2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün dilerim dikişlerin de çabucaak iyileşir toparlanırsın çok sevindim sağlıkla kucagına almana Allah uzun ömürler versin miniğine

Bilemedim iste. Sanki simdiden catisi acilanlar daha rahat dogururmus gibi geldi bana. O yuzden sordum.
Yok kız benim ilkinde nişan geldikten 1 gün sonra açılma başladı düşün 1 günde sancıyla geçti son ana kadar olmasa da sorun yok

Kızlar çok heyecanliyim bugün aksam Kızımı görecem kontrolümüz var özledim valla.en son 18 gün önce görmüştüm.bakalım ne kadar büyümüş kilosu boyu..32+3 günlük olduk..
Hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah

maasallah canim..Bebegini saglikla huzurla buyut insallah..hep demisimdir ultrasondaki kg olcumleri herzaman uyumlu olmuyor diye,sizinki de oyle olmus..cok sukur kolaylikla atlatmissin,tekrar hayirli olsun..

Bol bol ısıracaz bol bol ohhh be artık doğum ne Zaman diye soranlara önümüzdeki ay diyebiliyorum

Valla cnm nst kisminda haklisin normalde 28den 30 sonra yapmaya baslaniyor. Bende sordum o haftalarda bakariz ona simdilik gerek yok bi sonrakine fln diye gecistirdi.. niye bu kadar gec diye sordum son muayne de 36dan once gereksiz bi isaret gorursek yapilir dedi yani sanci kanama vs olursa.. gerek de olmadi dedigi gibi 37 de bakilcak... hatta sanki 37yi bile cok onemsemiyor gibi geldi bana 40dan once dogurtmicak beni galiba

Vallahi cnm annelige kadinliga dair tum genetik gecis direk anneden diye biliyorum doktorum da ole dedi, bide su darlik konusunda annem 5 cocuk dogurdum hala dar der. Tabi ilk dogum kdr kotu gecmemis diger dogumlari normal olmus tum surec... birde zaten teyzem halam yok babanemi de hic tanimadim yorum yapmam mumkun degil. Neyse bekleyecegim muayne sonucunu durumu sizle de paylascam cnm tabiiki de bi yerde benden once doguranlar olsa da 2. 3. Bebegini kucagina alicak olanlar olsa da burada dogum ablaniz sayilirim

Kızlar bugunki kontrolumde bebeğimin olçumu 36+4 le tam uyumlu çıktı çok şukur. Kilosuda 2800 olçuldu. Hiç bi gerilik yok dedi çok şukur.. Çok mutlu oldum.. Bugun wc ye gidince pedimde bir damla kahve rengi akıntı gordum, dr hemn vajinal ultrason baktı kanama faln yok dedi ama ben ordan gelip kendimi silibce peçete tekrar hep kahverengi leke oldu. Çok endişeliyim. Acaba bu açılma belirtisi olabilir mi. Açıklığa hiç bakılmadı bugun.

Bol bol ısıracaz bol bol ohhh be artık doğum ne Zaman diye soranlara önümüzdeki ay diyebiliyorum
Bana 'aaaa sen hala doğurmadın mı?' Diyenlere 1 aydan az kaldı diyorum yine de tatmin olmayıp 'alla alla çok Zaman geçti' diyorlar Vay canına arkadaş benden çok gün sayıyorlar

Maşallah barekallah kuzuya. Çok güzel. Sağlıkla gelsin yavrucuk
Canım açılma belirtisi olarak nişan dan söz ediyorsan o küçük bir parça ve tekrarı olmaz. Yani peçeteyle silince bulaşma olmaz. Açılmada da leke gelmez. Neden öyle bir şey oldu acaba Dr ters bir durum görseydi muhakkak söylerdi ama

Gözün aydın bebegini güle güle büyüt cnm.Gögüs ucu için lansinoh ve garmastan krem öneririm ama en önemlisi imkanın varsa emzirdikten sonra 10-15 dk açık bırak çamaşır yada gögüs pediyle hemen kapatma.Sütün emdikçe gelir ve bol su tüketmeni öneririm.bol sütün olur inşallah

Cnm nisan kahveydi benmde ama acilma cok gecte olabilir. Bendede acilma olmamisti. Sen baya sıkıntı cektin ya. Allah kurtarsin bi an evvel inş.

daniel gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah dikişlerin de cabuk iyileşir darısı bizim basimiza

Nişan olabilir Can'ım

Bebise bagli valla 38 de gelirse nst filan dinlemez hoopp aliverir doktorun kucagina bebisi

Cnm nisan kahveydi benmde ama acilma cok gecte olabilir. Bendede acilma olmamisti. Sen baya sıkıntı cektin ya. Allah kurtarsin bi an evvel inş.

Nişan olabilir Can'ım

yani bnde rahim açılmasına işarettr blki,diye sevndim ama bilmiorum ki.. Şuan rahmim içinden çok ağrım var. Boyle rahimde bişy sokulur ya o his..
off rabbim yardımcı olsun. Çok stresliyim..

yani bnde rahim açılmasına işarettr blki,diye sevndim ama bilmiorum ki.. Şuan rahmim içinden çok ağrım var. Boyle rahimde bişy sokulur ya o his..
off rabbim yardımcı olsun. Çok stresliyim..
Stres yapma rahat bırak vücudunu rahim içindeki ağrı sürekli mi yoksa bir gidip bir geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…