karşılaştırıyor. Ehhhh dedim geçtim. biraz moral oldu amma eve gelip aynaya bakınca iş değişiyor. Hamilelik bu tabiki şişçez kiloda alcaz paşa paşa, rahatsız değilim,sadece eski halime hemendönememekten çok korkuyorum. Vucut bile çok değişti çünkü. Bi kere belim hiç incelmeyecek gibi geliyor.offff kafamda deli sorularrrrr.