2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah güzel haberlerle gelirsin .. İdrarda sorun yokmuş ne güzel .. O şişme dediğin olay genelde çoğumuzda oluyordur ya senin haftanda önde normal gibi geldi bana bakalım doktor ne dicek

Bayram gelmiş neyime evde pijama terlik televizyon yapıyoruz oğlumla tüm gün :) bende buralardayım

Al bizdende okadar , gurbette Bayram'ın ucunu bile hissetmiyoruz. Millet hep izinde Tr de buralar zaten boştu iyice boşaldı :)bizde yağmurlu hava bitmiyor zaten , pijama terlik yatak takıldık hihi

Al bizdende okadar , gurbette Bayram'ın ucunu bile hissetmiyoruz. Millet hep izinde Tr de buralar zaten boştu iyice boşaldı :)bizde yağmurlu hava bitmiyor zaten , pijama terlik yatak takıldık hihi
Aynen ya ne gidecek bir yer var ne tatil var .. Hava desen zaten berbat temmuza girdik güneş yok yaz yok .. Evde pinekliyoruz işte .. Artık çocuklar büyüdüğünde geniş bir aile oluruz inşallah kendi aramızdada olsa kutlarız Bayram'ları

Bugün burasıda yagmurluydu bayaa bizde evden çıkamadık annemlerde yakinimda değil aradım siz gelin dedim ben gidemem ayak sisiyo bizde kocayla otueuyoz ediyle büdü TV izliyoz

Bugün burasıda yagmurluydu bayaa bizde evden çıkamadık annemlerde yakinimda değil aradım siz gelin dedim ben gidemem ayak sisiyo bizde kocayla otueuyoz ediyle büdü TV izliyoz

Ediyle büdü
Çıkıp bize gelseydiniz kız , Fransa şurası hemen karpus keserdik ,citlek çitlatırdık ))))
Fransanın hangi şerhindesiniz ? Eşin inşaat işindemi? Orası genelde inşaat işleriyle uğraşır

cetrina

Biz fransada değiliz cnm istanbuldayiz burası yagmurluydu hemde dolu gibi yağdı aksam biraz durdu

Biz fransada değiliz cnm istanbuldayiz burası yagmurluydu hemde dolu gibi yağdı aksam biraz durdu

Evet arkadaşlar söyledi orasıda bugün çok yağışlıymış , bizde zaten yağış hiç durmuyor Karabulutlar hergün tepemizde . Mesaj sana değildi Can'ım yanlış alıntı yaptım Hihi

Allah kolaylık versin canım, yaklaşık bi haftadır dikkat ediyorum. Fırsat bulunca uzanıyorum. Her yerim ağrıdı ramazandan sonra eşimle akşamları çıkıp yürüyecektir güya..sağlık olsun. Psikolojik olarak da etkilendim yürürken falan ağır geliyorum kendime

Seninde bayramın kutlu olsun canımm

Bende cevap yok diye vurup kafayı yattım
Evet canm inşaat işinde geneli öyle dediğin gibi burda:) Biz Paris bölgesindeyiz ya Sen ?

Ben daha kahvaltı faslına geçmedim

Bende cevap yok diye vurup kafayı yattım
Evet canm inşaat işinde geneli öyle dediğin gibi burda:) Biz Paris bölgesindeyiz ya Sen ?

Danimarkanın Jylland adasında ( küçük bir ada)
Hertarafı suyla çevrili :)) batarsam yüzememde yani Allah yardımcımız olsun .
Benim Paris'te uyuz bir eltim var hiç görüşmeyiz

Danimarkanın Jylland adasında ( küçük bir ada)
Hertarafı suyla çevrili :)) batarsam yüzememde yani Allah yardımcımız olsun .
Benim Paris'te uyuz bir eltim var hiç görüşmeyiz
Hadi ya uyuzlar her yerde kız :) neyse ki uzakmışın ondan her tarafı sularla çevrili demek burda su görmek için Güneye doğru gitmen lazım bulunduğum yerde yok olsada yüZsem gerçi havası da hava değil ki zatüre eder insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…