2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ay bunu bilmek guzelll..
Anlicaz yani dogurdumuzu anlamasaniz keske desene sanki pirt doye cikivercek cocuk
Hayirlisiyla bi doguralm artiz artiz konusacam ben de

Aynen canm saldm girdm ben de hicc umursamadm bana bakana ben bi fazla baktm

Normal canm aklinda boyle seyler olmasi, benm hic olmadindan degil yani sadece akisina birakmaya calisiyorm cabaliyorm.. Cunku yasicaz bunlari kacis yok ve elimizden gelenin en iyisini yapcamizi biliyormm

Ohh canim benim valla sizler denize girdikce ben ferahliyorum. Bakan baksin ne guzel heveslensinler eglendiysen sorun yok :)
benimki erkek yatak ıstırahati yapıyorum 37 dolana kadar Salı gününe kadar yani :)
Seninde sancilarin var oyle mi ?
Ben 38 gibi gelcegini dusunuyorum da benimkide erkek. Ama sey burdaki sanci cekenlerin hepsi sanki kiz gibi geldi erkek var mi acaba diye merak ettim. Kizlar 9 aya dogar erkekler 9 ay 10 gun surer derler ya :)
Gozleriylen yiyolaa adami ay

Kizlar ya bu haftaya kadar cati agrim falan hic olmadi. Acaba catim hic acilmadi mi ki.. Sanki cati acilmayinca normal dogum zor ilur gibi geliyor bana. Var mi boyle olan?

Kizlar ya bu haftaya kadar cati agrim falan hic olmadi. Acaba catim hic acilmadi mi ki.. Sanki cati acilmayinca normal dogum zor ilur gibi geliyor bana. Var mi boyle olan?
Bende o dediginden hic olmadi bu zamana kadar

Çatı ağrısı nasıl oluyor tam olarak ( :

2 gündür ona bakıyorum internetten de bendeki ağrı bacak ağrısı mı sadece anlayamadım.

Dizlerimden asagi agri var kizlar bende de.. ve adet olacak misim gibi hissediyorum.. hayir olsun insallahh

Can'ım benim geçmiş olsun..sanırım Buara Bi salgın var yoksa dektorların beyinlerinin sulanmasının başka bir açıklaması olamaz

Benim sorunlarım çok ve hala arttığı için , şaka yaptı kendince galiba :) ama üstüne basa basa 36 haftadan sonra prematüre likten çıkıyor Bebek sorun olmaz dedi, zaten benim diğerleride biri 35+3 te diğeri 37+o da doğmuştu

38+3 te , yani 39 cu haftaya girmişsin, ciğer geliştiricimi bir yaşıma daha girdim şimdi ilginç

Canim benimkide erkek 18. Haftadan beri dogmaya çalışıyor sipam dikiş durduduyor sadece :))

Çokkk canım skildi yaa yatiyim diyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt ustu hic olmuyor uykumm çok var hic uyanmadan uyumayı özledim kızım için uykusuzluk ta değer
Valla o bendede var. Hic bi sekilde olmuyo bide uyuyun dogmadan once cocuklar diyolar gelde uyu nasi uyicaksan

Benim kızım 35+ 3 te doğdu aniden , ona bile o iğneden hiç yapılmadı oysaki 4 gün boyunca nişanım geliyorsu, sadece 3 gün açık küvezde kaldı sonra yanımdaydı

Canim kuveze girmesi icin degil de solunum problemi ve yogun bakim gereksinimi gibi seyler istemiyorum dedi hoca.. aklimiz kalmasin dedi.. birde steroid uzun sureli kullanildigjnda sornu teskil ediyor diye biliyorum. Iki doz uygulanan igne problem yaratmiyor. Birde direk bebege uygulanmadigi icin sorun olmuyor diyorlar. Yoksa annem mudahale ederdi.. bir bildikleri vardir. Ben onlem almalarini isterim acikcasi. Gereksiz olsa uygulamazdi dr annemin yakin dostu..

Kızlar ağrım sancım var diye nst girdik bugün. Nst biraz ağrı çıktı. Alttan kontrol etti açılma yok, suyun iyi ama bebeğim başı dönmüş dedi. Ağrıların devam ederse başka yere gitmemi söyledi. Küvez yokmuş. Sanki doğurcam gibi konuştu. Ağrılarım gelip, geçiyor. 34 haftalık olduk. Acaba normal mi erken gebelik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…