kısa kollu genelde atletleri. üzerine giydirmek için uzun kollu penye hırka aldım birkaç tane, birkaç tane de tayt.Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?
kendi bebeği huysuzlanıp keyfini kaçırınca saçmaladı. bir de eve gelene kadar uzatmasa. iyice sinir etti.Ayyy bi sey kalmadi hadi bakalmmm.. Hayirlisiyla dogsun fistiginnn
Gecms olsn canm insallah hayirlisiyla 37 yi goruean ama gormesen de cok stres etme kendine Allah'in izniyle bi eycik olmaz bu saatten sonra
Gecms olan canm, insallah akilli yavrun birazcik daha bekler onunla konus annesi soyle beklesnn.. Ama dert etme kendine hayirlisiyla bi seycik olmaz artk
Gece herkes ayni durumda sanirm artk.. Hayirlisiyla doguralm da bi hepimz dee
Kizkardesinin tavri gercekten cok ilginc, dayiya yuk olur mu ayol ayila bayila alir sever ilgilenir.. Garip yani... Benm abim simdiden oyle hevesli ki neler neler alip duruyor, demekki yuk oluyorrmmm tovbeee
benciller biraz, eşim de sinir oluyor ama o söylüyor hiç içinde tutmuyor benim de içim soğuyor o söyledikçeSendekide sabır yani cnm he karnın burnunda amma iş çıkartıyolar iyi carlamıyosun nasıl insanlar bunlar ya
Ohh ohh maşallah Begüm kızımız kocaman olmuş hep böyle sağlıkla gider inşallah :)Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurrnst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
Canım çok güzel oluyor aslında ben de bayılıyorum ama şu durumumda bir saat traktör yolculuğu nasıl yapayım tungır mıngır hiç onu düşünen yokeskiden biz de böyle cümbür cemaat giderdik pikniğe. istanbul'a taşınınca bitti :)
yani. Allah korusun dağın başında mı doğurtacaklardı seni?Canım çok güzel oluyor aslında ben de bayılıyorum ama şu durumumda bir saat traktör yolculuğu nasıl yapayım tungır mıngır hiç onu düşünen yok
Canım heralde ilk hafta uzun kollu giydiririz üzerine de bir yelek, sonra havalara göre yeleği zaten çıkarırız sıcak giderse de kısa kollu tulumlara geçeriz. Ne kadar sıxak olursa da bebekler ilk günlerde üşürmüş biraz. Biz ne giyiyorsak bir kat fazlasını da 1 hafta kadar sonra giydiririiz sanırım.Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?
yani. Allah korusun dağın başında mı doğurtacaklardı seni?
birazcık düşünseler yeter ama işte umursamaz oluyorlar.
Ohh ohh maşallah Begüm kızımız kocaman olmuş hep böyle sağlıkla gider inşallah :)
Amin canm hepimizinki de insallahhh...
Sen naptn dondunuz mu kv den? Kurtuldun mu
Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurrnst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
ben ilk doğduğunda birkaç gün ince tulum falan giydirmeyi düşünüyorum. Ama daha sonra gündüzleri evde zıbınla dolaştırcam. gece de zıbın üstüne ince bi battaniyeye sararak uyuturum belki.Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?
Yok, yarın sabah dönücez inşallah :)
Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?
Bende buradayım kuzum merak etme senAyyyyy dimi ağustosa bir ben kalacam burda
Bizimde kontrolümüz pazartesi çok merak ediyorum kilosunu felan :)
Maşallah kızçene senin kilosu çok iyi
Merhaba kızlar
Bizde 2,5 hafta sonra kontrole bugün gittik hala zatıf ama haftasıyla uyumlu benim gibi zayıf olacskmış kızım 2200 gr 45 cm boyu var.Çok şükür başaşagı dönmüş plesenta yukarı çıkmış NST sonucumuz iyi normal dogumu bekliyoruz Allahın izniyleTopigimizde dogumlarda başladı çok heyecanlı
Merhaba Hamişler
Zorunlu bir kontrolden dönüyorum, dün çok kötü bir miyom Ağrısı çektim,bir gece hastane de yattım ama bugün çok şükür iyiyim. Geride kaldı kötü şeylerden bahsetmiyeyim. Bebiş sağlıklı 33+4 kilosu 2500 gr boyu 47 cm, kendisini hiç göremiyoruz artık yüzünü aşağıda en kuytu yere yerleştirmiş durumda, erkenden gelmek istiyor ama engelliyoruzbende erken doğum tehdidi var ameliyat olmuştum ama şu son durumundan sonra içim rahat. Bi üç haftacık dayansa süper olacak bizden böyle annişler öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?