2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Amin kankacigim iyi dileklerin icin sagol..
Rabbim hepimize zManinda saglikli kolay dogumlar nasip etsin ki cocuklarimizla bayramlara doyalim

Allah yardımcınız olsun canım, sağlıkla hayırla doğarlar inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma.
Ayyy bende heyecanlandım şimdi :)

Sagol canim sana da iyi bayraMlar. Bu bayramin taDini cikarmak gerek bir dahaki bayram cok yorulacagiz cunku :)

Dogru diyorsn canm ama daha tatlis olur yaaa bebislerleee insallahh

Amin kankacigim iyi dileklerin icin sagol..
Rabbim hepimize zManinda saglikli kolay dogumlar nasip etsin ki cocuklarimizla bayramlara doyalim

Amin canmm, oyyy cok heyecanli valla bayramdan sonra her an her sey olabilirrr

Allah kavuştursun bebislerine sağ salim canım

Ayy gecmis olsun cnm. İnş kolaycacik atlatirsiniz miniklerinle. Allah yardimciniz olsun. Hadi miniklerinin kokusunu duyacaksin. Bayram sekerleri

İyi Bayram'lar sana ve bebeklerine Can'ım hayırlısyla kucagına al inşallah ikiisinide Allah bebeklerini ve seni korusun güzel haberlerini bekliyoruz

İyi Bayram'lar tatlım birdahakinde Sevda'yla yaşıcaksın inşallah bu bayram telaşını öpüyoruz seni

Kızlar bizde kendi annemlerle birlikte köye geldik anneanneyi ziyaret edelim bayramda diye. Tabi ben yatıyorum hep dinleniyorum bebiş biraz daha dayansın içerde diye. Sırtım ağrıdı yatmaktan iki günde yata yata mahvoldum..öğretmenim sürekli hareket halindeydim tatile kadar iyi geliyordu. Güya son ay bol bol yürüyüş yapıp dogumu kolaylastiracaktim. Şimdi onu da yapamıyorum Allahtan az kaldı, sağ salim dünyaya gelsinler inşallah bebisler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…