2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Vallahi canim 38+3 de dogum yapicam ben insallah.. ona ragmen dr seleston (ciger gelistirici igne) vurcam diyor.. riske atmam solunum sikintisi yasamasin diyor.. sende uzulursun o sikintiya girmeni istemem dedi.. seninde aklinda olsun evet artik buyuduler belki gercekten hic bisicik olmayacak ama garantilemek gerek diye düşünüyorum

Her gun yeni binsey olsa da neyse ki
surekli takipteler ve her seyin farkindalar canm.. Hayirlisiyla kurtulursunz saglikla insallahh..

Doktor sakinca yok diyorsa rahat birak kendini, hakkinizda hayirlisi neyse o olsn canm

Gittik canm denizden geliyoruz, deniz super oluyor da cok kalabalikti yaa biri carpacak bi sey olcak diye acilamiyorm da tabi bu durumda esim de ben de tedirgin olduk baya.. Ama suyun icinde olmak cidden iyi oluyorr hafiffdcikk alt bacaktaki yaralara bakan, hamileyiz diye zaten bakan cok oluyor esim biraz da ondan geriliyor zaten.. Ama olsn napayim benm utancak bi sey mi ayol girecem denizime kime neee

Kiz ilk bebegi olanlar olarak hepimiz ayni durumdayiz yaniii hallolur hepsi de merak etme..

Hemsireler aninda mama takviyesi yapiyorlar arrk zaten canm merak etme sen hic bi sorun olmaz, muhtemelen eskiler mamayi hemen bulamayinca pratik olsn diye sekerli su icat etms olabilirleerr ama artk mama ile hemen cozuluyor olayy..

Çok huzursuzum bugün fiziksel olarak.
Ağrım var ama çok değil.
Nefes alamıyorum pek ve midem bulanıyor.
Yatsam ağrım artıyor.

Eşim bi gelseydi, yoksa ablamı çağıracağım çok daraldım.

Çok huzursuzum bugün fiziksel olarak.
Ağrım var ama çok değil.
Nefes alamıyorum pek ve midem bulanıyor.
Yatsam ağrım artıyor.

Eşim bi gelseydi, yoksa ablamı çağıracağım çok daraldım.
Geçmiş olsun .. Ee çağır ablanı eşin gelse de gelmese de biraz rahatlarsın

Ya bnm nst de sancım hep 40 50 arasında 2 kere 100 e vurmuş bi kere 75 canım skliyo hiç bi gram sancı da hissetmiom inşallah kuzum 2 3 hafta daha bekler

Ya bnm nst de sancım hep 40 50 arasında 2 kere 100 e vurmuş bi kere 75 canım skliyo hiç bi gram sancı da hissetmiom inşallah kuzum 2 3 hafta daha bekler
Genelde bütün nst lerde sancı çıkar 100 e kadar vurduğu bile olur ..Aslında önemli olan nst de sancı çıkması deil açılmaya yakın olmak ve o sırada gayet düZenli iki dakikada bire düşen sancılar çekmek ..açılmalar da öyle şakkk diye olmuyor dinlene dinlene yavç yavaş oluyor o yüzden için rahat olsun sancını hissetmesen bile açılma olmaya başladığında hissedeceksin ..4 cm e kadar hissetmemen bile normal o Zaman'da 4 ten sonrasını muhakkak hissedersin yani her türlü doğuma yakın aha geliyor diyeceksin inan bana gerçek doğum sancısı yani bebeğin artık çıkacağı Zaman net bir şekilde fark ediliyor :)

Ohh vallahi ferah ferah ne iyi gelmistir ..
Aman bakan baksin hamileyiz diye denizden mahrum kalicak halin yok yayila yayila gir serin sulara :)
Vucut kendine gelir valla sicaktan resmen saliyor kendini..

Bakalim canim bebislerimiz dogsunda sarilik zor oluyomus ondan dolayi evhamlaniyorum.. Buyuk insana acimamda herhangi bebegin yuzunde bi cizik gorsem icim parcalaniyor bisi olsun istemiyorum tum bebeklere boyle tuhaf pimpirikliyim iste :))
Halbuki bebekler duse kalka aglaya zirlaya buyicek iste benim de huyum batsin cocuk dogmadan sariligini sekerli suyunu dusunuyorum sagsaglim dogsun demiyorumda :))

Geçmiş olsun .. Ee çağır ablanı eşin gelse de gelmese de biraz rahatlarsın

Onların da çok işi var, annemler umreden dönüyorlar bugün, evde misafir var, çocukları var küçük.
Gereksiz yere çağırmak istemiyorum.
Tek başıma da iyice huzursuz oldum sanki, bir şey olduğundan değil aslında.

Kız o sıcakta onları gerçekten kullanacak mısınıZ
Ağustos sonu ya belki bir ihtimal diyorum. Benim baktığım korse günde 6 saat kullanılıyordu zaten. O kadar da dayanırım gibi geldi. Zaten annem takmış durumda o kesin kullandıracak.

Hayırlısıyla yetişsinler ..anlıyorum seni bir şey olduğundan değil daralmışsın o Zaman umarım eşin gelir inan bende şuan aynı şeyi yaşıyorum bir şeyim yok sadece aşırı sıkıldım patlıcam o derece bende eşimi bekliyorum Bi gelse de ona sarsam diye

Ağustos sonu ya belki bir ihtimal diyorum. Benim baktığım korse günde 6 saat kullanılıyordu zaten. O kadar da dayanırım gibi geldi. Zaten annem takmış durumda o kesin kullandıracak.
Can'ım kışta olsa fark etmiyor ilk Zaman'lar aşırı terliyorsun hele ilk ay kışın ortasında sırılsıklam oluyorsun :) bnce gerek bile yok sarkmaz Göbüşler çabucakta toparlanır ama tabi yine de sen bilirsin tatlımcım:)

Walla ben bikiniyle denize girdim bakıyorlar ama tatlı tatlı aa hamile misin kaç aylık cinsi ne çok tatlı falan diyorlar hep :) çok eğlendim çok rahat geçti yarında denize girerim bol bol cumartesiye dönüş inş

Annemin kalmış ya bende acayip psikolojik baskı oluşturuyor tak diye. Kaç ay önceden başladı. Bir de bazı resimler çok gözümü korkuttu açıkcası. Şu önümüzdeki seneyi kafayı yemeden atlatsam çok iyi olacak. Yok çatlak vay göbek süt vs. Çok bunalmış hissediyorum bugünlerde.

Ay canım çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söyledin bn cok tecrubesizim herseyi burdan öğreniyorum gerçekten iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…