2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar iyi dilklerde bulunan herkese çok teşkkur ediyorum. Durumumu sizlerle paylaşıp sizden iyi temenniler almk benm içinde çok guzel inşllh hemncecik doğurup sizlere tecrubelerimi anlatırım..
Canım inşallah sağlıkla kolaylıkla aliverirsin bebisini kucağına..Allah yar ve yardimcin olsun..

Ayy nisanin gelmiiiss
Sag salim kolaycacik gelsin bebis insallah

Kızlar iyi dilklerde bulunan herkese çok teşkkur ediyorum. Durumumu sizlerle paylaşıp sizden iyi temenniler almk benm içinde çok guzel inşllh hemncecik doğurup sizlere tecrubelerimi anlatırım..

Allah yar ve yardımcın olsun.
Bende gece yarısı kalktım ,artık çok huzursuzum kasılmalardan, evin içinde hayalet gibi geziyorum hergün:)gece gece mutfakta oturup milchshake içiyorum vanilyalı))
Allah sonumuzu hayır etsin

Aradim taradim buldum yazdigini kuzum :)
Artik kucaginda gidip gelirsin birkac hafta sonra aşısiydi ignesiydi kontroluydu falan :)

Canim biz inşallah 40 i çıkar çıkmaz yaptıracağız.çocuk doktoru arkadaşımız da öyle yaptırdı ve çok memnun kaldı..bence çocuğun bunu hatirlamasina hiç gerek yok..

Benim kendi fikrim cocuk dogdunda ertesi gun yada birkacgun sonra gidip yaptirmakti. Bende hatirlamamasi taraftariyim. Sonrasinda sade bi tören isterse cocuk yapilirdi. Cunku babasi olsun dedeleri olsun hep bu sunnet erkek icin onemli filan diyolar hani ne onemi varsa pipi kesmenin onu da anlamis degilim cocuga hatira kalsin diyolar. Aslinda esim bana uysa ben kimseyi takmam da minicik kiyamam cok kaniyor bakim lazim şu bu diyo beni dinlemiyo :)
İyilesme suresinin gobek dusmeyle ayni oldugunu bende duymustum. Ayrica cocuk enfeksiyonlari icin yenidogarken yapmak daha mantikli diye okumustum. Bunlari esimede okudum. O hala kiyamamanin derdinde :)
Aciyida zorluguda birden ceksek bitse keske..
Esimi kandirabilsem ne anne tanirim ne kayinpeder filan ama olay esimde bitiyor iste o hic yanasmiyor..
Yenidoğan sünnetinde anestezi dahi uygulamıyorlar canım.Çok da çabuk iyileşiyor.Ben de yaptıracağım nasipse hemen
Cok arastirdim dedigin dogru canim cabucak iyilesiyor gelde anlat millete ve esime sunu

Canimmm kizina maasallah.. kilosu boyu super suan.. cok guzelll.. akilli kizcen guzel guzel kiko alsin da annesi cikinca yesin onuuuuu

Sagol canm, masallah fistigima yicem tabi onu benn

Allah yardimcin olsn canm, yavas yavas acilma olmasi biraz sabir gerektirecek sanirm ama her sey saglikla hayirlisiyla olsn yeter kii

Kizlar bugun 35+ 2 olduk benim 2 saattir 15 dk da bir gelen duzenli kasilmalarim oluyo ama hic agri hissetmiyorum normal mi napmaliyim bekleyeyim gecer mi

Sancilar gitgide artan ve gitgide siklasan sekilde oldugunda gelirsn demisti doktorum, bir de kasiktan bele giren sancilar dogum sancisidir oyle olursa mutlaka gel dedi.. Yani simdilk arayip sorabilirsn doktorunu ama bu kadr seyrekse hala endise edecek bi dueum olcani sanmam canm sakin ol takip et kendini

Aradim taradim buldum yazdigini kuzum :)
Artik kucaginda gidip gelirsin birkac hafta sonra aşısiydi ignesiydi kontroluydu falan :)

Oyy insallah canm insallahh bi kac aya hepimiz de kucagimizda gidecez kontrole asiya.. Daha fazlasina gitmeyelm insallah hastaneye zaten sadece rutin kontrollere

Günaydın kızlar. Güzel bir pazar günü olsun inşallah Bir miskin bir mayışığım ki anlatamam! Uzun zamandır ilk kez rüya gördüm..güzel de uyudum;hava serindi onun da etkisi büyük tabii
Dün akşam bacıma misafirdim. Kuzenim de geldi. İkisinin de 1er tane 5 aylık kızı var. Yedim yedim doyamadım;bebekler çok tatlı yaaaaa tabii bunun yanında tam masaya oturduk karınları acıktı sonra altlarını kirlettiler (öyle böyle kirletme değil,ensesine kadar çıktı o Nasıl Bi yapmaysa ) sonra mecburen yıkandılar sonra uykuları geldi ağlama krizleri...Bi oturup da iki lokma yiyemediler doğru düzgün. Ben bunları unutmuşuuuum benim oğlan çok ağlardı..özellikle ben yemek yerken Allah'ım sen yardımcımız ol

Sünnet işi konuşulmuş..bende hemen yaptırmak istemiştim Dr kabul etmemişti. Yenidoğan a yapmıyorum çocuk daha kendine gelmeden Bi toparlanmadan operasyon yapmayı prensip olarak doğru bulmuyorum demişti 5 aylıkken yaptırdık 1 haftada iyileşti. Sadece ilk gün biraz ağladı o da normal sonuçta kesildi ucu. İlaçlarını düzenli verince ağrı sızı olmuyor. Bu sefer daha erken ayında yaptırmayı planlıyorum. Çünkü oğlan dönüyordu ve sürünerek emekliyordu;stres yaptık bir şey olur diye. En ideali 3-4 aylık bence

Günaydın güzel anneler
Bugün 3 cü gün oldu kasılmalarım , adet sancısı, gaz sansıcı gibi , beraberinde bel Ağrı'sı . Düzensiz ama çok çok sık yaşıyorum. Önceki gebeliklerimde böyle olmamıştım.
İnanın wc ye koşuyorum hep adetimi geldi diye kontrol ediyorum. Yarım saate bir sonra 1saat Sonra 10 dk , sonra 2 saat , düzensiz yani
Böyle yaşayan varmı , yada yaşayan oldumu doğuma yakın . Benim adetlerim geneldede sancılı olur buda çok sancılı olduğum yerde kıvranıyorum hemen uzanıyorum değilse geçmiyor

Canım düzenli değil demekki daha sancıların. Belki üşütmüşsündür onun da etkisi olabilir belki..

Maşallah canım uzun boylu olacak sanırım :)

Canım düzenli değil demekki daha sancıların. Belki üşütmüşsündür onun da etkisi olabilir belki..

Hayır Can'ım üşütmedim, bildiğin düzensiz sancılarım var, allahtan yarın randevum var, orda bakarlar herhalde neden böyle olduğunu
Çok zor ya Allah hepimizin yardımcısı olsun bi doğsalardı sağ salim

Canim sanırım artık doğumun yakın. Bu kadar artması bana bunu düşündürdü. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Nts ye bağlanmış miydin?

Canim sanırım artık doğumun yakın. Bu kadar artması bana bunu düşündürdü. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Nts ye bağlanmış miydin?

Randevum zaten yarın var canım, bunları anlatınca bağlarlar nts e diye düşünüyorum.
Hakkı'mızda hayırlısı , sen nasılsın

Randevum zaten yarın var canım, bunları anlatınca bağlarlar nts e diye düşünüyorum.
Hakkı'mızda hayırlısı , sen nasılsın
Umarim gönlünce olur sonuç. Bende uykusuzum canım ya. Done done biraz dinlenmeye çalışıyorum. Esim yanımda tosun gibi uyudukça durtesim geliyor.

Umarim gönlünce olur sonuç. Bende uykusuzum canım ya. Done done biraz dinlenmeye çalışıyorum. Esim yanımda tosun gibi uyudukça durtesim geliyor.

:)) bende eşimin uyuma şekline bakınca çok imreniyorum , karın üstü yatmayı çok severim eşimde öyle yatar resmen kıskanıyorum

Oyy insallah canm insallahh bi kac aya hepimiz de kucagimizda gidecez kontrole asiya.. Daha fazlasina gitmeyelm insallah hastaneye zaten sadece rutin kontrollere
İnsallah canim yaa sabirsizlikla bekliyorz ogunleri.
Aman hastalik icin degilde rutine gidelim dedigin gibi Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…