2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?
kısa kollu genelde atletleri. üzerine giydirmek için uzun kollu penye hırka aldım birkaç tane, birkaç tane de tayt.
örtü olarak da hem penye örtü, hem de orta kalınlıkta pamuklu örtü aldım.

kendi bebeği huysuzlanıp keyfini kaçırınca saçmaladı. bir de eve gelene kadar uzatmasa. iyice sinir etti.

Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz 2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurr nst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
Ohh ohh maşallah Begüm kızımız kocaman olmuş hep böyle sağlıkla gider inşallah :)

Canım çok güzel oluyor aslında ben de bayılıyorum ama şu durumumda bir saat traktör yolculuğu nasıl yapayım tungır mıngır hiç onu düşünen yok
yani. Allah korusun dağın başında mı doğurtacaklardı seni?
birazcık düşünseler yeter ama işte umursamaz oluyorlar.

Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?
Canım heralde ilk hafta uzun kollu giydiririz üzerine de bir yelek, sonra havalara göre yeleği zaten çıkarırız sıcak giderse de kısa kollu tulumlara geçeriz. Ne kadar sıxak olursa da bebekler ilk günlerde üşürmüş biraz. Biz ne giyiyorsak bir kat fazlasını da 1 hafta kadar sonra giydiririiz sanırım.

Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz 2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurr nst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.

Bizimde kontrolümüz pazartesi çok merak ediyorum kilosunu felan :)
Maşallah kızçene senin kilosu çok iyi

Merhaba kızlar
Bizde 2,5 hafta sonra kontrole bugün gittik hala zatıf ama haftasıyla uyumlu benim gibi zayıf olacskmış kızım 2200 gr 45 cm boyu var.Çok şükür başaşagı dönmüş plesenta yukarı çıkmış NST sonucumuz iyi normal dogumu bekliyoruz Allahın izniyle Topigimizde dogumlarda başladı çok heyecanlı

ben ilk doğduğunda birkaç gün ince tulum falan giydirmeyi düşünüyorum. Ama daha sonra gündüzleri evde zıbınla dolaştırcam. gece de zıbın üstüne ince bi battaniyeye sararak uyuturum belki.

Merhaba Hamişler
Zorunlu bir kontrolden dönüyorum, dün çok kötü bir miyom Ağrısı çektim,bir gece hastane de yattım ama bugün çok şükür iyiyim. Geride kaldı kötü şeylerden bahsetmiyeyim. Bebiş sağlıklı 33+4 kilosu 2500 gr boyu 47 cm, kendisini hiç göremiyoruz artık yüzünü aşağıda en kuytu yere yerleştirmiş durumda, erkenden gelmek istiyor ama engelliyoruz bende erken doğum tehdidi var ameliyat olmuştum ama şu son durumundan sonra içim rahat. Bi üç haftacık dayansa süper olacak bizden böyle annişler öpüyorum sizi ve bebişlerinizi

Cnm yenidoğanda olsa ben gündüz sıcağında kısa kollu zıbınla tutmayı planlıyorum. Çorap ve eldiveni mutlaka olur. Gece daha ince bir tulum giydirip, ince bir penye battaniye örterim o kadar. Gündüz sarıp sarmalarsak,bayağ bunalır çocuk. Erkek bebek kız bebeğe göre 1-2 derece yüksek ısısı olurmuş. O yüzden ince giydirmeye alıştırıcam ben,hele bu zamanlar daha kolay onu uygulamak.

Bizimde kontrolümüz pazartesi çok merak ediyorum kilosunu felan :)
Maşallah kızçene senin kilosu çok iyi

Hadi bakalmm sen de guzel haberlerle gel insallahh
Sagol canm cok sukur iyiyz

Gayet de iyi canm bence kilosu az da degil yanii.. Masallah

Oncelikle gecms olsn canm. Sonra da bebisine masallahh
Dayanir insallah canm sen ikna edersn bebegini tatli dilinle

Herkese selamlar pazartesi bizim de kontrolümüz var çok merak ediyorum geçen hafta cuma 33+4de 2500 du kilomuz.nst de sancı çıktığı için proluton ve serum takılmıştı bayramda biryerlere gidemedik erken gelicek diye.2 hafta daha çalışmayı düşünüyorum 37ye kadar ama bakalım doktor ne dicek.bu arada doğuruyorum diye kv geldi memleketten aynı evde olmak zormuş inşallah 2 hafta daha çalışırım:))bu kadar erken gelmesi hiç iyi olmadı iki gündür sabrımı zorluyo ben demeden yemek yemek bile aklına gelmiyo bu saat oldu hala kahvaltıyla duruyoruz ne akşam için nede şu an yemek için hiçbi planı yok benim mi yapmamı düşünüyo acaba.Allaha çok şükür ki okuyup mesleğimi elime alıp ayrı bi düzenim olmuş yoksa aynı evde olsak kafayı yerdim heralde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…