Anlasmayi imzaladiysaniz sorun yok canimHoşbulduk canımm :))
Oh oh maşallah iyi olun aman :)
Yeri kalmadı ki minnakların vurup duruyorlar çıkarın bizi burdan diye
Kızçem de iyi şükür yok tiysesi hiç acelesi yok benim kızımın 29 unda gel diyorum o zaman gelecek
valla benm fındık pek nazlı çıktı, hala gelmediCanım sen nasılsın :) geliyor senin fındık,:))
günümüz aynıydı anladım ki benim doğum da yaklaşmış
Denizlili bir arkadaş vardı M mertur du sanırım, o da yerinden alacaktı hacışerifyen. Dediğim gibi ben cesaret edemezdim ama muhafazalı gönderiyorlarsa da bilemem tahmini konuşuyorum :)Çikolatayı hastanede ve eve gelenlere ikram edicem...Mevlütte cantık (kıymalı pide gibi )ayran falan veriliyor bizde.
Çikolatayı da gebzede bir pastane de yaptırım olmazsa...
Havlularin uclarindakiler pembe güpür evet .Ben de çok beğendim çok kibar duruyor.
Bende hic oyle seyler olmuyor. Nefes alamiyorum bazen o kadar baskada birseyim yok cok sukur canim. Rabbim yardimcin olsun cok az kaldi safak yaklasiyor :)
Duaya bakicam tekrar dedigin gibi. Ben hic arastirmadim bu kolay dogum icin dualar filan. Aslinda ezberlemek lazim. Birde dogum aninda Bol bol dua edelim birbirimize herkese musluman alemine filan kabul oluyormus insallah. Ben diyorum dua et diyenlere o heycanla dua aklima gelirmi bilmiyorum yada siz aklima gelirmisiniz bilmiyorumda unutmamaya calisicam :)
Rabbim herseyin kolayligini vermis cok sukur bize yapmak duser :)
Selam güzeller bayramdı tatildi derken uğrayamadım herkes iyidir insallah.Geri sayımlar başladı artık ye huuu inceden de tırsmıyor değilimBu da bizden teyzelerimize ve kardeşlerimize
AyyyÇokkkkkkkk tatlısınız annesi manzara sen sevda harika Bi üçlü olmuş maşallah size
biz de hemen yaptırmak istiyoruz belki ilk gün değil de ilk 25 gün içinde yaptırabiliriz. Sağlıkla gelsin de inşallah. Büyüyünce olmasını travma yaşamasını istemiyorum. Hem anestezi alıyor hem de iyileşmesi zor oluyor o zaman.Erkek annisleri bebisin sunneti icin ne dusunuyordunuz :)
Ben dogar dogmaz dusunuyordum. Esim kiyamiyor cok kucuk dayanamaz kanayacak filan diyor, annemler 4-5 yasinda düğün yapariz diyolar falan filan..
Sizler ne dusunuyorsunuz ?
valla benm fındık pek nazlı çıktı, hala gelmedi3 haftadr belirti verio verio bişi yok..
şuan hala kahverengi lekelnmem oluyo, 1,5 cm açılmada var ama gerisi yok. Bakalım artık..
Sağol şekerimMaşallah bu NE güzelik kız :) manzarada çok hoş
Eki Görüntüle 1856633
Bebek için mutfak havlusu veriliyormuş. Biz de Bursada mevlüt yapıcaz 70 tane buraya lazım. Gebzede de öğretmen arkadaşlar ve komşular ıcin 40-50 de oraya lazım .120 tane aldık.
Hacı Şeriften bebek çikolatası düşünüyorum. Ağustos ayında kargoyla gelirken falan erir mi acaba.
daha sonra da canı acıcak ama canım hele 4 5 yaşında belki genel anestezi alcak canı acımasın diye yine kıyamayacak eşin. O yüzden bence şimdi yaptırmak daha iyi. 1 2 güne iyileşiyormuş. Çocuk sadece çişini yaptığında o bölge yandığı için biraz ağlıyormuş o kadar. Doğdu düzgün kanama bir şey olmuyormuş. Büyükken yaptırsan kim bilir kaç güne düzelir.Benim kendi fikrim cocuk dogdunda ertesi gun yada birkacgun sonra gidip yaptirmakti. Bende hatirlamamasi taraftariyim. Sonrasinda sade bi tören isterse cocuk yapilirdi. Cunku babasi olsun dedeleri olsun hep bu sunnet erkek icin onemli filan diyolar hani ne onemi varsa pipi kesmenin onu da anlamis degilimcocuga hatira kalsin diyolar. Aslinda esim bana uysa ben kimseyi takmam da minicik kiyamam cok kaniyor bakim lazim şu bu diyo beni dinlemiyo :)
İyilesme suresinin gobek dusmeyle ayni oldugunu bende duymustum. Ayrica cocuk enfeksiyonlari icin yenidogarken yapmak daha mantikli diye okumustum. Bunlari esimede okudum. O hala kiyamamanin derdinde :)
Aciyida zorluguda birden ceksek bitse keske..
Esimi kandirabilsem ne anne tanirim ne kayinpeder filan ama olay esimde bitiyor iste o hic yanasmiyor..
Cok arastirdim dedigin dogru canim cabucak iyilesiyor gelde anlat millete ve esime sunu
Bunu duymak çok iyi oldu canım. Ben de önlem alacaklarını tahmin etmiştim. Ben de alırım herhalde Hacı Seriften.Havlu sahane bayildimmm.. nazar boncugu da cok tatli olmus
Benim cikolatam dun geldi haci seriften.. guzel sarmiskardi ve buz akusuyle geldi... dogrusu zor actim paketi :))) bisi olmaz canim onelemini aliyorlar..
sünnet töreni yapmayı düşünmüyoruz biz. Ama ileride belki çocuğa hatıra kalsın diye fotoğraf falan çektirebiliriz büyüyünce :).Anladim herkes erken yaptirma taraftari daha kolay oluyor demekki..
Ama sunnet toreni filan yapmayi dusunmuyormusunuz erkek annisleri ?
Ben istiyorum kesilmeden de olurmu bilmiyorum abes olabilir..
Maşallah annesi çok güzelsiniz Sevda ile :)Eki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
ben de hacı şeriften şipariş verdim geldi. 24 saat oldu olmadı gelmesi. Çok güzel paketlemişler pakette buz kutusu da var çikolatalar erimede geldi şimdi de buzdolabında saklıyorum. Hastaneye giderken de buzluğuyla birlikte götürcem :)Hacı Şeriften bebek çikolatası düşünüyorum. Ağustos ayında kargoyla gelirken falan erir mi acaba.
Teşekkür ederiizMaşallah annesi çok güzelsiniz Sevda ile :)
Maaşallah çıtır ,tatlı bir anne adayi...nazar deymesin..Eki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
Maşallah sizeSelam güzeller bayramdı tatildi derken uğrayamadım herkes iyidir insallah.Geri sayımlar başladı artık ye huuu inceden de tırsmıyor değilimBu da bizden teyzelerimize ve kardeşlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?