2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim acilmadir buyuk ihtimalle. Insallah saglikli bi sekilde yavrunu kucagina alda kurtul sikintilarindan.. dualarim seninle.. kahverengi lekenlenme olabiliyormus erkenden..
ayy inşllh canım. Hadi bakalım.,inşllh iyi haberlerle gelirim. Yarım saat once nst takıldı tekrar hep sanccılı çıktı. Oncesindede o leke gelmişti. Belkide açılmadr

ayy inşllh canım. Hadi bakalım.,inşllh iyi haberlerle gelirim. Yarım saat once nst takıldı tekrar hep sanccılı çıktı. Oncesindede o leke gelmişti. Belkide açılmadr

Dr ne diyor canim?? Kontrolleri ebe mi yapiyor?
Bu arada acilmaya baktilar mi?

sen enson nezmn kontrole gttin cnm. Bebeğin kilosukç. Bizim sat aynı ya merak ettim.

Canim 2 hafta olacak bu sali.. tekrar sali gunu gidecegim dr.a kontrole.. 2600 civariydi kuzucuk.. insallah kilo almistir.. bende merak ediyorum cokkk

Kizlar.. benim arastirmalarima gore bu hastanede cekim olayina bayagi ycret aliyorlar..

Bu konuda ist.da oturanlara bir arkadasjmi onerebilirim.. nazimiz gecio bayagida uyguna hallediyor olayi..

Tek sorun bizlerin gunleri cok yakin.. benim arkadasim oldugu icin ben sadece baski parasini verecegim.. bir hediyede düşünüyorum tabi onun inceligine karsilik.. emek var sonucta ortada..

Benim cekimlerimi 2 gun yapacak.. ayrica albunleri cd yi ve videoyu da halledecek.. yani herseyi o yapacak..

Merak eden yardim isteyen olursa seve seve yardimci olurum kizlar.. bana ozelden msj atabilirsiniz...

Geçmiş olsun canım sıkıntı olmaz inşallah..

Gözün aydın canım, hayırlı ömürlü olsun

Sen dogurucan artik bana kalirsa, biraz sanci cekicen gibi duruyor, rahim agZi kendini acilmaya hazirliyor. Bol bol dua et. İns bir avaZda kurtulursun. Sancin cok surer belki ama 1 ikinmada dogurursun bebegini insallah

Bende bugün tekrar ağrım devam ediyor diye doktora gittim yine nst bağladılar ufak tefek ağrılar var ama doğum kasılmaları değilmiş. Açılma yokmuş. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik verdi. Doktor bi sakıncası yok dedi ilacın. Hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı. Bide haftasına göre bebeğim büyük çıktı. Bebek gelse niye geliyorsun denmez dedi :) haftasına göre büyük çıkan ne zaman doğum olur acaba. Kızlar varsa bilginiz tecrübeniz beni de aydınlatın :))

ikizannesi2016 Allah bağışlasın miniklerini, inşaAllah kolaycacık toparlarlar. Maşallah
Shirine-alish Allah sabırlar, kolaylıklar versin arkadaşım. Bu süreçten sonrası inşaAllah çabucak geçer. Hiboru bırakmanın bir sıkıntısı yok muymuş doğuma kadar ki acaba? Bana da dr'um 10 gün önceden kesicez dedi çünkü..

Merhaba güzel annişler,
Nasılsınız? Geçmiş bayramınızı kutlarım. Bu bayram olmasa bile diğer bayram bebişlerimiz kucağımızda olacak inşaAllah.

Ben çok heyecanlıyım. İçim pır pır. Doğuma var gözüküyor daha epey ama içim kuş gibi. Uykusuzluklara, kramplara, bacak ağrılarına rağmen Hepimizin hayırlı doğumları olsun. Motivenizi yüksek tutmaya çalışın. Sevgiler

Maşallah canım bu da iyi haber inşallah sen de sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına. Yüreğini ferah tut, sen ve diğer arkadaşlarımız da dualarımızdasınız Rabbim hepimize evlatlarımıza sevsiklerimize sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin

Gözünüz aydın canım. Maşallah kuzucuklarına.
Hiç dert etme kilolarını çabuk toparlarlar.
Benim yengem 8 sene önce üçüz bebekleri oldu hepsi bir buçuk kiloydu , okadar hızlı kilo aldılarki anlatamam

şimdi sen diyince ben de farkettim canım evet su içtikçe hareketleniyor ve ben bu ara fil gibi su içiyorum. Yarım kiloluk bi tupper ım var 3 lt yi geçiyorum günde. Sürekli içim yanıyor su içesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…