2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet su içince hareketleniyorlar özellikle bol bol içince :)

Dogru dürüst calisan hic bi doktor yokki tatilden dolayi gecenlerde sancm var diye gittim hastaneden geri gondereceklerdi neredeyse ben zorladim da nst ye girdim

Ya arkadaş Tr de tatil diye bütün doktorlarmı kaybolur , bunların yedeği felan yokmudur hiç ilginç.
Sen başka bir hastaneye git dene bence

Neden kaynaklaniyomus peki ne demisti doktor sana nette arastirmaya kalksam bi suru olumsuzluk okuyup can sıkmak istemiyorum doktorum da yillik izinde

Oww sen daha50 lerdesin hehehe yolun uzun göründü birden bana
Bu son haftalar sanki çivilenmiş yerinde geçmiyor gibi ya 29 indiğimi görünce bir sevinç bastı işte
Bak sen şuna ya heyyyyyy dostum beni küçümseme ben bu ellileri görmek için neler çektim tabiiiiiii senin yerin rahat bu ay doğum olur hep diyorum ağustosun sonuna kalırsam ne Mutlu bana artık yürüyemiyorum bile

Ya arkadaş Tr de tatil diye bütün doktorlarmı kaybolur , bunların yedeği felan yokmudur hiç ilginç.
Sen başka bir hastaneye git dene bence
Sorma ya enistem kulak agrisiyla gitti iki gun farkli hastanelere ikisi de farkli teshis koyup farkli ilaclar verdi hangisine inanacak.isin icinde bebegim var

Neden kaynaklaniyomus peki ne demisti doktor sana nette arastirmaya kalksam bi suru olumsuzluk okuyup can sıkmak istemiyorum doktorum da yillik izinde
Yok ciddi bir şey değil demişti doktorum ..tamamen gebelikten kaynaklı Dedi krem yazdı her gün üç kere sürdüm geçirdi mi hayır az da olsa hafifletti..doğumdan sonra da kendi kendine tamamen geçti ..ama kaşıdıkça yayılır..hastanenin bir acilinden giriş yap şart değil kendi doktorunun olması ya da bir deri hastalıklarına gidebilirsin ordaki doktorda yazar sana ama böyle bırakma bıraktıkça çoğalıyor

Bunun icin once kadin doguma gitmek gerekmiyo mu

Zaten bu topiğin başlığına sadık bir tek ağustos annesi sen olursun galiba gerisi hep temmuz da gelir kikik

Allah ım bana da normal doğumu nasip et yarabbim analığın tüm tatlı zorluklarını tatmak istiyorum
normal doğum zor değil arkadaşlar hic korkmayin eskiden bende korkardim zor gelirdi ama üniversitede hocalarimın izlettigi video ile asmistim korkumu hamile kaldigim zamanda korkmuyordum sadece tekrar izlemedim heyecan yaratmasin diye. Dogumumda zor olmadi cok şükür

Sorma ya enistem kulak agrisiyla gitti iki gun farkli hastanelere ikisi de farkli teshis koyup farkli ilaclar verdi hangisine inanacak.isin icinde bebegim var

Hadi Can'ım ayyyy Allah sizleri korusun orda vallahi diyecek söz bulamıyorum .
İnş düzelir tekrar geçmiş olsun

Vakti gelmiş artık annesi şimdi nasılsın düştü mü sancıların dakikalara Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucagına alırsın

daniel @ikizannesi2016 kızlar durumlarinizdan haberdar edin bizleri müsait olunca..Allah yardımcınız olsun..sağ salim kavuşun inşallah bebislere ..

daniel Allah yardımcın olsun canım. Kolaylıkla kucağına alırsın umarım.

herkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…