- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
ayy inşllh canım. Hadi bakalım.,inşllh iyi haberlerle gelirim. Yarım saat once nst takıldı tekrar hep sanccılı çıktı. Oncesindede o leke gelmişti. Belkide açılmadrCanim acilmadir buyuk ihtimalle. Insallah saglikli bi sekilde yavrunu kucagina alda kurtul sikintilarindan.. dualarim seninle.. kahverengi lekenlenme olabiliyormus erkenden..
ayy inşllh canım. Hadi bakalım.,inşllh iyi haberlerle gelirim. Yarım saat once nst takıldı tekrar hep sanccılı çıktı. Oncesindede o leke gelmişti. Belkide açılmadr
alttan muayeneyi dr yapıo cnm. Bugun açılmaya bakılmadı ama o nst sonucuna gore bakar bnceDr ne diyor canim?? Kontrolleri ebe mi yapiyor?
Bu arada acilmaya baktilar mi?
sen enson nezmn kontrole gttin cnm. Bebeğin kilosukç. Bizim sat aynı ya merak ettim.Dr ne diyor canim?? Kontrolleri ebe mi yapiyor?
Bu arada acilmaya baktilar mi?
sen enson nezmn kontrole gttin cnm. Bebeğin kilosukç. Bizim sat aynı ya merak ettim.
gayt ii canm. Şimfi 2800 u bulmştr inşllhCanim 2 hafta olacak bu sali.. tekrar sali gunu gidecegim dr.a kontrole.. 2600 civariydi kuzucuk.. insallah kilo almistir.. bende merak ediyorum cokkk
gayt ii canm. Şimfi 2800 u bulmştr inşllh
Geçmiş olsun canım sıkıntı olmaz inşallah..Kızlar wc ye gittiğimde akıntımda kırmızılık vardı endişelenip hastaneye geldik rahim ağzımda 1 cm'lik açılma var :s kan ve idrar tahlili verdim neden oldugunu anlamak için enfeksiyon olabilir denize falan girdimde :s ya da calsiyum magnezyum eksikliği olabilir dedi ama hiç kramp yasamadım ki ben Dr umda gerek görüp başlamamıştı 1 saate alıcaz sonuçları inş dua edin toparlim benim için henüz erken :s
herkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.
Sen dogurucan artik bana kalirsa, biraz sanci cekicen gibi duruyor, rahim agZi kendini acilmaya hazirliyor. Bol bol dua et. İns bir avaZda kurtulursun. Sancin cok surer belki ama 1 ikinmada dogurursun bebegini insallahayy inşllh canım. Hadi bakalım.,inşllh iyi haberlerle gelirim. Yarım saat once nst takıldı tekrar hep sanccılı çıktı. Oncesindede o leke gelmişti. Belkide açılmadr
Slm cnm geçmiş bayramın mübarek olsun. Kusura bakma kontroldü, bayramdı falan hiç giremedim nete. Ancak şimdi fırsatım oldu. Cnm evet arefe günü kontrole gittik. Büyüme devam ediyor az da olsa. Ama doktor hızlı bir büyüme yok dedi bu iyiye işaret. Başka öyle olan hamileler var bende ve öyle sağlıklı bir biçimde doğurup bebekleride sağlıklı oluyor dedi. Şimdilik korkacak bişey yok ve takipte olmamız gerek dedi. 20 gün sonra randevu verdi. İnşallah büyüme dururda bebişimin bir sağlık problemi olmaz. Çok dua ediyorum tüm hastalar ve mazlumlar ve kimsesizler için. Allah herkse yardımcı olur inşallah.
Cnm ilgilendiğin için çok saol. Sen naslsn iyimisin bayram nasl geçti. Allahtan temennim çok iyi olmandır. Kal sağlıcakla Allaha emanet ol.
Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
şimdi sen diyince ben de farkettim canım evet su içtikçe hareketleniyor ve ben bu ara fil gibi su içiyorum. Yarım kiloluk bi tupper ım var 3 lt yi geçiyorum günde. Sürekli içim yanıyor su içesim geliyor.Bende bugun ruyamda ic camasirimda kan gordum bebegime birsey oldu sandim. Bu aralar hareketleri cok degil cunku gecen haftaya gore.. Ama nette okudum yeri daraldikca azalir diyordu hareketler. Ona yoruyorum. Bilinc altima islemis ruyamda gordum o yuzden..
Birde birsey farkettim kizlar.. Su ictikce benim oglan hareketleniyor. Dun test etmek icin baya bi su ictim baya hareketliydi.. Sizde boyle birsey farkettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?