2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünen var mı? Yamuna diye birşey buldum ama güvenilir mi bilemedim. Kk da 2 topik var ikisi de yerden yere vurmuş.
Ben kullanmayı düşünüyorum canım ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Eskiden ince bi bezle falan da sariyolarmis, bizde bilen yok ama arkadaşlar bi araştır dedi

Kışın zaten dediğin gibi o puslu hava bile insanın enerjisini emiyor yine yaza denk geldik te hareket ediyoruz yoksa çok daha ağırlaşmıştık
Valla öyle ya hamileligin başında bianda 5 kilo aldim ben hatta dedim kesin 30 kiloyla dogurcam diye sonra havalar ısındı nerdeyse 4 aydır hiç kilo almadım

ben de de oluyor canım yürüdükçe kasıkta sancı. Hatta bu ara çok sık ayaktayken vajinamdan dikine iğne batması gibi ağrı giriyor bir arkadaşta daha vardı bu ben dışında. Anlamı ne acaba

Kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünen var mı? Yamuna diye birşey buldum ama güvenilir mi bilemedim. Kk da 2 topik var ikisi de yerden yere vurmuş.

Bir de ben zayıflatsın demiyorum göbeğim düzgün toplansa yeter. Zaten iyi olunca spora başlarım.

Ben dusunuyorm ama marka model ben de bilmiyorm ki, bilen varda onersnn ciddenn

Aynen iyilesince de kucuk kucuk spora baslarm hemenn..

Cok Ara versinse ondan olabilir cidden canm.. Ben de pek olmuyor abartmadikca yuruyusu

ben de de oluyor canım yürüdükçe kasıkta sancı. Hatta bu ara çok sık ayaktayken vajinamdan dikine iğne batması gibi ağrı giriyor bir arkadaşta daha vardı bu ben dışında. Anlamı ne acaba
O bende de oluyor canım yürüyüş yaparken. Sanırım idrar kesesine baskıdan oluyor. Wcye gidince rahatlıyorum çünkü.
Ben n11 den owli aldım tavsiye ederim
Sağol canım bakıyorum şimdi.
Ben kullanmayı düşünüyorum canım ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Eskiden ince bi bezle falan da sariyolarmis, bizde bilen yok ama arkadaşlar bi araştır dedi
Hep kullanın diyorlar ama marka vs veren yok canım. Göbek kalsın istemiyorum hiç. sweet-73 ün dediğine bakacağım bende şimdi.

Sonlara yaklaştıkça öyle oluyor Can'ım , bende öyleyim , kasıkta batma , adet olucak gibi ağrı felan oluyor

Kızlar benm hastaneye yatışım yapıldı. Nst de sık sancı rahimdede yumuşama ve kısalma var ama hiç açıklığımyok. Çok sancım var şuan. Dr gozlem altında olcksın.. Bebeğime haftasına gore gerilik var denmişti bugunki olçumde tam uyumlu çıktı haftasyla. 36 hafta 2500 kilosu.. Bnde merakla bekliyorum ne olacağını.

Guzel anne adaylari oncelikle hepinizin bayrami kutlu olsunCanim simdi bebisin kollarindadir hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun insallah. Darisi bizlere insallah

Allah yardımcınız olsun , öyle çok sancın varsa sen sabaha kalmaz doğurursun . Bizi haberdar etmeyi unutma. Benim kızımda 36 da 2600 le doğmuştu, hiç bir sorun olmadı endişe etme , iyi haberlerle gel inş

hayalimsin1 geçnişler olsun canım. İnşallah fena bir sonuç çıkmaz. Hayırlısıyla bunu da atlatırsın
cetrina ben gündüz uyumazsam akşamı getiremiyorum. Enerjim bitiyor. Gündüz uyumama rağmen şuanda gözlerimi zor açık tutuyorum
La Lune Canım korse işini ben Dr sormuştum. Bana göbeğin gitmesine pek faydalı olmadığını söylemişti. Doğumdan sonra karnın içi boşaldığı için organlar eski düzenine oturana kadar nefes almak biraz sıkıntı oluyor. Dik duramıyor insan..dursan bile bu sefer konuşamıyorsun,nefesin yetmiyor. Korse giydiğinde karnını iyice sıkıştırdığı için dik durmana ve kolay nefes almana yardımcı oluyor. Şahsen ben korse almadım. Belimi pamuklu bir tülbentle sıkıca bağladım. 2-3 günden sonra da bağlamayı bıraktım. Hiç bir şekilde göbeğim kalmadı. Eski tahta haline geri döndü hatta

Gecmis olsun cnm.İnş hakinda hayirlisi olsun. Doğumun olursa inş kolaycacik olsun. Allah senin ve hepimizin yardimcisi olsun..

ikizannesi2016 hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ömürleri bereketli yolları aydınlık gülüşleri sürekli olsun. İyilerle iyiliklerle karşılaşsınlar hep. Maşallah barekallah

Shirine-alish Allah yardımcın olsun inşallah. Sağlıkla dünyaya gelsin kuzumuz inşallah. Maşallah barekallah

Canım Allah yardımcın olsun bebeğinim haftasıyla uyumlu olmasına çok sevindim..dilerim güzel haberler verirsin bize

Demekki bir bir önceki ölçümde hatalı olabilir, gelişimi geri dedilerde boşuna stres yaptırdılar. Dikkay et kendine yinede. Bizide haberdar et. Doğum başlarsada normal doğum için şansını illa zorla bence,doktorlar uğraşmak istmeikleri için açılman yok diyip sezeryana aldırıyorlar,umarım riskli bir durum olmaz ve sağlıkla kurlursunuz.

Ay kızlar wve yeni geldim, sabahın 8 inde bir çıktım. 350 km yol yapmışım. Günü birlik denize gidelim dedik. Kendimi suya değdirdim,yüzdüm geldim. Şuan geberiyorum yorgunluktan. Ama deydi, oğluşumda denizi çok sevdi,hep içimde kıpır kıpırdı. Sadece enfeksiyon kapmaktan korkuyorum, krndimi yeterince korudum ama yinedr aklımda kaldı. Bu arada bikini giymedim. Kısa bir tayt askılı mayo buldum öyle girdim, koca göbeğimle herkes bana bakıp durdu bugün. Bayağ tatlişko oldum.güneşten kendimi sürekli korudum,kremlemdim ama az denecek kadar kızarıklığım olmuş, yüzümdede biraz çil olmuş. Hamilelikten dolayı olduğunu varsayıyorum,kalırsada canım sağolsun sıkıntı değil,

İnşallah bebisin sağlıklı bi şekilde gelir hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım Allah yar ve yardimcin olsun..inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına bizi de haberdar et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…