- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
İnşallah güzel haberlerle gelirsin .. İdrarda sorun yokmuş ne güzel .. O şişme dediğin olay genelde çoğumuzda oluyordur ya senin haftanda önde normal gibi geldi bana bakalım doktor ne dicekBen yarın doktor yolcusuyum gene pfff .
Bugün aradı doktorum sonuç çıkmış,idrar enfeksiyonum yokmuş çok şükür.
Şimdide ben uykudan yeni kalktığımda yüzüm ve ellerim çok şişiyor 10 Dk sonra iniyor şişlik . Anlatmıştım en son, bu kafasına takılmış yarın beni görmek istiyor
Bu son birkaçgündür ara ara hafif Midemde bulanıyor (((((
Bayram gelmiş neyime evde pijama terlik televizyon yapıyoruz oğlumla tüm gün :) bende buralardayımBende buraladayım bekliyorum, yazın diye. Ama kimsecikler yokkkk.
Bayram gelmiş neyime evde pijama terlik televizyon yapıyoruz oğlumla tüm gün :) bende buralardayım
Aynen ya ne gidecek bir yer var ne tatil var .. Hava desen zaten berbat temmuza girdik güneş yok yaz yok .. Evde pinekliyoruz işte .. Artık çocuklar büyüdüğünde geniş bir aile oluruz inşallah kendi aramızdada olsa kutlarız Bayram'larıAl bizdende okadar , gurbette Bayram'ın ucunu bile hissetmiyoruz. Millet hep izinde Tr de buralar zaten boştu iyice boşaldı :)bizde yağmurlu hava bitmiyor zaten , pijama terlik yatak takıldık hihi
Bugün burasıda yagmurluydu bayaa bizde evden çıkamadık annemlerde yakinimda değil aradım siz gelin dedim ben gidemem ayak sisiyo bizde kocayla otueuyoz ediyle büdü TV izliyozAl bizdende okadar , gurbette Bayram'ın ucunu bile hissetmiyoruz. Millet hep izinde Tr de buralar zaten boştu iyice boşaldı :)bizde yağmurlu hava bitmiyor zaten , pijama terlik yatak takıldık hihi
Bugün burasıda yagmurluydu bayaa bizde evden çıkamadık annemlerde yakinimda değil aradım siz gelin dedim ben gidemem ayak sisiyo bizde kocayla otueuyoz ediyle büdü TV izliyoz
Biz fransada değiliz cnm istanbuldayiz burası yagmurluydu hemde dolu gibi yağdı aksam biraz durduEdiyle büdü
Çıkıp bize gelseydiniz kız , Fransa şurası hemenkarpus keserdik ,citlek çitlatırdık ))))
Fransanın hangi şerhindesiniz ? Eşin inşaat işindemi? Orası genelde inşaat işleriyle uğraşır
Önemli değil canım burda 2 te gelio ben daha uyumadim sersem.gibi oldumTugbarecep12 cetrinaya yazacağım mesajı sana yazdım
Kusura bakma Can'ım , malum gece 12 yi geçti
Öyle Can'ım, nerde eski Bayram'lar ah ah
Biz fransada değiliz cnm istanbuldayiz burası yagmurluydu hemde dolu gibi yağdı aksam biraz durdu
O
Önemli değil canım burda 2 te gelio ben daha uyumadim sersem.gibi oldum
Bende öyle nefes almiyorum burası sıcak bide ama şükür bugün serin inşallah.uyuyabilirimBende uyuyamıyorum burda saat 00.50 uykusuzum ama uyuyamıyorum çünkü nefes alamıyorum , hertarafımdada tuhaf Ağrı'lar hiç rahat Değilim geceleri
Allah kolaylık versin canım, yaklaşık bi haftadır dikkat ediyorum. Fırsat bulunca uzanıyorum. Her yerim ağrıdıSürekli yatmaktan bunaldim calismiyirdum ama evde hiçbirşey yapmadan yatmak çok sıkıcı en zoru dus almaktı ayy ne zorduu Rabbim bir daha yaşatmasını inşallah simdi ayaklık verdi Dr onla daha kolay oldu yürüyorum ama çok basınca aisiyor hemen zorlaniyorum
Seninde bayramın kutlu olsun canımmbayramin 2. gununden herkese gunaydin..dun hic yazamamistim herkesin bayrami kutlu olsun.dun tamamen uykusuz bir gecenin ardindan sabah 5te esimin koyune gidince pertim cikti resmen..cok sukur bu gece iyi uyudum dinlendim.simdi kahvalti hazirlayacagim ..sizler nasilsinizz?
Bende cevap yok diye vurup kafayı yattımEdiyle büdü
Çıkıp bize gelseydiniz kız , Fransa şurası hemenkarpus keserdik ,citlek çitlatırdık ))))
Fransanın hangi şerhindesiniz ? Eşin inşaat işindemi? Orası genelde inşaat işleriyle uğraşır
cetrina
Ben daha kahvaltı faslına geçmedimbayramin 2. gununden herkese gunaydin..dun hic yazamamistim herkesin bayrami kutlu olsun.dun tamamen uykusuz bir gecenin ardindan sabah 5te esimin koyune gidince pertim cikti resmen..cok sukur bu gece iyi uyudum dinlendim.simdi kahvalti hazirlayacagim ..sizler nasilsinizz?
Bende cevap yok diye vurup kafayı yattım
Evet canm inşaat işinde geneli öyle dediğin gibi burda:) Biz Paris bölgesindeyiz ya Sen ?
Hadi yaDanimarkanın Jylland adasında ( küçük bir ada)
Hertarafı suyla çevrili :)) batarsam yüzememde yaniAllah yardımcımız olsun .
Benim Paris'te uyuz bir eltim var hiç görüşmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?