Canim ben sana onerimi verim.Bebeginizi gule gule anali babali buyutunAllah nasip ederse bende normal dogum yapmayi istiyorum ama korkmuyoda deilim tabiki Blogunuzda dogum hikayenizi okudum. Epidural normal dogummu yapmistiniz siz. Birde hastaneye gitmeden suyunuz gelmismiydi. Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum. Nasil normal dogum yapabilirim bunun icin de onerilerinizi beklerim.
Ayy Allah sabir versin canim yaaaCanimmm ben izne ayrilir ayrilmaz annemlerin yanjna ist.a geldim.. esim de izni olmadigi icin mecburen malatyada kaldi. annesi elazigda 1 saatlik mesafede.. benim kv cok fena oyle boyle dehil inanilmaz duygu somurusu falan yapio.. esimde cok duskun annesine.. duskunlukten de ziyade tek diye merakta kalio hep.. nasil kalmasin.. annesi telde hergun hastayim dio.. hic biseyi de yok ustelik.. dr lar hep psikolojik dio.. suna bile sahit oldu bi kere telde dioki oglum ben sana dun soylemedi ama ekmek bile almaya gidemedimbjnu soylersen seni merak eden bi insana düşünün neler olur..
beni annem yada babam oyle dicek malatyadan topladigim gibi esyalarimi solugu yanlarida alirim inanki.. muskil durumdalar diye kahrolurum.
Bizde dayaniyoruz kuzum ne yapalim valla duruluyormus.. 10 gjn sonra yanimda olacak inşallah.. hizde ozledik ama yapacak bisi yok
Tebrikler canim hayirli ugurlu olsun. Allah anali babali buyutsun. Canim lansinoh kremin iyi geldigini duymustum ben. Emzirirkende surebiliyosun silmene gerek yok yaniherkese merhaba,hastahane de sözde size haber vermişim birde ne göreyim.2011 ağustos annelerine yazmışım:)))evet kızlar çarşamba günü hastahaneye gittik.çantamız arabada hazır şekilde.yatış istediler.doğum başlamış diye.bebeğim de ben de iyiyiz.akşam 9 gibi doğdu.3 kg 140 gr.çok kilolu değil ama 2 kilo 700 de doğmadı.hani dr bebeğin çok zayıf diyordu ya kendiside şaştı.sunni sancı ile doğumu hızlandırdılar hiç gereği yokken.zaten 11 gibi kendisi doğardı ama diyemedim sunni istemiyom diye.beni en zorlayan o oldu.ikinci doğum olmasına rağmen dikişlerim var ve acıyor.
emzirirken de göğüs uçlarım dayanılamayacak derecede acıyo.hala aktif sütüm gelmedi ama göğüslerim şişti içi sarı süte benzeyen bi sıvı ile doldu.tecrübeli hanımlar göğüs ucu için öneri bekliyom.sevgiyle kalın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız innşallahbebişlerinizi.zaman buldukça takip edecem.sevgiyle kalın.
Ayy Allah sabir versin canim yaaa
Bilirim bir erzincanli olarak bizim oralarin kadinlari pek cakal olur ogullarina eslerine :)
Kizlarida oyledir orda yetisen buyuyen insanlari..
Az kalmis neyseki kavusmaniza insallah hayirlisiylada dogumun olurda esinin sorumlulugu artar annesine duskunlugu azalir
sen ultrason olcumlerine cok takilma canim,yanilma payi olabiliyor..birdaha gittiginde haftasiyla uyumlu cikabilir buyuk ihtimalle..
Ayy nolacak almissa cocuk bunlar yani tok olsalarda istiyolar kizkardesin ayip etmis bosver canini sikmaselam kızlar
ben de geceleri sağa sola dönmekten, oflayıp puflamaktan bir hal oluyorum.
neyse ki şafak az kaldı. sezaryen tedirgin etse de hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız, sağlıklı tontiş bebişlerimiz olur inşallah :)
dün annemlerle kızkardeşimle avm ye gidelim dedik. gittik ama burnumdan geldi.
benim kızlar hareketli. birinin peşinde annem, diğerinin peşinde erkek kardeşim koştular avm de gezerken. malum koca karnımla yetişmek zor. haliyle çocuklar acıktı. kızkardeşimin kızı yani yeğenim -7 yaşında- o da acıkmış. erkek kardeşim de gitmiş acılı çiğköfte almış, elde atıştırırız diye. benim kızlar küçük yiyemez, onlara patates kızartması ile ayran aldırdım.
afiyetle yediler. bu arada kızkardeşimin bebeği mızmızlandı, uykusu gelmiş, bana çemkiriyor. niye çocuklara yemek yedirmişim, evden aç mı çıkarmışım -ki evden tok çıktılar ama avm de 2-3 saat oyalandık. çocuklar hem acıktı hem yoruldu-, bir bisküvi verseymişim ellerine neyine yetmiyormuş. kızartma ile ayran 20 tl tuttu, onu da erkek kardeşim ödedi diye, onlara yük oluyormuşum, sömürüyormuşum neler neler. ısmarlayan kızlarımın dayısı oluyor, neyin yükü dedim. sen mi ödedin, kocan mı, sana noluyor vs derken baya atıştık. bir daha benimle bir yere gitmezmiş. aman dedim keyfin bilir.
bir tuhaf bazen davranışları.
zaten boş mevzu diye canım sıkıldı. öyle saçma ki tepkisi.Ayy nolacak almissa cocuk bunlar yani tok olsalarda istiyolar kizkardesin ayip etmis bosver canini sikma
Ayy bu insanlar ne tuhaf ya.. kadin hamile kocasini bi rahat birakin da neyi beklediklerini bi bilsinler djmi.. hayret bisi traktoru baska biri kullanamiyor mu cocuklari goturmek icin.. kusmek de nedir ya.. benim de kocam yanimda degil ben annemdeyim o annesinde.. buraya nasil olsa gelecekmis doguma diye demisler ki kurbani bizle gecir.. o da hayir diyememis.. annesi var bir tek onunla takildi butun bayram.. bide gezdirdi selfiler falan.. acayip doluyum bende ama sesjmi cikartamiyorum cocuk gelecek huzursuzluk cikmasin diye.. kocam benimle ne yaparsa kv de onu istio ondan.. nasil istir bu anlamadim ki..
Evet canım 15 kişiden fazla oluyoruz bir yere gidileceği zaman. Birini götürmesen hemen küsüyor e bizim araba biz hariç 3 kişilik. Traktörle dağ bayır geziyoruz. Başımızda etkek olarak bir benim eşim oluyor buradaki erkekler hep çalışıyor çünkü. Tahmin edersin ki masrafı da hep biz çekiyoruzTraktöre binip gezdirsin mi istiyorlarlaf söz mü olurmuş market için
Gözüm seğirmeye başladı yineAllah tan az kaldı yarın kurtuluyorsun bu işkenceden tatlım az daha sabır
Evet canım çok şükür bu günleri gösterene :))MinikPiranha 37. haftandasın ne güzel, artık her an gelebilir minik Sevdoş :)
Ne var yani bunda anlamadım eminim sende yigenlerine daha önce almışsındır napıcaz yani bunun çetelesini mi tutucaz her yere her şeye paramız yetiyo da 3 çocuğu doyurmak mı mesele hiç yanizaten boş mevzu diye canım sıkıldı. öyle saçma ki tepkisi.
Sendekide sabır yani cnm he karnın burnunda amma iş çıkartıyolar iyi carlamıyosun nasıl insanlar bunlar yaEvet canım çok şükür bu günleri gösterene :))
Evime gideyim de ondan sonra gelsin hayırlısıyla bitanem:)
Senin bebişin adı neydi. Kızçeme ismiyle hitap esilince çok hoşuma gidiyor, kimseye de söylemedik daha kulp bulmasınlar diye bir siz bir babası bir ben biliyoruz :))
Canım bence kardeşin sinirinden söylemiş çocuğu huzursuz olunca ona da bir haller olmuş ondN söylemiş yoksa 20 lira kardeş için gözün görrceği para mı yani.zaten boş mevzu diye canım sıkıldı. öyle saçma ki tepkisi.
yani saçma sapan bir şeydi yaptığı. kendi bebeği huysuzlandı diye resmen olay çıkardı.Ne var yani bunda anlamadım eminim sende yigenlerine daha önce almışsındır napıcaz yani bunun çetelesini mi tutucaz her yere her şeye paramız yetiyo da 3 çocuğu doyurmak mı mesele hiç yani
uzatmasaydı iyiydi. avm den eve dönene kadar çemkirdi arabada. arada annem olmasa saç baş girerdik herhalde.Canım bence kardeşin sinirinden söylemiş çocuğu huzursuz olunca ona da bir haller olmuş ondN söylemiş yoksa 20 lira kardeş için gözün görrceği para mı yani.
eskiden biz de böyle cümbür cemaat giderdik pikniğe. istanbul'a taşınınca bitti :)Evet canım 15 kişiden fazla oluyoruz bir yere gidileceği zaman. Birini götürmesen hemen küsüyor e bizim araba biz hariç 3 kişilik. Traktörle dağ bayır geziyoruz. Başımızda etkek olarak bir benim eşim oluyor buradaki erkekler hep çalışıyor çünkü. Tahmin edersin ki masrafı da hep biz çekiyoruz. Yarın bu saatlerde evde olacağım çok şükür
Oyyy oyyy benim kizimm 16 gun sonra benim kucagimda olacak insallahhhh kizlar.. cok heyecanliyimmmmmm
Kızlar benim dünkü açılma biraz enf. Daha Çokta magnezyum eksikliğinden kaynaklıymış magnezyum ve antibiyotik taktılar Ciğer geliştirici iğne Yaptılar herseye rağmen sonra tekrar kontrol edildi rahim kendini toplamış şimdilik iyiyiz çok şükür şöyle bi 37-38 olsakta artık gelseler
3 gundur cok sancim var contraksiyonlarim artti iyice saten 5 ss acikti yani kalkkim 15 dk yurusem doguma giderim gibi geliyo ama ben temmuz sonu istiyorum dogumu cok kucuk kizim 36 haftaya pazartesi giricez kuvezle falan ugrasamam o yuzden 3 gundurr bol bol yatiyorum gununde dogsun istiyorum hayirlisi artkk cumaya kdr sabredebilirim
selam kızlar
ben de geceleri sağa sola dönmekten, oflayıp puflamaktan bir hal oluyorum.
neyse ki şafak az kaldı. sezaryen tedirgin etse de hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız, sağlıklı tontiş bebişlerimiz olur inşallah :)
dün annemlerle kızkardeşimle avm ye gidelim dedik. gittik ama burnumdan geldi.
benim kızlar hareketli. birinin peşinde annem, diğerinin peşinde erkek kardeşim koştular avm de gezerken. malum koca karnımla yetişmek zor. haliyle çocuklar acıktı. kızkardeşimin kızı yani yeğenim -7 yaşında- o da acıkmış. erkek kardeşim de gitmiş acılı çiğköfte almış, elde atıştırırız diye. benim kızlar küçük yiyemez, onlara patates kızartması ile ayran aldırdım.
afiyetle yediler. bu arada kızkardeşimin bebeği mızmızlandı, uykusu gelmiş, bana çemkiriyor. niye çocuklara yemek yedirmişim, evden aç mı çıkarmışım -ki evden tok çıktılar ama avm de 2-3 saat oyalandık. çocuklar hem acıktı hem yoruldu-, bir bisküvi verseymişim ellerine neyine yetmiyormuş. kızartma ile ayran 20 tl tuttu, onu da erkek kardeşim ödedi diye, onlara yük oluyormuşum, sömürüyormuşum neler neler. ısmarlayan kızlarımın dayısı oluyor, neyin yükü dedim. sen mi ödedin, kocan mı, sana noluyor vs derken baya atıştık. bir daha benimle bir yere gitmezmiş. aman dedim keyfin bilir.
bir tuhaf bazen davranışları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?