2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Boşver takma bile kafana bırak yaptığı ayıpla kalsın Allah tan senin gibi bir kardeşi var
bir ay kadar annemde kalacak. ben de gitmeyeceğim. kimseye yük olmadan gezsinler bakalım.

Bu kardeşin seni kıskanıyor belli ki. Yoksa bu kadar şuursuz davranmaz. Kıyamam kuzularına ya insanın tonla düşünecek şeyi var. Anlayışlı olunması lazım.
bir de diyor ki: zaten çocukların aç yaşıyor, şimdi mi aklına geldi doyurmak diyo.
büyük kızım her şeyi yemez, yese de çok az yer. onun lafını çarpıyor güya bana. halbuki kendi büyük kızı da öyle. yemek yerine ıvır zıvır yer.
niye coştu bu kadar, anlamadım.

Acaip irite oluyorum şu yemek konusuna başka konuda böyle değilim ama bunda çok sinirleniyorum ..
yani. bir de dışarda daha cazip geliyor çocuklara. yeter ki yesinler, alırım tabi ki.

Canım gecmis olsun..dinlen guzelce..bebisinin bekleyecegine inan..geçen hafta ben de aynı skntiyi yaşamıştım. Açılmam yoktu gerçi ama bizde magnezyum başladık, ciğer geliştirici iğne vurulduk. Daha iyiyim dinlenmek de iyi geldi. Bu hafta kendi dr uma da göründüm problem görmedi çok şükür biz de rahatladık..Nasip olursa 2hafta sonra çatı muayenesi olcam..

Kızlar günaydınlar.. Ay tatil de bitti artık bir evreyi daha aştık inşallah. Ağustosta doğum yapacak olanlar (benim gibi ) hala çok uzak geliyor tarih di mi
Canım nedense temmuz sonu doğum yapacakmışim az kalmış gibi geliyor bana da ama belli de olmaz 42.haftayi bile görürmüşuz minnoslarin keyfi nasıl isterse

Çok garip gerçekten, benim bebişimi sevecek kardeşim yok ama görümcelerim daha karnımdayken Nasıl seviyorlar bişey olunca Nasıl endişeleniyorlar, galiba kardeşin loğusalık dönemini anlatamamış boşver sonuçta kardeşin, anlar hatasını inş

inşallah canım

Kızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.
inşallah bir avazda doğurursun fazla sancı çekmeden.

Kızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.
Ayy valla çok sevindim senin adına taburcu olman daha iyi açılmanda var artık evde hızlanır açılman kolayca bir doğum yaşarsın inşallH

kızlar, kızım bu günlerde pek hareketli maşallah. karnımın yan tarafını yırtıp kolunu bacağını çıkarmak ister gibi itiyor. dokununca ufak parmaklar geliyor elime sanki. okşayınca geri çekiyor

yani. bir de dışarda daha cazip geliyor çocuklara. yeter ki yesinler, alırım tabi ki.
Bazen ben diyorum elime çocuk dışarda yemek istiyor gören annesi evde bir şey vermiyor der düşün evde yemediğini bile yiyor dışarda çocuk bunlar daha afiyet bal şeker olsun kalplerine

Bazen ben diyorum elime çocuk dışarda yemek istiyor gören annesi evde bir şey vermiyor der düşün evde yemediğini bile yiyor dışarda çocuk bunlar daha afiyet bal şeker olsun kalplerine
aynen. çocuk işte.

Sebebi kendi bunalımını senin üzerinden çıkarıyor bir nevi rahatlıyor başka bir açıklaması yok canm..hiç sağlıklıymış gibi neden böyle yapıyor acaba diye düşünme sen ..diyorum ya ne Mutlu senin gibi bir kardeşi var en azından sinirler yatışana kadar uzak durmayı seçiyorsun ..

kızlar, kızım bu günlerde pek hareketli maşallah. karnımın yan tarafını yırtıp kolunu bacağını çıkarmak ister gibi itiyor. dokununca ufak parmaklar geliyor elime sanki. okşayınca geri çekiyor
Benim ki arsız ben elimi koysamda devam ediyor ama babası elini koyduğu gibi kaçıyor

sağol canım.

Çok şükür açılmanda olmuş,boşuna sancılar değil demekki. Düşündüğümüz gibi bebişin doğmak istşyor,vucudunda bunun için hazırlanıyor. Eve gidince daha rahat olacağın için açılman daha güzel olur. Sncın grldikçe rahatlatıcı hareketleri bulursunuz. Duşa gir sık sık.nefes egzersizleri ile kendini rahatlat.inş bir avazda çıkar kolayca. Bu geceye doğar mı dersinnnnn. Bizide haberdar et. Allahım yanında olsun.

Kız anneleri isim buldunuz mu. Biz hala karar veremedik. Kimler ne isim koyucak fikir sahibi olsak birbirimizden :) erkek anneleride tabi yardımcı olsun.

Evet cnm ben yuzup yuzup kuyruguna geldim cok sukur darisi sizin de basiniza! Valla cocuk isteyen arkadaslara tam zamani yapin eylulu aman gecirmeyin yazin hamilelik cok zor diyorum. Ki ben iyi sayilirim en azindan odem derdim yok. Zaman azaldikca heycan merak artio sanki zaman daha yavas gecio! Acip kapasam gozumu kizim kucagimda olsaaa... ahh ahhh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…