2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız anneleri isim buldunuz mu. Biz hala karar veremedik. Kimler ne isim koyucak fikir sahibi olsak birbirimizden :) erkek anneleride tabi yardımcı olsun.
bu konunun 1. sayfasında liste var. bir bak istersen.

Kızlar ya afınıza sığınarak bişey söylicem:))
Ben wc ye çıktığımda kutumu yıkamakta çook zorlanıyorum , kayıp yani yok çukurda bi yerde ama nerde duş ta ayakta belden yıkanmakta her seferinde ay ay çok yorucuuu

Bende Çarşamba kendi Dr Uma gidicem ancak pek dinlenemicem dÜn Antalya'dan döndük yarında tadilat bitmiş olursa evde büyük bi temizlik var annem kardeşlerimle 2 güne belki biter sonra da çocuğun kıyafetleri çantamız falan hazırlanıcak anca dinlenirim 3 hafta daha dayansın oğlum yeter 40a benim sabrım yok zati :)

Kızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.
Hadi Hayırlısı doğmasında sakınca görmüyorsa Dr bi avaz da doğur da gel bebek sevelim artık :)

Zaten doğumuna az kalmış kıskanıyoruz burda ya :) doğurunda bari bize de konuşcak bişeyler çıksın vakit bizede geçsin keşki resimlerini de paylaşsak ben tüm bebekleri yigenlerim gibi merak ediyorum

Çok şükür tuvalet problem olmuyo bana gerçi bi çok sıkıntım yok kramp gece uykusu ödem falan hiç olmadı bende sadece temizlenmek biraz sıkıntı eğilmekte artık zorluyo hatta şu son Günler'de biraz nefes almakta zorlanıyorum ah bi kaç hafta daha geçmiş olsa hiç durdurmaz dün doğururdum diyorum :)

Kızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.
Evde daha rahat olursun insallah canin hayirlar bir avazda dogur insallah bebeğini

Bu listeye bizde eklenebiliyormuyuz:)

Iyi akşamlar kızlar ya benim bu aralar karnim bi sertlesiyor taş gibi oluyor nedendir acaba bilen var mi

Benimde ara ara sertleşiyor. Bebek bi yere toplanıyor gibi. Herhalde son zamanlar olduğu için doğuma hazırlanıyor vucut. Yani benimde pek bir fikrim yok canım:)

gamzeli- canm bende de oluyor o kasilmalar, artk bebek de rahim de kendini doguma hazirliyorms doktoruma sormustm ben. Yapanci kasilmalar.. Yani benm doktor duzenli sancinolmadikca, kanama su gelmesi ya da hareketlerin cok cok azalmasi olmasikca sorun yok bu kasilmalar da ara ara sancilar da artk cok normal dedi.

Ay o hayaller bizde de var canim keskee bebeklerimizi kucaklarimiza alsakta kokulariyla mest olsak :)

çok sevindim canım demek ki açılmalar başlamış bundan sonra da artar inşalllah bir kaç gün içerisinde bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun :)

Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz 2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurr nst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
Oh oh masallahh tosuncuk olmus iyice suna bak sennn kurban olurum verene yaa
Herseyin normal olmasi haftasiyla uyumlu olmasi super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…