2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagsaglim kucagina alirsin insallah yaa.

Dogumlarda basliyor goruyormusun daha cok hazirliksizim korkuyorummmm

Rabbim yardimcin olsun insallah az daha dururda oyle gelir minik yavru

İyi bayramlar. .bugün son gün ama tatil devam ediyor ..
Hamileligimizin son gunlerindeyiz..bebislerimizi kucaklarimiza alalim saglicakla.
Ben de cantami yikadim.bebegin kıyafetlerini utuledim birazini.bugün de yikicam kalanlari.cantami hazirlayacagim bikac güne .minik minik kıyafetler.çok şekerler..

tıpkı adet sancısı gibi kasıl bel ağrısı ve ara ara karın kasılmaları canım. Kasılmalar nefesimi kesior...
birazdan bidaha bağlanıcam nst ye. Bakalım nolck canım.

Kız bebem o aleti bana bağladıklarında sancı oranı 40-50 yi geçtimi ortalığı inletiyorum ben, sen 100 den bahsediyorsun. Acaba senin doğum kolaymı olucak diyorum :) ( inş yani )yada Tr nin cihazı buradakiyle aynı değilmi ? Buradaki 100 gösterdimi zaten doğuma hazırsın 10 cm açıldığında gösterir 100ü, ben anlamadım bu işten , bilen varsa banada bi açıklasın

Ne tarafa dönsek orası zor. Sen yinede klimaya dikkat et , tam karşısına oturma mesala. Şu son haftalarda inatla yavaşladı sanki ((

Ediyorm dikkat canm sagol, ne onsuz oluyor ne de onla icim rahat iste, az bi karnm agridi telaslandm ama gecms sukurrr haklisn valla yavaslasi di miii...

tıpkı adet sancısı gibi kasıl bel ağrısı ve ara ara karın kasılmaları canım. Kasılmalar nefesimi kesior...
birazdan bidaha bağlanıcam nst ye. Bakalım nolck canım.

Hasi bakalm hayirlisii...ayy o kasilmalar bende de oluyor ama henuz sanci yok..
Bakalm bu sefer ne haberle gelceksinnn

Hihi evet o benm
Siz ne isterseniz o olcak ismi canm kimsenin kulbu muhim degilll

Bence de daha bikac hafta beklesinler en azz..ama hazir olmadimdan degil yani bebekler iyice hazirlansn diye

O sanci olayi kisiden kisiye cok farkediyor yaa herkesin esigi cok farkli bi arkadas oyle bi anlatihodu inanir misn sancim 30 cikti falan abartarak, digeri 100 cikan sanciyi hissetmiyordu hafif bi bel agrisi oluyo diyodu sadece yani kisinin aci esigine bagli sanirm.. Acilma olayi da zaten tamamen kisiye bagli, 100 sanci ile arkadas sanciyi pek de hissetmeden 5 cm e kadr acildi cok da guzel oldu sonra suni sanci ile 3 saatte dogurdu.. Yani insallah hepimizinki doguma giderken biraz acilms olur umarm, kolayca dogururuzzz..

Benim de oyleyddi.50 de .benim çok sancim vardi.agri esigimiz düşük sanirim.yanimaaadaki bayanin 70 te gıkı cikmiyordi.ben de hic onu anlamis değilim nst de çikan sonuclari.

Merhaba kizlar..
Nasilsiniz ?¿ Zaman gecmek bilmiyor. Korkularim artiyor. Acaba iyi bir anne olabilecekmiyim ?¿ Cocuguma yetebilecekmiyim ?¿
Annem geldikten sonra yaklasik 1 ay kalip gidicek. Ondan sonrasi cok dusunduruyor beni. Cocuk bi aglasa panik olur hastaneye gotururum cok kotu pimpirikliyim ben ya..
Bebekler aglayip susmayinca icim parcalaniyor
Bide bu aralar karnimin altina ve belime arada bi sanci giriyor. Bisi batiyor yani sanki saniyelik hemen geciyor. Normal heralde..
Bu sekerli su olayini birkac kisiden duydum. Sut gelmesse mutlaka icirin sariligi onluyor diyorlar.. Benim annemler pek orali degil de.. Etraftan duyduklarim icirin seklinde..
Bugun sag bacagimda cok agriyor.. Hizli hizli kisa bi yuruyus yapicam aksam ustu keyfim kalirsa suan cok sicak cunku..
Birde kendi temizligimi ve bebegin cantasini bayramdan iki hafta sonra kadar hazirlicam ben.. Yani 35-36. haftamin icindeyken yapicam..
Bizden bu kadar simdilik..
Bayram oldugu belli bile degil esim ise gitti tek basima evde can sikintisindan patliyorum maalesef.. Kimsem yok esim olaydi iyiydi yanimda bugun anca yatarim aksama kadar..

Bu ağrı eşiği konusu entresan gerçekden ben ilk hastaneye yattığımda 30-40 cıvarıydı karnımda toplanma oluyordu dr sancı bu dediğinde şaşırdım ikinci yattığımda 100 deydi sancı bende sancı var diyordum ama butun günde durdum öyle eşim israr ettide gittik hastaneye meğer 100 de doğum başlıyormuş hayret dedim buysa ben doğururum rahat rahat ben kendimden beklemezdim doğrusu nazlıyımdır annemde rahat doğurmuş biz yedi kardeşiz hiç birimizde zorlanmamış dr kalp rahatsızlığımdan dolayı sezeryan diyordu ama bu sancıyla doğum oluyorsa zorlanmam sanıyorum sizin şanslı dediğiniz gruba giriyorum galiba ilaça rağmen benim sancılar aynı ilerliyor pazartesi ilaçı bırakıcam bakalım ne olucak iki gündür karnım iyice aşağıya indi ve vajinadan ağrı giriyor sanki bıcak sokar gibi bizimki heyecanlı yine beni zorlayacak sanki hayırlısı olsun artık . Dünyaya gelen tüm meleklere aileleri ile sağlıklı bir ömür diliyorum annelere sağlık mutluluk diliyorum erken doğan iki bebeğimiz vardı uzun zamandır ses yok inş iyidirler birinin adı masal dı diğerini hatırlayamadım kusura bakmayın onlardan da güzel haber gelir inş doğumu bekleyen arkadaşımıza allah yardım etsin sağlıkla alsın bebeğini kucağına güzel haberler geliyor inş herkezden teker teker iyi güzel haberler alırız burda yazdıkca eşimle paylaşıyorum bizim kızlar başladı doğum yapmaya diye sanki hepimizi tanıyor gibi sizin adınıza sevinıyor ve heyecanlanıyoruz hemizin için hayırlı olur inş

Preemplaksi durumu mu oldu,hayırlisıyla sağlıkla al kucağına minnakları canım inşallah

Allah yardimcin olsun canim. Hayirli haberler ver insallah bize

Olursn canm cok da guzel bir anne olursn insallah.. Olanlar da bizim gibi tecrubesiz basladi bu ise.. Merak etme 1 ayda baya alisiriz bebeklerimize, bakim yapmaya falan..
Sekerli su olayina cogu doktor cok sert tepki veriyor canm, ben de acikcasi olmamasi gerektigini dusunuyorm. Eskilerin mantigi biraz, simdi sutun gec gelirse mama takviyesi yapiliyor ki bence de daha saglikli sutun geldigi an zaten mesele kalmiyorrr

Bugn biz de ayniyiz canm, esim evde ama arabayla ugrasmaya gitti biraz.. Ama neyse ki izinli aksamustu belki bi deniz yaparz iste degisiklik olurr

Canm Allah hepimizin yardimcisi olsn insallh, amin insallah senin de doumun cok kolay olur.. Hepimizin da insallahh

Ah bu kasintilar yaaa.. Dayan canm dayan az kaldi insallh..
Bi de arabada siser daha cok kasinir, arkada fapan oturup ayaklarini uzat olmazsaa..

Canim bende gecen gun ilk defa nts ye girdim. Yuvarlak disk gibi biseyi belimden bagladilar. Kimildamadan 15-20 dk yattim. Bebek kalp grafigi olan kagit verdiler. 110-160 arasi degerler cikti. Simdi benim sancilarimda mi bu kagitta gorunuyo. Yoksa benim sancilarim icin baska bi alet daha mi bagliyolar kislar. Bu konuda beni aydinlatirmisiniz. Bu arada bebis de 1 hafta geriden geliyomus

Kızlar iyi bayramlar.normal doğum yapacak arkadaşlar meryem ana otu diye bişey varmış.duydunuz mu hiç?doğum başlayınca duasını okuyup suya atılıyormuş.o ot gibi rahimde açılıyormuş.doğumdan sonrada sudan çıkarılıyormuş.ot gibi rahimde toplanıyormuş.bi arkadaşım denedi.çok rahat olmuş doğumu.epizyosunu bile usulen açmışlar.olur ya kendi yalnış yırtılmasın diye.ben sezeryan olucamda siz bi bakın isterseniz.belki aklınıza yatar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…