2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
sanırım sen tr.de değilsin canm. Evet burdada aynı durum.. Ama şoyle bişy var benm nst kağıdı baştan sona 100 sancıda ama ben o kadar çok şiddetli ağrı hissetmiyorum. Norml sancı gibi..

:) inanki şanslılar grubundasın maşallah .
Bir tek sorun açılman oda olur inş en kısa zamanda az daha sabır

peki bu durum ne kadar surdu kızlar, ne kadar sonra açılma oldu.. Ben 1 hafta on gunu bulur diye korkuyorum..
Bir haftayı ya da On günü bulmaz .. Benim ilk Ağrı'm olduğunda 2 gün yürümemi ve sürekli bir şeyler yapmamı istediler açılma olsun ve hızlansın diye .. Türkiye de niye insanı yatağa ya da hastaneye bağlıyorlar anlamıyorum ..sonra da suni sancıyı veriyorlar aslında anne kalkıp bol bol yürüyüşe çıksa bir seyler yapsa açılma hem hızlı hem doğal olacak o yüzden şimdilik biraz bekleyeceksin tatlm

peki bu durum ne kadar surdu kızlar, ne kadar sonra açılma oldu.. Ben 1 hafta on gunu bulur diye korkuyorum..
Cnm bilemiyorum. Sabaha karşı sancim baslamisti artarak devam etti. Yarin gel diye beni eve gönderdiler 10 gibi. Aksam baska hastaneye gittik. 2-3 santm acilma vardi. Yinede yatisimi verdiler. Akşam 9 buçukta kaka yapmisti bebek acil sezaryana aldilar. Bu arada evet gercekten sanciliyken o kontroller acı veriyor insana. İnş cabuk atlatirsin

sanırım sen tr.de değilsin canm. Evet burdada aynı durum.. Ama şoyle bişy var benm nst kağıdı baştan sona 100 sancıda ama ben o kadar çok şiddetli ağrı hissetmiyorum. Norml sancı gibi..

Acilma yoksa bebekte de bi sikinti yoksa neden tutuyorlar acaba hastanede canim.sancin suyun gelirse gel demiyor mu Dr un.sanci hissetmeden acilma olmuyor zaten

Peki tatlım onu her dus öncesi kim çıkarıp tekrar saracak? Benim yanımda eşim olacak doğumdan sonra 1 hafta falan kalır aileler.
Hayatım belıne onu sarmada ne var kı ıkı dolayacan snr usten sıkıstırcsn hepsi bu degıl mi

Canim benim de ilk gebeligim.. hic bilmuyorum acilma nasil olur ne yapmak gerekir.. ama acilma olmazda sancin cok olursa aliyorlar hemen sezeryana diye biliyorum..

Canim Allah yardimcin olsun..
O alttan olan muayene inan ki dogumdan zor. InsaAllah en kisa surede acilman olur..
Benim dogumumdan iki gun once kasik ve bel agrisi cekmistim. Adet sancisi gibi. Iki gun boyunca dr.umu aramadim ama anlamistim artik dogumun yajlastigini. Cok siddetli ve belli araliklarla gelen sancilari bekledim.. Ikinci gunun sonunda gunduz ve aksam olmak uzere iki defa da nisanim gelince dr.umu aradim. Ardindan sancilarim basladi. 2.5 saat icerisinde 4 cm acilmam olmus hastaneye gittigimde.. InsaAllah acilman olur. Hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alirsin. Dualarimzdasin..

aynen Türkiye de ki de böyle 100 üstü olan muhtemelen bebeğin kalp atışıdır.

belki de ağrı eşiğin yüksektir canım keşke izin verseler belki dışarıda gezmek hareket etmek sıcak banyo yapmak açılmayı sağlar falan.

Kizlar Allah nasip ederse dogumlarimiza az kaldi Hangi dogum sekline karar verdiniz. Birde normal dogumda epidural oluyor da spinal oluyormu kislar

Slm kızlar 3 GüNdür giremedim tatil için Bayram'ın 1. Günü Antalya'ya geldik rezervasyon yaptırıp para yatırmıştık ist.dayken bi otel için geldik yeri bulamadık arıyoruz açan yok acentayı arıyoruz açan yok akşam akşam 1 saat aradık kimsenin oteli bildiği yok megersem ismi değişmiş otelin haber bile vermiyolar şans eseri bulduk otel rezalet çalışanlar rezalet anlatamam yani neyse umarım sizler iyisiniz ikizannesinden ses yok hala merak ettim ? Sancılanan diğer arkadaşımızda inş hayırlısıyla kucagına alır

Aynen canım bende bu durumu hiç anlıyamadım, benim burda bi arkadaşı hastahanenin merdivenlerinden neredeyse bütün gün in çık yaptırdılar

Kizlar Allah nasip ederse dogumlarimiza az kaldi Hangi dogum sekline karar verdiniz. Birde normal dogumda epidural oluyor da spinal oluyormu kislar

Başka bir aksilik olmazsa , doktorumla epidural le normal doğuma karar verdik. Tabi eğer çok zorlanırsan mecbur sezaryene alırız dedi , çünkü eski sezaryen dikişlerim içerden açılabilirmiş .
Ben araya 2 sene girip hamile kaldım tekrar. En az 2 buçuk 3 seneyi geçmesi gerekiyormuş

Kızlar size anlatmıştım bu hafta hergün doktora gidecem , yakından takip etmek istiyorlar diye , benim tansiyon hala yüksek çıkıyor,idrarda hala azıcık kan var, ellerde ve yüzde biraz şişlik, bide kalp diyagramı yaptılar onada biraz burun kıvırdılar . Yarın kalp bölümüne gidecekmişim bide orda bakacaklarmış poffff hergün yeni bişey

Bana doktor hemen doğur kurtul diyor :)) ben hiii hafta 36 daha erken değilmi diyorum
Doktor : hiçççç bişeycik olmaz o artık büyüdü diyor
Ben : Hmm ama elimde değilki Nasıl çıksın şimdi diye düşününce gülme bastı bizi

Bu havada deniz nasil iyi gelir sevindim adina giderseniz eger :)
Ay sorma tecrubesizlikten öleceğim :)

İnsallah herkes gibi bende basaririm. İlk zamanlarindan sonra alisilir zaten eminim yapan nasil yapiyor dedigin gibi :)

Bende karsiyim sekerli suya ailemde birsey demedi ama yakin akrabamiz ben verdim sariligi kuveze girmeden ışın yemeden atlatti benim cocuklar diyince kafam bulandi acikcasi balim..

Mama da alcam koycam cantama ne olur ne olmaz yavrucak sarilik olmasin ac kalip sütlerimiz bol olsun pacalarimiza aksin insallahta hic birseye muhtac kalmayalim

:) inanki şanslılar grubundasın maşallah .
Bir tek sorun açılman oda olur inş en kısa zamanda az daha sabır

Acilma yoksa bebekte de bi sikinti yoksa neden tutuyorlar acaba hastanede canim.sancin suyun gelirse gel demiyor mu Dr un.sanci hissetmeden acilma olmuyor zaten

Canim benim de ilk gebeligim.. hic bilmuyorum acilma nasil olur ne yapmak gerekir.. ama acilma olmazda sancin cok olursa aliyorlar hemen sezeryana diye biliyorum..

kızlar gebeliğim riskli grupta, hibor iğne kullanıyordum o yuzden gozetim altında tutuyorlar. Suni sancıyada hiç yanaşmıyorlar, bebek henuz gelmk istemiyor diolar ama açılma dışında tum doğum belirtileri var. Bilmiyorum artık.

belki de ağrı eşiğin yüksektir canım keşke izin verseler belki dışarıda gezmek hareket etmek sıcak banyo yapmak açılmayı sağlar falan.

yurumemde sıkıntı yok, dr iizin verio. Bnde bugunden başlicm yuruyuşlere. İnşllh açılmam olur hemnde kurtulurum. Çok sıkıldım..

Kizlar bu nst de sancisi cikan, dogum pozisyonlarina giren veya dogumla ilgili risk olan erken gelen arkadaslarimin bebeklerinin hepsi kiz mi ?¿

Cok merak ettim de..

Allah yardımcın olsun canm ..hastane içinde madem izin vermişler bol bol yürü ..anlıyorum seni sıkıldın biraz ama az daha sabır

Can'ım benim geçmiş olsun..sanırım Buara Bi salgın var yoksa dektorların beyinlerinin sulanmasının başka bir açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…