Her guzel anneye ve onun guzel / yakisikli bebegine hayirli mutlu bayramlar dilerimmm.. Bir dahaki bayrama bebislerimiz kucagimizda girelim hayirlisiyla...
Bayram havasi ne olsa bir baska oluyor, Allah herkese ailesiyle gecirebilecegi guzel bir bayram ve ardindan kolay saglikli dogumlar nasip etsin insallahh
Amin kankacigim iyi dileklerin icin sagol..Her guzel anneye ve onun guzel / yakisikli bebegine hayirli mutlu bayramlar dilerimmm.. Bir dahaki bayrama bebislerimiz kucagimizda girelim hayirlisiyla...
Bayram havasi ne olsa bir baska oluyor, Allah herkese ailesiyle gecirebilecegi guzel bir bayram ve ardindan kolay saglikli dogumlar nasip etsin insallahh
Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
Sagol canim sana da iyi bayraMlar. Bu bayramin taDini cikarmak gerek bir dahaki bayram cok yorulacagiz cunku :)
Amin kankacigim iyi dileklerin icin sagol..
Rabbim hepimize zManinda saglikli kolay dogumlar nasip etsin ki cocuklarimizla bayramlara doyalim
Allah kavuştursun bebislerine sağ salim canımHerkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
Ayy gecmis olsun cnm. İnş kolaycacik atlatirsiniz miniklerinle. Allah yardimciniz olsun. Hadi miniklerinin kokusunu duyacaksin. Bayram sekerleriHerkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
İyi Bayram'lar sana ve bebeklerine Can'ım hayırlısyla kucagına al inşallah ikiisinide Allah bebeklerini ve seni korusun güzel haberlerini bekliyoruzHerkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
İyi Bayram'lar tatlım birdahakinde Sevda'yla yaşıcaksın inşallah bu bayram telaşını öpüyoruz seniHayırlı bayramlar kızlar, kızçem hepinizin ellerinden öpüyor ben de yanaklarınızdan
ilk kez yapayalnızım bir bayram sabahı, eşim nöbetçiydi 10 gibi gelecek hava çok sıcak olmazsa öğlene doğru çıkmayı düşünüyoruz.
Güzel bir sofra hazırlayıp duşumu alıp cicilerimi giyip onunkileri de hazırlayıp eşimi bekleyeceğim şimdi:) bayram telaşı giremeyebiliriz buralara hepiniz Allaha emanet olun
Yumurta kapiya dayandi yavas yavas gelsin bebislerr kismetleriyleDogru diyorsn canm ama daha tatlis olur yaaa bebislerleee insallahh
Amin canmm, oyyy cok heyecanli valla bayramdan sonra her an her sey olabilirrr
Valla daha dün diyordum ilk haber ikizannesinden gelecek diye malum oldu herhal:) Belkide kavuşmuştur yavrularına güzel haberler verir bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?