- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Gözğnaydın tatlım darısı başıma
Evet su içince hareketleniyorlar özellikle bol bol içince :)Bende bugun ruyamda ic camasirimda kan gordum bebegime birsey oldu sandim. Bu aralar hareketleri cok degil cunku gecen haftaya gore.. Ama nette okudum yeri daraldikca azalir diyordu hareketler. Ona yoruyorum. Bilinc altima islemis ruyamda gordum o yuzden..
Birde birsey farkettim kizlar.. Su ictikce benim oglan hareketleniyor. Dun test etmek icin baya bi su ictim baya hareketliydi.. Sizde boyle birsey farkettiniz mi
Dogru dürüst calisan hic bi doktor yokki tatilden dolayi gecenlerde sancm var diye gittim hastaneden geri gondereceklerdi neredeyse ben zorladim da nst ye girdim
Neden kaynaklaniyomus peki ne demisti doktor sana nette arastirmaya kalksam bi suru olumsuzluk okuyup can sıkmak istemiyorum doktorum da yillik izindeGebelikten kaynaklı ilk hamileliğiğimde aynısını yaşadım bundada ellerimde parmak aralarımda yaşadım .. Doktora gitmen lazım muhakkak seni rahatlatacak bir ilaç yazacaktır çok geçmiş olsun.. Zor biliyorum ama kaşımamaya çalış
Bak sen şuna ya heyyyyyy dostum beni küçümsemeOww sen daha50 lerdesin heheheyolun uzun göründü birden bana
Bu son haftalar sanki çivilenmiş yerinde geçmiyor gibi ya 29 indiğimi görünce bir sevinç bastıişte
Sorma ya enistem kulak agrisiyla gitti iki gun farkli hastanelere ikisi de farkli teshis koyup farkli ilaclar verdi hangisine inanacak.isin icinde bebegim varYa arkadaş Tr de tatil diye bütün doktorlarmı kaybolur , bunların yedeği felan yokmudur hiç ilginç.
Sen başka bir hastaneye git dene bence
Yok ciddi bir şey değil demişti doktorum ..tamamen gebelikten kaynaklı Dedi krem yazdı her gün üç kere sürdüm geçirdi mi hayır az da olsa hafifletti..doğumdan sonra da kendi kendine tamamen geçti ..ama kaşıdıkça yayılır..hastanenin bir acilinden giriş yap şart değil kendi doktorunun olması ya da bir deri hastalıklarına gidebilirsin ordaki doktorda yazar sana ama böyle bırakma bıraktıkça çoğalıyorNeden kaynaklaniyomus peki ne demisti doktor sana nette arastirmaya kalksam bi suru olumsuzluk okuyup can sıkmak istemiyorum doktorum da yillik izinde
Bunun icin once kadin doguma gitmek gerekmiyo muYok ciddi bir şey değil demişti doktorum ..tamamen gebelikten kaynaklı Dedi krem yazdı her gün üç kere sürdüm geçirdi mi hayır az da olsa hafifletti..doğumdan sonra da kendi kendine tamamen geçti ..ama kaşıdıkça yayılır..hastanenin bir acilinden giriş yap şart değil kendi doktorunun olması ya da bir deri hastalıklarına gidebilirsin ordaki doktorda yazar sana ama böyle bırakma bıraktıkça çoğalıyor
Bak sen şuna ya heyyyyyy dostum beni küçümsemeben bu ellileri görmek için neler çektim tabiiiiiii senin yerin rahat bu ay doğum olur hep diyorum ağustosun sonuna kalırsam ne Mutlu bana artık yürüyemiyorum bile
normal doğum zor değil arkadaşlar hic korkmayin eskiden bende korkardim zor gelirdi ama üniversitede hocalarimın izlettigi video ile asmistim korkumu hamile kaldigim zamanda korkmuyordum sadece tekrar izlemedim heyecan yaratmasin diye. Dogumumda zor olmadi cok şükürAllah ım bana da normal doğumu nasip et yarabbim analığın tüm tatlı zorluklarını tatmak istiyorum
Sorma ya enistem kulak agrisiyla gitti iki gun farkli hastanelere ikisi de farkli teshis koyup farkli ilaclar verdi hangisine inanacak.isin icinde bebegim var
Bende sadikgillerden olacagim sekerimZaten bu topiğin başlığına sadık bir tek ağustos annesi sen olursun galibagerisi hep temmuz da gelir kikik
Bende sadikgillerden olacagim sekerim
Vakti gelmiş artık annesi şimdi nasılsın düştü mü sancıların dakikalara Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucagına alırsın
daniel @ikizannesi2016 kızlar durumlarinizdan haberdar edin bizleri müsait olunca..Allah yardımcınız olsun..sağ salim kavuşun inşallah bebislere ..
daniel Allah yardımcın olsun canım. Kolaylıkla kucağına alırsın umarım.
Sagol cnmmHadi Can'ım ayyyyAllah sizleri korusun orda vallahi diyecek söz bulamıyorum .
İnş düzelir tekrar geçmiş olsun
Dimi balim valla ay ben sokEvet su içince hareketleniyorlar özellikle bol bol içince :)
Bilemedim iste. Sanki simdiden catisi acilanlar daha rahat dogururmus gibi geldi bana. O yuzden sordum.Şuanda haftan erken zaten illa olması gerekmiyor ki kiminde direk doğuracağı Zaman başlar ..ayrıca çatı şimdiden niye açılsın ki doğuma yakın açılma başlar
Amiinnnn hepimizee insallahhhh .. Saglikla bebisleri kucaklarda hoppidi yapariz insallahhhKikiki ayy ben çok güldüm bugün kız sadıkgil Allah sizlere ve bebişlerinize uzun ömürler versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?