Ne güzel bi yer orası öyle sen hala dönmedin mi KöydenEki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
Ayy teşekkür ederizAy ne tatlı bir annesin :) maşallah sana
Çok teşekkür ederim canımCok guzel gorunuyorsun. Cicekler manzara ne hoş. Aynn aralarinda sende cicek olmussun...
Masallah bebegine canm, aynen kasilmalar artk cok normalmis. Ben de 36. Haftayi bitiriyorm benm doktor da artk her hafta gelirsinz dedi nst ye de her hafta baglicaz dedi. Yurumek de faydali olur kesinlikle, ben elimden geldigince yapmaya calisiyorm zaten cok hareketsiz biri sayilmam hala gezip tozma derdindeym
Masallah canm cok hossunayrica ayni elbise var su an uzerimde hihi bu donemde en mantikli magaza lcw.
Ne güzel bi yer orası öyle sen hala dönmedin mi Köyden
canım bende yatırılınca oğrendimki o kasılmalar zaten doğum sancısıymış. Adrt ağrısının tek başına gelmesi hiç onmli değilmiş. Hergun nst bağlıorlardı hastanede kasılmaların yanında hiç adet ağrısı gibi ağrım yoktu ama sancı duzenli ve 100 lerde çıkıyordu... Bnde hep duyuyordum ama bebek ittiriyordur diodum. Eğer o karın sertlşmelerin duzenli ve sıksa hemn gt dr.a bnceKizlar bugun 35+ 2 olduk benim 2 saattir 15 dk da bir gelen duzenli kasilmalarim oluyo ama hic agri hissetmiyorum normal mi napmaliyim bekleyeyim gecer mi
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum .Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun bebekleriniz inşallah. Doğumu yaklasanlar Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah. ..
Bizim daha 36 günümüz var...Anneanemizdeyiz 9 gündür...Mevlüt için tül kese içinde havlu aldık 120 tane...20 tane de magnet yaptırdım. Magneti sadece hastaneye gelenlere annemlere ablama falan vericem...Hazırlıklar bir An önce bitsin istiyorum. Zira annem hiç birşey yaptırmayınca 9 günde şiştim ağırlaştım sanki .Çarşıda zor dolaşıyorum .
Canım sen nasılsın :) geliyor senin fındık,:))canım bende yatırılınca oğrendimki o kasılmalar zaten doğum sancısıymış. Adrt ağrısının tek başına gelmesi hiç onmli değilmiş. Hergun nst bağlıorlardı hastanede kasılmaların yanında hiç adet ağrısı gibi ağrım yoktu ama sancı duzenli ve 100 lerde çıkıyordu... Bnde hep duyuyordum ama bebek ittiriyordur diodum. Eğer o karın sertlşmelerin duzenli ve sıksa hemn gt dr.a bnce
Ay evet bencede biz doguralim sag salim kucagimiza alalim artik bebislerimizi!!! Resim de yuklerim ben cnm merak etmeZaten doğumuna az kalmış kıskanıyoruz burda ya :) doğurunda bari bize de konuşcak bişeyler çıksın vakit bizede geçsin keşki resimlerini de paylaşsak ben tüm bebekleri yigenlerim gibi merak ediyorum
Bende hic oyle seyler olmuyor. Nefes alamiyorum bazen o kadar baskada birseyim yok cok sukur canim. Rabbim yardimcin olsun cok az kaldi safak yaklasiyor :)Amin canm insallahhh
Orasi oyle canm vucudumuz da neler oluyor anlamak imkansizzzama artk inanilmaz bi baski oluyor bende de.. Otururken falan da oluyo bazen ozelikle o yalanci kasilmalar zamani abooo sanarsn bebegim cikmaya zorluyor oyle geriyor...
Kolay dogum icn kisa bi sure var canm bunu soyle aklina geldikce "Summe sebile yesserah" nette de bakarsn yanlis olmasn.. Ben aklima geldikce karnimi oksayarak okuyorm.. Ozellikle de dualarmdan sonra okuyorm mesela. En guzeli zaten Allah'a siginmak canm.
Havluların kenarındaki güpür mü :) ne hoşmuş onlar öyle.Hacı Şeriften bebek çikolatası düşünüyorum. Ağustos ayında kargoyla gelirken falan erir mi acaba.
Vucut yerinden kalkmiyor ki nasil yuruyelim o kadar agir geliyor ki bana bu vucudum ilk kez boyle hantal hissediyorumGünaydın kızlar dun doktora gittik bebeğim 2650 grm 49 cm olmuş maşallah hala kafası aşağıdaymış tabi yerleşmemiş henüz 37.38. Haftalarda yerleşme olur dedi kasılmalarımı söyledim onlar yalancı doğum sancıları dedi normalmiş olması nst ye girdim normal çıktı 10 gün sonra tekrar çağırdı daha sonra haftada bir gidecekmişiz birde 36. Haftada günde 1/2 saat yürümeye başla dedi.
Teşekkür ederiiz :))Cok guzel masallah
Teşekkür ederim canım ☺ bende öyle valla ağırlaştım artık zor yürüyorum ama normal doğum istiyorum bende yarım saat yürüyordum bazen şimdi daha fazla yürüyeceğim artık napalım.Vucut yerinden kalkmiyor ki nasil yuruyelim o kadar agir geliyor ki bana bu vucudum ilk kez boyle hantal hissediyorum
Sevindim canim iyi olmasina bebisinin :)
Hosgeldiniz kardes, ben yaniyorum vantilatorsuz duramiyorum..Teşekkür ederiiz :))
Ankaraya geldik biz komşum, çok sıcak değilmiş şükür sen neler yapıyosun oğluşun nasıl :)
Bende sizleri duydukca kendimce bisiler yapmaya baslayayim diyorum. Sizler ondesiniz ya bu benim avantajima oluyor :)Teşekkür ederim canım ☺ bende öyle valla ağırlaştım artık zor yürüyorum ama normal doğum istiyorum bende yarım saat yürüyordum bazen şimdi daha fazla yürüyeceğim artık napalım.
Hoşbulduk canımm :))Hosgeldiniz kardes, ben yaniyorum vantilatorsuz duramiyorum..
Sabah ayazi guzelde oglen su icinde kaliyorum balim yaa
Oglus iyi sukur vurup vurup duruyo masallah :)
Onun keyfi yerinde de beni bozuyo sagolsun. Uyku filab hak getire :)
Sizinde keyifler yerinde mi komşum :) Sevda kızımız sabirsizlanmiyor dimi cikicam anne diye :))
Çikolatayı hastanede ve eve gelenlere ikram edicem...Mevlütte cantık (kıymalı pide gibi )ayran falan veriliyor bizde.Havluların kenarındaki güpür mü :) ne hoşmuş onlar öyle.
Canım ben burada yerinden alacağım bebek çikolatasını ama ona bile cesaret edemiyorum ağustosta insan eriyor çikolata ne olur kim bilir. Mevlüt okutacağınız zaman al bence çikolatayı, eylüle gelir daha serin olur havalar
Çokkkkkkkk tatlısınız annesi manzara sen sevda harika Bi üçlü olmuş maşallah sizeEki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?