- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
buyuk derken,ne kadar bebisin kilosu canim?bizim senle gunlerimiz ayni..
Yetişirsin canım korkma :) o kadar aceleci olmayaz inşallah bebişin :) mide bulantın da var mı aynı adet olacakmış gibi? Benim öyle çünkü, hatta adetten önceki huzursuzluk bile aynı çatacak kavga edecek yer arıyorum
Eşimle burada kanepeye sığamadığımızdan yer yatağında yatıyoruz. belim öyle ağrıdı ki artık, Allahtan bu gece son yarın sabah gidiyoruz
Benim yanma yok ta ayaklarımın altından damar çekilmesi gibi bir şeyler oluyor. Özellikle sabahları basamıyorum üzerine ayak uçlarımda gidip geliyorum lavaboua.
Benim kızçem büyüdü heralde teyzeleri çok ağırlaştım çok yavaşladı hareketlerim. Doktora gitsrm de p.tesi günü öğrensem kilosunu boyunu kendi rahmimin durumunu. Ona göre yürüyüşe başlayacağım artık yavaştan gelsin bızdık :))
Bana uykular haram Can'ım sen ne yapıyorsun
Yok Can'ım o şekil yok bende sadece çook halsiz ve yorgunum
Kız ben ortopedik yatağımda bile rahat değilim :) sen iyisin valla, hem sen daha kv demisin yadönsene kız evine yeter
Allahım yardımcınız olsun kuzum, inşallah kötü korkulacak bir şey yoktur hiç birinizde.Bana uykular haram Can'ım sen ne yapıyorsun
Ğ
Pazartesi sorarsın canım doktoruna. Etken gelecek diye şartlama kendini zamanında gelecek inşallah kuzun :))
Eveeet kvalideyim, kurbanı ailemle geçireceğim de yerini yapıyorumyoksa rahat bırakmazlar ağlaya ağlaya bize geşmediniz dr tatile gittiniz diye tatilimizi böldürmüşlüğü var kvalidrnin
Allahım yardımcınız olsun kuzum, inşallah kötü korkulacak bir şey yoktur hiç birinizde.
Ben de eşimle tartıştım şimdi. Kahvaltıya gideceğiz ormana, markete uğrayalım dedim hayır dedine lazımsa söyleyecekmişim o alacakmış. Laf söz olutmuş nazar değdirirlermiş görenler.
Nasıl lanet bir memleketi nasıl pis kalpli hemşerileri varsa artık.
Misafir miyiz burada çocuk bekçisi mi onu da anlamadım nereye gidersek gidelim 5 yaşındakinden 20 yaşındakine tüm yeğenlerini de götürüyoruz. Eşime küsmüş yeğenleri, hetkesi traktöre bindirip 20 km uzaktaki bir ırmağa pikniğe götürmedi diye. Yolda doğurayım istiyorlar her halde, ya da onlar gitsin ben evde durayım istiyorlar. Bir gün kaldı Allahtan az daha sabredicem sonrası huzur sonrası sükunet
Allahım yardımcınız olsun kuzum, inşallah kötü korkulacak bir şey yoktur hiç birinizde.
Ben de eşimle tartıştım şimdi. Kahvaltıya gideceğiz ormana, markete uğrayalım dedim hayır dedine lazımsa söyleyecekmişim o alacakmış. Laf söz olutmuş nazar değdirirlermiş görenler.
Misafir miyiz burada çocuk bekçisi mi onu da anlamadım nereye gidersek gidelim 5 yaşındakinden 20 yaşındakine tüm yeğenlerini de götürüyoruz. Eşime küsmüş yeğenleri, hetkesi traktöre bindirip 20 km uzaktaki bir ırmağa pikniğe götürmedi diye. Yolda doğurayım istiyorlar her halde, ya da onlar gitsin ben evde durayım istiyorlar. Bir gün kaldı Allahtan az daha sabredicem sonrası huzur sonrası sükunet
Kiloyu yanlış yazdın heralde cnm 1200 olamazKontrolden geldik kızlar..çok şükür kızımız sağlıklı 32+3 günlük kilomuz 1200 boyumuz da 47 cm ölçüldü.doktorumuz gelişimi önde gidiyor dedi.bize renkli ultrasonda poz vermedi yüzünü saklıyor
Kv ayrı bir cinste :) hani sende az değilsin yaniyerini yap mantıklı valla
Traktöre binip gezdirsin mi istiyorlarAllahım yardımcınız olsun kuzum, inşallah kötü korkulacak bir şey yoktur hiç birinizde.
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin sen hiç yorma attık kendini dinlenme moduna geçKızlar benim dünkü açılma biraz enf. Daha Çokta magnezyum eksikliğinden kaynaklıymış magnezyum ve antibiyotik taktılar Ciğer geliştirici iğne Yaptılar herseye rağmen sonra tekrar kontrol edildi rahim kendini toplamış şimdilik iyiyiz çok şükür şöyle bi 37-38 olsakta artık gelseler
Desene iki hafta sonra evin Prensesi geliyor :)Oyyy oyyy benim kizimm 16 gun sonra benim kucagimda olacak insallahhhh kizlar.. cok heyecanliyimmmmmm
Vay be bir yaşıma daha girdimAyy bu insanlar ne tuhaf ya.. kadin hamile kocasini bi rahat birakin da neyi beklediklerini bi bilsinler djmi.. hayret bisi traktoru baska biri kullanamiyor mu cocuklari goturmek icin.. kusmek de nedir ya.. benim de kocam yanimda degil ben annemdeyim o annesinde.. buraya nasil olsa gelecekmis doguma diye demisler ki kurbani bizle gecir.. o da hayir diyememis.. annesi var bir tek onunla takildi butun bayram.. bide gezdirdi selfiler falan.. acayip doluyum bende ama sesjmi cikartamiyorum cocuk gelecek huzursuzluk cikmasin diye.. kocam benimle ne yaparsa kv de onu istio ondan.. nasil istir bu anlamadim ki..
Ayy bu insanlar ne tuhaf ya.. kadin hamile kocasini bi rahat birakin da neyi beklediklerini bi bilsinler djmi.. hayret bisi traktoru baska biri kullanamiyor mu cocuklari goturmek icin.. kusmek de nedir ya.. benim de kocam yanimda degil ben annemdeyim o annesinde.. buraya nasil olsa gelecekmis doguma diye demisler ki kurbani bizle gecir.. o da hayir diyememis.. annesi var bir tek onunla takildi butun bayram.. bide gezdirdi selfiler falan.. acayip doluyum bende ama sesjmi cikartamiyorum cocuk gelecek huzursuzluk cikmasin diye.. kocam benimle ne yaparsa kv de onu istio ondan.. nasil istir bu anlamadim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?