Bugun hastaneye gıdecek bavulu pusetı oda suslerını anneme getırdık hazır olsun dıye 1 haftadır buradayım ztn cunku ıs mıs yapamıyorum artık hersey haxır sayılır canlarrrr uzaklardan mısafırımızı beklıyoruz artık gelıpte hıc gıtmeyecek mısafırımızıııııGercekten ne kadar az kalmsssservey demek ki senin de 17 gun kaldi de mi canmmm @anatkh018 kizzz bi sey kalmamis yaaa... HaZirliklar tamam mi guzel anneler??
Dimi canim valla benimde cok dikkatimi cekti o.şimdi sen diyince ben de farkettim canım evet su içtikçe hareketleniyor ve ben bu ara fil gibi su içiyorum. Yarım kiloluk bi tupper ım var 3 lt yi geçiyorum günde. Sürekli içim yanıyor su içesim geliyor.
Hayırlısıyla sağlıkla zamanlıca gelsin kuzucukbirazcık daha beklesin
Az kaldı az
Gözünüz aydın. Maşallah barekallah. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Sağlıklı,başarılı,huzurlu,mutlu,bereketli ve uzun bir ömrü olsun. İyilerle ve iyiliklerle karşılaştırsın Rabbim
Göğüs ucu için lansinoh ya da lanolin gibi krem sürüp göğüsün kahverengi yerini kapatacak şekilde streç filmle kapat. Bu meme ucunun sürekli nemli ve yumuşak kalmasını sağlayacak. Her gün duş, gün içinde ılık suyla yıkama meme ucunun tazelenmesini ve yumuşamasını sağlar. Kesinlikle göğüs pedi kullanmayı önermem daha çok çatlak olmasına neden oluyor
maşallah size çok güzelsiniz. Fethi paşa korusundaki şelale mi orası benzettim merak ettim :)Kocaman göbüşüm ve oğlumla herkese selam... Bi kaç gün uzaklaştık istanbuldan inşaAllah sağlığıma iyi gelir... Geçmişi okuyamadım pek herkes iyidir umarım
benmde tek sıkıntım o işte. Burda dr dio çok kanaman olur eğer bırakmzsan. İnşllh çabucak gelirde bari benmde tedrginliğim biter.ikizannesi2016 Allah bağışlasın miniklerini, inşaAllah kolaycacık toparlarlar. Maşallah
Shirine-alish Allah sabırlar, kolaylıklar versin arkadaşım. Bu süreçten sonrası inşaAllah çabucak geçer. Hiboru bırakmanın bir sıkıntısı yok muymuş doğuma kadar ki acaba? Bana da dr'um 10 gün önceden kesicez dedi çünkü..
Merhaba güzel annişler,
Nasılsınız? Geçmiş bayramınızı kutlarım. Bu bayram olmasa bile diğer bayram bebişlerimiz kucağımızda olacak inşaAllah.
Ben çok heyecanlıyım. İçim pır pır. Doğuma var gözüküyor daha epey ama içim kuş gibi. Uykusuzluklara, kramplara, bacak ağrılarına rağmenHepimizin hayırlı doğumları olsun. Motivenizi yüksek tutmaya çalışın. Sevgiler
biz de 24. haftadan beri göremiyoruz oğlanın yüzünü ayaklar hep kafanın önünde. Artık doğuma az kaldı ben de ümidi kestim doğunca görürüzKontrolden geldik kızlar..çok şükür kızımız sağlıklı 32+3 günlük kilomuz 1200 boyumuz da 47 cm ölçüldü.doktorumuz gelişimi önde gidiyor dedi.bize renkli ultrasonda poz vermedi yüzünü saklıyor
Merhaba kızlar , geçmişi okuyamadım herşey yolunda umarım
Öğleden beri adet sancısı basıyor beni yaf, kulağım orda hep şimdimi gelecek diye
Bugun hastaneye gıdecek bavulu pusetı oda suslerını anneme getırdık hazır olsun dıye 1 haftadır buradayım ztn cunku ıs mıs yapamıyorum artık hersey haxır sayılır canlarrrr uzaklardan mısafırımızı beklıyoruz artık gelıpte hıc gıtmeyecek mısafırımızııııı
Bende bugün tekrar ağrım devam ediyor diye doktora gittim yine nst bağladılar ufak tefek ağrılar var ama doğum kasılmaları değilmiş. Açılma yokmuş. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik verdi. Doktor bi sakıncası yok dedi ilacın. Hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı. Bide haftasına göre bebeğim büyük çıktı. Bebek gelse niye geliyorsun denmez dedi :) haftasına göre büyük çıkan ne zaman doğum olur acaba. Kızlar varsa bilginiz tecrübeniz beni de aydınlatın :))
Aminn cumlemize insallhh canm
Amaninnn... Gozleriniz aydin olsn canm Allah anali babali saglikla buyutsun insallah sekerleriniii ayy yerim yaa ne sirinlerdir simdii...
Hemencik kilo alirlar cikiverirsinz hastaneden de hayisrlisiylaa..
Sana da gecms olsn canm sancilrin gecti mi bari? gozlerin aydin tekrardann
Gözğnaydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin dilerim en yakın Zaman'da kilo alıp sana kavuşurlarTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Hayırlı olsun canı umarım en kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsınTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Kaşıntı var mı canım?kaşıntı ve yoğurt kesiği peynir tipi beyaz akıntı mantar işareti olabilir.renkli akıntı da enfeksiyonun işareti sayılabilir.kizlar akintiniz fazlalasti mi benim birhaftadir artti gibi gelio bazen cok acik sari cogunlukla beyaz akinti oluyo normal mi acaba
Bana da verdi Dr um antibiyotik.cleocin diye krem alttan koyuyorsun.ben de kullanmadim ozaman fazla akintim yoktu.bijac gündür yine akintim fazlalasti.kullansam mi diyorum acilmam varsa sikinti olur muki bende tereddütteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?