- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Benim ilk dogumda da son üç hafta kilo alımı durmuştu.bu da oyle oldu.hem ben hem de bebek kilo almamistik.sanırım doğacak yarım saatte bir sancı geliyo hafif hafif
Bayramına kavuşturan Rabbim'e şükürler olsun. Bayram'ımız kutlu olsun.
Sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza da kavuşalım inşallah
Hepinizi seviyorum ve öpüyorum
Canim cok gecmis olsun. Bi sıkıntı olmaz insallahKızlar ben doktordan geliyorum , burda aile doktoru bebeğe bakmıyor malesef genel hastalıklara bakar sadece . O yüzden bebişten haberlerim yok şimdilik . Bebiş için randevumuz doğum ebemizde ayın 11 inde.inş.
Ben bu hafta hergün doktora gidecekmişim , hergün idrar testi yapılıp tansiyon ölçülecekmiş , yüzümde ve ellerimde şişlikten hoşlanmadılar yakından takip yapılacakmış bu hafta. Daha fazla şişmemeliymiş , çok şişerse gebelik zehirlenmesi olduğundan olabilirmiş Allah korusun şimdilik böyle bir durum söz konusu değil , işte dediğim gibi yakın takip edecekler bakalım hayırlısı . Ve idrarımda hep kan parçacıkları varmış bunun nedeninide bilmiyoruz((. Kutumdaki yaranında sonucu çıktı ( uçukmuş) gerçi biraz geçti gibi ama hap verdiler günde 5 er tane 3-4 saat aralıkla içilecekmiş , bebeğede geçebilirmiş kutuda olduğu için, düzenli içmem gerekiyormuş.
Benden bugün bukadar , bi doktora git gel yoruldum şimdi acık yatayım güzel annişler
Canim cok gecmis olsun. Bi sıkıntı olmaz insallah
Vakti gelmiş artık annesi şimdi nasılsın düştü mü sancıların dakikalara Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucagına alırsınBenim ilk dogumda da son üç hafta kilo alımı durmuştu.bu da oyle oldu.hem ben hem de bebek kilo almamistik.sanırım doğacak yarım saatte bir sancı geliyo hafif hafif
Ay ne güzel geleceği tarihi biliyorsun artıkBayram donusu kontrolumuz var hersey yolunda gıderse 25 temmuz dıye belırleyecegız dogum gununu aynı yanı artık onlu rakamlara dustukkkk ınanamıyorummm
Biźzz 25 temmuz annisleriiii mi olcazz hep birlikteée vuhuuuu
Sizi ağustos görünümlü temmuz anneleri sizi
canim al bendende o kadar.. ama gece sabaha kadsa nobet tutuyorum sonraAcaip uykum geliyor bugün gözümü kapatsam derin bir uykuya dalacam
Bende öyle gündüz azıcık kestirsem akşama gece boyu zor uykum geliyor üstüne wc nöbeti tutuyorumcanim al bendende o kadar.. ama gece sabaha kadsa nobet tutuyorum sonra
Yaz olunca sanırım canım enerjik oluyoruz ben kışın çok hareketsizim o kasvetli hava beni bunalıma sokuyor :))Bu ağustos anaları zaten yerinde oturmuyor ki maşallah hepimize
Kışın zaten dediğin gibi o puslu hava bile insanın enerjisini emiyor yine yaza denk geldik te hareket ediyoruz yoksa çok daha ağırlaşmıştıkYaz olunca sanırım canım enerjik oluyoruz ben kışın çok hareketsizim o kasvetli hava beni bunalıma sokuyor :))
Ay ne güzel geleceği tarihi biliyorsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?