2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım denizlili olan benim,2 arkadaş daha var burada..haciserif bu konuda çok profesyonel abimler kutahyada onlara da buz unitesiyle beraber gondermislerdi..çok memnun kaldılar yanında ikram bile koymuşlar..ben zaten kaynağından yaptıracağım inşallah :))

o zaman birde eşinle beraber google da "kastrasyon korkusu" diye araştırın, bakalım okuduklarını beğenecekmi :) 2 yaşından sonra cinsel kimlik gelişmeye başlar (8-9 yaşına kadarda sürer), bu dönemden sonra yapılan sünnet psikolojik açıdan travmadan başka bişey katmaz yavrucaklara.. eğlencesi, düğünü sırf ebeveynlerin kendini tatmin etme yöntemi başka bişey değil malesef..
burda güzel bir yazı var çocuğun cinsel gelişimiyle ilgili,baya uzun, kastrasyon korkusuna da değinmiş

https://www.adapsikoloji.com/tr/m/c...ukta-cinsel-gelisimi-psikodinamik-acidan.html

selamlar güzel anneler herkeslerin geçmiş bayramını kutlarım
ufak bir tatil kaçamağı yaptık döndük bizde, koca göbüşle yüzmek iyi geldi doğrusu
sayfaları atlaya zıplaya okuyabildim, ama gördüğüm kadarıyla herkesin bebişleri gayet iyi, annelerse sıcaktan erimiş durumda
ikizannesi2016 gözün aydın olsun kuzum kavuşmuşsun meleklerine, darısı başımıza :)
@bebem-1221 sanırım sıra sende, bir avazda kurtul inşallah

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım.
Ama hepsini okudum
ikizannesi2016 hayirli olsun kucağına alırsın insallah en kızlar Zaman'da
Ben de bacağımın Ağrısindan dolayı raporluydum.. Doppler çekildi orda bisey çıkmadı , doktorum ya fıtık ya eklem kas yırtılması onu da ancak doğumdan sonra anlayabiliriz Dedi. Otururken bisey yok ama yürüyünce, 2 dk ayakta kalınca baslio, eğilemiyorum zaten. Bayram'da arkadaşların yazlığına gittik bol bol yüzdüm. Ama faydası yok aynı Ağrım.. kendimi alıştırdım artık doguma kadar boyle die.. Tek üzüldüğüm normal dogum istiyordum yürüyüş yapamicam Nası olucak bilmiyorum Çalışabilir raporu aldım kotu olursam bırakıcam.
Doktorum izlinli oldugu icin çalışabilir raporu içim baska doktora yönlendirdi. Doktor kafamı karıştırdı Bebek iri sekerini kontrol et tekrar Dedi ama 2080 bence normal. Kendi doktorum gelsin de konusucam bakalım.. Benden bu kadar şimdilik

son bikac gundur cok oluyor ama onemsemiyodum dakikasini tutmak dun gece aklima geldi. Gecti mesela simdi olmuyor. Senin surekli mi oluyor yoksa ara ara olup ara ara olmuyor mu?

aaa evet yanında ikram da vardı şimdi söylemiyim canınız çekmesin ama ben görünce ikramı çok sevindim :)

Bugün doğurmazsam iyi:)gaza gelip bütün evi temizledik kv bişey yapmayınca camlar çok kirli birini arıyorum derken sileyim ben dedi bende fırsattan istifade tüm temizliği bitirdik bizde bittik ama.
oy maşallah ya iyi cesaret bende enerji sıfır ya sırf ben mi böyleyim acaba :) Gerçi bi misafir çağırdım iftara detaylı hazırlandım ondan sonra sancı mancı çıktı kendim kaşındım yani :)

Anldm canm benmki bildigin kasilma artk zaten, ama duzenli olmadigi icn mesele yokms. Baya doguma hazirliyor kendini bebegim ve rahmim

Insallah aklimiza gelir de dua ederiz canm gercekten ben her gece ediyorum..
Az kaldi ya hazirliklar basladi tabi :)
Cok heycanliyimmm bende 36 dan sonra rahat dogmasi icin iste yuruyus ve egzersiz hareketlerine baslicam. Oraya masaj filan yapamam o bisi masaji deniyordu ya unuttum adini simdi ondan yapamam uzanamiyorum zaten zor taharetleniyorum birde onla ugrasamam egil kalk hareketleri ve yuruyusler yapcam kismetse..
Sizin tecrubelerinizden yararlaniriz artik biz daha gec dogucaz ya

Herkes ayni fikirde ne guzel erken olmasi iyi olur ya.

Bu olay mutlaka olucak zaten ha bugun ha yarin sonucta.. Eşim de mutlaka kiyicak erkenden olsa bitse iyilesse keske.. Kandirmaya calisicam mecbur :)

sünnet töreni yapmayı düşünmüyoruz biz. Ama ileride belki çocuğa hatıra kalsın diye fotoğraf falan çektirebiliriz büyüyünce :).
Tek tek baka baka gidiyorum keske alintilasaymisim boyle ayri gayri yazmis oldum olsun neyse :)
Ya biz toren yapmayi dusunuyoruz cocuklar icin onemli ilerde dugunumuz soyleydi boyleydi diye anlatir ya erkekler. Bi askerlik bi sunnet zaten onlarin anıları :) O yuzden kafam karisiyor :))

Zaten burdaki cevaplarin hepsini gostericem ben esime herkes boyle yapiyor kimse buyukken yapmiyor. Seninki evlatta onlarinki degil mi diyicem. Bakimindan korkuyorum birtek ama annem yanimda olucak yardim eder zaten gobek dusene kadar da iyilesiyormus buyuyunce zor.
Ama ben dugun istiyorum cocuga hatira sonucta ilerde yasitlari anlatinca ici burkulmasin diye kendim icin degil yoksa ben evlendigimde bile dugun yapmis insan degilim sevmiyorum oyle seyleri sirf cocuk mahcup kalmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…