2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kizlar akintiniz fazlalasti mi benim birhaftadir artti gibi gelio bazen cok acik sari cogunlukla beyaz akinti oluyo normal mi acaba

Ben de genelde oluyor canm, artma yok ama hep fazlaydi zaten. Sarimsi da oluyor genelde.. Yani kasinti falan yoksa normaldir muhtemelen ama yine de doktoruna danis gerekirse test yapar

Şimdiden Bi sorun yaratır mı bilemedim
Bende penye sütyen aldım,Bi rahat ettim anlatamam. Dışarı çıkarken yine süngerli giyorum tabii süngerli işi fena! Güya içi en pamuklusunu aldım ama yine yok yine yok! Terletiyor yakıp kavuruyor beni! Belki güleceksiniz ama sütyeni atletimin üzerine giyorum

Kızlar bir şey soracam.. Sizin de ayaklarınızın altı yanıyor mu? Yani zaten komple yanıyoruz tamam ama bildiğin bu ayaklar beni çıldırttı! Kaç kere yıkadım bana mısın demiyor
hayalimsin1 burayı okudukça Bi heyecan stres basıyor beni doğumlar başladı..ne Zaman gelecek acep?Nasıl olacak?
Daha kıyafetlerini yıkamadım,çantamız da hazır değil al işte kendi kendime yaptığıma bak sabaha kadar doğum,çanta dolap vs hazırlama,ağlayan bebe rüyaları görürüm artık

Benimde ayaklarım yanıyor özelikle geceleri , hep yorganın dışındalar:)) ayrıca çook şiştiler fil ayakları gibi oldu benimkiler:)
Bendede çok heyecan var daha çok tedirginlik ne bileyim küçük kızımı düşünüyorum , inş normal doğum olurda eve erken dönerim diyorum , sezaryan olursa burda 1 haftadan aşağı çıkamıyorsun , evde onu okadar bensiz kalmasını istemiyorum aklım kalıcak onda vallahi , Eşiminde işleri çok yoğun eleman eksikliği yaşıyor sıkışık zaten, ailem yok burda hepsi çok uzak , etrafımdakilerin hemen hemen hepside tatil için Tr ye uçtu . Hakımızda hayırlısı artık.
Ben çantamı çok tan hazır ettim canım:) neolur neolmaz diye :)
Bebek lift ti ,
Bir kaç Bebek giysisi ,atleti ,zıbını, çorabı , eldiveni, battaniyesi vesaire ,
Kendimede iç çamaşırı pijama felan koydum
Gerisi burda hastahane de mevcut zaten.
Ayrıca bütün kıyafetlerini yeni aldıklarımı ve kızımdan kalanları yıkayıp dolabına yerleştirdim . Biz hazırız yani :)
Kaçıncı doğum olursa olsun heyecan hep aynı oluyor inanki , bende çok heyecanlıyım

Benimde ayaklarimin alti yanıyor onun yuzunden uyuyamiyorum bazen

Ayak yanmasi mide yanmasi hersey var uykuyu unuttum artik aylardir

Hayırlı oldun Can'ım

Bilemedim iste. Sanki simdiden catisi acilanlar daha rahat dogururmus gibi geldi bana. O yuzden sordum.
buyuk derken,ne kadar bebisin kilosu canim?bizim senle gunlerimiz ayni..

Mıde yanması aysk altı yanması bel agrısı yorgunluk uykusuzluk hersrey varrrr

Evet bunlar dışında özelikle son 4 gündür daha çok wc de yaşıyorum gece enaz 6-7 kere wc için kalkıyorum , gündüzkileri hiç saymıyorum bile kesin 20 defa vardır :)
Dünden beri adet sancısı çok sık olmaya başladım halada devam ediyor . Bu sancı sendede varmı ?
Ayaklarım çok yanıyor
Ama burası 16 derece yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen heryerim üşüyo geceleri kar kat yorgan ama ayaklar hep dışarda benim yandığı için. Ayyyy temuzun ortasında şu yaşadığımız havaya bak bizim ya.

Canım benim de kasıklarımda bir adet ağrısı var ne zamandır, ağrı belinden gelmiyorsa korkma ama sen zaten her gün doktora giyorsun aormadın mı orada debebini

Eşimle burada kanepeye sığamadığımızdan yer yatağında yatıyoruz. belim öyle ağrıdı ki artık, Allahtan bu gece son yarın sabah gidiyoruz

Benim yanma yok ta ayaklarımın altından damar çekilmesi gibi bir şeyler oluyor. Özellikle sabahları basamıyorum üzerine ayak uçlarımda gidip geliyorum lavaboua.

Benim kızçem büyüdü heralde teyzeleri çok ağırlaştım çok yavaşladı hareketlerim. Doktora gitsrm de p.tesi günü öğrensem kilosunu boyunu kendi rahmimin durumunu. Ona göre yürüyüşe başlayacağım artık yavaştan gelsin bızdık :))

Canım benim de kasıklarımda bir adet ağrısı var ne zamandır, ağrı belinden gelmiyorsa korkma ama sen zaten her gün doktora giyorsun aormadın mı orada debebini

Yok Can'ım soramadım çünkü doktordan geldikten sonra başladı halada devam ediyor daha çok hareket halindeyken adet oldu olacam gibi oluyor, beraberinde hafif bel Ağrı'sıda var. Hakkı'mızda hayırlısı artık.
Pazartesiye yetişirsem Bebek için randevum var zaten ebemizde, kilosuna ve pozisyonuna bakılacak

Yetişirsin canım korkma :) o kadar aceleci olmayaz inşallah bebişin :) mide bulantın da var mı aynı adet olacakmış gibi? Benim öyle çünkü, hatta adetten önceki huzursuzluk bile aynı çatacak kavga edecek yer arıyorum

Aynen ben de çok ağırlaştım, son aya kadar rahattim büyüyünce taşımakta zorlaniyorum sanırım. Merdiven çıkarken dengem bile bozulabiliyor artık

Aynen ben de çok ağırlaştım, son aya kadar rahattim büyüyünce taşımakta zorlaniyorum sanırım. Merdiven çıkarken dengem bile bozulabiliyor artık
Dikkat et canım kendine.

Çok şükür az kaldı doğurucaz hayırlısıyla :) 3-5 ay daha içerde duracaklarını düşünsene bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…