- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Canım inşallah sağlıkla kolaylıkla aliverirsin bebisini kucağına..Allah yar ve yardimcin olsun..Kızlar iyi dilklerde bulunan herkese çok teşkkur ediyorum. Durumumu sizlerle paylaşıp sizden iyi temenniler almk benm içinde çok guzelinşllh hemncecik doğurup sizlere tecrubelerimi anlatırım..
valla canım bu gece olucağını hiç sanmıyorum, sanırım yavaş olucak açılmam. Yinede belli olmaz.. Bol bol eşimle yuruyuşe çıkıyoruz her yuruyuşte koyu kahve akıntım oluyo. Zaten dun akşamda peçeteyle kendimi silince peçete baya ıslandı ve sumuksu uzun bi akıntı geldi. Ben onun rahim ağzı tıkacı olduğunu duşunuyorum. Çunku ondan sonra bugun oldu açılmam ve kahve akıntım.. Bakalım artık hayrlısı
Bence sıklaşmasını bekle, 5 dk bir gelirse sancılar doktorunu ara mutlaka, yada acile git görün.Kizlar bugun 35+ 2 olduk benim 2 saattir 15 dk da bir gelen duzenli kasilmalarim oluyo ama hic agri hissetmiyorum normal mi napmaliyim bekleyeyim gecer mi
Kızlar iyi dilklerde bulunan herkese çok teşkkur ediyorum. Durumumu sizlerle paylaşıp sizden iyi temenniler almk benm içinde çok guzelinşllh hemncecik doğurup sizlere tecrubelerimi anlatırım..
Aradim taradim buldum yazdigini kuzum :)Kendin cevaplamissin kendini tatlisko
Cok sukurrr teyzesii tesekkur ederizzz.. Haftaya tekrar gidiyorz artk sklasti randevular tabi haftada bir ozledikce gorcem oh misss...Siz de hep guzel haberlerle gelin insallahhh
Oyy masallah Elayaa.. Kiz benmki de oyle yaa karnm genelde dortgen artkcok tatlilar ama yaa masallah kizlarimizaa
Canim biz inşallah 40 i çıkar çıkmaz yaptıracağız.çocuk doktoru arkadaşımız da öyle yaptırdı ve çok memnun kaldı..bence çocuğun bunu hatirlamasina hiç gerek yok..
Benim kendi fikrim cocuk dogdunda ertesi gun yada birkacgun sonra gidip yaptirmakti. Bende hatirlamamasi taraftariyim. Sonrasinda sade bi tören isterse cocuk yapilirdi. Cunku babasi olsun dedeleri olsun hep bu sunnet erkek icin onemli filan diyolar hani ne onemi varsa pipi kesmenin onu da anlamis degilimBez bağlamak falan sorun olmuyor canım..karton bardağı kesip koyuyorlar bezin içine sünnet yeri deymiyor beze..bir sorun çıkmazsa 1 2 gün içinde hemen iyilesiyormus..ama bildiğim kadarıyla doğar doğmaz da pek önermiyor doktorlar vücut sis olduğu için sanırım..
İyilesme suresinin gobek dusmeyle ayni oldugunu bende duymustum. Ayrica cocuk enfeksiyonlari icin yenidogarken yapmak daha mantikli diye okumustum. Bunlari esimede okudum. O hala kiyamamanin derdinde :)Her kafadan bir ses çıkıyor tabi ondan aklınız. Karışıyordur. Biz erkek olduğunu öğrenince hemen araştırmaya başladık,doktorumuzlada konuştuk ayrıntılı. Şimdi yenidoğan sünnetini tavsiye ettiklerini ve bir sıkıntı görmediklerini söyledi, iyileşmeside daha hızlı oluyormuş, bebek için göbek bağı düşmesi nasılsa,onun iyileşmeside aynı dereceymiş. Çocuk kendini bildikten sonra,bir anlam yükleyerek sünnet yaptırmayızaten düşünmüyorum, daha çok böyle bir anısı hiç olmasın daha iyi diyorum. Aileler akrabalar tabiki bişey söylemek istediler ama ağızlarını kapattık. Biz böyle düşünüyoruz ve böyle uygulayacağız,birşey söylemeniz fikrimizi değiştirmeyeceğiz dedik
Cok arastirdim dedigin dogru canim cabucak iyilesiyor gelde anlat millete ve esime sunuYenidoğan sünnetinde anestezi dahi uygulamıyorlar canım.Çok da çabuk iyileşiyor.Ben de yaptıracağım nasipse hemen
Canimmm kizina maasallah.. kilosu boyu super suan.. cok guzelll.. akilli kizcen guzel guzel kiko alsin da annesi cikinca yesin onuuuuu
valla canım bu gece olucağını hiç sanmıyorum, sanırım yavaş olucak açılmam. Yinede belli olmaz.. Bol bol eşimle yuruyuşe çıkıyoruz her yuruyuşte koyu kahve akıntım oluyo. Zaten dun akşamda peçeteyle kendimi silince peçete baya ıslandı ve sumuksu uzun bi akıntı geldi. Ben onun rahim ağzı tıkacı olduğunu duşunuyorum. Çunku ondan sonra bugun oldu açılmam ve kahve akıntım.. Bakalım artık hayrlısı
Kizlar bugun 35+ 2 olduk benim 2 saattir 15 dk da bir gelen duzenli kasilmalarim oluyo ama hic agri hissetmiyorum normal mi napmaliyim bekleyeyim gecer mi
Aradim taradim buldum yazdigini kuzum :)
Artik kucaginda gidip gelirsin birkac hafta sonra aşısiydi ignesiydi kontroluydu falan :)
Canım düzenli değil demekki daha sancıların. Belki üşütmüşsündür onun da etkisi olabilir belki..Günaydın güzel anneler
Bugün 3 cü gün oldu kasılmalarım , adet sancısı, gaz sansıcı gibi , beraberinde bel Ağrı'sı . Düzensiz ama çok çok sık yaşıyorum. Önceki gebeliklerimde böyle olmamıştım.
İnanın wc ye koşuyorum hep adetimi geldi diye kontrol ediyorum. Yarım saate bir sonra 1saat Sonra 10 dk , sonra 2 saat , düzensiz yani
Böyle yaşayan varmı , yada yaşayan oldumu doğuma yakın . Benim adetlerim geneldede sancılı olur buda çok sancılı olduğum yerde kıvranıyorum hemen uzanıyorum değilse geçmiyor
Maşallah canım uzun boylu olacak sanırım :)selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun misafirler falan vardı yazamadım okuyamadım forumu. cuma kontrolde idik. nst normal çıktı. bebek kilosu 2780 gr boyu 50,5 cm idi. galiba normal vaktinde doğacak yani öyle hissediyorum. bi his sadece. :)
Canım düzenli değil demekki daha sancıların. Belki üşütmüşsündür onun da etkisi olabilir belki..
Canim sanırım artık doğumun yakın. Bu kadar artması bana bunu düşündürdü. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Nts ye bağlanmış miydin?Günaydın güzel anneler
Bugün 3 cü gün oldu kasılmalarım , adet sancısı, gaz sansıcı gibi , beraberinde bel Ağrı'sı . Düzensiz ama çok çok sık yaşıyorum. Önceki gebeliklerimde böyle olmamıştım.
İnanın wc ye koşuyorum hep adetimi geldi diye kontrol ediyorum. Yarım saate bir sonra 1saat Sonra 10 dk , sonra 2 saat , düzensiz yani
Böyle yaşayan varmı , yada yaşayan oldumu doğuma yakın . Benim adetlerim geneldede sancılı olur buda çok sancılı olduğum yerde kıvranıyorum hemen uzanıyorum değilse geçmiyor
Canim sanırım artık doğumun yakın. Bu kadar artması bana bunu düşündürdü. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Nts ye bağlanmış miydin?
Umarim gönlünce olur sonuç. Bende uykusuzum canım ya. Done done biraz dinlenmeye çalışıyorum. Esim yanımda tosun gibi uyudukça durtesim geliyor.Randevum zaten yarın var canım, bunları anlatınca bağlarlar nts e diye düşünüyorum.
Hakkı'mızda hayırlısı , sen nasılsın
Umarim gönlünce olur sonuç. Bende uykusuzum canım ya. Done done biraz dinlenmeye çalışıyorum. Esim yanımda tosun gibi uyudukça durtesim geliyor.
İnsallah canim yaa sabirsizlikla bekliyorz ogunleri.Oyy insallah canm insallahh bi kac aya hepimiz de kucagimizda gidecez kontrole asiya.. Daha fazlasina gitmeyelm insallah hastaneye zaten sadece rutin kontrollere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?