bir ay kadar annemde kalacak. ben de gitmeyeceğim. kimseye yük olmadan gezsinler bakalım.Boşver takma bile kafana bırak yaptığı ayıpla kalsın Allah tan senin gibi bir kardeşi var
bir de diyor ki: zaten çocukların aç yaşıyor, şimdi mi aklına geldi doyurmak diyo.Bu kardeşin seni kıskanıyor belli ki. Yoksa bu kadar şuursuz davranmaz. Kıyamam kuzularına ya insanın tonla düşünecek şeyi var. Anlayışlı olunması lazım.
yani. bir de dışarda daha cazip geliyor çocuklara. yeter ki yesinler, alırım tabi ki.Acaip irite oluyorum şu yemek konusuna başka konuda böyle değilim ama bunda çok sinirleniyorum ..
Canım gecmis olsun..dinlen guzelce..bebisinin bekleyecegine inan..geçen hafta ben de aynı skntiyi yaşamıştım. Açılmam yoktu gerçi ama bizde magnezyum başladık, ciğer geliştirici iğne vurulduk. Daha iyiyim dinlenmek de iyi geldi. Bu hafta kendi dr uma da göründüm problem görmedi çok şükür biz de rahatladık..Nasip olursa 2hafta sonra çatı muayenesi olcam..Kızlar benim dünkü açılma biraz enf. Daha Çokta magnezyum eksikliğinden kaynaklıymış magnezyum ve antibiyotik taktılar Ciğer geliştirici iğne Yaptılar herseye rağmen sonra tekrar kontrol edildi rahim kendini toplamış şimdilik iyiyiz çok şükür şöyle bi 37-38 olsakta artık gelseler
Canım nedense temmuz sonu doğum yapacakmışim az kalmış gibi geliyor bana daKızlar günaydınlar.. Ay tatil de bitti artık bir evreyi daha aştık inşallah. Ağustosta doğum yapacak olanlar (benim gibi ) hala çok uzak geliyor tarih di mi
Çok garip gerçekten, benim bebişimi sevecek kardeşim yok ama görümcelerim daha karnımdayken Nasıl seviyorlar bişey olunca Nasıl endişeleniyorlar, galiba kardeşin loğusalık dönemini anlatamamış boşver sonuçta kardeşin, anlar hatasını inşaklıma geldi onu yapmak. ama ateşe körükle gitmek istemedim. sonuçta annem olsun erkek kardeşim olsun, sürekli kızlarıma ıvır zıvır, oyuncak, kıyafet vs alırlar.
bir de kızkardeşim de 4 ay önce doğum yaptı ama dünkü tavrı cidden saçmaydı.
inşallah canımÇok garip gerçekten, benim bebişimi sevecek kardeşim yok ama görümcelerim daha karnımdayken Nasıl seviyorlar bişey olunca Nasıl endişeleniyorlar, galiba kardeşin loğusalık dönemini anlatamamış boşver sonuçta kardeşin, anlar hatasını inş
Ayyy ne güzel hadi gözünaydın sağlıkla kavuş tatlım
Sagol cnm inşallah hepimiz hayırlısıyla normalce dogurup bol sütümüzle emziririz bebişleriBöyle güzel haberler okuyun ca içim Bi güzel oluyor hadi hayırlısıyla tamamla günlerini kilosuda toparlar merak etme annesi
inşallah bir avazda doğurursun fazla sancı çekmeden.Kızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.
Ayy valla çok sevindim senin adına taburcu olman daha iyi açılmanda var artık evde hızlanır açılman kolayca bir doğum yaşarsın inşallHKızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.
Bazen ben diyorum elime çocuk dışarda yemek istiyor gören annesi evde bir şey vermiyor der düşün evde yemediğini bile yiyor dışarda çocuk bunlar daha afiyet bal şeker olsun kalplerineyani. bir de dışarda daha cazip geliyor çocuklara. yeter ki yesinler, alırım tabi ki.
aynen. çocuk işte.Bazen ben diyorum elime çocuk dışarda yemek istiyor gören annesi evde bir şey vermiyor der düşün evde yemediğini bile yiyor dışarda çocuk bunlar daha afiyet bal şeker olsun kalplerine
Sebebi kendi bunalımını senin üzerinden çıkarıyor bir nevi rahatlıyor başka bir açıklaması yok canm..hiç sağlıklıymış gibi neden böyle yapıyor acaba diye düşünme sen ..diyorum ya ne Mutlu senin gibi bir kardeşi var en azından sinirler yatışana kadar uzak durmayı seçiyorsun ..bir ay kadar annemde kalacak. ben de gitmeyeceğim. kimseye yük olmadan gezsinler bakalım.
bir de diyor ki: zaten çocukların aç yaşıyor, şimdi mi aklına geldi doyurmak diyo.
büyük kızım her şeyi yemez, yese de çok az yer. onun lafını çarpıyor güya bana. halbuki kendi büyük kızı da öyle. yemek yerine ıvır zıvır yer.
niye coştu bu kadar, anlamadım.
Benim ki arsız ben elimi koysamda devam ediyor ama babası elini koyduğu gibi kaçıyorkızlar, kızım bu günlerde pek hareketli maşallah. karnımın yan tarafını yırtıp kolunu bacağını çıkarmak ister gibi itiyor. dokununca ufak parmaklar geliyor elime sanki. okşayınca geri çekiyor
sağol canım.Sebebi kendi bunalımını senin üzerinden çıkarıyor bir nevi rahatlıyor başka bir açıklaması yok canm..hiç sağlıklıymış gibi neden böyle yapıyor acaba diye düşünme sen ..diyorum ya ne Mutlu senin gibi bir kardeşi var en azından sinirler yatışana kadar uzak durmayı seçiyorsun ..
Çok şükür açılmanda olmuş,boşuna sancılar değil demekki. Düşündüğümüz gibi bebişin doğmak istşyor,vucudunda bunun için hazırlanıyor. Eve gidince daha rahat olacağın için açılman daha güzel olur. Sncın grldikçe rahatlatıcı hareketleri bulursunuz. Duşa gir sık sık.nefes egzersizleri ile kendini rahatlat.inş bir avazda çıkar kolayca. Bu geceye doğar mı dersinnnnn. Bizide haberdar et. Allahım yanında olsun.Kızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.
Evet cnm ben yuzup yuzup kuyruguna geldim cok sukur darisi sizin de basiniza! Valla cocuk isteyen arkadaslara tam zamani yapin eylulu aman gecirmeyin yazin hamilelik cok zor diyorum. Ki ben iyi sayilirim en azindan odem derdim yok. Zaman azaldikca heycan merak artio sanki zaman daha yavas gecio! Acip kapasam gozumu kizim kucagimda olsaaa... ahh ahhh!Ayak yanmalari bende de var canim gercekten her gece wcye kalktigimda yikamadan yatamiyorum vantilatoru aciyoruz ama oda bazen usutuyo ustumu ortuyorum ayaklar acik sekilde filan..
Senin cok az kaldi bir iki hafta daha sabret gelicek minik prenses :)
Bizim agustos sonuna kadar cekecek cilemiz cok daha :))
Rabbim bir avazda kurtarsin insallah..
Bebisine kavustugun anida yazmani dort gozle bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?