dün eşime anlatıyorum 17 günü kalan hamileler var diye sonra baktım saat 12'yi geçmiş diyorum ki 16 günleri var ayyy çok heyecanlıOyyy oyyy benim kizimm 16 gun sonra benim kucagimda olacak insallahhhh kizlar.. cok heyecanliyimmmmmm
aslında hem uzak hem de yakınKızlar günaydınlar.. Ay tatil de bitti artık bir evreyi daha aştık inşallah. Ağustosta doğum yapacak olanlar (benim gibi ) hala çok uzak geliyor tarih di mi
Ay kizlar bu uykusuzluk ve kramplardan öleceğim artik
Ben ki kis uykusuna yatmis ayi gibi deliksiz uyurdum nefes alamadigim icin uyaniyorum, çiş icin uyaniyorum, terledim diye uyaniyorum, zırt oluyo uyan zort oluyo uyan bıktım uyanmaktan((((
Geri kafam düşüyor uykusuzluktan ölücem bu sefer kendime uygun pozisyon bulamadigimdan uyuyamiyorum
Hele birden giren kramp varya ayagimi kesesim geliyor dizden asagisini ne bicim birseymis bu..
Ben ki kis uykusuna yatmis ayi gibi deliksiz uyurdum nefes alamadigim icin uyaniyorum, çiş icin uyaniyorum, terledim diye uyaniyorum, zırt oluyo uyan zort oluyo uyan bıktım uyanmaktan((((
Geri kafam düşüyor uykusuzluktan ölücem bu sefer kendime uygun pozisyon bulamadigimdan uyuyamiyorum
Hele birden giren kramp varya ayagimi kesesim geliyor dizden asagisini ne bicim birseymis bu..
elffth3
Canim bi sorun olmamasina sevindim. Cok sukur vakit sorunsuz gecsinde saglikla kucagina al insallah
hayalimm77
Kuzum neden ayri takiliyosunuz ? İsi yuzunden mi ne yuzunden ? Ben annemlere gittigimde 3-5 gunde olsa kocamsiz duramiyorum kocamda bensiz birbirimizi ozluyoruz siz nasil dayaniyorsunuz :) valla helal olsun.
Aynen canim hemen laf oluyor.. kiskanio oluo deliririm vallahi onu duyarsam.. sen annesisin be esiyim.. seni neden kiskanayim yaa..Sesin çıksa üstüne gelin beni kıskandı oğlumla olur bide.
Allah yardımcınız olsun böyle kv lerle boşver bebişine odaklan o selfisini çeksin dursun
[/QUOTE]dün eşime anlatıyorum 17 günü kalan hamileler var diye sonra baktım saat 12'yi geçmiş diyorum ki 16 günleri var ayyy çok heyecanlı
aslında hem uzak hem de yakınbakalım ne zaman nasip olacak
artık iyice ağırlaştık Allah sabır versin. En sinir bozucusu uykusuzluk bana göre de. Uykuya bayılan biri olarak[/USER]
Kızlar günaydınlar.. Ay tatil de bitti artık bir evreyi daha aştık inşallah. Ağustosta doğum yapacak olanlar (benim gibi ) hala çok uzak geliyor tarih di mi
Evet canım ya simdi farkettim iyiki belirttiniz.kilosu 2200 boyu 47 cm dalginlikla 1200 yazmışım.Kiloyu yanlış yazdın heralde cnm 1200 olamaz
Cok az kalmis senin canim normal yapiyosan belki o kdr da beklemessinOyyy oyyy benim kizimm 16 gun sonra benim kucagimda olacak insallahhhh kizlar.. cok heyecanliyimmmmmm
sen ultrason olcumlerine cok takilma canim,yanilma payi olabiliyor..birdaha gittiginde haftasiyla uyumlu cikabilir buyuk ihtimalle..Kilosu 2,750 çıktı canım 35+4 gün gözüküyor ultrasonda. Aaaa aynen günlerimiz aynı :)) yani büyük çıkınca ne oluyor bende bilmiyorum. İlk çocuk hiç tecrübe yok ki :)
evet canim ya daha tam 1 ay var nasil gececek diye kara kara dusunuyorum..Kızlar günaydınlar.. Ay tatil de bitti artık bir evreyi daha aştık inşallah. Ağustosta doğum yapacak olanlar (benim gibi ) hala çok uzak geliyor tarih di mi
Aynen bitmek bilmiyor günler. bu ayı da atlatsak hayırlısıyla
evet canim ya daha tam 1 ay var nasil gececek diye kara kara dusunuyorum..
İnşallah inşallah. Bu ayın sonunda izne çıkıyorum sonra da 2 hafta daha bekleyeceğiz bakalım sezeryan için . Çanta hazırlıklarını bitirdim bu bayramda şükür.
elffth3
Canim bi sorun olmamasina sevindim. Cok sukur vakit sorunsuz gecsinde saglikla kucagina al insallah
hayalimm77
Kuzum neden ayri takiliyosunuz ? İsi yuzunden mi ne yuzunden ? Ben annemlere gittigimde 3-5 gunde olsa kocamsiz duramiyorum kocamda bensiz birbirimizi ozluyoruz siz nasil dayaniyorsunuz :) valla helal olsun.
Ayy sorma canimm valla yaaa kuduruyorum sinirdenartık iyice ağırlaştık Allah sabır versin. En sinir bozucusu uykusuzluk bana göre de. Uykuya bayılan biri olarak[/USER]
Ayak yanmalari bende de var canim gercekten her gece wcye kalktigimda yikamadan yatamiyorum vantilatoru aciyoruz ama oda bazen usutuyo ustumu ortuyorum ayaklar acik sekilde filan..Aynen bnde uykusuzluktan muzdaribim! Kramplarim azaldi ama. Cekirdek ve muz ise yariyor hatta ilactan daha cok yariyor bi dene canim. Ayaklarim yanio kasinio ben yaniyorum esim de vantilator sevmio carpiyomus. Ole dakika hesabiyla calistiriyoruz. Su siralar allahtan biraz serin daha rahatim. Ama agirlasmaktan wc yuzunden degisen bisi yok. Sirt ustu yatamiyorum bel agrisindan bide nefesim de kesilio oksurerek uyaniyorum resmen yaslilar gibi. Uyur uyanik haller yuzunden sacma sapan ruyalar goruyorum moralim bozuluo bu sefer de zaten dalmakta zorlaniyorum... cok sik sayilmaz sizlere gore ama gece de 3 kez fln wcye de gidiyorum.. off boyle kotu kisir bi dongu iste! Ben dogsun istiyorum artik yeter valla... mide yanmalarim gecti bu arada bebek asagi indi demekki. Asagi indikce catlaklarim da costu. Ne kremler yaglar merhemler denedim birak gecmesini engellemesini hergun yeni bi catlak goruyorum resmen! Hergun konusuyorum kizimla gelebilirsin diyorum. Bakalim annecigini ne kdr dinlicek
Bebeginizi gule gule anali babali buyutunKizlar merhaba öncelikle umarım hepiniz bebişinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz ben yeni normal doğum yaptim. Eğer çatlamak istemiyorsaniz kimyasallardan ziyade doğal yollarla bakım yapmanızı tavsiye ederim. Ben normalde çok kolay çatlarim ama düzenli yaptığım bakim sayesinde karnim o kadar gerilmesine rağmen suan karnimda 1 tane bile çatlağim yok.
kakai yağı
acı badem yağı
kabak lifi
kizlar kakao yağını sürün banyo yaparken kabak lifi ile yapın. ya da tek acı badem yağını sürün banyo yaparken kabak lifi kullanin. bana sorarsaniz malzemeleri karistirmayin. bunlar zaten tek basina yeterli
ayrıca doğum sonrasi ve gebelik sirasinda da saglikli sekilde hem ayni kilonuzda kalmak hemde formunuzu eski haline döndürmek isterseniz blogumda yazdığım yazılari okuyabilirsiniz.
isteyene normal doğumu anlatabilirim. merak eden olursa :))
izlememenizi tavsiye ederim. Daha cok panik yapiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?