2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Stres yapma rahat bırak vücudunu rahim içindeki ağrı sürekli mi yoksa bir gidip bir geliyor mu
surekli canım.. Zaten bugun sabahtan başlamıştı ve oğleye doğru da o lekelenme oldu işte.. Serumlarla sancımıda dursurdular yoksa belkide şimdiye açılmam olurdu..

Şükret haline Can'ım benim kendi doktorum ilk gebeliğimde birdahaki randevuyu 41 haftaya vermişti Bnde 39 da doğurdum düşün iki hafta sonrası randevum vardı burda 40 bile önemsemiyorlar ..şimdide anestezi uzmanı ve ebe 28 temmuza randevu verirken kendi doktorum 29 ağustosa verdi aha buraya yazıyorum 29 unda çoktan doğurmuş olacam ve randevum yine güme gidecek

surekli canım.. Zaten bugun sabahtan başlamıştı ve oğleye doğru da o lekelenme oldu işte.. Serumlarla sancımıda dursurdular yoksa belkide şimdiye açılmam olurdu..
Bnce açılman yakında başlıcak Eger lekelenmen bugün olduysa bir ya da iki güne bu sancıların sıklaşır

yani bnde rahim açılmasına işarettr blki,diye sevndim ama bilmiorum ki.. Şuan rahmim içinden çok ağrım var. Boyle rahimde bişy sokulur ya o his..
off rabbim yardımcı olsun. Çok stresliyim..

Kuzum annem ebe oldugundan yanimdayken danistm kendisine.. diyor ki acilmaya baslamis olabilir.. ama bu surec kimilerinde uzun da surebilir diyor.. mesala bir hafta 10 gunu bulabiliyor dedi..

Amin kuzum sagol

Insallah saglikla nasil oldugunu anlamadan sikinti cekmeden aliveririz canimmm kuzularjmizi kucagimiza.. geri sayima basladik.. rabbim bu gunleri gosterdi şükürler olsun.. bundan sonrasini da nasip etsin inşallah

Kuzum annem ebe oldugundan yanimdayken danistm kendisine.. diyor ki acilmaya baslamis olabilir.. ama bu surec kimilerinde uzun da surebilir diyor.. mesala bir hafta 10 gunu bulabiliyor dedi..
ayy oyle mi canım. İnşllh oyledr.. Çunku serumlsrla doğum sancılarını kestiler nst de sancım baştan sona 100 ken şuan hep dumduz.. Ama dediğim gibi rahmimde bişy sokulcekmiş gibi ağrı var.. İnşllh açılmadr yaa.

Canim acilmadir buyuk ihtimalle. Insallah saglikli bi sekilde yavrunu kucagina alda kurtul sikintilarindan.. dualarim seninle.. kahverengi lekenlenme olabiliyormus erkenden..

Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...

Gözün aydın cnm inşallah güzelce kilolarini alır bebisler Rabbim sağlık sihat versin minnakalrada sanada inşallah tez zamanda kokularinida mis gibi içine cekersin inşallah ne tatlıdır simdi onalrr ayy yerim ya böyle doğum yapanları duydukça biran önce zaman gecsede dogursam diyorum ninnakimi

Amin kuzum sagol

Insallah saglikla nasil oldugunu anlamadan sikinti cekmeden aliveririz canimmm kuzularjmizi kucagimiza.. geri sayima basladik.. rabbim bu gunleri gosterdi şükürler olsun.. bundan sonrasini da nasip etsin inşallah

Aminn cumlemize insallhh canm

Amaninnn... Gozleriniz aydin olsn canm Allah anali babali saglikla buyutsun insallah sekerleriniii ayy yerim yaa ne sirinlerdir simdii...

Hemencik kilo alirlar cikiverirsinz hastaneden de hayisrlisiylaa..

Sana da gecms olsn canm sancilrin gecti mi bari? gozlerin aydin tekrardann

Anne sütüyle çok hızlı kilo alıyorlar haftasına kalmadan kucagına alırsın inşallah

Ayy cnm gecmis olsun bakalim. Cok şükür atlattınız. Nekedar kalacakmis sekerler kuvezde bellimi. Nasıllar miniciktir kiz onlar. Yerim onları. İnş çabucak toparlanıp çıkarlar cnm. Tekrar geçmiş olsun size

Maşallah canım solunum sıkıntıları yoksa bir de güzel beslenirlerse yakında çıkarlar bayram şekerlerinnn yerim onları minnaklarr

Canimmm gözünüz aydinnn Allah anali babali büyütsün... hemencik toparlasinlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…