Ayy delikanliya bak nasil yakisiklii :)Bu da ben oğlum ve kızım
düğün sonrada yapılabilir bencede, zaten artık kimse sünnetin olduğu gün düğün yapmıyo, ya öncesinde oluyo yada sonrasında.. sizinkide 4-5 yıl sonra olabilir nolcakk, maksat eğlence sonuçtaZaten burdaki cevaplarin hepsini gostericem ben esime herkes boyle yapiyor kimse buyukken yapmiyor. Seninki evlatta onlarinki degil mi diyicem. Bakimindan korkuyorum birtek ama annem yanimda olucak yardim eder zaten gobek dusene kadar da iyilesiyormus buyuyunce zor.
Ama ben dugun istiyorum cocuga hatira sonucta ilerde yasitlari anlatinca ici burkulmasin diye kendim icin degil yoksa ben evlendigimde bile dugun yapmis insan degilim sevmiyorum oyle seyleri sirf cocuk mahcup kalmasin diye
Teşekkür ederiz canımmmmOy sizlerde cok guzelsiniz masallah
Evet teyzesi öyle görünüyor. Doktor ilk haftalarından itibaren uzun boylu olacak diyorduMaşallah canım uzun boylu olacak sanırım :)
Aynen kuzum o pipi erkenden kesilecek baska yolu yokdüğün sonrada yapılabilir bencede, zaten artık kimse sünnetin olduğu gün düğün yapmıyo, ya öncesinde oluyo yada sonrasında.. sizinkide 4-5 yıl sonra olabilir nolcakk, maksat eğlence sonuçta
işte o kadar!!Aynen kuzum o pipi erkenden kesilecek baska yolu yok
Aslında benim kendimi dinlemeye pek vaktim de yok..3 tane kızım var..onlarla uğraşırken vakit hızlı geçiyor aslında ama insanoğlu ışte sabirsiziz biraz maalesef..bebeklerimiz sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil :))
Çok gecmiş olsun umarım sıkıntıların azalır ve sağlıkla kucaklarsın bebeğiniMerhaba kızlar uzun zamandır yazamadım.
Ama hepsini okudum
@ikizannesi2016 hayirli olsun kucağına alırsın insallah en kızlar Zaman'da
Ben de bacağımın Ağrısindan dolayı raporluydum.. Doppler çekildi orda bisey çıkmadı , doktorum ya fıtık ya eklem kas yırtılması onu da ancak doğumdan sonra anlayabiliriz Dedi. Otururken bisey yok ama yürüyünce, 2 dk ayakta kalınca baslio, eğilemiyorum zaten. Bayram'da arkadaşların yazlığına gittik bol bol yüzdüm. Ama faydası yok aynı Ağrım.. kendimi alıştırdım artık doguma kadar boyle die.. Tek üzüldüğüm normal dogum istiyordum yürüyüş yapamicam Nası olucak bilmiyorumÇalışabilir raporu aldım kotu olursam bırakıcam.
Doktorum izlinli oldugu icin çalışabilir raporu içim baska doktora yönlendirdi. Doktor kafamı karıştırdı Bebek iri sekerini kontrol et tekrar Dedi ama 2080 bence normal. Kendi doktorum gelsin de konusucam bakalım.. Benden bu kadar şimdilik
Maşallah üçünüze :)Bu da ben oğlum ve kızım
Canim bende oyle dusundum hep esim kiyamiyor iste ama ikna edicem sunnet icin hem cocugun sagligida onemli yaşı gelmeden 40 i cikmadan belki alip goturup yaptiricam yaniSünnet konuşulurken bende tecrübemizi anlatayım. Oğlumun doktoru 2-3 aylıkken sünnet yaptirirsaniz iyi olur demişti. Pipisinin ucu biraz kapalıymis.Yaptirirsaniz çocuk rahatlar yaptirmazsaniz da sorun olmaz demişti.
Biz de yaptirmaya karar verdik. Bu ay geçsin yok biraz hasta gibi yok yaz tatılı geçsin derken 11 aylık yaptırabildik.Tam çocuğun eli ayağı hareketli yürümeye çalıştığı zaman çok zor oldu.15 günde iyilesti...
Bizim tecrubemize dayanarak ablam 2 aylık yaptırdı oğlanı .Hareketsiz yattığı için 3 güne iyileşti.Nacizane tavsiyem doğduğu gibi kiyamiyorsaniz 2 aya kadar yaptırın. Hem çişini kolay yapar.
Çok tatlısınEki Görüntüle 1856596 Ben de günebakan çiçeği oldum
Herkesin fikri 40indan once yada 1-2aylik arasinda yaptirmak :) sonucta 10gun filan dert degil bu aralarda yapilinca iyilesme suresi kisaymisBen de aslında hemen 1 gun sonra yaptırmak istiyordum çünkü Bebek o Zaman hissetmiyormuş bile hemen de iyileşiyormuş ama sonra bazı yazılar okudum 10 gun sonra falan düşünüyorum.
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/y...ce-yaptirmayin--pembenar-detay-bebek-1550152/
Teşekkür ederim canımAyy delikanliya bak nasil yakisiklii :)
Anali kizli ogullu cok guzelsiniz sizde masallah
Maşallah üçünüze :)[/QUOTTeşekkür ederim canım
Az kaldi ya hazirliklar basladi tabi :)
Cok heycanliyimmm bende 36 dan sonra rahat dogmasi icin iste yuruyus ve egzersiz hareketlerine baslicam. Oraya masaj filan yapamam o bisi masaji deniyordu ya unuttum adini simdiondan yapamam uzanamiyorum zaten zor taharetleniyorum birde onla ugrasamam egil kalk hareketleri ve yuruyusler yapcam kismetse..
Sizin tecrubelerinizden yararlaniriz artik biz daha gec dogucaz ya
Kismetse ogunler gelsinde aynen oylee tecrubeleer paylastikca guclenir :)))Aynen canm zaman daraliyorrr...Ben de duzen bozdun bayram haftasi simdi kaldigim yerden devam edecem yuruyuslerimeee insallahh...
Ben de yapamam masaj falan kizz zaten benm doktorum demedi oyle bi sey yuru yuz diyo ben de yapiyormm.. Insallah canm hayirlisiyla sirayla dogarsalar insallah paylasiriz tecrubelerimiiiziii...
bnde hiç dk filan tutmadım ama son gunlerde baya baya sık oluyodu sertlşme. Hatta bn hastanede yatırılıncaya kadarda onu bebeğin itmesi sanıyordum.son bikac gundur cok oluyor ama onemsemiyodum dakikasini tutmak dun gece aklima geldi. Gecti mesela simdi olmuyor. Senin surekli mi oluyor yoksa ara ara olup ara ara olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?