2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Iyi akşamlar kızlar ya benim bu aralar karnim bi sertlesiyor taş gibi oluyor nedendir acaba bilen var mi
Eger o sertlesmeyle birlikte belden kasiga ağrı girerse gel demisti doktorum canim. Sadece sertlesmesi cok sıkıntı degilmis. Bazen benim basket topu gibi oluykr resmen acayip sert :)

geceleri uyumak çok zor artık
kardeşin belli ki bebeği yüzünden öyle davranmış, kızını da kendini de üzme boşver.

inşaAllah bizde görürüz hayırlısıyla o günleri :))
benim kızımın ismi de İpek teyzesi bize de ismimizle hitap edilmesi çok hoşumuza gidiyor. Sonradan açıklayınca sıkıntı yapmasınlar sonra... Biz taa 4.aylarda falan belirledik, ben insanların karışmak isteyeceklerini düşündüğüm için elimi çabuk tuttum ve belirleyip ilan ettik. Hala kulp bulup değiştirmek isteyenler var. Geçen eşimin babaannesi isim bulmuş kızımıza, eşime söylüyor koyun diye. Eşim biz kızımızın ismini koyduk dedi. Sana mı kalmış diyo yaa şaka gibi Eşim de sinirlendi, babası benim tabi bana kalmış falan diye..sustu sonra

Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?

bir arkadaşım temmuzda doğurmuştu, hastanede hastane çıkışı giyindi bebe, evde ağlayıp zırlayınca anlıyolar ki yavrucak sıcaktan bağırıyomuş, sonrasında zıbın takıldı hep. Biz de deneyip görcez bakalım :)
Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz 2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurr nst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
Maşallah Begümcüğe :)

Maşallah arkadaşım. Bende özledim kızımı :)

üzülmekten çok kırıldım.

ipek benim de sevdiğim bir isim. ismiyle yaşasın prenses.

benim de kv eşime isim öneriyormuş. halbuki neredeyse 10 senedir görüşmüyorum kadınla.

Erkek annisleri bebisin sunneti icin ne dusunuyordunuz :)
Ben dogar dogmaz dusunuyordum. Esim kiyamiyor cok kucuk dayanamaz kanayacak filan diyor, annemler 4-5 yasinda düğün yapariz diyolar falan filan..

Sizler ne dusunuyorsunuz ?

Kızlar bende bugun nst ye bağlandım tekrar yine sancı çıktı, alttan muayenmdede 1,5 cm açılmam var. Ama doktor taburcu etti beni, hastane çok kalabalık dedi.. Sancılanınca gidicem hemn inşllh.

Oh ne güzel haber bu :) Evde daha rahat edersin, ılık duşu ihmal etme arkadaşım.
Kız anneleri isim buldunuz mu. Biz hala karar veremedik. Kimler ne isim koyucak fikir sahibi olsak birbirimizden :) erkek anneleride tabi yardımcı olsun.

Bizim kızımızın ismi inşaAllah İpek olacak.
Bir arkadaşım Deva koymuştu kızının ismini, çok hoş. Güneş, Duru falan da olabilir belki :)
üzülmekten çok kırıldım.

ipek benim de sevdiğim bir isim. ismiyle yaşasın prenses.

benim de kv eşime isim öneriyormuş. halbuki neredeyse 10 senedir görüşmüyorum kadınla.

kırılmakta haklısın ama canını sıkmamaya çalış. Sağol teyzesi
bizde herkes bizim bebeğin isminin peşinde nerdeyse, sinirlerimi hoplatıyorlar
Bir ismi de Hümeyra olacaktı kızımızın, baktık ikilik çıkaracaklar, kafalarına göre kısaltacaklar falan vazgeçtik..

İpek çok güzel isim ismiyle yaşasın yavrunuz.Bizde Hande Nefin koyacagız kısmetse aile büyükleri Nefin diyemiyor Nevin diyor hatta bir tanesi iyi düşünün hemen karar vermeyin Damla Su daha güzel onu koyun dedi

Erkek annisleri bebisin sunneti icin ne dusunuyordunuz :)
Ben dogar dogmaz dusunuyordum. Esim kiyamiyor cok kucuk dayanamaz kanayacak filan diyor, annemler 4-5 yasinda düğün yapariz diyolar falan filan..

Sizler ne dusunuyorsunuz ?

Biz doğumdan hemen sonraki gün yaptırmayı düşünüyoruz. Hastanedeyken o işide halledicez inşallah. Sonrası daha zor, çocuk büyüdükçe travma oluşuyor. Özellikle babası doğumun hemen ertesine olmasını çok istiyor.

kızlar, kızım bu günlerde pek hareketli maşallah. karnımın yan tarafını yırtıp kolunu bacağını çıkarmak ister gibi itiyor. dokununca ufak parmaklar geliyor elime sanki. okşayınca geri çekiyor
Ayy maşallah canım, sanki ben de ayaklarını hissediyorum kipirdandikca... minikler minik ittiriyor

Çok teşekkür ederiz :) o önerilerin ardı arkası kesilmez :) kesin karar verdiyseniz istikrarlı olun vazgeçmeyin bence :)
Maşallah sizin kuzucuğunuza da, ismiyle yaşasın melek :)

Çok teşekkür ederiz :) o önerilerin ardı arkası kesilmez :) kesin karar verdiyseniz istikrarlı olun vazgeçmeyin bence :)
Maşallah sizin kuzucuğunuza da, ismiyle yaşasın melek :)
Katiyen vazgeçmek yok teyzoşu adımız belli kim ne derse desin artık kapı süsü hediyelikleri vb hep ismiyle hazırlandı çareleri yok kabul edecekler

Iyi akşamlar kızlar ya benim bu aralar karnim bi sertlesiyor taş gibi oluyor nedendir acaba bilen var mi
Sanciymis canım onlar. Belirli düzeni yoksa kasılmalarım, kısa sürüyor ve dinlenince geçiyorsa yalancı sancı. Vücut kendini doguma hazirliyormus..braxton hicks diyorlar.. gerçek doğum sancısı ise belirli düzende gelen, gittikçe siklasan, 40-50 sn süren, dinlenince geçmeyen sanciymis..

Kizlarr.. resmen tatliya duskunlugum artti bu aralar..
Aksam uzeri babamin koluna girdigim gibi cafede aldik solugu.. cay icmiyorsum uzun zamandir cayinda dibine vurdum pastanin da..
artik cocuk buyudu diye herseyi yer oldum sanirim sakinmadan..
Bu arada bana nasil tepki veriyor ela hanimm anlataman.. yanlarimdan cikacak gibi disariya.. gobegim geometrik sekiller slayti gibi..
Totosunu bi yere yasliyor ellerini bi yere uzatiyor ayaklarini da geriyor tamamdir benim gobek kare dikdörtgen oluyor babasinin kizi gerjnmeyi seviyorr

Valla bende siz gibi dusunuyordum da bu sefer anı olsun hatira olsun dediler cunku eskiden hep cocuklari okuldan once filan yapiyolarmis ya.. Hatirlasin diyorlar. Ay ne bilim kafam karisiyor. Babasida istemeyince ben tek karar veremiyorum sonucta..
Bide bez baglamasi filan dusunduruyor beni cani cok yanar diye

Guzel anneler masal bebkten haber varmi?sayfalarin hepsini okumaya calisiyorum ama gozden kacirmis olablrm merak ettim.insallah hersey yolundadir.

Kizlar saga yatiyorum bizim kiz sagdan vuruyor sert sert sola donuyorum soldan vuruyor cok sert duz yatsam nefes alamiyorum dun gece saatlerce uyuyamadim .simdi uzandim yine ayni nasil yatacagimi sasirdim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…