2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar bayraminiz mubarek olsun..
Uykusuz her gece gibi bu gecede zombi ayakta..
Aileden uzak bayram gecirenler, kaderdaslarim benim.. Hayirlisi olsun cocuklarimiz geliyor onlarla ilgileniceZ insallah..
Bu bayrama yetisemediler ama oteki bayram kismetse kollarimizda olucaklar

Ahh canım canımm Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah, salih saliha ruhlu olsunlar vatana millete dinine ve sizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Kolay bir doğum olsun ağrın sızın olmasın kolaycana kalk inşallah ayağa, küvöze hiç ihtiyaçları olmasın kuzularının hemen kucağına al. Sütün hemencecik gelsin bol bol... Gönlündekileri nasip etsin inşallah güzel Allahım

Çok duygulandım güzel haberler ver bize inşallah bayram şekerlerimizden, üçünüzü de öpüyorum, Allah sizleri birbirine bağışlasın

Hayırlı bayramlar kızlar, kızçem hepinizin ellerinden öpüyor ben de yanaklarınızdan

ilk kez yapayalnızım bir bayram sabahı, eşim nöbetçiydi 10 gibi gelecek hava çok sıcak olmazsa öğlene doğru çıkmayı düşünüyoruz.

Güzel bir sofra hazırlayıp duşumu alıp cicilerimi giyip onunkileri de hazırlayıp eşimi bekleyeceğim şimdi:) bayram telaşı giremeyebiliriz buralara hepiniz Allaha emanet olun

Hayırlı doğumların olsun canım. Herşey çok kolay olsun inş. Allah sağlık versin sana ve bebeklerine.

Gunaydin canim sana da iyi bayramlar. Benim kocam da dimdi nobete gidiyor. Seni iyi anliyorum.
Kizinin ismi cok guzel bu arada.

Ayyy ilk bebişlerimiz geliyo :) hayırlısıyla gir çık inş iyi oldugunda bize haber et Allah'ım Sağlıcakla iki yavruna kavuştursun musmutlu bi bayram olsun senin için

Herkese hayırlı bayramlar tatlıyı fazla kaçırmayalım kızlar aman ha dikkat ve çok yormayın kendinizi musmutlu bi bayram geçirelim inş biz birazdan yola çıkıcaz Antalya yolları Taştan :)) azıcık havamız değişsin dedik inş oralarda rahat ederim sıcak biraz korkutuyo gözümü istanbul bugün ne güzel yağmurlu biraz serinlemiştim

İnşallah Can'ım bu bayram böyle geçti ama önümüzdeki Bayram'larda inşallah kucaklarımızda olacaklar :) anammmmmmm 34 gün ne ki ne kalmışki

Ayyy insallh canmm insallah onumuzdeki bayramlar hep bizimleler.. Valla bi sey kalmadi yaa, bi de o azami sure yani belki de daha yakinnn..

Aileden uzak gecirenler ve gece uyuyamayanlar grubundanm ben dee... Aynen canm bir dahaki bayramlar bebeklerimiz kucaklrimizda hayirlisiyla..

Canmmm Allah kolayca kurtarsin ucunuZu de insallahhh.. Dualarimiz sizinle. Bu bayram sabahi hayirlisiyla dogur da gel guzel haberler ver bize

Oyyy elimizi operms yerim yaa..
Bi dahaki bayram kizlarimizlayiz insallahh...
Oh canm en guzeli adetleri yerine getirmek ben de giyindm suslendm esimi bekliyorm namazdan gelince neneye kahvaltiya gidecez..

Kizz cilgin misinizz daha serin bi yere godeydinizz keskemm biz yaniyoz ya burdaaa

Her guzel anneye ve onun guzel / yakisikli bebegine hayirli mutlu bayramlar dilerimmm.. Bir dahaki bayrama bebislerimiz kucagimizda girelim hayirlisiyla...

Bayram havasi ne olsa bir baska oluyor, Allah herkese ailesiyle gecirebilecegi guzel bir bayram ve ardindan kolay saglikli dogumlar nasip etsin insallahh

maşallah hayırlı sağlıklı doğum olsun canım.
hepimizin bayramı mübarek olsun kızlar.

Sagol canim sana da iyi bayraMlar. Bu bayramin taDini cikarmak gerek bir dahaki bayram cok yorulacagiz cunku :)

Hayirla dogur canim acisiz bir dogum sonrasi olur insallah. Saglikla gelsin bebislerr oyy ikisinide kokla benim yerimee cennet kokulu melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…