- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kizlar akintiniz fazlalasti mi benim birhaftadir artti gibi gelio bazen cok acik sari cogunlukla beyaz akinti oluyo normal mi acaba
Çok teşekkürler canımm... Burası sapanca natürköymaşallah size çok güzelsiniz. Fethi paşa korusundaki şelale mi orası benzettim merak ettim :)
Şimdiden Bi sorun yaratır mı bilemedimBen bu emzirme sütyenlerinden birini şimdiden kullanıyorum ama şimdiden içine emirme pedi taktım çünkü takmasam ucu belli oluyor kıyafetin üstünden rahatsz oluyorum. Belli olmasın diye taktım ama takmasam mı acaba bilemedim.
Kızlar bir şey soracam.. Sizin de ayaklarınızın altı yanıyor mu? Yani zaten komple yanıyoruz tamam ama bildiğin bu ayaklar beni çıldırttı! Kaç kere yıkadım bana mısın demiyor
hayalimsin1 burayı okudukça Bi heyecan stres basıyor beni doğumlar başladı..ne Zaman gelecek acep?Nasıl olacak?
Daha kıyafetlerini yıkamadım,çantamız da hazır değilal işte kendi kendime yaptığıma bak sabaha kadar doğum,çanta dolap vs hazırlama,ağlayan bebe rüyaları görürüm artık
Benimde ayaklarimin alti yanıyor onun yuzunden uyuyamiyorum bazenKızlar bir şey soracam.. Sizin de ayaklarınızın altı yanıyor mu? Yani zaten komple yanıyoruz tamam ama bildiğin bu ayaklar beni çıldırttı! Kaç kere yıkadım bana mısın demiyor
hayalimsin1 burayı okudukça Bi heyecan stres basıyor beni doğumlar başladı..ne Zaman gelecek acep?Nasıl olacak?
Daha kıyafetlerini yıkamadım,çantamız da hazır değilal işte kendi kendime yaptığıma bak sabaha kadar doğum,çanta dolap vs hazırlama,ağlayan bebe rüyaları görürüm artık
Benim de arttı normal herhalde bir de idrarımı tutunca artıyo gibi geldi banakizlar akintiniz fazlalasti mi benim birhaftadir artti gibi gelio bazen cok acik sari cogunlukla beyaz akinti oluyo normal mi acaba
Ayak yanmasi mide yanmasi hersey var uykuyu unuttum artik aylardirKızlar bir şey soracam.. Sizin de ayaklarınızın altı yanıyor mu? Yani zaten komple yanıyoruz tamam ama bildiğin bu ayaklar beni çıldırttı! Kaç kere yıkadım bana mısın demiyor
Hayırlı oldun Can'ımherkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.
Bilemedim iste. Sanki simdiden catisi acilanlar daha rahat dogururmus gibi geldi bana. O yuzden sordum.
buyuk derken,ne kadar bebisin kilosu canim?bizim senle gunlerimiz ayni..Bende bugün tekrar ağrım devam ediyor diye doktora gittim yine nst bağladılar ufak tefek ağrılar var ama doğum kasılmaları değilmiş. Açılma yokmuş. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik verdi. Doktor bi sakıncası yok dedi ilacın. Hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı. Bide haftasına göre bebeğim büyük çıktı. Bebek gelse niye geliyorsun denmez dedi :) haftasına göre büyük çıkan ne zaman doğum olur acaba. Kızlar varsa bilginiz tecrübeniz beni de aydınlatın :))
Mıde yanması aysk altı yanması bel agrısı yorgunluk uykusuzluk hersrey varrrr
Canım benim de kasıklarımda bir adet ağrısı var ne zamandır, ağrı belinden gelmiyorsa korkma ama sen zaten her gün doktora giyorsun aormadın mı orada debebiniEvet bunlar dışında özelikle son 4 gündür daha çok wc de yaşıyorum gece enaz 6-7 kere wc için kalkıyorum , gündüzkileri hiç saymıyorum bile kesin 20 defa vardır :)
Dünden beri adet sancısı çok sık olmaya başladım halada devam ediyor . Bu sancı sendede varmı ?
Ayaklarım çok yanıyor
Ama burası 16 derece yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen heryerim üşüyo geceleri kar kat yorgan ama ayaklar hep dışarda benim yandığı için. Ayyyy temuzun ortasında şu yaşadığımız havaya bak bizim ya.
Canım benim de kasıklarımda bir adet ağrısı var ne zamandır, ağrı belinden gelmiyorsa korkma ama sen zaten her gün doktora giyorsun aormadın mı orada debebini
Yetişirsin canım korkma :) o kadar aceleci olmayaz inşallah bebişin :) mide bulantın da var mı aynı adet olacakmış gibi? Benim öyle çünkü, hatta adetten önceki huzursuzluk bile aynı çatacak kavga edecek yer arıyorumYok Can'ım soramadım çünkü doktordan geldikten sonra başladı halada devam ediyor daha çok hareket halindeyken adet oldu olacam gibi oluyor, beraberinde hafif bel Ağrı'sıda var. Hakkı'mızda hayırlısı artık.
Pazartesiye yetişirsem Bebek için randevum var zaten ebemizde, kilosuna ve pozisyonuna bakılacak
Aynen ben de çok ağırlaştım, son aya kadar rahattim büyüyünce taşımakta zorlaniyorum sanırım. Merdiven çıkarken dengem bile bozulabiliyor artıkEşimle burada kanepeye sığamadığımızdan yer yatağında yatıyoruz. belim öyle ağrıdı ki artık, Allahtan bu gece son yarın sabah gidiyoruz
Benim yanma yok ta ayaklarımın altından damar çekilmesi gibi bir şeyler oluyor. Özellikle sabahları basamıyorum üzerine ayak uçlarımda gidip geliyorum lavaboua.
Benim kızçem büyüdü heralde teyzeleri çok ağırlaştım çok yavaşladı hareketlerim. Doktora gitsrm de p.tesi günü öğrensem kilosunu boyunu kendi rahmimin durumunu. Ona göre yürüyüşe başlayacağım artık yavaştan gelsin bızdık :))
Dikkat et canım kendine.Aynen ben de çok ağırlaştım, son aya kadar rahattim büyüyünce taşımakta zorlaniyorum sanırım. Merdiven çıkarken dengem bile bozulabiliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?