2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yani saçma sapan bir şeydi yaptığı. kendi bebeği huysuzlandı diye resmen olay çıkardı.
ki hepimiz acıkmıştık. küçük kızlar nasıl yesin acılı çiğköfteyi?
Ay grill sen misin hamile o mu? Çok ayıp yaptığı. Ben olsam alır 20 tlyi suratına çarparım. Edepsiz konuştuğu lafa bak. İnsan yeğeninin yediğini kıskanır mi? Valla çok sabırlısın sen.

Böyle durumlarda söylenecek en güzel söz iyi ki uzakmışsınız iyi ki bir tek Bayram'larda seyranlarda gidiyorsunuz Can'ım

MinikPiranha masallah sabrına. Ben o kadar bebe gürültüsünü çekemem bu sıcakta. Kaldı ki keyifleri olsun diye traktör üstünde taa piknige gideceğim. Allah akıl versin kocalara.

Ya ne var ki dayıları almış getirmiş .. Hem kendisi teyze olarak bile alabilirdi ne var bunda şuncacık çocukların yediğinin içtiğinin hesabını mı yapıyor çok ayıp ona .. Kaldı ki bizde oğlumuzu evden aç çıkarmıyoruz ama avm de dolaşınca koşup yorulunca acıkıyor kendi diyecek kardeşim sen Bi soluklan ben şu kızlara yiyebilecekleri bir şey alayım diye .. Gecen de demiştim yemek konuları olunca aşırı hassasım inan bana çok daha beter karşılığını verirdim kardeşine

Ay grill sen misin hamile o mu? Çok ayıp yaptığı. Ben olsam alır 20 tlyi suratına çarparım. Edepsiz konuştuğu lafa bak. İnsan yeğeninin yediğini kıskanır mi? Valla çok sabırlısın sen.
aklıma geldi onu yapmak. ama ateşe körükle gitmek istemedim. sonuçta annem olsun erkek kardeşim olsun, sürekli kızlarıma ıvır zıvır, oyuncak, kıyafet vs alırlar.
bir de kızkardeşim de 4 ay önce doğum yaptı ama dünkü tavrı cidden saçmaydı.

kendi dediği gibi bir daha benimle bir yere gitmezmiş ya ben de gitmeyeceğim. çok kırıldım.

Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz 2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurr nst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
Ayyy ne güzel hadi gözünaydın sağlıkla kavuş tatlım

kendi dediği gibi bir daha benimle bir yere gitmezmiş ya ben de gitmeyeceğim. çok kırıldım.
Zaten gitme düzelsin hatasını anlasın öyle gidersiniz .. Allah göstermesin bir gün kızların emanet olarak eline düşse 20 kağıdın hesabını yapıp aç mı bıracak ya bu konuyu konuşması bile falso insanın dili dönmez

Böyle güzel haberler okuyun ca içim Bi güzel oluyor hadi hayırlısıyla tamamla günlerini kilosuda toparlar merak etme annesi

Yok yok sen hareketlisin evde egzersizde yapıyorsun vücudun hantal değil beklemezsin :)
Haftaya da denize gidiyorum. bakalım ne zaman gelmek istersen miniğim. Kuvöze girecek kadar küçük olmasın da sorun yok.
Bu geçen annenle gezip sana haber vermeyen kardeşin mi?

sırf kızının huysuzluğunu bahane edip saçmaladı. başka mantıklı bir gerekçe yok düşününce.

Haftaya da denize gidiyorum. bakalım ne zaman gelmek istersen miniğim. Kuvöze girecek kadar küçük olmasın da sorun yok.

Sağlıkla al kucagına inşallah yerime deeee yüzzzzzz

evet

Acikmasa bile kokar çocuğa ister yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…