2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah canım pek tatlı olmuşsunuz. Harçlıklar hazır kuzular için.

Sagol teyzesii o sizin tatliliginizzz ki
Kuzucuklar bu bayramdan harcliga basladi bak benim oglan kk da harclik pesinde teyzelerinden

Ay dogsalarda minik ellerine babalari harclik versee cok seker hayali bile bi hos

Sagol teyzesii o sizin tatliliginizzz ki
Kuzucuklar bu bayramdan harcliga basladi bak benim oglan kk da harclik pesinde teyzelerinden

Ay dogsalarda minik ellerine babalari harclik versee cok seker hayali bile bi hos
Kurban bayramında hem bayramlık alırız hem harçlık veririz umarım kuzum. Sonra ver elini akrabalar.

Bütün ağustos annelerinin bayramı ni kutluyorum.İnş seneye bebişlerimizle birlikte kutlarız.kızlar gittikçe ağırlaştım.zor nefes alıyorum.ve cabuk yoruluyorum.son 10 günde oldu.10 gün öncesi ne kadar yemekli misafirler ağirliyordum.evin her işini kendim yapıyorum.henüz 33.haftamdayım.şimdiden böyleysem.önümüzdeki haftalarda nasıl oluruz bakalım.kızımız başak da çok hareketli maşallah.

Sanırım bugün sayfa en sakin halini yaşıyor :)
Deli gibi merak ettim ikizannesi2016 doğurdun mu yavruları inşallah kısa zamanda yazarsın güzel haberlerini
Biz tekizle ugrasamayiz. İkizlerle ugrasmak zordur bence ondan yazamiyor :)
Yorulmustur kadincagiz.. Allah kolaylik versin insallah sag saglim almistirda kucagina aksilik olmadan.. Hersey gunluk gulistanliktir..

Sormaya ya bende bekliyorum kaldık bu bayram evde Ayağım tam duzelmedi duzelseydi gidicektik bir yerlere ahh ahh
Ay ne bilim sıkıldım ben sanki. İlk defa bu kadar boş kaldım. Sadece yatmak hoşuma gitmedi. Senin ayak alçıdayken nasıl zaman geçti yaaaaa.çok zor olmalı. Hep çalışan biri oldum. Evde nasıl vakit geçirilir onuda bilmiyom. Ev bana uyumaktwn başka birşey çağıştırmıyor,

Sürekli yatmaktan bunaldim calismiyirdum ama evde hiçbirşey yapmadan yatmak çok sıkıcı en zoru dus almaktı ayy ne zorduu Rabbim bir daha yaşatmasını inşallah simdi ayaklık verdi Dr onla daha kolay oldu yürüyorum ama çok basınca aisiyor hemen zorlaniyorum

Tühhhh yaaa, geçmedi hala, bu durumda noemal doğumada izin vermez doktor sana...

Tühhhh yaaa, geçmedi hala, bu durumda noemal doğumada izin vermez doktor sana...
Bilmiyorumki zaten benim kız donmemis daha gününü tamamlarsa tombis olacak dedi 2 hafta önden gittiği için 4 üzeri sezeryan diyor doktor zaten hayırlısı artık ne yapalım sağlikli olsun da sezeryan olsun

Ben yarın doktor yolcusuyum gene pfff .
Bugün aradı doktorum sonuç çıkmış,idrar enfeksiyonum yokmuş çok şükür.
Şimdide ben uykudan yeni kalktığımda yüzüm ve ellerim çok şişiyor 10 Dk sonra iniyor şişlik . Anlatmıştım en son, bu kafasına takılmış yarın beni görmek istiyor
Bu son birkaçgündür ara ara hafif Midemde bulanıyor (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…