- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
evet canım çok şukur çok mutlu oldum.. Canım peki açılma yok ama nst baştan sona 100 seviyesinde sancılı.. Bu durumda doğum gerçjleşirmi sence...Demekki bir bir önceki ölçümde hatalı olabilir, gelişimi geri dedilerde boşuna stres yaptırdılar. Dikkay et kendine yinede. Bizide haberdar et. Doğum başlarsada normal doğum için şansını illa zorla bence,doktorlar uğraşmak istmeikleri için açılman yok diyip sezeryana aldırıyorlar,umarım riskli bir durum olmaz ve sağlıkla kurlursunuz.
Canımmmm, hiç tcrübem olmadı, ama okuduğum kitaplarda hep şundan bahsediliyor. Doğum olayı insandan insana değişir. Kimi 2 gün sancı çeker en son açılması olur bebek doğmak ister. Kimisi hiç sancı hissetmeden açılması olur ve 2 saate bebeği dünyaya gelir.riskli bir durum olmadığı sürece bence vucuduna imkan ver, belki biraz uzun sürecek ama bunu yapmak istşyor çok belli. Bebek kontrol altında olduğu sürece korkma, vucudunun hazır olmasına müsade et ve sende zihinsel olarak başarabilecğini empoze et kendine. Ritimşi nefesler al. Vucuduna yardım et. 100 sancı bce artık doğumun başlayacağına işaret ediyor. Bakalım ilerleyen saatlerde nasıl uorumda bulunacak doktorlar. Muylaka her şeyi sor,evet canım çok şukur çok mutlu oldum.. Canım peki açılma yok ama nst baştan sona 100 seviyesinde sancılı.. Bu durumda doğum gerçjleşirmi sence...
diğer kızlar hepinize çok teşkkur ediorum iyi dilklerinz için. Tek tek alıntılıyamadım
Bende uyuyamıyorum; bir gün spazm, bir gün gaz, bir gün safra kesesi ve taşlarım... Acille kanka oldukAllahım gece saat 1 nerdeyse burda , ben mutfakta geziniyorum bir sağa bir sola . Hiç ama hiç rahat Değilim , burnum kapalı , kasıklarım ağrıyor . Allah bize bol sabır ve güç versin bu son ay için
Kızlar benm hastaneye yatışım yapıldı. Nst de sık sancı rahimdede yumuşama ve kısalma var ama hiç açıklığımyok. Çok sancım var şuan. Dr gozlem altında olcksın.. Bebeğime haftasına gore gerilik var denmişti bugunki olçumde tam uyumlu çıktı haftasyla. 36 hafta 2500 kilosu.. Bnde merakla bekliyorum ne olacağını.
Ay kızlar wve yeni geldim, sabahın 8 inde bir çıktım. 350 km yol yapmışım. Günü birlik denize gidelim dedik. Kendimi suya değdirdim,yüzdüm geldim. Şuan geberiyorum yorgunluktan. Ama deydi, oğluşumda denizi çok sevdi,hep içimde kıpır kıpırdı. Sadece enfeksiyon kapmaktan korkuyorum, krndimi yeterince korudum ama yinedr aklımda kaldı. Bu arada bikini giymedim. Kısa bir tayt askılı mayo buldum öyle girdim, koca göbeğimle herkes bana bakıp durdu bugün. Bayağ tatlişko oldum.güneşten kendimi sürekli korudum,kremlemdim ama az denecek kadar kızarıklığım olmuş, yüzümdede biraz çil olmuş. Hamilelikten dolayı olduğunu varsayıyorum,kalırsada canım sağolsun sıkıntı değil,
Allahım gece saat 1 nerdeyse burda , ben mutfakta geziniyorum bir sağa bir sola . Hiç ama hiç rahat Değilim , burnum kapalı , kasıklarım ağrıyor . Allah bize bol sabır ve güç versin bu son ay için
Canım hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar benm hastaneye yatışım yapıldı. Nst de sık sancı rahimdede yumuşama ve kısalma var ama hiç açıklığımyok. Çok sancım var şuan. Dr gozlem altında olcksın.. Bebeğime haftasına gore gerilik var denmişti bugunki olçumde tam uyumlu çıktı haftasyla. 36 hafta 2500 kilosu.. Bnde merakla bekliyorum ne olacağını.
Bende uyuyamıyorum; bir gün spazm, bir gün gaz, bir gün safra kesesi ve taşlarım... Acille kanka oldukBugün de dişim bastım karanfili dayadım karanfili öyle dolaşıyorum evde, ayaklarım yanıyo karnım top top oluyo neyse ki hava mis, doğuma alınan kızkardeşler sağlıcakla kavuşun bebelerinize geride kalan bizlere de sabırla geçeecek günler ve sağlık diliyorum
Allah yardimciniz olsn canm, insallah saglikla atlatirsinz bu donemi artk dogsa da sorun olmaz hayirlisiyla.. Insallah saglikla kurtulursunuz canm
Iyi yapmissin deniz olayinigebelikten dolayi olmustur muhtemelen ciller gecer ama dedin gibi gecmese napacazzz sankii..
Biz de esimle gidecez biraz biraz bayramdan sonra da 1 hafta izin aldi evde o yuzden bi yere gidemicez bari denize gidelm diyorm ben de..
Amin canm amin, saat 6 ben bi saattir uyanigin, karnm agriyo gibiydi klimadan mi oldu acaba dedm ciktim bu sefer de sicaktan ve bebegimin hareketlerinden uyuyamadm.. Allah cidden hepimize bol sabir ve guc versn insallahhh
tıpkı adet sancısı gibi kasıl bel ağrısı ve ara ara karın kasılmaları canım. Kasılmalar nefesimi kesior...Shirine-alish canım bu arada sancıların 100u buluyormus ya nasıl hissediyorsun, kasılmayla beraber ağrın da var mi
Ayy çok heyecanlı :)) Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah, günüyle de uyumluymuş şükür :)tıpkı adet sancısı gibi kasıl bel ağrısı ve ara ara karın kasılmaları canım. Kasılmalar nefesimi kesior...
birazdan bidaha bağlanıcam nst ye. Bakalım nolck canım.
Canim Allah yardimcin olsun. Insallah saglikla alirsin bebisini kucaginaKızlar benm hastaneye yatışım yapıldı. Nst de sık sancı rahimdede yumuşama ve kısalma var ama hiç açıklığımyok. Çok sancım var şuan. Dr gozlem altında olcksın.. Bebeğime haftasına gore gerilik var denmişti bugunki olçumde tam uyumlu çıktı haftasyla. 36 hafta 2500 kilosu.. Bnde merakla bekliyorum ne olacağını.
MinikPiranha ayy 37. Haftadasin artk masallahh ay ben de 1 haftayla seni takip ediyormm bu hafatalara geldk ya Allah'a cokk sukurr
Artk dogursak bile cok sorun olmaz hayirlisiyla ama gonlumden gecen 38,39hayirlisi tabii
Aaa bebişin rızkı erkenden gelmiş bol rızıklı olur inşallah :) oynama canın kollosteum muydu ilk süt bebek için çok önemli akmasınKızlar biraz önce otururken sağ göğsümden süt gelmiş solda bişey yok. Göğüs pedi koydum hemen..heyecanlandım birden
Kolay bi doğum olur inşallah canım, hayırlısıyla al bebisini kucağınatıpkı adet sancısı gibi kasıl bel ağrısı ve ara ara karın kasılmaları canım. Kasılmalar nefesimi kesior...
birazdan bidaha bağlanıcam nst ye. Bakalım nolck canım.
İnşallah canımAaa bebişin rızkı erkenden gelmiş bol rızıklı olur inşallah :) oynama canın kollosteum muydu ilk süt bebek için çok önemli akmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?