- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
herkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.
Allah bagislasin canim masallah iyi dogmus saglikli sihhatli olsun. Sariliginiz var mi ?herkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.
Canim Allah senden de razi olsun gecmis olsun. Yaralar tamamen gecinceye kadar devam et. Nasil zor bir durum oldugunu cok iyi bilirim. Ben o zamanlar 4 aylik falandim. Inan daha ileri aylar olmus olsaydi sezeryanla bebegi aldirmayi bile dusunmustumCanm devam ediyo mu agrilarin?? Adet sancisi deyince korktm genelde dogum sancisini da siddetli bi adet sancisi olarak ifade ederler dee??
Canm uykusuzluk arrk herkeste kroniklesti :) ben de kizim ne zaman misade ederse o zman uyuyorm o kadr..
Aynen canm hurafe ya cidden pek cok canli ornegi de varrr..
Doktorun diyorsa yaptiracaksin muhtemelen ben de doktorum ne derse yapiyorm sahsen baska doktorlarla kiyaslamiyorm, her yigidin yogurt yiyisi farkli sonucta. Tabi ki hayati bi mevzuda yanilma paylari asla olmamali.. Ama zararli olsa kimseye yapmazlardi zaten, demekki senin doktorun fazla garantici yani olabilirr
34 haftalik erken dogum olur, 36 yi tamamladiktan sonra normal kabul ediliyor. Ancak erken dogum demek illa sorunlar yasamak demek diil. Gayet sagliklica alip yanina verebilirler direk bebegini mesela yani dogum olmasi durumunda.. Ancak henuz acilma yoksa bence istirahatine devam et, insallah en hayirli zamanda dogar bebegin. Kuvez konusuna gelince evet oldugun hastanede olmasi daha iyi ama olur da ihtiyac olursa en yakin hastaneye yonlendiriyolar hemen.. Hakkinizda hayirlisi olsn insallahh..
Ay ebnm bayadir oluyo cati agrim meselaaa zaten guzel bi sey degilll.. Yataktan kalkiyorm bacak arasindan ozel bolgeye her yer nasi agrirrr... Magnezyum biraz iyi gelmisti simdi kesince tekrar hissetmeye basladmm...
Ay benm kiz da cis torbasina bazen bildiin tekme atiyor ucarak tuvalete gidiyormmm :))
Su an zaten uyuyabilenler sansli bi azinlik canm.. :)
Bu arada Allah senden razi olsn sabundan mi bilinmez ama ilk cikan yaralar baya sonmeye basladi rahatladm cok sukurrrrr yoksa desm boyle giderse kafayi yicemm..
Kendini cok kasiyosun sanirm muayene sirasinda canm senn?? Yani ben de henuz olmadm tamam hos gelmiyo kulaga ama anlatilanlardan biliyorm yani gayet rahat anlatan varr.. Sakin ol sen bebegin keyfini bekle canm
Zaten esler bizden beter stresli heyecanlii... :)
Hadi bakalm guzel haberlerle gel canm, benm kontrolum de yarinnn insallah bz de guzel haberlerle gelelimm..
Amin canm amin ben de aynen oyle istiyorm ama hayirlisi nasilsa oyle olsn tabii
Canim gozun aydin. Darisi bizim basimiza. Gogus ucu icin lansinoh adli bitkisel bir krem var eczanelerde satiliyor onu oneririmherkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
herkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
Slm kizlar ayaklarimda inanilmaz derecede şişlik var 2numara büyüdü resmen o bisey degil ama her gecen gun kirmizi kirmizi benekler oluşuyo ve kaşiniyo.ayaklarimdan gobegime kadar cikti alerji mi oluyo anlamiyorum ellerimde şişiyo ve parmak aralarim kaşiniyo
Kızlar wc ye gittiğimde akıntımda kırmızılık vardı endişelenip hastaneye geldik rahim ağzımda 1 cm'lik açılma var :s kan ve idrar tahlili verdim neden oldugunu anlamak için enfeksiyon olabilir denize falan girdimde :s ya da calsiyum magnezyum eksikliği olabilir dedi ama hiç kramp yasamadım ki ben Dr umda gerek görüp başlamamıştı 1 saate alıcaz sonuçları inş dua edin toparlim benim için henüz erken :s
Senin magnezyum içince geçiyor muydu biraz Bnde doğuma kadar kullanacakmışım ama hiççççç etkisi yok kramplara da devam bende
Bende bugun ruyamda ic camasirimda kan gordum bebegime birsey oldu sandim. Bu aralar hareketleri cok degil cunku gecen haftaya gore.. Ama nette okudum yeri daraldikca azalir diyordu hareketler. Ona yoruyorum. Bilinc altima islemis ruyamda gordum o yuzden..
Birde birsey farkettim kizlar.. Su ictikce benim oglan hareketleniyor. Dun test etmek icin baya bi su ictim baya hareketliydi.. Sizde boyle birsey farkettiniz mi
Oww sen daha50 lerdesin heheheyolun uzun göründü birden bana
Bu son haftalar sanki çivilenmiş yerinde geçmiyor gibi ya 29 indiğimi görünce bir sevinç bastıişte
Bende sadikgillerden olacagim sekerim
Canim Allah senden de razi olsun gecmis olsun. Yaralar tamamen gecinceye kadar devam et. Nasil zor bir durum oldugunu cok iyi bilirim. Ben o zamanlar 4 aylik falandim. Inan daha ileri aylar olmus olsaydi sezeryanla bebegi aldirmayi bile dusunmustum
Bende pek su koliklik olmadigi icin farkediyorum canim :)) bak bigun bi dikkat et anlarsin valla benim cok dikkatimi cekti :)Dogru yeri azaldikca bence de normal canm, kontrolde de her sey normal cikiyor nasilsa cok sukurr
Ben hic dikkat etmemistm su ictikce hareket cogaliyor muuu, gerci ben surekli iciciym
Sadikgil miii hahahah deli kizz
Kilosunu dusunme (+-)250gram yanilma payi var sonucta..Kizlarrrr, 20den geri sayima basladigim izne de ayrildigim icin bir nevi ilk izin gunum olan bu guzel gunden merhabaaa!bayadir giremiyorum is yerinde son haftalarim inanilmaz yogundu evde bilgisayar yok telefondan girmeyi de pek sevmiyorum bayadir takip edemedim sizi... oncelikle gecmis bayraminiz kutlu mutlu olmustur ins! Doguranlari tebrik ederim! hastalara sifa dilerim!
Gectigimiz cumrtesi kontrol vardi. Karin cevremiz ve kilo haric 36 hafta ile uyumluydu. Ama bana yine bu bbebek 2500gr yani zayif dedi! Hic moralimi bozmadim bu sefer! Dedim elinden geleni yapiyorum yapi meselesi demekki ben zayifim esim zayif. Oda zaten az da olsa duzenli kilo alimi var endise edilcek bi durum degil ama yine de dikkat et dedi. Suyunu yuruyusunu ihmal etme dedi. Pazartesiye gun verdi cati muaynesi ve ilk nst icin!Annemin beni dogururken cok zorlandigini cati darligindan cikamayinca benim vakumla alindigimi anlattim bu durum genellikle genetiktir dedi pzt kontrol snrasi karari vericez. Cok istiyordum normal ama annem gibi okdr aci cekip bebegimi riske atmak istemem. Acidan kastim annemin karnina once el sonra dirsek en son da uzerine cikip dizi ile bastirmis ebe ve hasta bakicilar. Yine olmamis vakumla cekmisler... Annem 1 ay wcye bile gidememis dikis degil sadece beli de acayip hasar gormus su anda da 6 tane fitik var belinde! Ki vakumdan ziyade okdr acidan snr muhtemelen yine sezeryan derler bana. O yuzden normal dogum delisi ben henuz cati muaynem yapilmamis olsada sezeryan fikrine de alistirdm kendimi. Arastirmalarima gore yurtdisinda bakmuyorlarmis bile. Cati dogumda da acilabilirmis. %5 kadinin catisi acilmazmis dar olurmus ama ulkemizde doktorların ispati mumkun olmadigi icin sezeryana yonlendirme genel bahanesi de cati darligiymis buna bakarsan tr de cati darlik orani %30-40fln!!! Bu sebeple denesem mi normali diye de dusunmuo degilim.Cati muaynesi olup doktorunun catisi dar olanlara yorumu nedir baktiran yada duyan varsa bana bi fikir verirlerse cok sevinirim. Bu arada yine arastirmalarima gore kendi kendimi muayne ettim resmen dar iki parmak zor girio hic acilma yumusama olmamis doguma sayili gun kaldi zaten evlilik boyunca da bu darlik kocamin mutluluk sebeplerinden biri
Karnımdaki küçüklüğün biraz daha beklemesi taraftarıyım. Henüz çok küçük çünküSelam canım, karnındaki oğluş ne durumda hala beklermi dersin. Bizimby agustos bebişleri pek aceleci görünüyor,seninkide bir süpriz yapar mı acep. Bende genelde dikkatli biriyimdir ama bir o kadardaaaaa umursamaz denecek kadarda genişimdir. Benim anneliğim nasıl olur gerçektwn merak ediyorum. Kimine göre aşırı pimpirikli biri olucam. Kimine görede çok soğukkanlı, keyfine göre rahat bir anne olucam. İnanın şuan tayin edemiyorum.hamileliğimdede aşırı hareketli oldum kendimi saknmadım. Ana kendimi dinlediğimde aykırı birşwy olduğunu hissettiğimde de onu çok abarttım. Sonumu bende merak ediyorum. Akşam üstü cnmız sıkıldı bir avmye gidelim dedik. Mağazada indirimli bebiş kıyAfetlerine bakıyım dedim belki bişiler alırım. Zaten hep kız çocukları için cicili bicili şeyler var. Erkek bebişlere gelince zıbın, desenli tulum o kadar,kızların ne güzel 1 aylık elbiseleri var yaaaaa,insan özeniyor ne bilim,ayyy oğluşum küsmesin bana papyonlu gömlek aradım onada giydiriyim diye bulamadım. 1 ayı anca tamamlamıştır diye düşündüğüm vir bebiş gördüm mağazada. Yüzü çok tatlıydı,bembeyazdı saçlarıda yoktu. Babasının kucağındaydı, anneside bişiler bakıyordu derken,,,,çocukkkk bir feryadı bastırdıııııama nasul bşr ağlama diyim böyle yalancı gibi,ama kıpkırmızı oldu belli bir sıkıntısı var. Annenin umrumda değil, babada bir sağa bir sola çeviriyor ama yok susmuyor. Artık sesi beni gıdıklamaya başlamıştı, bebek ağlamasıda çok zor yaaa., büyük ihtimal kulak tıpası takacağım çocuk ağlarken, ay çok sinir gıdıklayıcı ağlıyorlar. Dedim bu kadar ağlamaya bebek meme istiyor herhaldee, ama annede hala tık yok. Rahatlığına, umursamazlığına cidden ayar oldm. Eşimle biz uzaktan izliyoruz napçaklar diye,eee tabi görmemişiz nabalım. Sonra baba gaz çıkarıcı hareketler yaptı bebişe, ondan sonra cocugun gazı çıktı,feryat kesildi. Biz eşimle böyle kala kaldıkkkk. Demekki dedik uzaktan göründüğü gibi değil, mana vulmaya benzemiyor. Acep bizim başımıza ne gelecek, o gaz çıkarmakta önemli mesele.offffff gözümde korkmuyor değil. Ciyak ciyak feryat,insan alışıyor demi. Herkesin ilk lafı o zaten, ayyyy bu iyi günlerin keşke hep karnımda kalsa deseydin diceksinnnnn. Ay durun teker teker gelin. Tabiki zor evet ama her çocuk aynı değilki. İnsanı kötü anılarla çok ciddi etkiliyorlar, büyükkkk önyargıyla başlıyoruz onlarla yaşamaya sonra. Allahım bol bol sabır versin bizlere gerçekten, bebişle ilgilenmek zor,birde gelen gidnin söyledikleri,yorgunluk,uykusuzluk cabası. Nolursa olsun, psikolojimizi bozmadan bugünlerinde nasıl olsa geçeceğini düşünüp,herşeyin yolunda gideceğine kendimizi ikna etmemiz lazım.elbetteki kolay değil ama kolaylaştırabiliriz diyorum ve hepinizi öpüyorum tontişlerle birlikte.
Ah o elleeerBenim oğlan bugün o kadar çok aşağıda hareket ediyor ki inanamıyorum ellerini o kadar net hissediyorum ki tam özel bölgemde bu çocuk daha nereye kadar inecek
Evt cnm sivi birseyler tuketince cok hareketleniyor benmkideBende bugun ruyamda ic camasirimda kan gordum bebegime birsey oldu sandim. Bu aralar hareketleri cok degil cunku gecen haftaya gore.. Ama nette okudum yeri daraldikca azalir diyordu hareketler. Ona yoruyorum. Bilinc altima islemis ruyamda gordum o yuzden..
Birde birsey farkettim kizlar.. Su ictikce benim oglan hareketleniyor. Dun test etmek icin baya bi su ictim baya hareketliydi.. Sizde boyle birsey farkettiniz mi
Kizlarrrr, 20den geri sayima basladigim izne de ayrildigim icin bir nevi ilk izin gunum olan bu guzel gunden merhabaaa!bayadir giremiyorum is yerinde son haftalarim inanilmaz yogundu evde bilgisayar yok telefondan girmeyi de pek sevmiyorum bayadir takip edemedim sizi... oncelikle gecmis bayraminiz kutlu mutlu olmustur ins! Doguranlari tebrik ederim! hastalara sifa dilerim!
Gectigimiz cumrtesi kontrol vardi. Karin cevremiz ve kilo haric 36 hafta ile uyumluydu. Ama bana yine bu bbebek 2500gr yani zayif dedi! Hic moralimi bozmadim bu sefer! Dedim elinden geleni yapiyorum yapi meselesi demekki ben zayifim esim zayif. Oda zaten az da olsa duzenli kilo alimi var endise edilcek bi durum degil ama yine de dikkat et dedi. Suyunu yuruyusunu ihmal etme dedi. Pazartesiye gun verdi cati muaynesi ve ilk nst icin!Annemin beni dogururken cok zorlandigini cati darligindan cikamayinca benim vakumla alindigimi anlattim bu durum genellikle genetiktir dedi pzt kontrol snrasi karari vericez. Cok istiyordum normal ama annem gibi okdr aci cekip bebegimi riske atmak istemem. Acidan kastim annemin karnina once el sonra dirsek en son da uzerine cikip dizi ile bastirmis ebe ve hasta bakicilar. Yine olmamis vakumla cekmisler... Annem 1 ay wcye bile gidememis dikis degil sadece beli de acayip hasar gormus su anda da 6 tane fitik var belinde! Ki vakumdan ziyade okdr acidan snr muhtemelen yine sezeryan derler bana. O yuzden normal dogum delisi ben henuz cati muaynem yapilmamis olsada sezeryan fikrine de alistirdm kendimi. Arastirmalarima gore yurtdisinda bakmuyorlarmis bile. Cati dogumda da acilabilirmis. %5 kadinin catisi acilmazmis dar olurmus ama ulkemizde doktorların ispati mumkun olmadigi icin sezeryana yonlendirme genel bahanesi de cati darligiymis buna bakarsan tr de cati darlik orani %30-40fln!!! Bu sebeple denesem mi normali diye de dusunmuo degilim.Cati muaynesi olup doktorunun catisi dar olanlara yorumu nedir baktiran yada duyan varsa bana bi fikir verirlerse cok sevinirim. Bu arada yine arastirmalarima gore kendi kendimi muayne ettim resmen dar iki parmak zor girio hic acilma yumusama olmamis doguma sayili gun kaldi zaten evlilik boyunca da bu darlik kocamin mutluluk sebeplerinden biri
Suyun gucuu iste valla sut yapiyo bebegi hareketlendiriyor masallah :)Evt cnm sivi birseyler tuketince cok hareketleniyor benmkide
Hayırlısıyla sağlıkla zamanlıca gelsin kuzucukKızlar wc ye gittiğimde akıntımda kırmızılık vardı endişelenip hastaneye geldik rahim ağzımda 1 cm'lik açılma var :s kan ve idrar tahlili verdim neden oldugunu anlamak için enfeksiyon olabilir denize falan girdimde :s ya da calsiyum magnezyum eksikliği olabilir dedi ama hiç kramp yasamadım ki ben Dr umda gerek görüp başlamamıştı 1 saate alıcaz sonuçları inş dua edin toparlim benim için henüz erken :s
Az kaldı azgünaydın kızlar
Musmutlu bir gün diliyorum herkeze
Bende 30 lardan geri sayıma başladım yuhuuuuu
Gözünüz aydın. Maşallah barekallah. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Sağlıklı,başarılı,huzurlu,mutlu,bereketli ve uzun bir ömrü olsun. İyilerle ve iyiliklerle karşılaştırsın Rabbimherkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
Bende pek su koliklik olmadigi icin farkediyorum canim :)) bak bigun bi dikkat et anlarsin valla benim cok dikkatimi cekti :)
ben de de aynı bu şekilde ağrı var bacaklarım falan ağırıyor. Arada kasığıma ani bi ağrı giriyor bunlar sancı mı acaba. Bu ara sıcak olmasına rağmen ayağıma hep çorap, üzerime de uzun pijama ve içime atlet giyiyorum üşütüp ağrım olmasın diye.
Pazartesi ye doktorum gelene kadar dayansam çok mutlu olcam :)
Canm devam ediyo mu agrilarin?? Adet sancisi deyince korktm genelde dogum sancisini da siddetli bi adet sancisi olarak ifade ederler dee??
Canm uykusuzluk arrk herkeste kroniklesti :) ben de kizim ne zaman misade ederse o zman uyuyorm o kadr..
Aynen canm hurafe ya cidden pek cok canli ornegi de varrr..
Doktorun diyorsa yaptiracaksin muhtemelen ben de doktorum ne derse yapiyorm sahsen baska doktorlarla kiyaslamiyorm, her yigidin yogurt yiyisi farkli sonucta. Tabi ki hayati bi mevzuda yanilma paylari asla olmamali.. Ama zararli olsa kimseye yapmazlardi zaten, demekki senin doktorun fazla garantici yani olabilirr
34 haftalik erken dogum olur, 36 yi tamamladiktan sonra normal kabul ediliyor. Ancak erken dogum demek illa sorunlar yasamak demek diil. Gayet sagliklica alip yanina verebilirler direk bebegini mesela yani dogum olmasi durumunda.. Ancak henuz acilma yoksa bence istirahatine devam et, insallah en hayirli zamanda dogar bebegin. Kuvez konusuna gelince evet oldugun hastanede olmasi daha iyi ama olur da ihtiyac olursa en yakin hastaneye yonlendiriyolar hemen.. Hakkinizda hayirlisi olsn insallahh..
Ay ebnm bayadir oluyo cati agrim meselaaa zaten guzel bi sey degilll.. Yataktan kalkiyorm bacak arasindan ozel bolgeye her yer nasi agrirrr... Magnezyum biraz iyi gelmisti simdi kesince tekrar hissetmeye basladmm...
Ay benm kiz da cis torbasina bazen bildiin tekme atiyor ucarak tuvalete gidiyormmm :))
Su an zaten uyuyabilenler sansli bi azinlik canm.. :)
Bu arada Allah senden razi olsn sabundan mi bilinmez ama ilk cikan yaralar baya sonmeye basladi rahatladm cok sukurrrrr yoksa desm boyle giderse kafayi yicemm..
Kendini cok kasiyosun sanirm muayene sirasinda canm senn?? Yani ben de henuz olmadm tamam hos gelmiyo kulaga ama anlatilanlardan biliyorm yani gayet rahat anlatan varr.. Sakin ol sen bebegin keyfini bekle canm
Zaten esler bizden beter stresli heyecanlii... :)
Hadi bakalm guzel haberlerle gel canm, benm kontrolum de yarinnn insallah bz de guzel haberlerle gelelimm..
Amin canm amin ben de aynen oyle istiyorm ama hayirlisi nasilsa oyle olsn tabii
Aynn cnm maden suyu, magnezyum ,su icince cok hareketliBende fark ettim ozellikle maden suyu içince cok hareket ediyor
Allah korusun canim iyi yapiyorsun.. artik yavas yavas bu tip sorunlarimizin olmasi normaldir.. sali da benim kontrolum var.. en cok bebek buyudu mu kilo aldi mi diye meraktayim bende inanki.. 3 kiliyu gecsi istiyoru ya.. azicik ele avuca gelsin istiyorummm
Canim agrilarim gecti cok sukur ama doğum alametleri bunlar farkindayim... kizimm geluyorum anne ona gore... diye uyariyor beni resmen.. en cok geceleri korkuyorum aniden sanciyla uyanirim diye
Dr konusunda da sana katiliyorum.. dr a zaten cok guveniyorum cok tecrubeli.. ayrica annemin calisma arkadasi dostu.. beni de kizi gibi görüyor sagolsun.. birde tup bebek surecimizi bebegi nasil zor elde ettigimizi bildiginde n asla risk istemiyor.. normal dogurtmam seni dedi bana mesela.. direkt sezeryan dedi.. bebeklerin h3psi degerli orasi ayri konu. Ancak dr bu durhmda kendini garanti altina almak istiyor.. cok sukur ki mucizeyi yasiyorum ben.. dualarla gelen bir bebisim olacak.. rabbimin bana verdigi cevap, sesimi duydudugunun en buyuk kaniti kizim melegimmmm geliyor.. bunlari sana yazarken bile kotu oluyorum gozyaslarim suzuluyor bogazim aciyor.. bu sebeple dr ne derse o diyoru m bende senin gibi.. ne derlerse o olsun.. kizimi kucagima saglikla almam icin ne gerekiyorsa hepsine eyvallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?