- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Seninde Bayram'ın mübarek olsun tatlım :) çok teşekkür ederiz merak ediyordum kime benziyor acep diye sanırım bu defa tutturdum aZcık anasına benzetebilmişimTatlis arkadaslarim bayraminiz mubarek olsun giremedim uc gundur esimin koyundeyiz anca firsatim oldu telefon elime gecti vee hiiiic usenmedim butun sayfalari okudum:)
cetrina cnmmmm o ne tatlilik oyle masallah oglusumuza ya guzel degil diosun ama pozlar cok iyi bence :)
Ay internet çok yavaş fotoğraf atacaktım atamadım
İnmez mi ya 37 haftanın içindesinAy internet çok yavaş fotoğraf atacaktım atamadım
Ben de sizi özlediimm
burada kadınlar karnın aşağı inmiş diyorlar bana heyecan yapıyorum
Allah analı babalı büyütsün darısı başınaBayramınız mübarek olsun kızlar ay bi kutlayamadim ya firsat bulup kayinvalideyle altli üstlü oturunca bitmiyor işler tatli yap temizlik yap misafir ağırla derken anca oturdum bu arada yenge oldum ben :) görümcem dogum yapti geçen hafta bugün elifimiz geldi dünyaya sıra bende artık:)
Merhaba kızçeler :) biz Sevda'mla bahçedeyiz babamızın topladığı meyveleri yiyoruz :)
İyi ki gelmişiz ankarada yalnız başımıza çok sıkılırdık güzel geçiyor burda zaman
ikizannesi2016 kuzum dün girmişin ama yazmamışın inşallah iyisinizdir
Hadi yauyuzlar her yerde kız :) neyse ki uzakmışın ondan her tarafı sularla çevrili demek burda su görmek için Güneye doğru gitmen lazım bulunduğum yerde yok olsada yüZsem gerçi havası da hava değil ki zatüre eder insanı
Annişlerrrrr bayramınız mübarek olsunnn kurbanda herkesin bebesini el öpmeye bekliyorum heee
Bizim 19 günümüz kaldı çoook heyecanlıyız
Aynen öyle canım her an doğuruverebilirz artıkkAy ben sokkkay belki de bizim de o kadar zamanimz kaldi farkinda degilz ay ne heyecanliiii
Aynen öyle canım her an doğuruverebilirz artıkk
Amin canım hepimizin başına inşallah sağlıkla elimden geldiğince yorulmamaya çalışıyorum ama çok hareketliyim duramıyorum yerimde :)Allah analı babalı büyütsün darısı başınaçokta yorma kendini sen iki canlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?