- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
surekli canım.. Zaten bugun sabahtan başlamıştı ve oğleye doğru da o lekelenme oldu işte.. Serumlarla sancımıda dursurdular yoksa belkide şimdiye açılmam olurdu..Stres yapma rahat bırak vücudunu rahim içindeki ağrı sürekli mi yoksa bir gidip bir geliyor mu
Selam annişler son günlerımizzz kısmetse son 17 gunumuz
Şükret haline Can'ım benim kendi doktorum ilk gebeliğimde birdahaki randevuyu 41 haftaya vermişti Bnde 39 da doğurdum düşün iki hafta sonrası randevum vardıValla cnm nst kisminda haklisin normalde 28den 30 sonra yapmaya baslaniyor. Bende sordum o haftalarda bakariz ona simdilik gerek yok bi sonrakine fln diye gecistirdi.. niye bu kadar gec diye sordum son muayne de 36dan once gereksiz bi isaret gorursek yapilir dedi yani sanci kanama vs olursa.. gerek de olmadi dedigi gibi 37 de bakilcak... hatta sanki 37yi bile cok onemsemiyor gibi geldi bana 40dan once dogurtmicak beni galiba
Vallahi cnm annelige kadinliga dair tum genetik gecis direk anneden diye biliyorum doktorum da ole dedi, bide su darlik konusunda annem 5 cocuk dogurdum hala dar der. Tabi ilk dogum kdr kotu gecmemis diger dogumlari normal olmus tum surec... birde zaten teyzem halam yok babanemi de hic tanimadim yorum yapmam mumkun degil. Neyse bekleyecegim muayne sonucunu durumu sizle de paylascam cnm tabiiki de bi yerde benden once doguranlar olsa da 2. 3. Bebegini kucagina alicak olanlar olsa da burada dogum ablaniz sayilirim
Bnce açılman yakında başlıcak Eger lekelenmen bugün olduysa bir ya da iki güne bu sancıların sıklaşırsurekli canım.. Zaten bugun sabahtan başlamıştı ve oğleye doğru da o lekelenme oldu işte.. Serumlarla sancımıda dursurdular yoksa belkide şimdiye açılmam olurdu..
inşllh canm ya. Mahfoldum inanki.Bnce açılman yakında başlıcak Eger lekelenmen bugün olduysa bir ya da iki güne bu sancıların sıklaşır
Allah sana güç ve sanır versin yorulmaz mı insan ya geçecek çoğu gittiinşllh canm ya. Mahfoldum inanki.
yani bnde rahim açılmasına işarettr blki,diye sevndim ama bilmiorum ki.. Şuan rahmim içinden çok ağrım var. Boyle rahimde bişy sokulur ya o his..
off rabbim yardımcı olsun. Çok stresliyim..
Ayyy cok heyecanli... bi 17 gunde benden gelsin o haldeSelam annişler son günlerımizzz kısmetse son 17 gunumuz
Canm ya oyle guzel duygu dolu yazmissin ki benm de gozlerimi doldurdn inan ki cok etkiledin beni de.. Allhim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Doktoruna da o kadar guveniyorsan zaten gerisi bos, yani senin icin en iyisini yaptigindan eminsin nasilsa cok sukur
Gece sanciyla uyansan bile paniklemezsin insallah, sonucta seseryana alinirsin hemen sorun olacagini sanmam, ki hepimiz de bu durumda paniklememeliyiz insallah Allah o sebati gostermemize yardim eder de hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize
ayy oyle mi canım. İnşllh oyledr.. Çunku serumlsrla doğum sancılarını kestiler nst de sancım baştan sona 100 ken şuan hep dumduz.. Ama dediğim gibi rahmimde bişy sokulcekmiş gibi ağrı var.. İnşllh açılmadr yaa.Kuzum annem ebe oldugundan yanimdayken danistm kendisine.. diyor ki acilmaya baslamis olabilir.. ama bu surec kimilerinde uzun da surebilir diyor.. mesala bir hafta 10 gunu bulabiliyor dedi..
ayy oyle mi canım. İnşllh oyledr.. Çunku serumlsrla doğum sancılarını kestiler nst de sancım baştan sona 100 ken şuan hep dumduz.. Ama dediğim gibi rahmimde bişy sokulcekmiş gibi ağrı var.. İnşllh açılmadr yaa.
Gözün aydın cnm inşallah güzelce kilolarini alır bebisler Rabbim sağlık sihat versin minnakalrada sanada inşallah tez zamanda kokularinida mis gibi içine cekersin inşallah ne tatlıdır simdi onalrr ayy yerim ya böyle doğum yapanları duydukça biran önce zaman gecsede dogursam diyorum ninnakimiTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Amin kuzum sagol
Insallah saglikla nasil oldugunu anlamadan sikinti cekmeden aliveririz canimmm kuzularjmizi kucagimiza.. geri sayima basladik.. rabbim bu gunleri gosterdi şükürler olsun.. bundan sonrasini da nasip etsin inşallah
Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Anne sütüyle çok hızlı kilo alıyorlar haftasına kalmadan kucagına alırsın inşallahTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Ayy cnm gecmis olsun bakalim. Cok şükür atlattınız. Nekedar kalacakmis sekerler kuvezde bellimi. Nasıllar miniciktir kiz onlar. Yerim onları. İnş çabucak toparlanıp çıkarlar cnm. Tekrar geçmiş olsun sizeTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?