2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Seninde Bayram'ın mübarek olsun tatlım :) çok teşekkür ederiz merak ediyordum kime benziyor acep diye sanırım bu defa tutturdum aZcık anasına benzetebilmişim

Ay internet çok yavaş fotoğraf atacaktım atamadım

Ben de sizi özlediimm

burada kadınlar karnın aşağı inmiş diyorlar bana heyecan yapıyorum
İnmez mi ya 37 haftanın içindesin yap artık Bi zahmet şu heyecanı senin yerine ben yapıyorum
Sen biriktir fotoları geldiğinde atarsın tatlım :) yorma kendini oralarda hadi hayırlısıyla dönünde artık bebeği bekleme moduna girelim :)

Bayramınız mübarek olsun kızlar ay bi kutlayamadim ya firsat bulup kayinvalideyle altli üstlü oturunca bitmiyor işler tatli yap temizlik yap misafir ağırla derken anca oturdum bu arada yenge oldum ben :) görümcem dogum yapti geçen hafta bugün elifimiz geldi dünyaya sıra bende artık:)

Allah analı babalı büyütsün darısı başına çokta yorma kendini sen iki canlısın

Bayramda ne kadar tanıdık hamiş varsa hemen hemen hepsine doktorları sıcakta bi yere çıkmayın doğumlarin ne zaman olacağı belli olmaz demiş..su son zamanları da sorunsuz atlatsak inşallah

Oh ne guzell.. Valla bayram dedigin kalabalikla guzel oluyor cidden...
Biz de dun esimle baya dolastik buralarda yine nerden baksan koydu ilceydi 300 km yol yaptik. Ayaklar olms davul her yerde ayak uzatilmiyor tabii.. Bugn o yuzden bayaa bi uyudum sagolsn Begumcuk de izin verdi kuzum da yorulmustur zaten..

Sevda da geziyor oh miss vallaa ben de kendime geldm biraz da aksam gezmesi yapicizz

Hee etrafımdaki sudada çok yüzülüyordu sanki buyur sende gel çimelim acık hihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…