2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ben sana onerimi verim.
Sancin geliyo acilman oluyo aciyla yada acisiz gidiyosun hastaneye hooppp catur cutur cikartiyorsun boylece normal dogum yapmis oluyorsun

Bende korktugumdan avuntumu bununla sagliyorum

Ayy Allah sabir versin canim yaaa
Bilirim bir erzincanli olarak bizim oralarin kadinlari pek cakal olur ogullarina eslerine :)
Kizlarida oyledir orda yetisen buyuyen insanlari..
Az kalmis neyseki kavusmaniza insallah hayirlisiylada dogumun olurda esinin sorumlulugu artar annesine duskunlugu azalir

Tebrikler canim hayirli ugurlu olsun. Allah anali babali buyutsun. Canim lansinoh kremin iyi geldigini duymustum ben. Emzirirkende surebiliyosun silmene gerek yok yani

selam kızlar
ben de geceleri sağa sola dönmekten, oflayıp puflamaktan bir hal oluyorum.
neyse ki şafak az kaldı. sezaryen tedirgin etse de hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız, sağlıklı tontiş bebişlerimiz olur inşallah :)

dün annemlerle kızkardeşimle avm ye gidelim dedik. gittik ama burnumdan geldi.
benim kızlar hareketli. birinin peşinde annem, diğerinin peşinde erkek kardeşim koştular avm de gezerken. malum koca karnımla yetişmek zor. haliyle çocuklar acıktı. kızkardeşimin kızı yani yeğenim -7 yaşında- o da acıkmış. erkek kardeşim de gitmiş acılı çiğköfte almış, elde atıştırırız diye. benim kızlar küçük yiyemez, onlara patates kızartması ile ayran aldırdım.
afiyetle yediler. bu arada kızkardeşimin bebeği mızmızlandı, uykusu gelmiş, bana çemkiriyor. niye çocuklara yemek yedirmişim, evden aç mı çıkarmışım -ki evden tok çıktılar ama avm de 2-3 saat oyalandık. çocuklar hem acıktı hem yoruldu-, bir bisküvi verseymişim ellerine neyine yetmiyormuş. kızartma ile ayran 20 tl tuttu, onu da erkek kardeşim ödedi diye, onlara yük oluyormuşum, sömürüyormuşum neler neler. ısmarlayan kızlarımın dayısı oluyor, neyin yükü dedim. sen mi ödedin, kocan mı, sana noluyor vs derken baya atıştık. bir daha benimle bir yere gitmezmiş. aman dedim keyfin bilir.
bir tuhaf bazen davranışları.

Evet canim aynen oyle.. insallah biraz daha farklı olur bundan sonra..

sen ultrason olcumlerine cok takilma canim,yanilma payi olabiliyor..birdaha gittiginde haftasiyla uyumlu cikabilir buyuk ihtimalle..

Hayırlısı ile doğsunlarda artık, sağlıkla sıhatle gelsinler :) yoruldum artık valla zamanda geçmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamilelik çok zormuş :)

Selam kızlar. Tatilde bitiyo nerdeyse, çok alışmıştım. Yatmak çok güzrl,uzun zamandır bişey yapmadan yatmamıştım. Zaman çabuk geçiyor. Az kaldı hayırlısıyla inşallah. Ben sıcak falan dinlemiyorrum çok güzel uyuyorum valla. Vantilatörün karşısında, her yerime yastık sıkıştırarak uyuyorum.2 saatte bir wc için kalkıyorum. Sonra tekrar uykuya dalıyorum. Bu zamanlarımı çok özlicem.

Ayy nolacak almissa cocuk bunlar yani tok olsalarda istiyolar kizkardesin ayip etmis bosver canini sikma

Kullanıyor da işleri var hepsinin vakitleri yok ki gezmeye etmeye.

Amann sanki biz aile olmamışız kocaman insanlarıZ ne karışıyorlarsa inşallah biz böyle ebeveynler olmayız yaşlanınca. Siz neden ayrı takıldınız ki kocanla ben hiç bir yere yalnız göndetmiyorum kuyruk gibiyiz

Trakyörde zıplata zıplata doğurtacaklar beni insafsızlar, Allahtan kocam götürmedi

Traktöre binip gezdirsin mi istiyorlar laf söz mü olurmuş market için
Gözüm seğirmeye başladı yine Allah tan az kaldı yarın kurtuluyorsun bu işkenceden tatlım az daha sabır
Evet canım 15 kişiden fazla oluyoruz bir yere gidileceği zaman. Birini götürmesen hemen küsüyor e bizim araba biz hariç 3 kişilik. Traktörle dağ bayır geziyoruz. Başımızda etkek olarak bir benim eşim oluyor buradaki erkekler hep çalışıyor çünkü. Tahmin edersin ki masrafı da hep biz çekiyoruz . Yarın bu saatlerde evde olacağım çok şükür

MinikPiranha 37. haftandasın ne güzel, artık her an gelebilir minik Sevdoş :)
Evet canım çok şükür bu günleri gösterene :))

Evime gideyim de ondan sonra gelsin hayırlısıyla bitanem:)

Senin bebişin adı neydi. Kızçeme ismiyle hitap esilince çok hoşuma gidiyor, kimseye de söylemedik daha kulp bulmasınlar diye bir siz bir babası bir ben biliyoruz :))

Sendekide sabır yani cnm he karnın burnunda amma iş çıkartıyolar iyi carlamıyosun nasıl insanlar bunlar ya

Ne var yani bunda anlamadım eminim sende yigenlerine daha önce almışsındır napıcaz yani bunun çetelesini mi tutucaz her yere her şeye paramız yetiyo da 3 çocuğu doyurmak mı mesele hiç yani
yani saçma sapan bir şeydi yaptığı. kendi bebeği huysuzlandı diye resmen olay çıkardı.
ki hepimiz acıkmıştık. küçük kızlar nasıl yesin acılı çiğköfteyi?

Canım bence kardeşin sinirinden söylemiş çocuğu huzursuz olunca ona da bir haller olmuş ondN söylemiş yoksa 20 lira kardeş için gözün görrceği para mı yani.
uzatmasaydı iyiydi. avm den eve dönene kadar çemkirdi arabada. arada annem olmasa saç baş girerdik herhalde.

eskiden biz de böyle cümbür cemaat giderdik pikniğe. istanbul'a taşınınca bitti :)

Oyyy oyyy benim kizimm 16 gun sonra benim kucagimda olacak insallahhhh kizlar.. cok heyecanliyimmmmmm

Ayyy bi sey kalmadi hadi bakalmmm.. Hayirlisiyla dogsun fistiginnn

Gecms olsn canm insallah hayirlisiyla 37 yi goruean ama gormesen de cok stres etme kendine Allah'in izniyle bi eycik olmaz bu saatten sonra

Gecms olan canm, insallah akilli yavrun birazcik daha bekler onunla konus annesi soyle beklesnn.. Ama dert etme kendine hayirlisiyla bi seycik olmaz artk

Gece herkes ayni durumda sanirm artk.. Hayirlisiyla doguralm da bi hepimz dee

Kizkardesinin tavri gercekten cok ilginc, dayiya yuk olur mu ayol ayila bayila alir sever ilgilenir.. Garip yani... Benm abim simdiden oyle hevesli ki neler neler alip duruyor, demekki yuk oluyorrmmm tovbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…