- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Maaşallah çıtır ,tatlı bir anne adayi...nazar deymesin..
Canım denizlili olan benim,2 arkadaş daha var burada..haciserif bu konuda çok profesyonel abimler kutahyada onlara da buz unitesiyle beraber gondermislerdi..çok memnun kaldılar yanında ikram bile koymuşlar..ben zaten kaynağından yaptıracağım inşallah :))Denizlili bir arkadaş vardı @mertur du sanırım, o da yerinden alacaktı hacışerifyen. Dediğim gibi ben cesaret edemezdim ama muhafazalı gönderiyorlarsa da bilemem tahmini konuşuyorum :)
Gerçekten çok güzel Allah kabul etsin dağıtacağın zaman inşallah :)
Teşekkür ederim tatlım insallah kıvırcık olur o Zaman :) şimdi gördüm manzara sen ve kızçen pek bi güzelsiniz maşallahMaşallah size
Saçlar yine yakıyor :)) benim kızımın da daçı kıvırcık olsa
o zaman birde eşinle beraber google da "kastrasyon korkusu" diye araştırın, bakalım okuduklarını beğenecekmi :) 2 yaşından sonra cinsel kimlik gelişmeye başlar (8-9 yaşına kadarda sürer), bu dönemden sonra yapılan sünnet psikolojik açıdan travmadan başka bişey katmaz yavrucaklara.. eğlencesi, düğünü sırf ebeveynlerin kendini tatmin etme yöntemi başka bişey değil malesef..Benim kendi fikrim cocuk dogdunda ertesi gun yada birkacgun sonra gidip yaptirmakti. Bende hatirlamamasi taraftariyim. Sonrasinda sade bi tören isterse cocuk yapilirdi. Cunku babasi olsun dedeleri olsun hep bu sunnet erkek icin onemli filan diyolar hani ne onemi varsa pipi kesmenin onu da anlamis degilimcocuga hatira kalsin diyolar. Aslinda esim bana uysa ben kimseyi takmam da minicik kiyamam cok kaniyor bakim lazim şu bu diyo beni dinlemiyo :)
İyilesme suresinin gobek dusmeyle ayni oldugunu bende duymustum. Ayrica cocuk enfeksiyonlari icin yenidogarken yapmak daha mantikli diye okumustum. Bunlari esimede okudum. O hala kiyamamanin derdinde :)
Aciyida zorluguda birden ceksek bitse keske..
Esimi kandirabilsem ne anne tanirim ne kayinpeder filan ama olay esimde bitiyor iste o hic yanasmiyor..
Cok arastirdim dedigin dogru canim cabucak iyilesiyor gelde anlat millete ve esime sunu
Cok teşekkürler cnmAnldm canm benmki bildigin kasilma artk zaten, ama duzenli olmadigi icn mesele yokms. Baya doguma hazirliyor kendini bebegim ve rahmim
Insallah aklimiza gelir de dua ederiz canm gercekten ben her gece ediyorm..
Aman masallah pek guzelsinizz
Artk zaman daraliyorrr
Ayy bayildim fotoya .maasallah .elbisenden bendede var cnm cok rht dimi ben cok kullandımEki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
canım bende yatırılınca oğrendimki o kasılmalar zaten doğum sancısıymış. Adrt ağrısının tek başına gelmesi hiç onmli değilmiş. Hergun nst bağlıorlardı hastanede kasılmaların yanında hiç adet ağrısı gibi ağrım yoktu ama sancı duzenli ve 100 lerde çıkıyordu... Bnde hep duyuyordum ama bebek ittiriyordur diodum. Eğer o karın sertlşmelerin duzenli ve sıksa hemn gt dr.a bnce
aaa evet yanında ikram da vardı şimdi söylemiyim canınız çekmesin ama ben görünce ikramı çok sevindim :)Canım denizlili olan benim,2 arkadaş daha var burada..haciserif bu konuda çok profesyonel abimler kutahyada onlara da buz unitesiyle beraber gondermislerdi..çok memnun kaldılar yanında ikram bile koymuşlar..ben zaten kaynağından yaptıracağım inşallah :))
oy maşallah ya iyi cesaret bende enerji sıfır ya sırf ben mi böyleyim acaba :) Gerçi bi misafir çağırdım iftara detaylı hazırlandım ondan sonra sancı mancı çıktı kendim kaşındım yani :)Bugün doğurmazsam iyi:)gaza gelip bütün evi temizledik kv bişey yapmayınca camlar çok kirli birini arıyorum derken sileyim ben dedi bende fırsattan istifade tüm temizliği bitirdik bizde bittik ama.
Oy sizlerde cok guzelsiniz masallahSelam güzeller bayramdı tatildi derken uğrayamadım herkes iyidir insallah.Geri sayımlar başladı artık ye huuu inceden de tırsmıyor değilimBu da bizden teyzelerimize ve kardeşlerimize
Az kaldi ya hazirliklar basladi tabi :)Anldm canm benmki bildigin kasilma artk zaten, ama duzenli olmadigi icn mesele yokms. Baya doguma hazirliyor kendini bebegim ve rahmim
Insallah aklimiza gelir de dua ederiz canm gercekten ben her gece ediyorum..
Herkes ayni fikirde ne guzel erken olmasi iyi olur ya.biz de hemen yaptırmak istiyoruz belki ilk gün değil de ilk 25 gün içinde yaptırabiliriz. Sağlıkla gelsin de inşallah. Büyüyünce olmasını travma yaşamasını istemiyorum. Hem anestezi alıyor hem de iyileşmesi zor oluyor o zaman.
Bu olay mutlaka olucak zaten ha bugun ha yarin sonucta.. Eşim de mutlaka kiyicak erkenden olsa bitse iyilesse keske.. Kandirmaya calisicam mecbur :)daha sonra da canı acıcak ama canım hele 4 5 yaşında belki genel anestezi alcak canı acımasın diye yine kıyamayacak eşin. O yüzden bence şimdi yaptırmak daha iyi. 1 2 güne iyileşiyormuş. Çocuk sadece çişini yaptığında o bölge yandığı için biraz ağlıyormuş o kadar. Doğdu düzgün kanama bir şey olmuyormuş. Büyükken yaptırsan kim bilir kaç güne düzelir.
Tek tek baka baka gidiyorum keske alintilasaymisim boyle ayri gayri yazmis oldum olsun neyse :)sünnet töreni yapmayı düşünmüyoruz biz. Ama ileride belki çocuğa hatıra kalsın diye fotoğraf falan çektirebiliriz büyüyünce :).
Zaten burdaki cevaplarin hepsini gostericem ben esime herkes boyle yapiyor kimse buyukken yapmiyor. Seninki evlatta onlarinki degil mi diyicem. Bakimindan korkuyorum birtek ama annem yanimda olucak yardim eder zaten gobek dusene kadar da iyilesiyormus buyuyunce zor.o zaman birde eşinle beraber google da "kastrasyon korkusu" diye araştırın, bakalım okuduklarını beğenecekmi :) 2 yaşından sonra cinsel kimlik gelişmeye başlar (8-9 yaşına kadarda sürer), bu dönemden sonra yapılan sünnet psikolojik açıdan travmadan başka bişey katmaz yavrucaklara.. eğlencesi, düğünü sırf ebeveynlerin kendini tatmin etme yöntemi başka bişey değil malesef..
burda güzel bir yazı var çocuğun cinsel gelişimiyle ilgili,baya uzun, kastrasyon korkusuna da değinmiş
https://www.adapsikoloji.com/tr/m/c...ukta-cinsel-gelisimi-psikodinamik-acidan.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?