2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kandirabilirsem bende erken istiyorum da kandiramiyorum. Bakalim doktorla konustururum artik en iyisi o

Tüm geceyi kanepe de geçirdim ayak tabanına kadar yanıyorum hiç Bi yere sığamıyorum patladım patlıcam öyle deli divane sabahı sabah ettim

A
Günaydın kızlar bugun çok agresifim hiç uyuyamadım sıcak bir yandan mideme baskı bir yandan en sonunda kalktım gece eşime sardım biraz rahatladım o uyurken bana geliyolar
Ayyyy banada geldiler çok zoruma gitti horul horul uyuyor aldım yastığımı oturma odasına geçtim ben yanıyorum Ada'm battaniyeyle örtünmüş pencere açıyorum 10 dakka sonra üşüdüm diyip kapatıyor ayyyyyy parçalıcaktım onu odadan çıkmasaydım

Az kaldi canm azzz arada dogum aklima geliyor birazcicik heyecan yapiyormmm sonra diyorm o kadar kisi doguruyor ben kesn basedermmm
Dogum benimde aklimdan hic cikmiyor bu aralar. Bazen diyorum nasil dogurcam ben Allah'im sonrada valla sanirsam cok rahat dogurucam firt diye cikicak diyorum kendi kendimin kafasini karistiriyorum
Ya benim bisi dikkatimi cekti aslinda.. Taharetlenirken orasinin genisledigini farkettim. Normalde kapalidir dardir ama resmen 1 parmak giriyormus gibi acilmis. Onu anlamadim. Kendi kendine hazirlaniyor da benim mi haberim yok.

Sende bende oyle dogurucaz ki kendimize sasircaz valla

Sagolun kizlar cok siklasinca ha bi dakikasini tutayim dedim duzenli olunca heyecan yaptim biraz ama gecti sukur yalanci sancilarmis kandirmayi basardilar bu sefer beni

tugbayhan biz yedi gunlukken yaptirmayi dusunuyorduk sunnet olan o imis diye. Ama dogunca kiyamadik gel gor ki, nefes aldigi bile belli olmuyo bunun dedik. Besinci ayda yaptirdik cok cabuk iyilesti ama sunnet yapilirken cok agladi doktordan korktu orda aglayan cocuklardan korktu. Bide elini ayagini tuttuk bunlara cok sinirlendi. Pisman oldum bi daha olursa kirki cikinca veya bi uc aylik olunca yaptircam demistim.

Ben de ayni canm kendimi telkin edip duruyorm baska da care yokkk gene de en guzeli pozitif dusunmek canmm..

Acilma durumunu bilemiyorm ama kendimizin anlayabilecegini sanmiyorm ama bu katman katman gerceklesen bi sey mi bilememm..ben hic farketmedmm

Sagolun kizlar cok siklasinca ha bi dakikasini tutayim dedim duzenli olunca heyecan yaptim biraz ama gecti sukur yalanci sancilarmis kandirmayi basardilar bu sefer beni

Ay beni de kac kere kandirdi canm ama cok sukur bi sorun yokkk

Anladim herkes erken yaptirma taraftari daha kolay oluyor demekki..

Ama sunnet toreni filan yapmayi dusunmuyormusunuz erkek annisleri ?
Ben istiyorum kesilmeden de olurmu bilmiyorum abes olabilir..

Valla bende bilmiyorum ama anormal bisiler oldugu belli :)
Kendi vucudumda deli degisiklikler oluyor saskinlikla onlari izliyorum. Hepsi anormal geliyor ama hamilelige normal iste :)
Ayy Allah bir avazda kurtarsin hepimizi. Sende cok takma kolay gecicek insallah herseyimiz :)

Amin canm insallahhh
Orasi oyle canm vucudumuz da neler oluyor anlamak imkansizzz ama artk inanilmaz bi baski oluyor bende de.. Otururken falan da oluyo bazen ozelikle o yalanci kasilmalar zamani abooo sanarsn bebegim cikmaya zorluyor oyle geriyor...

Kolay dogum icn kisa bi sure var canm bunu soyle aklina geldikce "Summe sebile yesserah" nette de bakarsn yanlis olmasn.. Ben aklima geldikce karnimi oksayarak okuyorm.. Ozellikle de dualarmdan sonra okuyorm mesela. En guzeli zaten Allah'a siginmak canm.

Yarn 37. Haftama giriyormmm dun doktorum da soyledi 36. haftadan sonra dogum olsa da sorun yok dedi... Ama ben nedense 2 hafta daha kalsn bebegim diye istiyorm, tabi ki hayirlisi olsn Allah bilir. Cok sukur ki buyuk bi sorunumz olmadan buralara geldik. Insallah hayirlisiyla vaktinde gelsn bebeklerimizzz

Günaydın kızlar dun doktora gittik bebeğim 2650 grm 49 cm olmuş maşallah hala kafası aşağıdaymış tabi yerleşmemiş henüz 37.38. Haftalarda yerleşme olur dedi kasılmalarımı söyledim onlar yalancı doğum sancıları dedi normalmiş olması nst ye girdim normal çıktı 10 gün sonra tekrar çağırdı daha sonra haftada bir gidecekmişiz birde 36. Haftada günde 1/2 saat yürümeye başla dedi.

Masallah bebegine canm, aynen kasilmalar artk cok normalmis. Ben de 36. Haftayi bitiriyorm benm doktor da artk her hafta gelirsinz dedi nst ye de her hafta baglicaz dedi. Yurumek de faydali olur kesinlikle, ben elimden geldigince yapmaya calisiyorm zaten cok hareketsiz biri sayilmam hala gezip tozma derdindeym

Eki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum

Masallah canm cok hossun ayrica ayni elbise var su an uzerimde hihi bu donemde en mantikli magaza lcw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…