- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Genelde bütün nst lerde sancı çıkar 100 e kadar vurduğu bile olur ..Aslında önemli olan nst de sancı çıkması deil açılmaya yakın olmak ve o sırada gayet düZenli iki dakikada bire düşen sancılar çekmek ..açılmalar da öyle şakkk diye olmuyor dinlene dinlene yavç yavaş oluyor o yüzden için rahat olsun sancını hissetmesen bile açılma olmaya başladığında hissedeceksin ..4 cm e kadar hissetmemen bile normal o Zaman'da 4 ten sonrasını muhakkak hissedersin yani her türlü doğuma yakın aha geliyor diyeceksininan bana gerçek doğum sancısı yani bebeğin artık çıkacağı Zaman net bir şekilde fark ediliyor :)
Ohh vallahi ferah ferah ne iyi gelmistir ..
Aman bakan baksin hamileyiz diye denizden mahrum kalicak halin yok yayila yayila gir serin sulara :)
Vucut kendine gelir valla sicaktan resmen saliyor kendini..
Bakalim canim bebislerimiz dogsunda sarilik zor oluyomus ondan dolayi evhamlaniyorum.. Buyuk insana acimamda herhangi bebegin yuzunde bi cizik gorsem icim parcalaniyor bisi olsun istemiyorum tum bebeklere boyle tuhaf pimpirikliyim iste :))
Halbuki bebekler duse kalka aglaya zirlaya buyicek iste benim de huyum batsin cocuk dogmadan sariligini sekerli suyunu dusunuyorum sagsaglim dogsun demiyorumda :))
Ohh canim benim valla sizler denize girdikce ben ferahliyorum. Bakan baksin ne guzel heveslensinler eglendiysen sorun yok :)Walla ben bikiniyle denize girdim bakıyorlar ama tatlı tatlı aa hamile misin kaç aylık cinsi ne çok tatlı falan diyorlar hep :) çok eğlendim çok rahat geçti yarında denize girerim bol bol cumartesiye dönüş inş
Seninde sancilarin var oyle mi ?benimki erkek yatak ıstırahati yapıyorum 37 dolana kadar Salı gününe kadar yani :)
Gozleriylen yiyolaa adami ayAynen canm saldm girdm ben de hicc umursamadm bana bakana ben bi fazla baktm
Normal canm aklinda boyle seyler olmasi, benm hic olmadindan degil yani sadece akisina birakmaya calisiyorm cabaliyorm..Cunku yasicaz bunlari kacis yok ve elimizden gelenin en iyisini yapcamizi biliyormm
Bende o dediginden hic olmadi bu zamana kadarKizlar ya bu haftaya kadar cati agrim falan hic olmadi. Acaba catim hic acilmadi mi ki.. Sanki cati acilmayinca normal dogum zor ilur gibi geliyor bana. Var mi boyle olan?
ben de de olmadı ama başka ağrılar sancılar mevcut :)Bendede çatı ağrısı olmadı kızlar. Olmak zorunda mı ki?
Can'ım benim geçmiş olsun..sanırım Buara Bi salgın var yoksa dektorların beyinlerinin sulanmasının başka bir açıklaması olamaz
Vallahi canim 38+3 de dogum yapicam ben insallah.. ona ragmen dr seleston (ciger gelistirici igne) vurcam diyor.. riske atmam solunum sikintisi yasamasin diyor.. sende uzulursun o sikintiya girmeni istemem dedi.. seninde aklinda olsun evet artik buyuduler belki gercekten hic bisicik olmayacak ama garantilemek gerek diye düşünüyorum
Canim benimkide erkek 18. Haftadan beri dogmaya çalışıyor sipam dikiş durduduyor sadece :))Ohh canim benim valla sizler denize girdikce ben ferahliyorum. Bakan baksin ne guzel heveslensinler eglendiysen sorun yok :)
Seninde sancilarin var oyle mi ?
Ben 38 gibi gelcegini dusunuyorum da benimkide erkek. Ama sey burdaki sanci cekenlerin hepsi sanki kiz gibi geldi erkek var mi acaba diye merak ettim. Kizlar 9 aya dogar erkekler 9 ay 10 gun surer derler ya :)
Gozleriylen yiyolaa adami ay
38+3 te , yani 39 cu haftaya girmişsin, ciğer geliştiricimibir yaşıma daha girdim şimdi ilginç
Valla o bendede var. Hic bi sekilde olmuyo bide uyuyun dogmadan once cocuklar diyolar gelde uyu nasi uyicaksanÇokkk canım skildi yaa yatiyim diyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt ustu hic olmuyor uykumm çok var hic uyanmadan uyumayı özledimkızım için uykusuzluk ta değer
O zaman bu zamanlamalar kiza erkege bakmiyor demekki hurafe :)Canim benimkide erkek 18. Haftadan beri dogmaya çalışıyor sipam dikiş durduduyor sadece :))
Benim kızım 35+ 3 te doğdu aniden , ona bile o iğneden hiç yapılmadı oysaki 4 gün boyunca nişanım geliyorsu, sadece 3 gün açık küvezde kaldı sonra yanımdaydı
Uyunmuyo ya kaç aydır cekiyorum uykusuzlugu son aylara yaklaştıkça dahda artiyoValla o bendede var. Hic bi sekilde olmuyo bide uyuyun dogmadan once cocuklar diyolar gelde uyu nasi uyicaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?