- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Geçmiş olsun canım ,dinlen bol bolKızlar ben doktordan geliyorum , burda aile doktoru bebeğe bakmıyor malesef genel hastalıklara bakar sadece . O yüzden bebişten haberlerim yok şimdilik . Bebiş için randevumuz doğum ebemizde ayın 11 inde.inş.
Ben bu hafta hergün doktora gidecekmişim , hergün idrar testi yapılıp tansiyon ölçülecekmiş , yüzümde ve ellerimde şişlikten hoşlanmadılar yakından takip yapılacakmış bu hafta. Daha fazla şişmemeliymiş , çok şişerse gebelik zehirlenmesi olduğundan olabilirmiş Allah korusun şimdilik böyle bir durum söz konusu değil , işte dediğim gibi yakın takip edecekler bakalım hayırlısı . Ve idrarımda hep kan parçacıkları varmış bunun nedeninide bilmiyoruz((. Kutumdaki yaranında sonucu çıktı ( uçukmuş) gerçi biraz geçti gibi ama hap verdiler günde 5 er tane 3-4 saat aralıkla içilecekmiş , bebeğede geçebilirmiş kutuda olduğu için, düzenli içmem gerekiyormuş.
Benden bugün bukadar , bi doktora git gel yoruldum şimdi acık yatayım güzel annişler
Geçmiş olsun ilaçlarını düzenli bir şekilde iç aksatma inşallah ilaçlardan sonra birşey kalmaz ..kontrol altında tutmaları iyi ihmal etme gitmeyi yat dinlen iyiceKızlar ben doktordan geliyorum , burda aile doktoru bebeğe bakmıyor malesef genel hastalıklara bakar sadece . O yüzden bebişten haberlerim yok şimdilik . Bebiş için randevumuz doğum ebemizde ayın 11 inde.inş.
Ben bu hafta hergün doktora gidecekmişim , hergün idrar testi yapılıp tansiyon ölçülecekmiş , yüzümde ve ellerimde şişlikten hoşlanmadılar yakından takip yapılacakmış bu hafta. Daha fazla şişmemeliymiş , çok şişerse gebelik zehirlenmesi olduğundan olabilirmiş Allah korusun şimdilik böyle bir durum söz konusu değil , işte dediğim gibi yakın takip edecekler bakalım hayırlısı . Ve idrarımda hep kan parçacıkları varmış bunun nedeninide bilmiyoruz((. Kutumdaki yaranında sonucu çıktı ( uçukmuş) gerçi biraz geçti gibi ama hap verdiler günde 5 er tane 3-4 saat aralıkla içilecekmiş , bebeğede geçebilirmiş kutuda olduğu için, düzenli içmem gerekiyormuş.
Benden bugün bukadar , bi doktora git gel yoruldum şimdi acık yatayım güzel annişler
Ayyyy çokta severim :) artık tüm yüzme hayalleri seneye kaldı kiloları verip çıtırcık olduktan sonra ver elini tatilHee etrafımdaki sudada çok yüzülüyordu sanki buyur sende gel çimelim acık hihih
Geçmiş olsun canım, güzelce dinlen..Kızlar ben doktordan geliyorum , burda aile doktoru bebeğe bakmıyor malesef genel hastalıklara bakar sadece . O yüzden bebişten haberlerim yok şimdilik . Bebiş için randevumuz doğum ebemizde ayın 11 inde.inş.
Benim ilk dogumda da son üç hafta kilo alımı durmuştu.bu da oyle oldu.hem ben hem de bebek kilo almamistik.sanırım doğacak yarım saatte bir sancı geliyo hafif hafifCanım sen doppler cektirdin mi? Bebeğin anne karnında kilo vermesi hiç iyi bir durum değil ki..Kan akışı azaldıysa hemen sezeryan yapıyorlar.Senin çok hareketli olmanla bebeğinin kilo vermesinin alakası yok.Fizolojik birsorun var demek ki.Başka bir hekime git acilen ya ,çok üzüldüm
Sağlıkla kucağına al inşallahhh :) Çok heyecanlıBenim ilk dogumda da son üç hafta kilo alımı durmuştu.bu da oyle oldu.hem ben hem de bebek kilo almamistik.sanırım doğacak yarım saatte bir sancı geliyo hafif hafif
Bayram donusu kontrolumuz var hersey yolunda gıderse 25 temmuz dıye belırleyecegız dogum gununu aynı yanı artık onlu rakamlara dustukkkk ınanamıyorummmAnnişlerrrrr bayramınız mübarek olsunnn kurbanda herkesin bebesini el öpmeye bekliyorum heee
Bizim 19 günümüz kaldı çoook heyecanlıyız
Kızlar ben doktordan geliyorum , burda aile doktoru bebeğe bakmıyor malesef genel hastalıklara bakar sadece . O yüzden bebişten haberlerim yok şimdilik . Bebiş için randevumuz doğum ebemizde ayın 11 inde.inş.
Kızlar biraz önce otururken sağ göğsümden süt gelmiş solda bişey yok. Göğüs pedi koydum hemen..heyecanlandım birden
Ayyy ne güzel oynama hiç sıkmada inşallah boş bol sütün olacak yavruna :)Kızlar biraz önce otururken sağ göğsümden süt gelmiş solda bişey yok. Göğüs pedi koydum hemen..heyecanlandım birden
Bu ağustos anaları zaten yerinde oturmuyor ki maşallah hepimizeAmin canım hepimizin başına inşallah sağlıkla elimden geldiğince yorulmamaya çalışıyorum ama çok hareketliyim duramıyorum yerimde :)
Öncesınde ne yedın kı sut yapan bışey mı arttırdı acabaKızlar biraz önce otururken sağ göğsümden süt gelmiş solda bişey yok. Göğüs pedi koydum hemen..heyecanlandım birden
Evet canımcımm yaa maşallah hepimizee sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ımBayram donusu kontrolumuz var hersey yolunda gıderse 25 temmuz dıye belırleyecegız dogum gununu aynı yanı artık onlu rakamlara dustukkkk ınanamıyorummm
5.aydan sonra gelebiliyormus sanırım.. dün gece iç camasirsiz yatmıştım sicakladim, o da etkileyebiliyormusAman canm cok gecms olsnn, dikkat edersn soylenenlere zatenn.. Bi seycik cikmaz Allah'in izniylee..
Amaninn cok heyecanliisanirm normalms ama bildigm kadariyla degil mi..
İnşallah canım süt kokmusum ya çok tuhaf bi hisAyyy ne güzel oynama hiç sıkmada inşallah boş bol sütün olacak yavruna :)
5.aydan sonra gelebiliyormus sanırım.. dün gece iç camasirsiz yatmıştım sicakladim, o da etkileyebiliyormusÇamaşırsiz dolasmam artık
Farklı bişey yemedim canım aslında dün gece çamaşır kullanmamistim, sabah taktım gerçi ama onun etkisi oldu mu bilmiyorum. Psikolojik de olabilir, aklımda sürekli doğum var..dr erken gelebilir demicten içten içe dogumu düşünüyorum hep sanirimÖncesınde ne yedın kı sut yapan bışey mı arttırdı acaba
Bebiş gelince oda böyle süt kokacakİnşallah canım süt kokmusum ya çok tuhaf bi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?