Yok Can'ım ben direk cilt hastalıklarına gittim çünkü Ada'm benlik konu değil cilt uzmanı bakar demiştiBunun icin once kadin doguma gitmek gerekmiyo mu
Ayyyyy dimi ağustosa bir ben kalacam burdaZaten bu topiğin başlığına sadık bir tek ağustos annesi sen olursun galibagerisi hep temmuz da gelir kikik
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün dilerim dikişlerin de çabucaak iyileşir toparlanırsın çok sevindim sağlıkla kucagına almana Allah uzun ömürler versin miniğineherkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.
Yok kız benim ilkinde nişan geldikten 1 gün sonra açılma başladı düşün 1 günde sancıyla geçti son ana kadar olmasa da sorun yokBilemedim iste. Sanki simdiden catisi acilanlar daha rahat dogururmus gibi geldi bana. O yuzden sordum.
Hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallahKızlar çok heyecanliyim bugün aksam Kızımı görecem kontrolümüz var özledim valla.en son 18 gün önce görmüştüm.bakalım ne kadar büyümüş kilosu boyu..32+3 günlük olduk..
maasallah canim..Bebegini saglikla huzurla buyut insallah..hep demisimdir ultrasondaki kg olcumleri herzaman uyumlu olmuyor diye,sizinki de oyle olmus..cok sukur kolaylikla atlatmissin,tekrar hayirli olsun..herkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.
Bol bol ısıracaz bol bolKarnımdaki küçüklüğün biraz daha beklemesi taraftarıyım. Henüz çok küçük çünküinşallah bekler. Nasıl bir anne olacağını sen dahil kimse bilemez. Ama ben gayet eminim ki çocuğuna en iyi şekilde bakacaksın. Çünkü bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz ve daha iyi kimse gelemez. Doğduğunda bebekler sadece annelerini tanır. Diğer herkes yabancıdır ve huzursuzluk sebebidir. İlk çocuğun olacağı için tecrübesizlikten çok saçmaladığın olacak o su götürmez bir gerçek,herkeste olan bir durum bu zamanla her şeye alışılıyor ve pratikleşiliyor. Zamanla her şey daha iyi oluyor.
Kesinlikle kolay demiyorum. Kısa bir süre sonra Allah'ın izniyle neden 'cennet anaların ayakları altındadır' demiş anlaşılacak
Ah o elleeerbazen yürürken mıncırıyor beni bacaklarım birbirine dolanıyor hele o ayakları. Karnımın sağ tarafını yaraladı! Çıkınca ısıracam o minik pamukçukları
Valla cnm nst kisminda haklisin normalde 28den 30 sonra yapmaya baslaniyor. Bende sordum o haftalarda bakariz ona simdilik gerek yok bi sonrakine fln diye gecistirdi.. niye bu kadar gec diye sordum son muayne de 36dan once gereksiz bi isaret gorursek yapilir dedi yani sanci kanama vs olursa.. gerek de olmadi dedigi gibi 37 de bakilcak... hatta sanki 37yi bile cok onemsemiyor gibi geldi bana 40dan once dogurtmicak beni galibaKilosunu dusunme (+-)250gram yanilma payi var sonucta..
Catidan matidan hic anlamiyorum yorum yapamayacagim :)
İnsallah normal dogurursun. Birde nts icin gec kalmissin gibime geldi benim. Ben bugun sat gore 33 usg gore 33+5 gorunum ramen 2 hafta sonra filan ntsye sokucaklarda seninki gec geldin bana yani..
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin .....
Ah canımmmm ne güzeliznede çıktın, benim daha 2 hafta çalışma sürem var. Şu tatil acayip iyi geldi çok dinlendim,çok güzel oldu valla. Ben anlamıyorum benim bebişte kiloda 2 hafta geriden geliyor,ama doktorumuz bu durumdan acayip memnunnnn. Ben sanki az gibi dedikçe, ne azı gayet iyi kilosu var. Kolaycacık doğuracaksın diyip duruyor. Senin doktor neden böyle diyor anlamadım. Hani kontrollerde kilodu hiç artmamış gibi değer çıksa anlarımda, sürekli bu beneğinkilsu az demesi benimsinirimi oynattı açıkçası. Cnm hakkında hayırlısı olsun. Sende hareketli bir insansın normaldoğumu denemeni öneririm tabi, bebişin kilosuda çok normal bence rahat çıkacak gibi geliyor. Zaten baktın açılmalar olmuyor,mecbur sezeryan olursun geçer gider. Ama bormal doğumu beklesemiydim acaba diye sonradan bu fikir yemesin seni. Annenin senaryosu ciddn korkunç,önyargılı bakman normal,ama babanın genlerindende aktarılan bir geçmiş var,baba tarafının kadınları nasıl doğum yapmş onlarada bak bence. Çatı muayeneni yapınca bizede haber et bende çok merak ediyorum. Bizimki 2 hafta sonra bakıcak. O zamanda nasıl yapıyorsa kocama öğreticem, doğum mu oluyor, yalancı mı sancılar anlamak için kullanabilirşz diyorum. Kendinize dikkat edin.
İnşallahHadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah
Bana 'aaaa sen hala doğurmadın mı?' Diyenlere 1 aydan az kaldı diyorum yine de tatmin olmayıp 'alla alla çok Zaman geçti' diyorlarBol bol ısıracaz bol bolohhh be artık doğum ne Zaman diye soranlara önümüzdeki ay diyebiliyorum
Maşallah barekallah kuzuya. Çok güzel. Sağlıkla gelsin yavrucukKızlar bugunki kontrolumde bebeğimin olçumu 36+4 le tam uyumlu çıktı çok şukur. Kilosuda 2800 olçuldu. Hiç bi gerilik yok dedi çok şukur.. Çok mutlu oldum.. Bugun wc ye gidince pedimde bir damla kahve rengi akıntı gordum, dr hemn vajinal ultrason baktı kanama faln yok dedi ama ben ordan gelip kendimi silibce peçete tekrar hep kahverengi leke oldu. Çok endişeliyim. Acaba bu açılma belirtisi olabilir mi. Açıklığa hiç bakılmadı bugun.
Gözün aydın bebegini güle güle büyüt cnm.Gögüs ucu için lansinoh ve garmastan krem öneririm ama en önemlisi imkanın varsa emzirdikten sonra 10-15 dk açık bırak çamaşır yada gögüs pediyle hemen kapatma.Sütün emdikçe gelir ve bol su tüketmeni öneririm.bol sütün olur inşallahherkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
Cnm nisan kahveydi benmde ama acilma cok gecte olabilir. Bendede acilma olmamisti. Sen baya sıkıntı cektin ya. Allah kurtarsin bi an evvel inş.Kızlar bugunki kontrolumde bebeğimin olçumu 36+4 le tam uyumlu çıktı çok şukur. Kilosuda 2800 olçuldu. Hiç bi gerilik yok dedi çok şukur.. Çok mutlu oldum.. Bugun wc ye gidince pedimde bir damla kahve rengi akıntı gordum, dr hemn vajinal ultrason baktı kanama faln yok dedi ama ben ordan gelip kendimi silibce peçete tekrar hep kahverengi leke oldu. Çok endişeliyim. Acaba bu açılma belirtisi olabilir mi. Açıklığa hiç bakılmadı bugun.
Nişan olabilir Can'ımKızlar bugunki kontrolumde bebeğimin olçumu 36+4 le tam uyumlu çıktı çok şukur. Kilosuda 2800 olçuldu. Hiç bi gerilik yok dedi çok şukur.. Çok mutlu oldum.. Bugun wc ye gidince pedimde bir damla kahve rengi akıntı gordum, dr hemn vajinal ultrason baktı kanama faln yok dedi ama ben ordan gelip kendimi silibce peçete tekrar hep kahverengi leke oldu. Çok endişeliyim. Acaba bu açılma belirtisi olabilir mi. Açıklığa hiç bakılmadı bugun.
Bebise bagli valla 38 de gelirse nst filan dinlemez hoopp aliverir doktorun kucagina bebisiValla cnm nst kisminda haklisin normalde 28den 30 sonra yapmaya baslaniyor. Bende sordum o haftalarda bakariz ona simdilik gerek yok bi sonrakine fln diye gecistirdi.. niye bu kadar gec diye sordum son muayne de 36dan once gereksiz bi isaret gorursek yapilir dedi yani sanci kanama vs olursa.. gerek de olmadi dedigi gibi 37 de bakilcak... hatta sanki 37yi bile cok onemsemiyor gibi geldi bana 40dan once dogurtmicak beni galiba
Vallahi cnm annelige kadinliga dair tum genetik gecis direk anneden diye biliyorum doktorum da ole dedi, bide su darlik konusunda annem 5 cocuk dogurdum hala dar der. Tabi ilk dogum kdr kotu gecmemis diger dogumlari normal olmus tum surec... birde zaten teyzem halam yok babanemi de hic tanimadim yorum yapmam mumkun degil. Neyse bekleyecegim muayne sonucunu durumu sizle de paylascam cnm tabiiki de bi yerde benden once doguranlar olsa da 2. 3. Bebegini kucagina alicak olanlar olsa da burada dogum ablaniz sayilirim
Bana 'aaaa sen hala doğurmadın mı?' Diyenlere 1 aydan az kaldı diyorum yine de tatmin olmayıp 'alla alla çok Zaman geçti' diyorlarVay canına arkadaş benden çok gün sayıyorlar
Maşallah barekallah kuzuya. Çok güzel. Sağlıkla gelsin yavrucuk
Canım açılma belirtisi olarak nişan dan söz ediyorsan o küçük bir parça ve tekrarı olmaz. Yani peçeteyle silince bulaşma olmaz. Açılmada da leke gelmez. Neden öyle bir şey oldu acabaDr ters bir durum görseydi muhakkak söylerdi ama
Cnm nisan kahveydi benmde ama acilma cok gecte olabilir. Bendede acilma olmamisti. Sen baya sıkıntı cektin ya. Allah kurtarsin bi an evvel inş.
Nişan olabilir Can'ım
Stres yapma rahat bırak vücudunu rahim içindeki ağrı sürekli mi yoksa bir gidip bir geliyor muyani bnde rahim açılmasına işarettr blki,diye sevndim ama bilmiorum ki.. Şuan rahmim içinden çok ağrım var. Boyle rahimde bişy sokulur ya o his..
off rabbim yardımcı olsun. Çok stresliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?