2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bugün ben de kontrole gittim, şu an için problem gözükmüyor dedi çok şükür..önden gidiyoruz, biraz da koca kafalı olcaz sanırım 2750 kg 49 cm olmuşuz. İki hafta sonra çatı muayenesi yapacak, şu an için normal doğum görünüyor dedi. Acilma da yokmus. Sancılar da ara ara olabilir, sıklığı artarsa gel dedi. Bebeğin hareketlerini takip et azalma hissedersen gel dedi..eger bebis gelmek isterse iki hafta icinde serumla biraz daha tutariz illa gelmek isterse de gelsin riskli zamani gecti artik dedi..şimdilik bu kadar

Gercekten ne kadar az kalmsss servey demek ki senin de 17 gun kaldi de mi canmmm @anatkh018 kizzz bi sey kalmamis yaaa... HaZirliklar tamam mi guzel anneler??
Bugun hastaneye gıdecek bavulu pusetı oda suslerını anneme getırdık hazır olsun dıye 1 haftadır buradayım ztn cunku ıs mıs yapamıyorum artık hersey haxır sayılır canlarrrr uzaklardan mısafırımızı beklıyoruz artık gelıpte hıc gıtmeyecek mısafırımızııııı

şimdi sen diyince ben de farkettim canım evet su içtikçe hareketleniyor ve ben bu ara fil gibi su içiyorum. Yarım kiloluk bi tupper ım var 3 lt yi geçiyorum günde. Sürekli içim yanıyor su içesim geliyor.
Dimi canim valla benimde cok dikkatimi cekti o.
Bu su da icmeyince pek aranmiyorda ictikce de insanin icesi geliyor kana kana. Benim pet siselerim var gunde 3-4 tanede ben icmeye calisiyorum. Bazen cok iciyorum bazen az filan degisiyor :)
Ama bebekleri hareketlendirmek icin cikolata filan degil ya asil olan suymus onu anladim

Ben bu emzirme sütyenlerinden birini şimdiden kullanıyorum ama şimdiden içine emirme pedi taktım çünkü takmasam ucu belli oluyor kıyafetin üstünden rahatsz oluyorum. Belli olmasın diye taktım ama takmasam mı acaba bilemedim.

benmde tek sıkıntım o işte. Burda dr dio çok kanaman olur eğer bırakmzsan. İnşllh çabucak gelirde bari benmde tedrginliğim biter.

biz de 24. haftadan beri göremiyoruz oğlanın yüzünü ayaklar hep kafanın önünde. Artık doğuma az kaldı ben de ümidi kestim doğunca görürüz .

Merhaba kızlar , geçmişi okuyamadım herşey yolunda umarım
Öğleden beri adet sancısı basıyor beni yaf, kulağım orda hep şimdimi gelecek diye

Ayy yaklastikca heyecanlar artiyorr.. Dikkat et kendine canm, hakkinda hayirlisi olsn insallahh

Iyi yapmissin canm artk hazir olmakta fayda var zatenn, artk is yapmak olmuyor, ben de karnimi doyursam mutfagi toplasam camasir halletsem dersindeym sadece.. Yani hic bi sey yapmadan aksama kadr da zor geciyo zaten.

Bana da verdi Dr um antibiyotik.cleocin diye krem alttan koyuyorsun.ben de kullanmadim ozaman fazla akintim yoktu.bijac gündür yine akintim fazlalasti.kullansam mi diyorum acilmam varsa sikinti olur muki bende tereddütteyim.

Allaha Şükür çok sıkıntılı değildi taburcu olana kadar ağrım da olmadı ama çıktıktan sonra erken de olmasi sebebiyle süt kanallari sırt ağrısı yaptı çok inşallah düzene oturursa..

Gözğnaydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin dilerim en yakın Zaman'da kilo alıp sana kavuşurlar

Slm kızlar ben döndüm ara ara girip bakıyordum ama cevap yazamadım herkesin geçmiş Bayram'ını kutluyorum ben gelene kadar doğurmayın demiştim ama beni dinlememiş bazı bebekler doğum yapanlara ve bebeklerine sağlık diliyorum inşallah bizler de sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Hayırlı olsun canı umarım en kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın

ikizannesi2016
Tekrar hayirli olsun canim rabbim bebislerini kucagina almayida nasip etcek en kisa surede :) iyi olmalarina ve iyi olmana cok sevindim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin..

daniel bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah
Sarı süt dediğinin adı kolostrum canım.çok cok önemli bebek icin muhakkak içir ona..

kizlar akintiniz fazlalasti mi benim birhaftadir artti gibi gelio bazen cok acik sari cogunlukla beyaz akinti oluyo normal mi acaba

kizlar akintiniz fazlalasti mi benim birhaftadir artti gibi gelio bazen cok acik sari cogunlukla beyaz akinti oluyo normal mi acaba
Kaşıntı var mı canım?kaşıntı ve yoğurt kesiği peynir tipi beyaz akıntı mantar işareti olabilir.renkli akıntı da enfeksiyonun işareti sayılabilir.

Bana da verdi Dr um antibiyotik.cleocin diye krem alttan koyuyorsun.ben de kullanmadim ozaman fazla akintim yoktu.bijac gündür yine akintim fazlalasti.kullansam mi diyorum acilmam varsa sikinti olur muki bende tereddütteyim.

Canım fitil vermedi bana ağızdan hap verdi. İçtim valla. Artık duramıyorum ağrıdan. Enfeksiyonun kuruması lazım. Kremi sürsen bi sakıncası olucağını sanmıyorum. Sen dıktora sormadan yinede kullanma bence. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…