Aslında benim kendimi dinlemeye pek vaktim de yok..3 tane kızım var..onlarla uğraşırken vakit hızlı geçiyor aslında ama insanoğlu ışte sabirsiziz biraz maalesef..bebeklerimiz sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil :))Can'ım ben bu bayramda farkettim ki günler evdeyken daha zor ve yavaş geçiyor. Sıcaklar biraz zorlasa da çalışmaya devam etmek daha iyi gelecek sanki. Allah evde olanlara sabır versin zira insan hep kendini dinliyor
Al bendede o kadar yatmk zor artikKizlar saga yatiyorum bizim kiz sagdan vuruyor sert sert sola donuyorum soldan vuruyor cok sert duz yatsam nefes alamiyorum dun gece saatlerce uyuyamadim .simdi uzandim yine ayni nasil yatacagimi sasirdim valla.bi turlu rahat pozisyon bulamiyorm
Canim sizin kontrolunuz vardi sanirim.. Sayfami atladim acaba goremedim nasilsiniz naptiniz begumle
Oh oh masallahh tosuncuk olmus iyice suna bak sennn kurban olurum verene yaa
Herseyin normal olmasi haftasiyla uyumlu olmasi super
Kizlarr.. resmen tatliya duskunlugum artti bu aralar..
Aksam uzeri babamin koluna girdigim gibi cafede aldik solugu.. cay icmiyorsum uzun zamandir cayinda dibine vurdum pastanin da..
artik cocuk buyudu diye herseyi yer oldum sanirim sakinmadan..
Bu arada bana nasil tepki veriyor ela hanimm anlataman.. yanlarimdan cikacak gibi disariya.. gobegim geometrik sekiller slayti gibi..
Totosunu bi yere yasliyor ellerini bi yere uzatiyor ayaklarini da geriyor tamamdir benim gobek kare dikdörtgen oluyorbabasinin kizi gerjnmeyi seviyorr
sağol canım ama benımki sıcaklardan herhalde.Kızlar kaşıntı için karnonatlı su sürün azaltır diye duydum bir deneyin istersenizkaftankef
döküntün var mı peki?Sadece kollarimda var kaşıntı birde parmklda
Evet canım bana da bu hamileligim çok zor geldi..inşallah sağlıkla doğsunlar hayırlısıyla da atlatsak su zor gunleriHayırlısı ile doğsunlarda artık, sağlıkla sıhatle gelsinler :) yoruldum artık valla zamanda geçmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamilelik çok zormuş :)
Inan bununla ilgili benim de kafamda deli sorular..uzun kollu hastane cikislarni ne kadar giydirebilcez..kisa kollu sortlu tulumlar aldim onlari giydirebilecek miyim yoksa havalar hemen serinler mi..of of..su an buralar 38 40 derece arasi ama belli mi olur agustos ortasi nasil olacak..en iyisi hic dusunmemek akisina birakmak galiba..Kizlar ben cok kararsiz kaldim agustos sicaginda yenidogmus bebeleri nasil giydirecegiz biz? Mesela Icine uzun kollu mu kisa kollu mu ? Battaniye kundak gibi biseye sarabilecek miyiz?
Yok döküntü sadece kollarında sivilce gibi bisiler çıktı o dokuntumu oluyor bilemedimsağol canım ama benımki sıcaklardan herhalde.
döküntün var mı peki?
Canim biz inşallah 40 i çıkar çıkmaz yaptıracağız.çocuk doktoru arkadaşımız da öyle yaptırdı ve çok memnun kaldı..bence çocuğun bunu hatirlamasina hiç gerek yok..Erkek annisleri bebisin sunneti icin ne dusunuyordunuz :)
Ben dogar dogmaz dusunuyordum. Esim kiyamiyor cok kucuk dayanamaz kanayacak filan diyor, annemler 4-5 yasinda düğün yapariz diyolar falan filan..
Sizler ne dusunuyorsunuz ?
Ben aylardir oyleyim cnm uykuyu unuttumKizlar saga yatiyorum bizim kiz sagdan vuruyor sert sert sola donuyorum soldan vuruyor cok sert duz yatsam nefes alamiyorum dun gece saatlerce uyuyamadim .simdi uzandim yine ayni nasil yatacagimi sasirdim valla.bi turlu rahat pozisyon bulamiyorm
Kizlar kontrolumuz vardi bugn.
35+5 teyiz tam haftasiyla uyumlu cikiyor kizimiz2800 gr, 46 cm.
Her sey normal gidiyor cok sukurrnst ye de baglandm sorun yoktu. Haftada bir gidecegiz artk. Herkese hayirli gunler, guzel haberler temenni ederim.
Bez bağlamak falan sorun olmuyor canım..karton bardağı kesip koyuyorlar bezin içine sünnet yeri deymiyor beze..bir sorun çıkmazsa 1 2 gün içinde hemen iyilesiyormus..ama bildiğim kadarıyla doğar doğmaz da pek önermiyor doktorlar vücut sis olduğu için sanırım..Valla bende siz gibi dusunuyordum da bu sefer anı olsun hatira olsun dediler cunku eskiden hep cocuklari okuldan once filan yapiyolarmis ya.. Hatirlasin diyorlar. Ay ne bilim kafam karisiyor. Babasida istemeyince ben tek karar veremiyorum sonucta..
Bide bez baglamasi filan dusunduruyor beni cani cok yanar diye
Valla bende siz gibi dusunuyordum da bu sefer anı olsun hatira olsun dediler cunku eskiden hep cocuklari okuldan once filan yapiyolarmis ya.. Hatirlasin diyorlar. Ay ne bilim kafam karisiyor. Babasida istemeyince ben tek karar veremiyorum sonucta..
Bir aya yakındır ayaklarım 24 saat kaşındı canim.sabahlara kadar uyumadım.hep suyun icine koydum ağladım.son üç gündür uyuyorum.Acayip kaşıntım var dünden beri hamileliktenmi acaba varmı bnm gibi kasinan
Damla su hoş gerçekten:)İpek çok güzel isim ismiyle yaşasın yavrunuz.Bizde Hande Nefin koyacagız kısmetse aile büyükleri Nefin diyemiyor Nevin diyor hatta bir tanesi iyi düşünün hemen karar vermeyin Damla Su daha güzel onu koyun dedi
Hadi ya benim dun gece cok siddetli oldu sabaha kadar gezdm.sabah 7gibi sizdim kaburgalarima tekme yiyorum yada legen kemigime.uykum gelse hc bsey duymam normalde gozlerimden uyku akiyo suan ama yok bugecede uyuyamycmBen aylardir oyleyim cnm uykuyu unuttum
valla canım bu gece olucağını hiç sanmıyorum, sanırım yavaş olucak açılmam. Yinede belli olmaz.. Bol bol eşimle yuruyuşe çıkıyoruz her yuruyuşte koyu kahve akıntım oluyo. Zaten dun akşamda peçeteyle kendimi silince peçete baya ıslandı ve sumuksu uzun bi akıntı geldi. Ben onun rahim ağzı tıkacı olduğunu duşunuyorum. Çunku ondan sonra bugun oldu açılmam ve kahve akıntım.. Bakalım artık hayrlısıÇok şükür açılmanda olmuş,boşuna sancılar değil demekki. Düşündüğümüz gibi bebişin doğmak istşyor,vucudunda bunun için hazırlanıyor. Eve gidince daha rahat olacağın için açılman daha güzel olur. Sncın grldikçe rahatlatıcı hareketleri bulursunuz. Duşa gir sık sık.nefes egzersizleri ile kendini rahatlat.inş bir avazda çıkar kolayca. Bu geceye doğar mı dersinnnnn. Bizide haberdar et. Allahım yanında olsun.
Anladım cnmm, prki sancı durumun nasıl, düzenli gelen bişiler varmıvalla canım bu gece olucağını hiç sanmıyorum, sanırım yavaş olucak açılmam. Yinede belli olmaz.. Bol bol eşimle yuruyuşe çıkıyoruz her yuruyuşte koyu kahve akıntım oluyo. Zaten dun akşamda peçeteyle kendimi silince peçete baya ıslandı ve sumuksu uzun bi akıntı geldi. Ben onun rahim ağzı tıkacı olduğunu duşunuyorum. Çunku ondan sonra bugun oldu açılmam ve kahve akıntım.. Bakalım artık hayrlısı
Valla bende siz gibi dusunuyordum da bu sefer anı olsun hatira olsun dediler cunku eskiden hep cocuklari okuldan once filan yapiyolarmis ya.. Hatirlasin diyorlar. Ay ne bilim kafam karisiyor. Babasida istemeyince ben tek karar veremiyorum sonucta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?