amin canımCocuk bu oluyor boyle seyler ya bizimkilere nerelerden dusucek kalkicak kim bilir :) Allah beterinden saklasin bunlar normal artik
Ahh canım canımm Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah, salih saliha ruhlu olsunlar vatana millete dinine ve sizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah.Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
Hayırlı doğumların olsun canım. Herşey çok kolay olsun inş. Allah sağlık versin sana ve bebeklerine.Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
Uykusuz arkadasların herkesten önce bayramı mübarek olsun :)[/QUOTE
Sagol canim senin de.
Gunaydin canim sana da iyi bayramlar. Benim kocam da dimdi nobete gidiyor. Seni iyi anliyorum.Hayırlı bayramlar kızlar, kızçem hepinizin ellerinden öpüyor ben de yanaklarınızdan
ilk kez yapayalnızım bir bayram sabahı, eşim nöbetçiydi 10 gibi gelecek hava çok sıcak olmazsa öğlene doğru çıkmayı düşünüyoruz.
Güzel bir sofra hazırlayıp duşumu alıp cicilerimi giyip onunkileri de hazırlayıp eşimi bekleyeceğim şimdi:) bayram telaşı giremeyebiliriz buralara hepiniz Allaha emanet olun
Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..[/QUO
Rabbim kokay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Kizlarin guzel bir gunu secmis.
Ayyy ilk bebişlerimiz geliyo :) hayırlısıyla gir çık inş iyi oldugunda bize haber et Allah'ım Sağlıcakla iki yavruna kavuştursun musmutlu bi bayram olsun senin içinHerkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
İnşallah Can'ım bu bayram böyle geçti ama önümüzdeki Bayram'larda inşallah kucaklarımızda olacaklar :) anammmmmmm 34 gün ne ki ne kalmışki
Kizlar bayraminiz mubarek olsun..
Uykusuz her gece gibi bu gecede zombi ayakta..
Aileden uzak bayram gecirenler, kaderdaslarim benim.. Hayirlisi olsun cocuklarimiz geliyor onlarla ilgileniceZ insallah..
Bu bayrama yetisemediler ama oteki bayram kismetse kollarimizda olucaklar
Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
Hayırlı bayramlar kızlar, kızçem hepinizin ellerinden öpüyor ben de yanaklarınızdan
ilk kez yapayalnızım bir bayram sabahı, eşim nöbetçiydi 10 gibi gelecek hava çok sıcak olmazsa öğlene doğru çıkmayı düşünüyoruz.
Güzel bir sofra hazırlayıp duşumu alıp cicilerimi giyip onunkileri de hazırlayıp eşimi bekleyeceğim şimdi:) bayram telaşı giremeyebiliriz buralara hepiniz Allaha emanet olun
Herkese hayırlı bayramlar tatlıyı fazla kaçırmayalım kızlar aman ha dikkat ve çok yormayın kendinizi musmutlu bi bayram geçirelim inş biz birazdan yola çıkıcaz Antalya yolları Taştan :)) azıcık havamız değişsin dedik inş oralarda rahat ederim sıcak biraz korkutuyo gözümü istanbul bugün ne güzel yağmurlu biraz serinlemiştim
maşallah hayırlı sağlıklı doğum olsun canım.Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
Sagol canim sana da iyi bayraMlar. Bu bayramin taDini cikarmak gerek bir dahaki bayram cok yorulacagiz cunku :)Her guzel anneye ve onun guzel / yakisikli bebegine hayirli mutlu bayramlar dilerimmm.. Bir dahaki bayrama bebislerimiz kucagimizda girelim hayirlisiyla...
Bayram havasi ne olsa bir baska oluyor, Allah herkese ailesiyle gecirebilecegi guzel bir bayram ve ardindan kolay saglikli dogumlar nasip etsin insallahh
Hayirla dogur canim acisiz bir dogum sonrasi olur insallah. Saglikla gelsin bebislerr oyy ikisinide kokla benim yerimee cennet kokulu meleklerHerkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?