- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
sanırım sen tr.de değilsin canm. Evet burdada aynı durum.. Ama şoyle bişy var benm nst kağıdı baştan sona 100 sancıda ama ben o kadar çok şiddetli ağrı hissetmiyorum. Norml sancı gibi..
Bir haftayı ya da On günü bulmaz .. Benim ilk Ağrı'm olduğunda 2 gün yürümemi ve sürekli bir şeyler yapmamı istediler açılma olsun ve hızlansın diye .. Türkiye de niye insanı yatağa ya da hastaneye bağlıyorlar anlamıyorum ..sonra da suni sancıyı veriyorlar aslında anne kalkıp bol bol yürüyüşe çıksa bir seyler yapsa açılma hem hızlı hem doğal olacak o yüzden şimdilik biraz bekleyeceksin tatlmpeki bu durum ne kadar surdu kızlar, ne kadar sonra açılma oldu.. Ben 1 hafta on gunu bulur diye korkuyorum..
Cnm bilemiyorum. Sabaha karşı sancim baslamisti artarak devam etti. Yarin gel diye beni eve gönderdiler 10 gibi. Aksam baska hastaneye gittik. 2-3 santm acilma vardi. Yinede yatisimi verdiler. Akşam 9 buçukta kaka yapmisti bebek acil sezaryana aldilar. Bu arada evet gercekten sanciliyken o kontroller acı veriyor insana. İnş cabuk atlatirsinpeki bu durum ne kadar surdu kızlar, ne kadar sonra açılma oldu.. Ben 1 hafta on gunu bulur diye korkuyorum..
sanırım sen tr.de değilsin canm. Evet burdada aynı durum.. Ama şoyle bişy var benm nst kağıdı baştan sona 100 sancıda ama ben o kadar çok şiddetli ağrı hissetmiyorum. Norml sancı gibi..
Hayatım belıne onu sarmada ne var kı ıkı dolayacan snr usten sıkıstırcsn hepsi bu degıl miPeki tatlım onu her dus öncesi kim çıkarıp tekrar saracak? Benim yanımda eşim olacak doğumdan sonra 1 hafta falan kalır aileler.
peki bu durum ne kadar surdu kızlar, ne kadar sonra açılma oldu.. Ben 1 hafta on gunu bulur diye korkuyorum..
Canim Allah yardimcin olsun..Slm kızlar, hepinize çok teşkkur ederim. Şuan yeni doğumhaneden çıktım odamdayım. Sancı hala sık ve 100 lerde surekli. Alttan muayenede de rahim çok yumuşamış rahim ağzı kısalmış ama hiç açılma yok. Napıcam bilmiyorum..
kızlar şu alttan açıklık var mı diye yapılan muayene sanırım on doğumdan zor. Her seferinde çığlık çığlığa gozyaşlarına boğuluyorum.. Artık bnde bebişimin gelmesini istiyorum çunku hibor iğneyi de dr.um kesti. Riske girmesini istemiyorum..
aynen Türkiye de ki de böyle 100 üstü olan muhtemelen bebeğin kalp atışıdır.Evet karnına iki tane o yuvarlak diski bağlarlar belinden elinede bir düğme verirler tekme atıkça basman için , o alet bebeğin kalp atışını durumunu gösterir , sancı varsa sancı oranınıda gösterir, yani buradaki böyle Tr dekide öyledir herhalde , yanlız 100 üstü sancı oranı olmaz , o başla bişeyin değeridir muhtemelen bilemicem
belki de ağrı eşiğin yüksektir canım keşke izin verseler belki dışarıda gezmek hareket etmek sıcak banyo yapmak açılmayı sağlar falan.sanırım sen tr.de değilsin canm. Evet burdada aynı durum.. Ama şoyle bişy var benm nst kağıdı baştan sona 100 sancıda ama ben o kadar çok şiddetli ağrı hissetmiyorum. Norml sancı gibi..
Bir haftayı ya da On günü bulmaz .. Benim ilk Ağrı'm olduğunda 2 gün yürümemi ve sürekli bir şeyler yapmamı istediler açılma olsun ve hızlansın diye .. Türkiye de niye insanı yatağa ya da hastaneye bağlıyorlar anlamıyorum ..sonra da suni sancıyı veriyorlar aslında anne kalkıp bol bol yürüyüşe çıksa bir seyler yapsa açılma hem hızlı hem doğal olacak o yüzden şimdilik biraz bekleyeceksin tatlm
Kizlar Allah nasip ederse dogumlarimiza az kaldiHangi dogum sekline karar verdiniz. Birde normal dogumda epidural oluyor da spinal oluyormu kislar
Bu havada deniz nasil iyi gelir sevindim adina giderseniz eger :)Olursn canm cok da guzel bir anne olursn insallah.. Olanlar da bizim gibi tecrubesiz basladi bu ise.. Merak etme 1 ayda baya alisiriz bebeklerimize, bakim yapmaya falan..
Sekerli su olayina cogu doktor cok sert tepki veriyor canm, ben de acikcasi olmamasi gerektigini dusunuyorm. Eskilerin mantigi biraz, simdi sutun gec gelirse mama takviyesi yapiliyor ki bence de daha saglikli sutun geldigi an zaten mesele kalmiyorrr
Bugn biz de ayniyiz canm, esim evde ama arabayla ugrasmaya gitti biraz.. Ama neyse ki izinli aksamustu belki bi deniz yaparz iste degisiklik olurr
:) inanki şanslılar grubundasın maşallah .
Bir tek sorun açılman oda olur inş en kısa zamanda az daha sabır
Bir haftayı ya da On günü bulmaz .. Benim ilk Ağrı'm olduğunda 2 gün yürümemi ve sürekli bir şeyler yapmamı istediler açılma olsun ve hızlansın diye .. Türkiye de niye insanı yatağa ya da hastaneye bağlıyorlar anlamıyorum ..sonra da suni sancıyı veriyorlar aslında anne kalkıp bol bol yürüyüşe çıksa bir seyler yapsa açılma hem hızlı hem doğal olacak o yüzden şimdilik biraz bekleyeceksin tatlm
Acilma yoksa bebekte de bi sikinti yoksa neden tutuyorlar acaba hastanede canim.sancin suyun gelirse gel demiyor mu Dr un.sanci hissetmeden acilma olmuyor zaten
Canim benim de ilk gebeligim.. hic bilmuyorum acilma nasil olur ne yapmak gerekir.. ama acilma olmazda sancin cok olursa aliyorlar hemen sezeryana diye biliyorum..
Canim Allah yardimcin olsun..
O alttan olan muayene inan ki dogumdan zor. InsaAllah en kisa surede acilman olur..
Benim dogumumdan iki gun once kasik ve bel agrisi cekmistim. Adet sancisi gibi. Iki gun boyunca dr.umu aramadim ama anlamistim artik dogumun yajlastigini. Cok siddetli ve belli araliklarla gelen sancilari bekledim.. Ikinci gunun sonunda gunduz ve aksam olmak uzere iki defa da nisanim gelince dr.umu aradim. Ardindan sancilarim basladi. 2.5 saat icerisinde 4 cm acilmam olmus hastaneye gittigimde.. InsaAllah acilman olur. Hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alirsin. Dualarimzdasin..
belki de ağrı eşiğin yüksektir canım keşke izin verseler belki dışarıda gezmek hareket etmek sıcak banyo yapmak açılmayı sağlar falan.
Allah yardımcın olsun canm ..hastane içinde madem izin vermişler bol bol yürü ..anlıyorum seni sıkıldın biraz ama az daha sabırkızlar gebeliğim riskli grupta, hibor iğne kullanıyordum o yuzden gozetim altında tutuyorlar. Suni sancıyada hiç yanaşmıyorlar, bebek henuz gelmk istemiyor diolar ama açılma dışında tum doğum belirtileri var. Bilmiyorum artık.
Can'ım benim geçmiş olsun..sanırım Buara Bi salgın var yoksa dektorların beyinlerinin sulanmasının başka bir açıklaması olamazKızlar size anlatmıştım bu hafta hergün doktora gidecem , yakından takip etmek istiyorlar diye , benim tansiyon hala yüksek çıkıyor,idrarda hala azıcık kan var, ellerde ve yüzde biraz şişlik, bide kalp diyagramı yaptılar onada biraz burun kıvırdılar . Yarın kalp bölümüne gidecekmişim bide orda bakacaklarmış poffff hergün yeni bişey
Bana doktor hemen doğur kurtul diyor :)) ben hiii hafta 36 daha erken değilmi diyorum
Doktor : hiçççç bişeycik olmaz o artık büyüdü diyor
Ben :Hmm ama elimde değilki Nasıl çıksın şimdi diye düşününce gülme bastı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?