2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kız ben ortopedik yatağımda bile rahat değilim :) sen iyisin valla, hem sen daha kv demisin ya dönsene kız evine yeter

Ğ
Yok Can'ım o şekil yok bende sadece çook halsiz ve yorgunum

Kız ben ortopedik yatağımda bile rahat değilim :) sen iyisin valla, hem sen daha kv demisin ya dönsene kız evine yeter

Pazartesi sorarsın canım doktoruna. Etken gelecek diye şartlama kendini zamanında gelecek inşallah kuzun :))

Eveeet kvalideyim, kurbanı ailemle geçireceğim de yerini yapıyorum yoksa rahat bırakmazlar ağlaya ağlaya bize geşmediniz dr tatile gittiniz diye tatilimizi böldürmüşlüğü var kvalidrnin

Bana uykular haram Can'ım sen ne yapıyorsun
Allahım yardımcınız olsun kuzum, inşallah kötü korkulacak bir şey yoktur hiç birinizde.

Ben de eşimle tartıştım şimdi. Kahvaltıya gideceğiz ormana, markete uğrayalım dedim hayır dedi ne lazımsa söyleyecekmişim o alacakmış. Laf söz olutmuş nazar değdirirlermiş görenler.

Nasıl lanet bir memleketi nasıl pis kalpli hemşerileri varsa artık.

Misafir miyiz burada çocuk bekçisi mi onu da anlamadım nereye gidersek gidelim 5 yaşındakinden 20 yaşındakine tüm yeğenlerini de götürüyoruz. Eşime küsmüş yeğenleri, hetkesi traktöre bindirip 20 km uzaktaki bir ırmağa pikniğe götürmedi diye. Yolda doğurayım istiyorlar her halde, ya da onlar gitsin ben evde durayım istiyorlar. Bir gün kaldı Allahtan az daha sabredicem sonrası huzur sonrası sükunet

Kv ayrı bir cinste :) hani sende az değilsin yani yerini yap mantıklı valla

Kız yerinde olsam eşinin, hepsini traktöre bindirir götürür o ormanın piknik yerine dökerdim.Bir işim var geliyorum diyerek kaçarım eşimide alıp güzel bir gün geçiririm . O dağ bayırdanda çıkıp gelecek değiller herhalde mecbur traktörü bekleyecek herkes akşam gidip toplasın traktör bozuldu gelemedim felan
Ayyy benim yine ilginç fantezilerim başladı kikiki

Ayy bu insanlar ne tuhaf ya.. kadin hamile kocasini bi rahat birakin da neyi beklediklerini bi bilsinler djmi.. hayret bisi traktoru baska biri kullanamiyor mu cocuklari goturmek icin.. kusmek de nedir ya.. benim de kocam yanimda degil ben annemdeyim o annesinde.. buraya nasil olsa gelecekmis doguma diye demisler ki kurbani bizle gecir.. o da hayir diyememis.. annesi var bir tek onunla takildi butun bayram.. bide gezdirdi selfiler falan.. acayip doluyum bende ama sesjmi cikartamiyorum cocuk gelecek huzursuzluk cikmasin diye.. kocam benimle ne yaparsa kv de onu istio ondan.. nasil istir bu anlamadim ki..

Kızlar benim dünkü açılma biraz enf. Daha Çokta magnezyum eksikliğinden kaynaklıymış magnezyum ve antibiyotik taktılar Ciğer geliştirici iğne Yaptılar herseye rağmen sonra tekrar kontrol edildi rahim kendini toplamış şimdilik iyiyiz çok şükür şöyle bi 37-38 olsakta artık gelseler

Traktöre binip gezdirsin mi istiyorlar laf söz mü olurmuş market için
Gözüm seğirmeye başladı yine Allah tan az kaldı yarın kurtuluyorsun bu işkenceden tatlım az daha sabır

Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin sen hiç yorma attık kendini dinlenme moduna geç

Vay be bir yaşıma daha girdim

Sesin çıksa üstüne gelin beni kıskandı oğlumla olur bide.
Allah yardımcınız olsun böyle kv lerle boşver bebişine odaklan o selfisini çeksin dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…