- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Kızlar size anlatmıştım bu hafta hergün doktora gidecem , yakından takip etmek istiyorlar diye , benim tansiyon hala yüksek çıkıyor,idrarda hala azıcık kan var, ellerde ve yüzde biraz şişlik, bide kalp diyagramı yaptılar onada biraz burun kıvırdılar . Yarın kalp bölümüne gidecekmişim bide orda bakacaklarmış poffff hergün yeni bişey
Bana doktor hemen doğur kurtul diyor :)) ben hiii hafta 36 daha erken değilmi diyorum
Doktor : hiçççç bişeycik olmaz o artık büyüdü diyor
Ben :Hmm ama elimde değilki Nasıl çıksın şimdi diye düşününce gülme bastı bizi
Kizlar bu nst de sancisi cikan, dogum pozisyonlarina giren veya dogumla ilgili risk olan erken gelen arkadaslarimin bebeklerinin hepsi kiz mi ?¿
Cok merak ettim de..
Kızlar size anlatmıştım bu hafta hergün doktora gidecem , yakından takip etmek istiyorlar diye , benim tansiyon hala yüksek çıkıyor,idrarda hala azıcık kan var, ellerde ve yüzde biraz şişlik, bide kalp diyagramı yaptılar onada biraz burun kıvırdılar . Yarın kalp bölümüne gidecekmişim bide orda bakacaklarmış poffff hergün yeni bişey
Bana doktor hemen doğur kurtul diyor :)) ben hiii hafta 36 daha erken değilmi diyorum
Doktor : hiçççç bişeycik olmaz o artık büyüdü diyor
Ben :Hmm ama elimde değilki Nasıl çıksın şimdi diye düşününce gülme bastı bizi
Bu havada deniz nasil iyi gelir sevindim adina giderseniz eger :)
Ay sorma tecrubesizlikten öleceğim :)
İnsallah herkes gibi bende basaririm. İlk zamanlarindan sonra alisilir zaten eminim yapan nasil yapiyor dedigin gibi :)
Bende karsiyim sekerli suya ailemde birsey demedi ama yakin akrabamiz ben verdim sariligi kuveze girmeden ışın yemeden atlatti benim cocuklar diyince kafam bulandi acikcasi balim..
Mama da alcam koycam cantama ne olur ne olmaz yavrucak sarilik olmasin ac kalipsütlerimiz bol olsun pacalarimiza aksin insallahta hic birseye muhtac kalmayalim
Geçmiş olsun .. Ee çağır ablanı eşin gelse de gelmese de biraz rahatlarsınÇok huzursuzum bugün fiziksel olarak.
Ağrım var ama çok değil.
Nefes alamıyorum pek ve midem bulanıyor.
Yatsam ağrım artıyor.
Eşim bi gelseydi, yoksa ablamı çağıracağım çok daraldım.
Kizlar aceleci olurmus erkekler 40 haftayida gecebilirmis de o yuzden sordum. Bu sabirsizlik kiz bebislerine ozel miBu kizlarin hepsi mi cadi olur yani.. zilliler
Genelde bütün nst lerde sancı çıkar 100 e kadar vurduğu bile olur ..Aslında önemli olan nst de sancı çıkması deil açılmaya yakın olmak ve o sırada gayet düZenli iki dakikada bire düşen sancılar çekmek ..açılmalar da öyle şakkk diye olmuyor dinlene dinlene yavç yavaş oluyor o yüzden için rahat olsun sancını hissetmesen bile açılma olmaya başladığında hissedeceksin ..4 cm e kadar hissetmemen bile normal o Zaman'da 4 ten sonrasını muhakkak hissedersin yani her türlü doğuma yakın aha geliyor diyeceksinYa bnm nst de sancım hep 40 50 arasında 2 kere 100 e vurmuş bi kere 75 canım skliyo hiç bi gram sancı da hissetmiom inşallah kuzum 2 3 hafta daha bekler
Ay o da doğru benim de kafamda ne canlandiysaHayatım belıne onu sarmada ne var kı ıkı dolayacan snr usten sıkıstırcsn hepsi bu degıl mi
Ohh vallahi ferah ferah ne iyi gelmistir ..Gittik canm denizden geliyoruz, deniz super oluyor da cok kalabalikti yaa biri carpacak bi sey olcak diye acilamiyorm da tabi bu durumda esim de ben de tedirgin olduk baya.. Ama suyun icinde olmak cidden iyi oluyorr hafiffdcikkalt bacaktaki yaralara bakan, hamileyiz diye zaten bakan cok oluyor esim biraz da ondan geriliyor zaten.. Ama olsn napayim benm utancak bi sey mi ayol girecem denizime kime neee
Kiz ilk bebegi olanlar olarak hepimiz ayni durumdayiz yaniiihallolur hepsi de merak etme..
Hemsireler aninda mama takviyesi yapiyorlar arrk zaten canm merak etme sen hic bi sorun olmaz, muhtemelen eskiler mamayi hemen bulamayinca pratik olsn diye sekerli su icat etms olabilirleerrama artk mama ile hemen cozuluyor olayy..
Geçmiş olsun .. Ee çağır ablanı eşin gelse de gelmese de biraz rahatlarsın
Kız o sıcakta onları gerçekten kullanacak mısınıZAy o da doğru benim de kafamda ne canlandiysaaslında para verip risk almaktan daha iyi.
Ağustos sonu ya belki bir ihtimal diyorum. Benim baktığım korse günde 6 saat kullanılıyordu zaten. O kadar da dayanırım gibi geldi. Zaten annem takmış durumda o kesin kullandıracak.
Kız o sıcakta onları gerçekten kullanacak mısınıZ
Hayırlısıyla yetişsinler ..anlıyorum seni bir şey olduğundan değil daralmışsın o Zaman umarım eşin gelir inan bende şuan aynı şeyi yaşıyorum bir şeyim yok sadece aşırı sıkıldım patlıcam o derece bende eşimi bekliyorum Bi gelse de ona sarsam diyeOnların da çok işi var, annemler umreden dönüyorlar bugün, evde misafir var, çocukları var küçük.
Gereksiz yere çağırmak istemiyorum.
Tek başıma da iyice huzursuz oldum sanki, bir şey olduğundan değil aslında.
Can'ım kışta olsa fark etmiyor ilk Zaman'lar aşırı terliyorsun hele ilk ay kışın ortasında sırılsıklam oluyorsun :) bnce gerek bile yok sarkmaz Göbüşler çabucakta toparlanır ama tabi yine de sen bilirsin tatlımcım:)Ağustos sonu ya belki bir ihtimal diyorum. Benim baktığım korse günde 6 saat kullanılıyordu zaten. O kadar da dayanırım gibi geldi. Zaten annem takmış durumda o kesin kullandıracak.
Walla ben bikiniyle denize girdim bakıyorlar ama tatlı tatlı aa hamile misin kaç aylık cinsi ne çok tatlı falan diyorlar hep :) çok eğlendim çok rahat geçti yarında denize girerim bol bol cumartesiye dönüş inşOhh vallahi ferah ferah ne iyi gelmistir ..
Aman bakan baksin hamileyiz diye denizden mahrum kalicak halin yok yayila yayila gir serin sulara :)
Vucut kendine gelir valla sicaktan resmen saliyor kendini..
Bakalim canim bebislerimiz dogsunda sarilik zor oluyomus ondan dolayi evhamlaniyorum.. Buyuk insana acimamda herhangi bebegin yuzunde bi cizik gorsem icim parcalaniyor bisi olsun istemiyorum tum bebeklere boyle tuhaf pimpirikliyim iste :))
Halbuki bebekler duse kalka aglaya zirlaya buyicek iste benim de huyum batsin cocuk dogmadan sariligini sekerli suyunu dusunuyorum sagsaglim dogsun demiyorumda :))
benimki erkek yatak ıstırahati yapıyorum 37 dolana kadar Salı gününe kadar yani :)Kizlar bu nst de sancisi cikan, dogum pozisyonlarina giren veya dogumla ilgili risk olan erken gelen arkadaslarimin bebeklerinin hepsi kiz mi ?¿
Cok merak ettim de..
Can'ım kışta olsa fark etmiyor ilk Zaman'lar aşırı terliyorsun hele ilk ay kışın ortasında sırılsıklam oluyorsun :) bnce gerek bile yok sarkmaz Göbüşler çabucakta toparlanır ama tabi yine de sen bilirsin tatlımcım:)
Ay canım çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söyledin bn cok tecrubesizim herseyi burdan öğreniyorum gerçekten iyi ki varsınızGenelde bütün nst lerde sancı çıkar 100 e kadar vurduğu bile olur ..Aslında önemli olan nst de sancı çıkması deil açılmaya yakın olmak ve o sırada gayet düZenli iki dakikada bire düşen sancılar çekmek ..açılmalar da öyle şakkk diye olmuyor dinlene dinlene yavç yavaş oluyor o yüzden için rahat olsun sancını hissetmesen bile açılma olmaya başladığında hissedeceksin ..4 cm e kadar hissetmemen bile normal o Zaman'da 4 ten sonrasını muhakkak hissedersin yani her türlü doğuma yakın aha geliyor diyeceksininan bana gerçek doğum sancısı yani bebeğin artık çıkacağı Zaman net bir şekilde fark ediliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?