gece ateşlendi, 39,5 dereceydi. ilaç verdim. sabah beşe doğru ateşi düştü uyudu. şimdi iyi maşallah, yiyip içiyor çok şükür canım.
Geçmiş olsun yavrum ya hem korktu üstüne Allah a şükür düşmüş ateşi çok sevindim .. Bugünüde atlatsın yarına inşallah hiç acısı kalmaz öp yerime Prensesinigece ateşlendi, 39,5 dereceydi. ilaç verdim. sabah beşe doğru ateşi düştü uyudu. şimdi iyi maşallah, yiyip içiyor çok şükür canım.
sağol canım öperim. :)Geçmiş olsun yavrum ya hem korktu üstüne Allah a şükür düşmüş ateşi çok sevindim .. Bugünüde atlatsın yarına inşallah hiç acısı kalmaz öp yerime Prensesini
amiiiin canim hepimizinkini insallah :))Teşekkürler mehtabi teyzesi senin meleğinide Allah bağışlasın :)
inşallah 20 sinden önce gelen olmazWalla bende heycanla bekliyorum ama ayın 20. Sinde sanırım ilk sezaryanımız var ondan öncede gelen olmaz heralde diye düşünüyorum ayın 20 sini bi görsek sonra her gün kutlama yaparız artık pıtır pıtır gelirler :) anneler bize doğum sürecini anlatır bebişlerden bahseder ne güzel olur
canım sağlıkla gelsin bebeklerin bize yaz mutlaka haberini bekliyoruz.Herkese hayırlı sabahlar güzel anne adayları hayırlı bayramlar... protein kaçağım çok yüksek çıktığı için bayram sabahi yani bikaç saate sezeryanà giriyorum bebeklerim bayramı beklemis ler hepinize dua edicem doğum anında.. sizde beni unutmayın... görüşmek üzere allaha emanet olun..
gece ateşlendi, 39,5 dereceydi. ilaç verdim. sabah beşe doğru ateşi düştü uyudu. şimdi iyi maşallah, yiyip içiyor çok şükür canım.
sağol canım. geçti inşallahÇok geçmiş olsun canım
Bendede aynısı var, bu ara çok yoğun geliyor. Doktor son ayda çok olur endişelenme demişti. Enfeksiyon olmasında diyorum. Enfeksiyon belirtiside renk olarak sarının yeşile dönmüş haliyse şüphelendemişti.Kızlar beyaz krem gıbı akıntım var normal mi dersınız sızde de oluyor mu
tatlım sıkıntı yok Bnde de oluyor daha da artabilir bu seni korkutmasın .. Gelen akıntı kanla karışık olmadığı sürece tüm hepsi normalKızlar beyaz krem gıbı akıntım var normal mi dersınız sızde de oluyor mu
Ayyyyyy ne güzel 37. Haftanın içinde yazıyorKızlar beyaz krem gıbı akıntım var normal mi dersınız sızde de oluyor mu
Duygulandırdın amaBugün bayram erken kalkın çocuklar şarkısını söyleyerek karşılardım kendimi bildim bileli, evde cicilerini giymiş biz.. Annemin mutfaktan gelen sesleri babamın gazetesi ile köşede oturuşu sonra 4 kişilik çok mutlu çekirdek aile sofrada buluşurduk,.. Komşu hanım teyzeler ve komşu bey amcaların evlerine ziyaret ve bayramlaşma için minik kalplerimiz heyecanlanırdı... Yıllar geçti büyüdük kardeşimin ve benim kendimize ait çekirdek aileleri oldu.. Annem ve babam istanbul dışına yerleşti biraz boynumuzu büktüler.. Önceleri komşu hanım teyzelere ve bey amcalara gitmedik kaçtık tatil köşelerine, sonra anne baba yanına izinler ayarlanıp gidildi...
Yılllar geçti bugün yağmur var gök bile ağlıyor bayramımıza ne sofralar ne evler ne kapılar nede bizim içimiz bayram......
Özlediğim anne baba sofrası, kokusu, komşu kapısı, huzurlu çocuk sesleriyle dolu bayramlar...... Kim bilir belki bi daha ki sefere....
İyi bayramlar kızkardeşlerim, yanaklarınızdan öpüyorum... Sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almak dileği ile
Benim de sürekli oluyor canım pelte pelte yoğurt gibi normal olduğunu düşünüyorumKızlar beyaz krem gıbı akıntım var normal mi dersınız sızde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?