Sen çok daha erken alacaksın kucagına tatlım sanma ağustos sonuna doğru kalırsınBende buradayım kuzum merak etme sen
Ay grill sen misin hamile o mu? Çok ayıp yaptığı. Ben olsam alır 20 tlyi suratına çarparım. Edepsiz konuştuğu lafa bak. İnsan yeğeninin yediğini kıskanır mi? Valla çok sabırlısın sen.yani saçma sapan bir şeydi yaptığı. kendi bebeği huysuzlandı diye resmen olay çıkardı.
ki hepimiz acıkmıştık. küçük kızlar nasıl yesin acılı çiğköfteyi?
Böyle durumlarda söylenecek en güzel söz iyi ki uzakmışsınız iyi ki bir tek Bayram'larda seyranlarda gidiyorsunuz Can'ımEvet canım 15 kişiden fazla oluyoruz bir yere gidileceği zaman. Birini götürmesen hemen küsüyor e bizim araba biz hariç 3 kişilik. Traktörle dağ bayır geziyoruz. Başımızda etkek olarak bir benim eşim oluyor buradaki erkekler hep çalışıyor çünkü. Tahmin edersin ki masrafı da hep biz çekiyoruz. Yarın bu saatlerde evde olacağım çok şükür
O niye kız? Annem beni tam 9 ay 9 günde doğurmuş. Hem de ilk bebeği benim.Sen çok daha erken alacaksın kucagına tatlım sanma ağustos sonuna doğru kalırsın
Ya ne var ki dayıları almış getirmiş .. Hem kendisi teyze olarak bile alabilirdi ne var bunda şuncacık çocukların yediğinin içtiğinin hesabını mı yapıyor çok ayıp ona .. Kaldı ki bizde oğlumuzu evden aç çıkarmıyoruz ama avm de dolaşınca koşup yorulunca acıkıyor kendi diyecek kardeşim sen Bi soluklan ben şu kızlara yiyebilecekleri bir şey alayım diye .. Gecen de demiştim yemek konuları olunca aşırı hassasım inan bana çok daha beter karşılığını verirdim kardeşineselam kızlar
ben de geceleri sağa sola dönmekten, oflayıp puflamaktan bir hal oluyorum.
neyse ki şafak az kaldı. sezaryen tedirgin etse de hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız, sağlıklı tontiş bebişlerimiz olur inşallah :)
dün annemlerle kızkardeşimle avm ye gidelim dedik. gittik ama burnumdan geldi.
benim kızlar hareketli. birinin peşinde annem, diğerinin peşinde erkek kardeşim koştular avm de gezerken. malum koca karnımla yetişmek zor. haliyle çocuklar acıktı. kızkardeşimin kızı yani yeğenim -7 yaşında- o da acıkmış. erkek kardeşim de gitmiş acılı çiğköfte almış, elde atıştırırız diye. benim kızlar küçük yiyemez, onlara patates kızartması ile ayran aldırdım.
afiyetle yediler. bu arada kızkardeşimin bebeği mızmızlandı, uykusu gelmiş, bana çemkiriyor. niye çocuklara yemek yedirmişim, evden aç mı çıkarmışım -ki evden tok çıktılar ama avm de 2-3 saat oyalandık. çocuklar hem acıktı hem yoruldu-, bir bisküvi verseymişim ellerine neyine yetmiyormuş. kızartma ile ayran 20 tl tuttu, onu da erkek kardeşim ödedi diye, onlara yük oluyormuşum, sömürüyormuşum neler neler. ısmarlayan kızlarımın dayısı oluyor, neyin yükü dedim. sen mi ödedin, kocan mı, sana noluyor vs derken baya atıştık. bir daha benimle bir yere gitmezmiş. aman dedim keyfin bilir.
bir tuhaf bazen davranışları.
Yok yok sen hareketlisin evde egzersizde yapıyorsun vücudun hantal değil beklemezsin :)O niye kız? Annem beni tam 9 ay 9 günde doğurmuş. Hem de ilk bebeği benim.
aklıma geldi onu yapmak. ama ateşe körükle gitmek istemedim. sonuçta annem olsun erkek kardeşim olsun, sürekli kızlarıma ıvır zıvır, oyuncak, kıyafet vs alırlar.Ay grill sen misin hamile o mu? Çok ayıp yaptığı. Ben olsam alır 20 tlyi suratına çarparım. Edepsiz konuştuğu lafa bak. İnsan yeğeninin yediğini kıskanır mi? Valla çok sabırlısın sen.
kendi dediği gibi bir daha benimle bir yere gitmezmiş ya ben de gitmeyeceğim. çok kırıldım.Ya ne var ki dayıları almış getirmiş .. Hem kendisi teyze olarak bile alabilirdi ne var bunda şuncacık çocukların yediğinin içtiğinin hesabını mı yapıyor çok ayıp ona .. Kaldı ki bizde oğlumuzu evden aç çıkarmıyoruz ama avm de dolaşınca koşup yorulunca acıkıyor kendi diyecek kardeşim sen Bi soluklan ben şu kızlara yiyebilecekleri bir şey alayım diye .. Gecen de demiştim yemek konuları olunca aşırı hassasım inan bana çok daha beter karşılığını verirdim kardeşine
Ayyy ne güzel hadi gözünaydın sağlıkla kavuş tatlımKizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurrnst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
Zaten gitme düzelsin hatasını anlasın öyle gidersiniz .. Allah göstermesin bir gün kızların emanet olarak eline düşse 20 kağıdın hesabını yapıp aç mı bıracak ya bu konuyu konuşması bile falso insanın dili dönmezkendi dediği gibi bir daha benimle bir yere gitmezmiş ya ben de gitmeyeceğim. çok kırıldım.
Böyle güzel haberler okuyun ca içim Bi güzel oluyor hadi hayırlısıyla tamamla günlerini kilosuda toparlar merak etme annesiMerhaba kızlar
Bizde 2,5 hafta sonra kontrole bugün gittik hala zatıf ama haftasıyla uyumlu benim gibi zayıf olacskmış kızım 2200 gr 45 cm boyu var.Çok şükür başaşagı dönmüş plesenta yukarı çıkmış NST sonucumuz iyi normal dogumu bekliyoruz Allahın izniyleTopigimizde dogumlarda başladı çok heyecanlı
Haftaya da denize gidiyorum.Yok yok sen hareketlisin evde egzersizde yapıyorsun vücudun hantal değil beklemezsin :)
Bu geçen annenle gezip sana haber vermeyen kardeşin mi?aklıma geldi onu yapmak. ama ateşe körükle gitmek istemedim. sonuçta annem olsun erkek kardeşim olsun, sürekli kızlarıma ıvır zıvır, oyuncak, kıyafet vs alırlar.
bir de kızkardeşim de 4 ay önce doğum yaptı ama dünkü tavrı cidden saçmaydı.
sırf kızının huysuzluğunu bahane edip saçmaladı. başka mantıklı bir gerekçe yok düşününce.Zaten gitme düzelsin hatasını anlasın öyle gidersiniz .. Allah göstermesin bir gün kızların emanet olarak eline düşse 20 kağıdın hesabını yapıp aç mı bıracak ya bu konuyu konuşması bile falso insanın dili dönmez
Sağlıkla al kucagına inşallah yerime deeee yüzzzzzzHaftaya da denize gidiyorum.bakalım ne zaman gelmek istersen miniğim. Kuvöze girecek kadar küçük olmasın da sorun yok.
Bu geçen annenle gezip sana haber vermeyen kardeşin mi?
evetHaftaya da denize gidiyorum.bakalım ne zaman gelmek istersen miniğim. Kuvöze girecek kadar küçük olmasın da sorun yok.
Bu geçen annenle gezip sana haber vermeyen kardeşin mi?
Acikmasa bile kokar çocuğa ister yani.Ya ne var ki dayıları almış getirmiş .. Hem kendisi teyze olarak bile alabilirdi ne var bunda şuncacık çocukların yediğinin içtiğinin hesabını mı yapıyor çok ayıp ona .. Kaldı ki bizde oğlumuzu evden aç çıkarmıyoruz ama avm de dolaşınca koşup yorulunca acıkıyor kendi diyecek kardeşim sen Bi soluklan ben şu kızlara yiyebilecekleri bir şey alayım diye .. Gecen de demiştim yemek konuları olunca aşırı hassasım inan bana çok daha beter karşılığını verirdim kardeşine
Boşver takma bile kafana bırak yaptığı ayıpla kalsın Allah tan senin gibi bir kardeşi varsırf kızının huysuzluğunu bahane edip saçmaladı. başka mantıklı bir gerekçe yok düşününce.
Bu kardeşin seni kıskanıyor belli ki. Yoksa bu kadar şuursuz davranmaz. Kıyamam kuzularına ya insanın tonla düşünecek şeyi var. Anlayışlı olunması lazım.
Acaip irite oluyorum şu yemek konusuna başka konuda böyle değilim ama bunda çok sinirleniyorum ..Acikmasa bile kokar çocuğa ister yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?