2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet bu otu bende duydum. Yalnız burada yetişmiyor. Yengem umreye gitti bende ondan sipariş ettim. İnşallah faydasını görürüz.

tıpkı adet sancısı gibi kasıl bel ağrısı ve ara ara karın kasılmaları canım. Kasılmalar nefesimi kesior...
birazdan bidaha bağlanıcam nst ye. Bakalım nolck canım.
güzel haberini bekliyoruz canım sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine kilosu da gayet iyi olmuş. Bende de doğum riski olduğu için sürekli doğum hikayesi okudu 35, 36 da doğan o kadar çok bebek var ki çok şükür sağlıklı. Belki de zamanı gelmiştir bebeğinin çıkmak istiyordur.

Slm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
kızlar şu alttan açıklık var mı diye yapılan muayene sanırım on doğumdan zor. Her seferinde çığlık çığlığa gozyaşlarına boğuluyorum.. Artık bnde bebişimin gelmesini istiyorum çunku hibor iğneyi de dr.um kesti. Riske girmesini istemiyorum..

Evet canım belki de sürekli sancı ile de bebek strese giriyor olabilir doktorun seni ve bebeğini riske atmayacak şekilde davranıyordur muhtemelen. Eğer uygun görseydi evine gönderirdi derdi daha kötü olursan gel ama demek ki gözetim altında tutmak istemiş. İnşallah sen ve bebeğin için en hayırlısı olur.

aminn canım inşllh.. Çok sıkıldım ama bu durumdan. Gunde 2-3 kez alttan açıklık var mı diye bakılıyo o beni mahfetti.. Açılmam olsada doğursam biran once

Allah yardimcin olsun cnm ya. Benimde ilk dogumda sancim vardi acilmam yoktu. İnş allah guc kuvvet versin sana bi an evvel gelsin bebisin

Allah yardim etsin canim. Tez vakitte kurtulursun insallah. Canim alttan muayenede aci oluyormu o kadar doktor eliyle muayene ediyor degilmi Normal jinekolojik muayene gibi saniyordum ben

Rabbim yardımcı olsun inşallah acilman olurda dogurursun bebisini sağlıklı bir şekilde ay bende o alttan açılma varmı diye bakıyorlar ya ondan normal doğumdan korkuyom valla hakkımızda hayirlisi

Canim tuşe diyorlar ona benimde bi ara kasik agrim var diye dr ebeden tuse yapip acikliga bakmasini istemisti.. gercekten can sıkıcıydı.. hassasiz canimiz haliyle aciyor.. ama sakin ol derin nefes al ver o islem yapilirken

O kalp atışı canım.İki tane disk ağlıyorlar nstde birinde ağr birinde bebeğin kalp atımları çekiliyor

Kendini biraz rahatlatmaya çalış lütfen .. Sanırım muayene sırasında kendini ister istemez kasıyorsun o yüzden acı hissediyorsun bir sonrakinde daha rahat olmayı dene olur mu ? Allah yardımcın olsun az daha dayan sonu güzel olacak bebeğine kavuşacaksın

Kızlar ıkısını de ınceledım temmuz agustos sıcagında onu sarmak zor olsa gerek,ustune tısort elde bebegı emzırmeye calışcaz sıkıntı basmaz mı eskıler carsaf gıbı kumastan kumasla sarıyorlarmış, dıyorum kı kumas satan yerlerden lıkralı ınce kumas alsak 2 m kqdar sıkıca sarsak daha rahat olmaz mı o korselerın cengel ve yapıskanı da rahatsız edecek bence ne dersınız

Peki tatlım onu her dus öncesi kim çıkarıp tekrar saracak? Benim yanımda eşim olacak doğumdan sonra 1 hafta falan kalır aileler.

Anladım canım, demeki kişiden kişiye değişiyor.
İnş Canım kolayca doğururuz bir avazda

Benim de oyleyddi.50 de .benim çok sancim vardi.agri esigimiz düşük sanirim.yanimaaadaki bayanin 70 te gıkı cikmiyordi.ben de hic onu anlamis değilim nst de çikan sonuclari.

Ne güzelmiş ya , milette tık yok , yeminle ben 70 i bulduğum Zaman , resmen etrafta makas , bıçak arıyorum kendimi öldürmek acıya son vermek için , :) işte o esnada doktorlar epidurali basmak zorununda kalıyorlar:) hatta bu sefer epidurali direk anlaştık doktorlar beni bildiği için 4 cm olunca hemen yapıcaz dediler Hihi

Evet karnına iki tane o yuvarlak diski bağlarlar belinden elinede bir düğme verirler tekme atıkça basman için , o alet bebeğin kalp atışını durumunu gösterir , sancı varsa sancı oranınıda gösterir, yani buradaki böyle Tr dekide öyledir herhalde , yanlız 100 üstü sancı oranı olmaz , o başla bişeyin değeridir muhtemelen bilemicem

Allah yardimcin olsun cnm ya. Benimde ilk dogumda sancim vardi acilmam yoktu. İnş allah guc kuvvet versin sana bi an evvel gelsin bebisin

Canim tuşe diyorlar ona benimde bi ara kasik agrim var diye dr ebeden tuse yapip acikliga bakmasini istemisti.. gercekten can sıkıcıydı.. hassasiz canimiz haliyle aciyor.. ama sakin ol derin nefes al ver o islem yapilirken

peki bu durum ne kadar surdu kızlar, ne kadar sonra açılma oldu.. Ben 1 hafta on gunu bulur diye korkuyorum..

Reactions: ytb
sanırım sen tr.de değilsin canm. Evet burdada aynı durum.. Ama şoyle bişy var benm nst kağıdı baştan sona 100 sancıda ama ben o kadar çok şiddetli ağrı hissetmiyorum. Norml sancı gibi..

aminn canım inşllh.. Çok sıkıldım ama bu durumdan. Gunde 2-3 kez alttan açıklık var mı diye bakılıyo o beni mahfetti.. Açılmam olsada doğursam biran once

Allah kolaylık versin canım, az daha sabret.
Acaba orda sıcak bir duşa girme imkanın yokmu , yani ılık su tut kutuna açılmaya faydası varmış diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…