sağol canım
Canım artık kendımı tasımakta zorlanıyorum dogsa dogacak yanı 37. Haftanın basındayız allahım şükürler olsunnnn az kaldııı sabaha kdr uyumadım sıcaklardannnnAyyyyyy ne güzel 37. Haftanın içinde yazıyorBnde istiyorum bendeeeeee
Ayy hayirlisi olsun yaaa sagsaglim kurtulmustur insallah :)
Valla daha dün diyordum ilk haber ikizannesinden gelecek diye malum oldu herhal:) Belkide kavuşmuştur yavrularına güzel haberler verir bize inşallah
Maşallah canım pek tatlı olmuşsunuz. Harçlıklar hazır kuzular için.Teyzeler biz geldik el opmeyee harcliklarimiz hazir miiii ?¿
Eki Görüntüle 1855621 Eki Görüntüle 1855623
Maşallah canım pek tatlı olmuşsunuz. Harçlıklar hazır kuzular için.
Kurban bayramında hem bayramlık alırız hem harçlık veririz umarım kuzum. Sonra ver elini akrabalar.Sagol teyzesii o sizin tatliliginizzz ki
Kuzucuklar bu bayramdan harcliga basladi bak benim oglan kk da harclik pesinde teyzelerinden
Ay dogsalarda minik ellerine babalari harclik versee cok seker hayali bile bi hos
Anaaammm minnak vucutlarina bayramlikta mi alicaz off..Kurban bayramında hem bayramlık alırız hem harçlık veririz umarım kuzum. Sonra ver elini akrabalar.
Maşallah size :) olma mı harçlık hemen hemenTeyzeler biz geldik el opmeyee harcliklarimiz hazir miiii ?¿
Eki Görüntüle 1855621 Eki Görüntüle 1855623
Ayy cok sansliyizz harcliklarlaa dolduk tastikMaşallah size :) olma mı harçlık hemen hemennice güzel Bayram'lara kuzuna:)
Biz tekizle ugrasamayiz. İkizlerle ugrasmak zordur bence ondan yazamiyor :)Sanırım bugün sayfa en sakin halini yaşıyor :)
Deli gibi merak ettimikizannesi2016 doğurdun mu yavruları inşallah kısa zamanda yazarsın güzel haberlerini
Sormaya ya bende bekliyorum kaldık bu bayram evde Ayağım tam duzelmedi duzelseydi gidicektik bir yerlere ahh ahhBende buraladayım bekliyorum, yazın diye. Ama kimsecikler yokkkk.
Ay ne bilim sıkıldım ben sanki. İlk defa bu kadar boş kaldım. Sadece yatmak hoşuma gitmedi. Senin ayak alçıdayken nasıl zaman geçti yaaaaa.çok zor olmalı. Hep çalışan biri oldum. Evde nasıl vakit geçirilir onuda bilmiyom. Ev bana uyumaktwn başka birşey çağıştırmıyor,Sormaya ya bende bekliyorum kaldık bu bayram evde Ayağım tam duzelmedi duzelseydi gidicektik bir yerlere ahh ahh
Sürekli yatmaktan bunaldim calismiyirdum ama evde hiçbirşey yapmadan yatmak çok sıkıcı en zoru dus almaktı ayy ne zorduu Rabbim bir daha yaşatmasını inşallah simdi ayaklık verdi Dr onla daha kolay oldu yürüyorum ama çok basınca aisiyor hemen zorlaniyorumAy ne bilim sıkıldım ben sanki. İlk defa bu kadar boş kaldım. Sadece yatmak hoşuma gitmedi. Senin ayak alçıdayken nasıl zaman geçti yaaaaa.çok zor olmalı. Hep çalışan biri oldum. Evde nasıl vakit geçirilir onuda bilmiyom. Ev bana uyumaktwn başka birşey çağıştırmıyor,
Tühhhh yaaa, geçmedi hala, bu durumda noemal doğumada izin vermez doktor sana...Sürekli yatmaktan bunaldim calismiyirdum ama evde hiçbirşey yapmadan yatmak çok sıkıcı en zoru dus almaktı ayy ne zorduu Rabbim bir daha yaşatmasını inşallah simdi ayaklık verdi Dr onla daha kolay oldu yürüyorum ama çok basınca aisiyor hemen zorlaniyorum
Bilmiyorumki zaten benim kız donmemis daha gününü tamamlarsa tombis olacak dedi 2 hafta önden gittiği için 4 üzeri sezeryan diyor doktor zaten hayırlısı artık ne yapalım sağlikli olsun da sezeryan olsunTühhhh yaaa, geçmedi hala, bu durumda noemal doğumada izin vermez doktor sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?