Kandirabilirsem bende erken istiyorum da kandiramiyorum. Bakalim doktorla konustururum artik en iyisi oGünaydın kızlar. Güzel bir pazar günü olsun inşallahBir miskin bir mayışığım ki anlatamam! Uzun zamandır ilk kez rüya gördüm..güzel de uyudum;hava serindi onun da etkisi büyük tabii
Dün akşam bacıma misafirdim. Kuzenim de geldi. İkisinin de 1er tane 5 aylık kızı var. Yedim yedim doyamadım;bebekler çok tatlı yaaaaatabii bunun yanında tam masaya oturduk karınları acıktı sonra altlarını kirlettiler (öyle böyle kirletme değil,ensesine kadar çıktı o Nasıl Bi yapmaysa ) sonra mecburen yıkandılar sonra uykuları geldi ağlama krizleri...Bi oturup da iki lokma yiyemediler doğru düzgün. Ben bunları unutmuşuuuum benim oğlan çok ağlardı..özellikle ben yemek yerken Allah'ım sen yardımcımız ol
Sünnet işi konuşulmuş..bende hemen yaptırmak istemiştim Dr kabul etmemişti. Yenidoğan a yapmıyorum çocuk daha kendine gelmeden Bi toparlanmadan operasyon yapmayı prensip olarak doğru bulmuyorum demişti5 aylıkken yaptırdık 1 haftada iyileşti. Sadece ilk gün biraz ağladı o da normal sonuçta kesildi ucu. İlaçlarını düzenli verince ağrı sızı olmuyor. Bu sefer daha erken ayında yaptırmayı planlıyorum. Çünkü oğlan dönüyordu ve sürünerek emekliyordu;stres yaptık bir şey olur diye. En ideali 3-4 aylık bence
İnsallah canim yaa sabirsizlikla bekliyorz ogunleri.
Aman hastalik icin degilde rutine gidelim dedigin gibi Allah muhafaza
Ayyyy banada geldiler çok zoruma gitti horul horul uyuyor aldım yastığımı oturma odasına geçtim ben yanıyorum Ada'm battaniyeyle örtünmüş pencere açıyorum 10 dakka sonra üşüdüm diyip kapatıyor ayyyyyy parçalıcaktım onu odadan çıkmasaydımGünaydın kızlar bugun çok agresifim hiç uyuyamadım sıcak bir yandan mideme baskı bir yandan en sonunda kalktım gece eşime sardım biraz rahatladımo uyurken bana geliyolar
Dogum benimde aklimdan hic cikmiyor bu aralar. Bazen diyorum nasil dogurcam ben Allah'im sonrada valla sanirsam cok rahat dogurucam firt diye cikicak diyorum kendi kendimin kafasini karistiriyorumAz kaldi canm azzz arada dogum aklima geliyor birazcicik heyecan yapiyormmmsonra diyorm o kadar kisi doguruyor ben kesn basedermmm
Sagol canm, masallah fistigima yicem tabi onu benn
Allah yardimcin olsn canm, yavas yavas acilma olmasi biraz sabir gerektirecek sanirm ama her sey saglikla hayirlisiyla olsn yeter kii
Sancilar gitgide artan ve gitgide siklasan sekilde oldugunda gelirsn demisti doktorum, bir de kasiktan bele giren sancilar dogum sancisidir oyle olursa mutlaka gel dedi.. Yani simdilk arayip sorabilirsn doktorunu ama bu kadr seyrekse hala endise edecek bi dueum olcani sanmam canm sakin ol takip et kendini
Oyy insallah canm insallahh bi kac aya hepimiz de kucagimizda gidecez kontrole asiya.. Daha fazlasina gitmeyelm insallah hastaneye zaten sadece rutin kontrollere
Dogum benimde aklimdan hic cikmiyor bu aralar. Bazen diyorum nasil dogurcam ben Allah'im sonrada valla sanirsam cok rahat dogurucam firt diye cikicak diyorum kendi kendimin kafasini karistiriyorum
Ya benim bisi dikkatimi cekti aslinda.. Taharetlenirken orasinin genisledigini farkettim. Normalde kapalidir dardir ama resmen 1 parmak giriyormus gibi acilmis. Onu anlamadim. Kendi kendine hazirlaniyor da benim mi haberim yok.
Sende bende oyle dogurucaz ki kendimize sasircaz valla
Sagolun kizlar cok siklasinca ha bi dakikasini tutayim dedim duzenli olunca heyecan yaptim biraz ama gecti sukur yalanci sancilarmis kandirmayi basardilar bu sefer beni
Anladim herkes erken yaptirma taraftari daha kolay oluyor demekki..tugbayhan biz yedi gunlukken yaptirmayi dusunuyorduk sunnet olan o imis diye. Ama dogunca kiyamadik gel gor ki, nefes aldigi bile belli olmuyo bunun dedik. Besinci ayda yaptirdik cok cabuk iyilesti ama sunnet yapilirken cok agladi doktordan korktu orda aglayan cocuklardan korktu. Bide elini ayagini tuttuk bunlara cok sinirlendi. Pisman oldum bi daha olursa kirki cikinca veya bi uc aylik olunca yaptircam demistim.
Valla bende bilmiyorum ama anormal bisiler oldugu belli :)Ben de ayni canm kendimi telkin edip duruyorm baska da care yokkkgene de en guzeli pozitif dusunmek canmm..
Acilma durumunu bilemiyorm ama kendimizin anlayabilecegini sanmiyorm ama bu katman katman gerceklesen bi sey mi bilememm..ben hic farketmedmm
Valla bende bilmiyorum ama anormal bisiler oldugu belli :)
Kendi vucudumda deli degisiklikler oluyor saskinlikla onlari izliyorum. Hepsi anormal geliyor ama hamilelige normal iste :)
Ayy Allah bir avazda kurtarsin hepimizi. Sende cok takma kolay gecicek insallah herseyimiz :)
Ay ne tatlı bir annesin :) maşallah sanaEki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
Cok guzel gorunuyorsun. Cicekler manzara ne hoş. Aynn aralarinda sende cicek olmussun...Eki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
Günaydın kızlar dun doktora gittik bebeğim 2650 grm 49 cm olmuş maşallah hala kafası aşağıdaymış tabi yerleşmemiş henüz 37.38. Haftalarda yerleşme olur dedi kasılmalarımı söyledim onlar yalancı doğum sancıları dedi normalmiş olması nst ye girdim normal çıktı 10 gün sonra tekrar çağırdı daha sonra haftada bir gidecekmişiz birde 36. Haftada günde 1/2 saat yürümeye başla dedi.
Eki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?