Hadi hayırlı haberlerle gel inş :)Sıcaklardan uyuyamadığımiz yeni bir güne merhabadün eşimin abisinin nisanini yaptık çok şükür kazasız belasız,ben doğurmadan dinlene dinlene gittik geldik sıkıntı olmadı çok şükür bugün kontrolümuz var, geçen hafta kendi dr um yoktu başka bi dr ilgilenmisti sancım çıktığında.. bugün kendi drmuzla görüşeceğiz inşallah hayırlı haberler aliriz eşim cok tedirgin heyecanlı daha doğurmadan strese girdi garibim..
İnşallah canımHadi hayırlı haberlerle gel inş :)
ben de de aynı bu şekilde ağrı var bacaklarım falan ağırıyor. Arada kasığıma ani bi ağrı giriyor bunlar sancı mı acaba. Bu ara sıcak olmasına rağmen ayağıma hep çorap, üzerime de uzun pijama ve içime atlet giyiyorum üşütüp ağrım olmasın diye.Dizlerimden asagi agri var kizlar bende de.. ve adet olacak misim gibi hissediyorum.. hayir olsun insallahh
Allah ım bana da normal doğumu nasip et yarabbim analığın tüm tatlı zorluklarını tatmak istiyorumŞükürler olsun bayramı da bitirdik. Bir daha görmek nasiphayırlısıyla kurban Bayram'ında hepimizin çekirdek ailesi +1 mevcut olacak
Bugün çok değişik bir gün geçirdim. Üniversiteden küslü gibi olduğum bir arkadaşımla görüştüm. Beni aradı,şaşırdım. Buraya gezmeye gelmiş..hemen evime davet ettim kırmadı geldi. Ömür kısa..birbirimise güler yüz göstermişiz,aynı evi paylaşmışız,güzel günler geçirmişiz onların hatrına. Çok özlediğimi farkettim
Dedim ya değişik bir gün...yoğun görümce ve elti muhabbetine maruz kaldım! İçim ve ayaklarım şiştieltim aşırı pimpiriklidir. Çocukları neredeyse odadan odaya göndermeyecek bir şey olur diye küçük görümcem de organik,doğal bilmem ne diyerekten kafayı sıyırmış. 1,5 yaşında kızı var sürekli ısırgan kürü,keçiboynuzu suyu yok papatya özü yok bilmem ne..ayyy!fenalık bastı!!! Benim çocukta alerjik ya Bi dünya formül saydı bana..
İkiside sezaryenle doğum yapmış bana yumurtlamışım muamelesi çektiler. Biri çocuun başı büyüktü diğeri doktor daha bekletmedi seninki kendiliğinden geldi tabi rahat oldu..bahaneleri de hazır. Halbuki ikisi de isteğe bağlı sezaryen oldu. Ben normal istemiyorum yapamam dediklerini biliyorum,kendileri söylemişti. Şimdi hamileyim ya birden normal doğurma hevesine geldilerikisine de dedim 'sizin yapabileceğiniz iş değil yanlış anlamayın da..Masadan bardak kaldırmadınız korkunuzdan,yere bir şey düşse eğilip almıyordunuz! Bu kadar nazlılıkla o iş zor'
İlk doğumu olacak arkadaşlar sakin yanlış anlamasın! Sancının Nasıl bir olay olduğunu bilmeyen kişiler böyle basit basit konuşunca insan sinirden atlatıyor!
Dizlerimden asagi agri var kizlar bende de.. ve adet olacak misim gibi hissediyorum.. hayir olsun insallahh
Çokkk canım skildi yaa yatiyim diyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt ustu hic olmuyor uykumm çok var hic uyanmadan uyumayı özledimkızım için uykusuzluk ta değer
O zaman bu zamanlamalar kiza erkege bakmiyor demekki hurafe :)
Canim kuveze girmesi icin degil de solunum problemi ve yogun bakim gereksinimi gibi seyler istemiyorum dedi hoca.. aklimiz kalmasin dedi.. birde steroid uzun sureli kullanildigjnda sornu teskil ediyor diye biliyorum. Iki doz uygulanan igne problem yaratmiyor. Birde direk bebege uygulanmadigi icin sorun olmuyor diyorlar. Yoksa annem mudahale ederdi.. bir bildikleri vardir. Ben onlem almalarini isterim acikcasi. Gereksiz olsa uygulamazdi dr annemin yakin dostu..
Kızlar ağrım sancım var diye nst girdik bugün. Nst biraz ağrı çıktı. Alttan kontrol etti açılma yok, suyun iyi ama bebeğim başı dönmüş dedi. Ağrıların devam ederse başka yere gitmemi söyledi. Küvez yokmuş. Sanki doğurcam gibi konuştu. Ağrılarım gelip, geçiyor. 34 haftalık olduk. Acaba normal mi erken gebelik olur mu
Yok som haftaya kadar olmaması gayet normal kiminde erken başlar kiminde de doğuma az kala..yani sorun yok geç inan bana yaşamıyor olman çok daha iyi son haftaya gir zaten doya doya yaşıcaksın
Benim oğlan bugün o kadar çok aşağıda hareket ediyor ki inanamıyorum ellerini o kadar net hissediyorum ki tam özel bölgemde bu çocuk daha nereye kadar inecek
Uyuyamiyorum
inşllh canım.. Hatta oyleki ben alttan muayeneden çok korkup kendim suni sancıyı teklif ettim ama bana sancılarından kurtulmk için bebeği hemn dışarı mı çıkartıcksın gelmk istemiyor dior
Sıcaklardan uyuyamadığımiz yeni bir güne merhabadün eşimin abisinin nisanini yaptık çok şükür kazasız belasız,ben doğurmadan dinlene dinlene gittik geldik sıkıntı olmadı çok şükür bugün kontrolümuz var, geçen hafta kendi dr um yoktu başka bi dr ilgilenmisti sancım çıktığında.. bugün kendi drmuzla görüşeceğiz inşallah hayırlı haberler aliriz eşim cok tedirgin heyecanlı daha doğurmadan strese girdi garibim..
Allah ım bana da normal doğumu nasip et yarabbim analığın tüm tatlı zorluklarını tatmak istiyorum
Slm cnm geçmiş bayramın mübarek olsun. Kusura bakma kontroldü, bayramdı falan hiç giremedim nete. Ancak şimdi fırsatım oldu. Cnm evet arefe günü kontrole gittik. Büyüme devam ediyor az da olsa. Ama doktor hızlı bir büyüme yok dedi bu iyiye işaret. Başka öyle olan hamileler var bende ve öyle sağlıklı bir biçimde doğurup bebekleride sağlıklı oluyor dedi. Şimdilik korkacak bişey yok ve takipte olmamız gerek dedi. 20 gün sonra randevu verdi. İnşallah büyüme dururda bebişimin bir sağlık problemi olmaz. Çok dua ediyorum tüm hastalar ve mazlumlar ve kimsesizler için. Allah herkse yardımcı olur inşallah.
Kızlar wc ye gittiğimde akıntımda kırmızılık vardı endişelenip hastaneye geldik rahim ağzımda 1 cm'lik açılma var :s kan ve idrar tahlili verdim neden oldugunu anlamak için enfeksiyon olabilir denize falan girdimde :s ya da calsiyum magnezyum eksikliği olabilir dedi ama hiç kramp yasamadım ki ben Dr umda gerek görüp başlamamıştı 1 saate alıcaz sonuçları inş dua edin toparlim benim için henüz erken :s
Senin magnezyum içince geçiyor muydu biraz Bnde doğuma kadar kullanacakmışım ama hiççççç etkisi yok kramplara da devam bendeCanm devam ediyo mu agrilarin?? Adet sancisi deyince korktm genelde dogum sancisini da siddetli bi adet sancisi olarak ifade ederler dee??
Canm uykusuzluk arrk herkeste kroniklesti :) ben de kizim ne zaman misade ederse o zman uyuyorm o kadr..
Aynen canm hurafe ya cidden pek cok canli ornegi de varrr..
Doktorun diyorsa yaptiracaksin muhtemelen ben de doktorum ne derse yapiyorm sahsen baska doktorlarla kiyaslamiyorm, her yigidin yogurt yiyisi farkli sonucta. Tabi ki hayati bi mevzuda yanilma paylari asla olmamali.. Ama zararli olsa kimseye yapmazlardi zaten, demekki senin doktorun fazla garantici yani olabilirr
34 haftalik erken dogum olur, 36 yi tamamladiktan sonra normal kabul ediliyor. Ancak erken dogum demek illa sorunlar yasamak demek diil. Gayet sagliklica alip yanina verebilirler direk bebegini mesela yani dogum olmasi durumunda.. Ancak henuz acilma yoksa bence istirahatine devam et, insallah en hayirli zamanda dogar bebegin. Kuvez konusuna gelince evet oldugun hastanede olmasi daha iyi ama olur da ihtiyac olursa en yakin hastaneye yonlendiriyolar hemen.. Hakkinizda hayirlisi olsn insallahh..
Ay ebnm bayadir oluyo cati agrim meselaaa zaten guzel bi sey degilll.. Yataktan kalkiyorm bacak arasindan ozel bolgeye her yer nasi agrirrr... Magnezyum biraz iyi gelmisti simdi kesince tekrar hissetmeye basladmm...
Ay benm kiz da cis torbasina bazen bildiin tekme atiyor ucarak tuvalete gidiyormmm :))
Su an zaten uyuyabilenler sansli bi azinlik canm.. :)
Bu arada Allah senden razi olsn sabundan mi bilinmez ama ilk cikan yaralar baya sonmeye basladi rahatladm cok sukurrrrr yoksa desm boyle giderse kafayi yicemm..
Kendini cok kasiyosun sanirm muayene sirasinda canm senn?? Yani ben de henuz olmadm tamam hos gelmiyo kulaga ama anlatilanlardan biliyorm yani gayet rahat anlatan varr.. Sakin ol sen bebegin keyfini bekle canm
Zaten esler bizden beter stresli heyecanlii... :)
Hadi bakalm guzel haberlerle gel canm, benm kontrolum de yarinnn insallah bz de guzel haberlerle gelelimm..
Amin canm amin ben de aynen oyle istiyorm ama hayirlisi nasilsa oyle olsn tabii
1 cm den birsey olmaz diye biliyorum ama enfeksiyon mu acti acaba.. Ay insallah bir sorun cikmadan evinize gidersiniz daha erken dedigin gibiKızlar wc ye gittiğimde akıntımda kırmızılık vardı endişelenip hastaneye geldik rahim ağzımda 1 cm'lik açılma var :s kan ve idrar tahlili verdim neden oldugunu anlamak için enfeksiyon olabilir denize falan girdimde :s ya da calsiyum magnezyum eksikliği olabilir dedi ama hiç kramp yasamadım ki ben Dr umda gerek görüp başlamamıştı 1 saate alıcaz sonuçları inş dua edin toparlim benim için henüz erken :s
Slm kizlar ayaklarimda inanilmaz derecede şişlik var 2numara büyüdü resmen o bisey degil ama her gecen gun kirmizi kirmizi benekler oluşuyo ve kaşiniyo.ayaklarimdan gobegime kadar cikti alerji mi oluyo anlamiyorum ellerimde şişiyo ve parmak aralarim kaşiniyo
Can'ım genelde akıntı içinde gelir ilk işaret olarak umarım nişan değildir ama rahimdede açılma var diyorsun :/ bol bol dinlen dualarımız seninle doktordan çıkınca muhakkak yaz bize olur mu Allah yardımcın olsun hem yavrunun hem seninKızlar wc ye gittiğimde akıntımda kırmızılık vardı endişelenip hastaneye geldik rahim ağzımda 1 cm'lik açılma var :s kan ve idrar tahlili verdim neden oldugunu anlamak için enfeksiyon olabilir denize falan girdimde :s ya da calsiyum magnezyum eksikliği olabilir dedi ama hiç kramp yasamadım ki ben Dr umda gerek görüp başlamamıştı 1 saate alıcaz sonuçları inş dua edin toparlim benim için henüz erken :s
Gözğnaydın tatlım darısı başımagünaydın kızlar
Musmutlu bir gün diliyorum herkeze
Bende 30 lardan geri sayıma başladım yuhuuuuu
Dogru dürüst calisan hic bi doktor yokki tatilden dolayi gecenlerde sancm var diye gittim hastaneden geri gondereceklerdi neredeyse ben zorladim da nst ye girdimNerdeyse hepimizin ayakları 2 numara büyüyüp şiştiler. Yanlız değilsin o konuda ama kaşıntı için biran önce doktora git derim,bana pek normal gibi gelmedi. Geçmiş olsun
Gebelikten kaynaklı ilk hamileliğiğimde aynısını yaşadım bundada ellerimde parmak aralarımda yaşadım .. Doktora gitmen lazım muhakkak seni rahatlatacak bir ilaç yazacaktır çok geçmiş olsun.. Zor biliyorum ama kaşımamaya çalışSlm kizlar ayaklarimda inanilmaz derecede şişlik var 2numara büyüdü resmen o bisey degil ama her gecen gun kirmizi kirmizi benekler oluşuyo ve kaşiniyo.ayaklarimdan gobegime kadar cikti alerji mi oluyo anlamiyorum ellerimde şişiyo ve parmak aralarim kaşiniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?