- 6 Mayıs 2016
- 36
- 33
- 3
- 39
İnşallah görürsün aklıma geldi öyle.bi kişi bile faydalansa ne mutlu.Evet bu otu bende duydum. Yalnız burada yetişmiyor. Yengem umreye gitti bende ondan sipariş ettim. İnşallah faydasını görürüz.
güzel haberini bekliyoruz canım sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine kilosu da gayet iyi olmuş. Bende de doğum riski olduğu için sürekli doğum hikayesi okudu 35, 36 da doğan o kadar çok bebek var ki çok şükür sağlıklı. Belki de zamanı gelmiştir bebeğinin çıkmak istiyordur.tıpkı adet sancısı gibi kasıl bel ağrısı ve ara ara karın kasılmaları canım. Kasılmalar nefesimi kesior...
birazdan bidaha bağlanıcam nst ye. Bakalım nolck canım.
Evet canım belki de sürekli sancı ile de bebek strese giriyor olabilir doktorun seni ve bebeğini riske atmayacak şekilde davranıyordur muhtemelen. Eğer uygun görseydi evine gönderirdi derdi daha kötü olursan gel ama demek ki gözetim altında tutmak istemiş. İnşallah sen ve bebeğin için en hayırlısı olur.Slm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
kızlar şu alttan açıklık var mı diye yapılan muayene sanırım on doğumdan zor. Her seferinde çığlık çığlığa gozyaşlarına boğuluyorum.. Artık bnde bebişimin gelmesini istiyorum çunku hibor iğneyi de dr.um kesti. Riske girmesini istemiyorum..
aminn canım inşllh.. Çok sıkıldım ama bu durumdan. Gunde 2-3 kez alttan açıklık var mı diye bakılıyo o beni mahfetti.. Açılmam olsada doğursam biran onceEvet canım belki de sürekli sancı ile de bebek strese giriyor olabilir doktorun seni ve bebeğini riske atmayacak şekilde davranıyordur muhtemelen. Eğer uygun görseydi evine gönderirdi derdi daha kötü olursan gel ama demek ki gözetim altında tutmak istemiş. İnşallah sen ve bebeğin için en hayırlısı olur.
Allah yardimcin olsun cnm ya. Benimde ilk dogumda sancim vardi acilmam yoktu. İnş allah guc kuvvet versin sana bi an evvel gelsin bebisinSlm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
kızlar şu alttan açıklık var mı diye yapılan muayene sanırım on doğumdan zor. Her seferinde çığlık çığlığa gozyaşlarına boğuluyorum.. Artık bnde bebişimin gelmesini istiyorum çunku hibor iğneyi de dr.um kesti. Riske girmesini istemiyorum..
Allah yardim etsin canim. Tez vakitte kurtulursun insallah. Canim alttan muayenede aci oluyormu o kadar doktor eliyle muayene ediyor degilmiSlm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
Rabbim yardımcı olsun inşallah acilman olurda dogurursun bebisini sağlıklı bir şekilde ay bende o alttan açılma varmı diye bakıyorlar ya ondan normal doğumdan korkuyom valla hakkımızda hayirlisiSlm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
Slm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
Canim bende gecen gun ilk defa nts ye girdim. Yuvarlak disk gibi biseyi belimden bagladilar. Kimildamadan 15-20 dk yattim. Bebek kalp grafigi olan kagit verdiler. 110-160 arasi degerler cikti. Simdi benim sancilarimda mi bu kagitta gorunuyo. Yoksa benim sancilarim icin baska bi alet daha mi bagliyolar kislar. Bu konuda beni aydinlatirmisiniz. Bu arada bebis de 1 hafta geriden geliyomus
Kendini biraz rahatlatmaya çalış lütfen .. Sanırım muayene sırasında kendini ister istemez kasıyorsun o yüzden acı hissediyorsun bir sonrakinde daha rahat olmayı dene olur mu ? Allah yardımcın olsun az daha dayan sonu güzel olacak bebeğine kavuşacaksınSlm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
Kızlar ıkısını de ınceledım temmuz agustos sıcagında onu sarmak zor olsa gerek,ustune tısort elde bebegı emzırmeye calışcaz sıkıntı basmaz mı eskıler carsaf gıbı kumastan kumasla sarıyorlarmış, dıyorum kı kumas satan yerlerden lıkralı ınce kumas alsak 2 m kqdar sıkıca sarsak daha rahat olmaz mı o korselerın cengel ve yapıskanı da rahatsız edecek bence ne dersınızO bende de oluyor canım yürüyüş yaparken. Sanırım idrar kesesine baskıdan oluyor. Wcye gidince rahatlıyorum çünkü.
Sağol canım bakıyorum şimdi.
Hep kullanın diyorlar ama marka vs veren yok canım. Göbek kalsın istemiyorum hiç. @sweet-73 ün dediğine bakacağım bende şimdi.
Peki tatlım onu her dus öncesi kim çıkarıp tekrar saracak? Benim yanımda eşim olacak doğumdan sonra 1 hafta falan kalır aileler.Kızlar ıkısını de ınceledım temmuz agustos sıcagında onu sarmak zor olsa gerek,ustune tısort elde bebegı emzırmeye calışcaz sıkıntı basmaz mı eskıler carsaf gıbı kumastan kumasla sarıyorlarmış, dıyorum kı kumas satan yerlerden lıkralı ınce kumas alsak 2 m kqdar sıkıca sarsak daha rahat olmaz mı o korselerın cengel ve yapıskanı da rahatsız edecek bence ne dersınız
Ediyorm dikkat canm sagol, ne onsuz oluyor ne de onla icim rahat iste, az bi karnm agridi telaslandm ama gecms sukurrrhaklisn valla yavaslasi di miii...
Hasi bakalm hayirlisii...ayy o kasilmalar bende de oluyor ama henuz sanci yok..
Bakalm bu sefer ne haberle gelceksinnn
Hihi evet o benm
Siz ne isterseniz o olcak ismi canm kimsenin kulbu muhim degilll
Bence de daha bikac hafta beklesinler en azz..ama hazir olmadimdan degil yani bebekler iyice hazirlansn diye
O sanci olayi kisiden kisiye cok farkediyor yaa herkesin esigi cok farkli bi arkadas oyle bi anlatihodu inanir misn sancim 30 cikti falan abartarak, digeri 100 cikan sanciyi hissetmiyordu hafif bi bel agrisi oluyo diyodu sadeceyani kisinin aci esigine bagli sanirm.. Acilma olayi da zaten tamamen kisiye bagli, 100 sanci ile arkadas sanciyi pek de hissetmeden 5 cm e kadr acildi cok da guzel oldu sonra suni sanci ile 3 saatte dogurdu.. Yani insallah hepimizinki doguma giderken biraz acilms olur umarm, kolayca dogururuzzz..
Benim de oyleyddi.50 de .benim çok sancim vardi.agri esigimiz düşük sanirim.yanimaaadaki bayanin 70 te gıkı cikmiyordi.ben de hic onu anlamis değilim nst de çikan sonuclari.
Canim bende gecen gun ilk defa nts ye girdim. Yuvarlak disk gibi biseyi belimden bagladilar. Kimildamadan 15-20 dk yattim. Bebek kalp grafigi olan kagit verdiler. 110-160 arasi degerler cikti. Simdi benim sancilarimda mi bu kagitta gorunuyo. Yoksa benim sancilarim icin baska bi alet daha mi bagliyolar kislar. Bu konuda beni aydinlatirmisiniz. Bu arada bebis de 1 hafta geriden geliyomus
Allah yardimcin olsun cnm ya. Benimde ilk dogumda sancim vardi acilmam yoktu. İnş allah guc kuvvet versin sana bi an evvel gelsin bebisin
Canim tuşe diyorlar onabenimde bi ara kasik agrim var diye dr ebeden tuse yapip acikliga bakmasini istemisti.. gercekten can sıkıcıydı.. hassasiz canimiz haliyle aciyor.. ama sakin ol derin nefes al ver o islem yapilirken
sanırım sen tr.de değilsin canm. Evet burdada aynı durum.. Ama şoyle bişy var benm nst kağıdı baştan sona 100 sancıda ama ben o kadar çok şiddetli ağrı hissetmiyorum. Norml sancı gibi..Evet karnına iki tane o yuvarlak diski bağlarlar belinden elinede bir düğme verirler tekme atıkça basman için , o alet bebeğin kalp atışını durumunu gösterir , sancı varsa sancı oranınıda gösterir, yani buradaki böyle Tr dekide öyledir herhalde , yanlız 100 üstü sancı oranı olmaz , o başla bişeyin değeridir muhtemelen bilemicem
aminn canım inşllh.. Çok sıkıldım ama bu durumdan. Gunde 2-3 kez alttan açıklık var mı diye bakılıyo o beni mahfetti.. Açılmam olsada doğursam biran once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?