2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay ne tatlı bir annesin :) maşallah sana
Ayy teşekkür ederiz
Cok guzel gorunuyorsun. Cicekler manzara ne hoş. Aynn aralarinda sende cicek olmussun...
Çok teşekkür ederim canım :))

Hem ucuz hem kullanışlı
Teşekkür ederiiiz

Ne güzel bi yer orası öyle sen hala dönmedin mi Köyden

Dönerken yol kenarında çekindik

Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum .Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun bebekleriniz inşallah. Doğumu yaklasanlar Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah. ..
Bizim daha 36 günümüz var...Anneanemizdeyiz 9 gündür...Mevlüt için tül kese içinde havlu aldık 120 tane...20 tane de magnet yaptırdım. Magneti sadece hastaneye gelenlere annemlere ablama falan vericem...Hazırlıklar bir An önce bitsin istiyorum. Zira annem hiç birşey yaptırmayınca 9 günde şiştim ağırlaştım sanki .Çarşıda zor dolaşıyorum .

Kizlar bugun 35+ 2 olduk benim 2 saattir 15 dk da bir gelen duzenli kasilmalarim oluyo ama hic agri hissetmiyorum normal mi napmaliyim bekleyeyim gecer mi
canım bende yatırılınca oğrendimki o kasılmalar zaten doğum sancısıymış. Adrt ağrısının tek başına gelmesi hiç onmli değilmiş. Hergun nst bağlıorlardı hastanede kasılmaların yanında hiç adet ağrısı gibi ağrım yoktu ama sancı duzenli ve 100 lerde çıkıyordu... Bnde hep duyuyordum ama bebek ittiriyordur diodum. Eğer o karın sertlşmelerin duzenli ve sıksa hemn gt dr.a bnce

Canım yAttıkça hantallaşıyor insan bir sorunun yoksa hareket iyidir. Gerçi son zamanlara geldik artık az iş yapsam atıyorum kendimi hemen ben de biyerlere

Tül kese içinde havlu nasıl oluyor mutfak havlusu mu? Ben 50 tane şunlardan yaptırdım zaten pek kimsemiz yok diye bir de bebekli çikolata alacağım

Canım sen nasılsın :) geliyor senin fındık,:))

günümüz aynıydı anladım ki benim doğum da yaklaşmış

Zaten doğumuna az kalmış kıskanıyoruz burda ya :) doğurunda bari bize de konuşcak bişeyler çıksın vakit bizede geçsin keşki resimlerini de paylaşsak ben tüm bebekleri yigenlerim gibi merak ediyorum
Ay evet bencede biz doguralim sag salim kucagimiza alalim artik bebislerimizi!!! Resim de yuklerim ben cnm merak etme

Bende hic oyle seyler olmuyor. Nefes alamiyorum bazen o kadar baskada birseyim yok cok sukur canim. Rabbim yardimcin olsun cok az kaldi safak yaklasiyor :)
Duaya bakicam tekrar dedigin gibi. Ben hic arastirmadim bu kolay dogum icin dualar filan. Aslinda ezberlemek lazim. Birde dogum aninda Bol bol dua edelim birbirimize herkese musluman alemine filan kabul oluyormus insallah. Ben diyorum dua et diyenlere o heycanla dua aklima gelirmi bilmiyorum yada siz aklima gelirmisiniz bilmiyorumda unutmamaya calisicam :)
Rabbim herseyin kolayligini vermis cok sukur bize yapmak duser :)

Hacı Şeriften bebek çikolatası düşünüyorum. Ağustos ayında kargoyla gelirken falan erir mi acaba.
Havluların kenarındaki güpür mü :) ne hoşmuş onlar öyle.

Canım ben burada yerinden alacağım bebek çikolatasını ama ona bile cesaret edemiyorum ağustosta insan eriyor çikolata ne olur kim bilir. Mevlüt okutacağınız zaman al bence çikolatayı, eylüle gelir daha serin olur havalar

Vucut yerinden kalkmiyor ki nasil yuruyelim o kadar agir geliyor ki bana bu vucudum ilk kez boyle hantal hissediyorum
Sevindim canim iyi olmasina bebisinin :)

Vucut yerinden kalkmiyor ki nasil yuruyelim o kadar agir geliyor ki bana bu vucudum ilk kez boyle hantal hissediyorum
Sevindim canim iyi olmasina bebisinin :)
Teşekkür ederim canım ☺ bende öyle valla ağırlaştım artık zor yürüyorum ama normal doğum istiyorum bende yarım saat yürüyordum bazen şimdi daha fazla yürüyeceğim artık napalım.

Teşekkür ederiiz :))

Ankaraya geldik biz komşum, çok sıcak değilmiş şükür sen neler yapıyosun oğluşun nasıl :)
Hosgeldiniz kardes, ben yaniyorum vantilatorsuz duramiyorum..
Sabah ayazi guzelde oglen su icinde kaliyorum balim yaa
Oglus iyi sukur vurup vurup duruyo masallah :)
Onun keyfi yerinde de beni bozuyo sagolsun. Uyku filab hak getire :)
Sizinde keyifler yerinde mi komşum :) Sevda kızımız sabirsizlanmiyor dimi cikicam anne diye :))

Teşekkür ederim canım ☺ bende öyle valla ağırlaştım artık zor yürüyorum ama normal doğum istiyorum bende yarım saat yürüyordum bazen şimdi daha fazla yürüyeceğim artık napalım.
Bende sizleri duydukca kendimce bisiler yapmaya baslayayim diyorum. Sizler ondesiniz ya bu benim avantajima oluyor :)
Mecbur yuruyecegiz normal istiyorsak :)

Hoşbulduk canımm :))
Oh oh maşallah iyi olun aman :)
Yeri kalmadı ki minnakların vurup duruyorlar çıkarın bizi burdan diye

Kızçem de iyi şükür yok tiysesi hiç acelesi yok benim kızımın 29 unda gel diyorum o zaman gelecek

Çikolatayı hastanede ve eve gelenlere ikram edicem...Mevlütte cantık (kıymalı pide gibi )ayran falan veriliyor bizde.
Çikolatayı da gebzede bir pastane de yaptırım olmazsa...
Havlularin uclarindakiler pembe güpür evet .Ben de çok beğendim çok kibar duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…